Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Amiben reménykedni lehet hogy a Bills nem rendelkezik irányítóval. Wait... Minket anélkül is buziravernek minden évben egyszer, plussz Geno Smith is tökéletes ratingel dobál.

Coylenal kevésbé fogok embert utálni ha elcseszi ezt az évet. Wake talán utolsó utáni jó éve, megkapta Suh-t, meg Hickey amúgy is a seggét kinyalja Tannebaum irányításával. Ha így nem produkál, akkor kalap kabát.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Jah akkor az jó jönne! Plusz Bowe!
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Hát Rex továbbra is kötsög..... éppenséggel Clay is akarhatott volna maradni., de a zsé nagyobb úr .DM13
Úgy érzem mindenki úgy lesz a csoportban: Lesz@rom csak a Billst oda-vissza!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Hát Rex továbbra is kötsög..... éppenséggel Clay is akarhatott volna maradni., de a zsé nagyobb úr .

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Bazd ki milyen Elkapók lesznek a csoportba! Crabtree nekünk is jól jönne!Miami
Hozzánk jön vizitre 😉

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Bazd ki milyen Elkapók lesznek a csoportba! Crabtree nekünk is jól jönne!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Michael Crabtree jön vizitre.
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Clay Buffalo! 😡Miami
Még nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.

5 napja van a Miaminak matchelni az ajánlatot, de nem tudom lesz.e rá cap spacetek.

Csúnyán visszaütött a transition tages spórolási kisérlet.iktriad
TudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.

8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.Csabee13
Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.Geeri
Tannehill sem véletlenül nem volt ott a TC első hetében a draftolása után. Pénzből élnek ez a munkájuk nem ítélem el Clayt sem, hogy aláírta a szerződést..

Ha nem transition taget hanem franchise taget tesznek rá is lehet vele hosszú távút kötni. De mondhatja azt a játékos, hogy inkább lenyomom 8millióért a szezont. Amit a billstől kapott is csak 7,6 milla/év.. annyi a történet, hogy erősen frontloaded a szerződés a 2016as capünket támadják.

De azt tudni kell, hogy a mostani 22 milla dead money nem lesz jövőre, Csak Wheelertől 2,8 millió. (Ellerbe-vel rácsesztünk, a szerződésmódosítás miatt drágább lett a dolog, mintha cutoljuk.)

Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.Csabee13
Nem kötekedni akarok, de annyit ér amennyit adnak neki. Ennyiért így nekünk viszont tényleg elhiszem hogy nem ér ennyit.Geeri
Wallace ért annyit amennyit adtunk neki? 😊 Ellerbe? Az egész liga harsogta, hogy túlfizettük de mi, legalábbis én biztos azt mondtam, hogy nem fizettük túl. Átfordítva a dolgot, Ér annyit Clay, mint J. Thomas vagy Graham? Az is egy megközelítés amit írsz, kinek mennyit ér meg.
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡Miami
Még nem vesztettétek el, de a Bills elég komoly ajánlatot rakott elé. 38 millió/20 garantált (Jimmy Graham, és Julius Thomas rendelkezik legalább 20 millió garantált összeggel) $24.5 milliót kell kiperkálni az első 2 évben ebből.

5 napja van a Miaminak matchelni az ajánlatot, de nem tudom lesz.e rá cap spacetek.

TudNÁNK matchelni. Suh jövő évi 26 milliója ami durva. Pouncey -val és Tanehillel idén is meg lehet egyezni, Rollover + Cap növekedés is lesz úgy fest. Ha ér nekik Clay ennyit kigazdálkodható. Bár szerintem túlfizették.

8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.Csabee13
Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.Geeri
Tannehill sem véletlenül nem volt ott a TC első hetében a draftolása után. Pénzből élnek ez a munkájuk nem ítélem el Clayt sem, hogy aláírta a szerződést..

Ha nem transition taget hanem franchise taget tesznek rá is lehet vele hosszú távút kötni. De mondhatja azt a játékos, hogy inkább lenyomom 8millióért a szezont. Amit a billstől kapott is csak 7,6 milla/év.. annyi a történet, hogy erősen frontloaded a szerződés a 2016as capünket támadják.

De azt tudni kell, hogy a mostani 22 milla dead money nem lesz jövőre, Csak Wheelertől 2,8 millió. (Ellerbe-vel rácsesztünk, a szerződésmódosítás miatt drágább lett a dolog, mintha cutoljuk.)

Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.Csabee13
Nem kötekedni akarok, de annyit ér amennyit adnak neki. Ennyiért így nekünk viszont tényleg elhiszem hogy nem ér ennyit.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡Miami

Ha csak a jelenlegi szerződéseket nézzük akkor jövőre cirka 30 millió cap space lesz. Ebből kellene 12milla Clayre jövőre. Nem lehetetlen az... Ha Cameron nem vállik be 7,5 milla visszajöhet cut-al jövőre. Ha 5 napon belül nem matcheljük annak nem az lesz az oka, hogy nincs pénz. Hanem hogy nem ér ennyit. Graham keres kb. ennyit.
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡Miami

Tagelni azért nem akarták mert hosszútávút akartak adni, pont azért hogy idomítsák a Suh dealhez. Nyilván meg lehetne csinálni, de akkor Tannehillnek is akarnia kell. Pouncey csak a dollárra megy, most megmondom.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡Miami

8millás taget nem akarták kifizetni, akkor sanszos, hogy ezt sem fogják.
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nem hiszem hogy ennyit adnánk Clay-ert. Sajnálom, nagy kedvenc volt! Kár hogy a Bills-hez megy, de legalább nem a Jets-hez!

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Clay Buffalo! 😡Miami

Bills úgy csinálta hogy jövőre üsse a legtöbbet a capen. Kizárt hogy megtartsuk, miután Suh is, és Tannehill is új szerződésre vár.
Nem szurkolok érte, de benne van hogy Clay 2 év múlva sánta lesz. Amúgy is egyfolytában sérült volt, meg ízületi fájdalmakkal küzdött a meleg Floridában, a tundrán meglátjuk mi lesz.
Első két évben 24,5 misi.. Az egy igen jó elkapo szerződés. Ha utana nincs tovább meg is érdemli a Bills.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Clay Buffalo! 😡Miami

Csúnyán visszaütött a transition tages spórolási kisérlet.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Clay Buffalo! 😡
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Damien Williams az én favoritom, amikor lehetőséget kapott akkor bizonyított. Remélem kap még. Geeri
uhhh. ő nekem is. sjanos futásban nem jeleskedett, de ha megfigyeljük nem is volt blokkolás neki. elkapásban ott volt, és a buffalo elleni meccsen (full aqua mez) volt egy iszonyatos gyönyörű egykezes elkapása.
itt, 2:00 percnél -  www.youtube.com/watch?v=kgdi-rkGdis

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Én is azt nézem hogy kelleni fog mindenképp egy G, egy LB, egy S, RB. Meg akár még WR is. CB poszton ugy be lehet furodni a jelenelgi emberekkel...Amúgy tényleg elég szép munka ez, ha Suh nem felejt el focizni, Stills meg nem arcon pörög minden hajnalban.

G akit komolyan lehet venni az Billy Turner. Belőle talán lehet valami. De egy még legalább kellene. Draftról nézegetem majd a prospecteket.
LB poszton McCain mutatott biztató jeleket. Trippet nagyon szeretik sokan, de amikor ST-ben nem megy a szerelés az nem egy jó ómen.
S van egy Walt Aikens, Bradyolo, meg Kokó. Haat. Egyikkel se mennék neki a szezonnak, de ki tudja, Aikens egész jól játszott nickelben.
RB sor: Miller alap, de nem lehet ennel jobban terhelni. Damien Williams az én favoritom, amikor lehetőséget kapott akkor bizonyított. Remélem kap még. De akkor is jó lenne egy erőfutó.
Elkapni jöhetne Hazel a fakóból, csak meccseljek le a mezszamot Stillsel meg Cameronnal.
Valami univezalis backup OL ember kellene Garner helyére, valaki aki miatt nem vesztessz meccset ha játszania kell valahol.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
LB sort kihagytam.. Állítólag jó az idei draft ILB-ből valaki aki College fan írhatna pár sort, hogy 2.-3. körben kik jöhetnek szóba. 3. kör tudom, hogy nincs de simán letradelhetünk vagy később fel.

Jordan vajon LB lesz végre? Vagy hagyjuk kallódni tovább?
több mint 10 éve
Igazad van mindenbe,OG kit gondolsz Draft vagy Piac? ES RÚGÓ?Miami
Sanszos, hogy Draft. Az igazán jó nevű G-k már elkeltek. Pont ez a gondom amúgy.. két éve mindig húzunk egy G-t de most is ott a két lyuk és nem merem azt mondani nyugodt szívvel, hogy jöjjenek a saját nevelések.

Sturgis egy chokker... És tényleg nem lenne jó ha elCundiffolna pár meccset.. De ezt későbbi körben draftról vagy piacról is megnyugtatóan meg lehet oldani. De Philbin szereti a srácot úgy fest, mert még rosteren van.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Igazad van mindenbe,OG kit gondolsz Draft vagy Piac? ES RÚGÓ?
több mint 10 éve
Stills trade pillanatában tudni lehetett, hogy Wallace megy. Sőt már utolsó meccsen tudni lehetett... Egyrészt így olcsóbb volt mint cutolni, másrészt kaptunk egy 5. kört. A brutál fizuja miatt sehol nem kaptál volna érte jobbat.. ha nem ilyen vad a szerződése, akkor is 4. kört ér max. Azért nem egy Jimmy Graham hogy 1. 2. kört kérj érte. Stills azért ér többet cetliben mert ha letéped a karját visszanő olyan fiatal és Wallace több zsebpénzt oszt a családnak mint amit ő keres.

Az a nagy francos helyzet, hogy ez a két trade azt eredményezte, hogy kb le tudnánk igazolni Suh-t még egyszer, annyi Cap szabadult fel.

Mire is kell ez? Hiába pofáznak Szexi Rexiék Buffaloban bármit tudunk matchelni Clay kapcsán amit elé tesznek. Cirka 17 millát tudunk Clayre költeni. Szóval ha kap egy szerződést valakitől eldöntjük ér e ennyit, és nem az a gond, hogy ér de nincs zseton.

Ha nem tartjuk meg Clayt akkor mi van? 17 milla cap space már most. Jun 1 után 20+. Cap space nem nyer bajnokságot ez igaz, de olyan nevek vannak a piacon, mint Bowe, Jennings, Wilfork. Ráadásul Tannehill -t sem ártana meg kenni még most egy teljesítményfüggő szerződéssel.. Ha jövőre durrant egy pro-bowl szezont akkor jóval drágább lesz, vagy franchise tag és az sem olcsó. Pouncey szerződése is le fog járni jövőre.

Örülnék Parkernek, de 25 éves a legidősebb játékosunk elkapó poszton jó lenne egy rutinos vezéregyéniség a srácoknak, hogy ne kallódjanak el a Miami éjszakában. Szóval nem lepne meg egy Jennings vagy Bowe sign.

Mindig Marshall traddel jöttök könyörgöm annak 4 éve... Wallace kapcsán Parának (bocs nem lehet kihagyni 😊 ) teljesen igaza van... a lóf@szt fog itt 60 milláért leülni a padra mikor gondolja. Annyira azért nem korszakos playa.

OG, OG, OG!!! Engem ez aggaszt rohadtul.. mióta itt vagyok fórumon még nem állt össze Miamiban egy normális OL. Longot említette Miami, azért Albert amíg nem sérült meg állat volt és visszajön megint jó lesz. OT-n a kezdők rendben lesznek szerintem, Pouncey vissza C-be.

Secondary ha így marad középszerű lesz.. ráférne az erősítés, de nem ez a legnagyobb gáz. Hozni kell egy Safety-t és nagyszerűen középszerű, sőt istenien tűrhető lesz a Sec.

Ha Clay marad akkor azért vannak célpontok... Cameron, Clay, Landry, Stills, Millernek is jó keze van + biztosa veszem, hogy valaki még jön, Parker draftról vagy egy "öreg csataló". RZ target kell nagyon én bízom Cameronban.. És Sims szerintem be fog előbb utóbb robbanni. (Az az egy kezes td még mindig könnyeket csal a szemembe)

Na most mit akartok még Millertől? 4körös playa aki összefutott 1000yd-ot és 5yd-ot átlagol.... Hát nem egy AP. De simán oké a srác ha hoznak mellé egy Polite típusú 3&1-2-t 100% ban futó játékost akkor nekünk ez tökéletes így. Na meg páran itt szerelmesek voltak a fiatal RB-inkbe.

Szerintem alakul ez 😊 Inkább pozitív érzéseim vannak.
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Nekem az nem tetszik amit előbb is emlitették, Marshall és Wallace elpasszolása a semmiért! lenne két elit elkapónk erre megint lutrival megyünk neki a szezonnak! És panaszkodás hogy nincs elkapó! Gibson Hartline Wallace és valószínűleg Clay! Morenot nem akarjuk megtartani, akkor passzolni vagy futni akarunk? Millernem volt 97 yardos futása de csak szenvedett! Néha egy -egy jobb meccse volt! Tanny 20+ yardost nem tud passzolni akkor most kinek is? Oké jött Stills, Meg ott Van Matthews!Long és Mikor elment nem tudtuk pótolni,!Miami
Azért az se normális, hogy egy $60M-s profi elkapó nekiáll hisztizni meg visszapofázni. Ez messze nem profi, gyerekes és csapat-hangulat romboló. az oké, hogy valahol elkótyavetyélés, meg nem volt megfelelően etetve labdával, de Wallace hozzáállása is benne van ebben a trade-ben vastagon.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
A Dolphins combine óta üldözi DeVante Parkert, ha bent lesz 1/14-en, szerintem egyértelmű #1 targetetek lesz.

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Rugó személye remélem változik! WR,KK,LB,CB ezek várnám az Draft első 4 körbe! Vélemény?