Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Dallas Thomas.. Tackle poszton soha ne lássuk, de guardnak egészen jó volt tavaly. Semmi kiemelkedő, de egyszerűen megfelelő.
Simms meg jó lesz! Gillislee-bol semmi nem lesz.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 568 — Dolphins Fan
Egy kérdés: ha valakit szezonkezdés előtt fizetés nélküli opcióval tiltanak el, az beleszámít a cap-be? És be kell tenni az 53-as keretbe is?Paradoxon_MIA
Keretbe tuti nem. A zsetonból meg gondolom a garantáltat kapja. Azt a pénzt amit megspórolunk rajta tegyék Olivier-be, megérdemli.

Úgy összeségében nagyon gyenge volt az a 2013-as draft Jenkins-en + talàn Jamal Taylor-on kívül értelmes jàtékost nem húztunk (Sturgis is kérdéses).danyly
Sturgis egy chokker, rossz nézni mikor remeg a labda mögött. Azért én Will Davist, Dallas Thomast, Dion Sims-et, Mike Gillislee sem írnám még le.. Don Jones rosteren van épp? 😊

Az Eagles tavaly is kacérkodott Jordan megszerezésével, de valamiért kútba dőlt.
Végre megszabadulunk tőle.danyly
Én is így érzem: végre eltűnik talán, mert haszna semmi, csak rossz fényt vet a csapatra. De az árat, amit fizettünk érte, mérhetetlen módon sajnálom.Paradoxon_MIA
Most miért? Így letudtuk egy Bust-al, úgy húzott volna kettőt Jeff 😀 De kit lepett ez meg, tudni lehetett, hogy nagy gyepmester a srác. Pont került végre az ügyre és talán elfogynak azok a bizonyos csontvázak a szekrényből lassan.
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Egy kérdés: ha valakit szezonkezdés előtt fizetés nélküli opcióval tiltanak el, az beleszámít a cap-be? És be kell tenni az 53-as keretbe is?

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Úgy összeségében nagyon gyenge volt az a 2013-as draft Jenkins-en + talàn Jamal Taylor-on kívül értelmes jàtékost nem húztunk (Sturgis is kérdéses).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az Eagles tavaly is kacérkodott Jordan megszerezésével, de valamiért kútba dőlt.
Végre megszabadulunk tőle.danyly
Én is így érzem: végre eltűnik talán, mert haszna semmi, csak rossz fényt vet a csapatra. De az árat, amit fizettünk érte, mérhetetlen módon sajnálom.

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Végre megszabadulunk tőle.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)Paradoxon_MIA
Egy elsőt és egy másodikat ugyebaggio
Ok 😊 összekevertem felindultságomban az első körös játékossal 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 134 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)Paradoxon_MIA
Egy elsőt és egy másodikat ugyebaggio
Ne forgasd még meg bennük a kést, baggio! :
több mint 11 éve
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.Stez
Szerintem pont azért kapta most a büntetést. Brutál nagy kitolás lett volna az új csapattal és tuti nagy negatív visszhangot vertünk volna megint.

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 145 — no es importante
Egy elsőt és egy másodikat ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.Stez
De bmeg, ez az eltiltás időzítés vicc. Tök random hogy mikor büntetnek meg valakit az elkövetés után.
Ireland csuklik remélem.
Ez a Jordan meg egy ritka fasz..

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Köszi Jeff, köszi...
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 185 — Whoops, looks like something went wrong.
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 840
Schefter szerint Dion Jordan nem játszik az idei szezonban, mert vmi szabályt megszegett ismét.Beki
Meg is jött a hivatalos: 1 év out.

Bust.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Némi adalék:

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 s32 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
Interesting part is that Eagles and Dolphins were nearing a trade for Dion Jordan. Then came the diluted sample and suspension. So no deal.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Dion Jordan nem játszik az idei szezonban, mert vmi szabályt megszegett ismét.
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 442 — Dolphins fan
Magam is nyomtam egy-két draft-féleséget, ez lett az eredmény:
1. Scherff/Waynes/Perriman
2. McKinney/Tomlinson/Maxx Williams
3. ------------------------
4. Ekpre-Olomu/Jesse James/Perryman
5. O'Leary/Bell/Glowinski
5. Crowder/K. Williams/X. Williams
6. Mbu/Hodges/Hickey
7. --------------------------

Nekem speciel az első oszlop a nyerő.... Vélemények?
Mondjuk attól függően, h előttünk mi történik valószínüleg letradelnék cirka 10 helyet az első körben egy plusz 2. körös pickért kb oda a 48. helyre.
DJ-t is rásózhatnánk Chip Kellyre egy 3. körös pickért.... 😀 Bár valószínübb, h az első napon megcsörren a telefonom és Hickey megkérdezi, h lenne-e kedvem Delfinnek lenni.

több mint 11 éve
DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...Csabee13
a mit?briareos
Jogos.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...Csabee13
a mit?

több mint 11 éve
DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...
több mint 11 éve
Jennings (Y)

Meg mockoltam magam én is 😊 Ezzel ki lennék békülve.

Csabee13
Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.Coolearie
Minek NT az első körben?

1. kör-t max Kendricks ér, az is csak a GB-nek akinek két ILB kéne és egy sincs nekik.
Perryman igen gyenge coverage-ben, 2. kör közepe fele viszik.Adirotor
Amiért Soliai is jó volt. Egyébként más nem maradt bent ami tetszett volna, tradelni meg nem lehet.
több mint 11 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Jennings (Y)

Csabee13
Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.Coolearie
Minek NT az első körben?

1. kör-t max Kendricks ér, az is csak a GB-nek akinek két ILB kéne és egy sincs nekik.
Perryman igen gyenge coverage-ben, 2. kör közepe fele viszik.
több mint 11 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
Jennings (Y)

14: R1P14
DT DANNY SHELTON - WASHINGTON

47: R2P15
ILB DENZEL PERRYMAN - MIAMI (FLA.)

114: R4P15
OG JOHN MILLER - LOUISVILLE

149: R5P13
CB JACOBY GLENN -UCF

150: R5P14
WR CHRIS CONLEY - GEORGIA

191: R6P15
TE WES SAXTON - SOUTH ALABAMACsabee13
Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.
több mint 11 éve
Jennings (Y)

14: R1P14
DT DANNY SHELTON - WASHINGTON

47: R2P15
ILB DENZEL PERRYMAN - MIAMI (FLA.)

114: R4P15
OG JOHN MILLER - LOUISVILLE

149: R5P13
CB JACOBY GLENN -UCF

150: R5P14
WR CHRIS CONLEY - GEORGIA

191: R6P15
TE WES SAXTON - SOUTH ALABAMA