NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Misi - DRAFT - JenkinsNekem ez tetszene igazán 😀
Csabee13
több mint 10 éve
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-dolphins-depth-chart-defensive-breakdown-predraft-20150406-story.html#page=1Az is. Azért lenne benne logika, hogy Misit kiküldjék vissza SLB-nek. De Misi jó iparos eltakarítgat középen, coverageban viszont maximum csak középszerű.
itt van egy cikk ami nagyjából mutatja a depth chartot (itt WLB-nek mondják Jenkinst)Adirotor
De nem akarok nagyon szakmázgatni mert kiderül mennyire analfabéta vagyok ha mélyebben belemegyünk 😀
Pedzegették azt is, hogy Dion Jordan-t hozzák hátrébb OLB-nek. De azóta közölték Philbinék, hogy akkor is DE lesz ha padról vonul vissza. Tehát a 3 évvel ezelőtti első körös választottunk akit 1/3-ban húztunk maximum rotációs játékos lesz. A legszenyább az egészben, hogy Olivier Vernon kevesebb keres, mint két cseréje... (Shellby, Vernon)
több mint 10 éve
www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-dolphins-depth-chart-defensive-breakdown-predraft-20150406-story.html#page=1itt van egy cikk ami nagyjából mutatja a depth chartot (itt WLB-nek mondják Jenkinst)
több mint 10 éve
Kicsit az LB sorrol kérdeznék.SLB-t Játszott mielőtt beküldték középre. De ha az emlékezetem nem csal szegény volt már DE is amikor 3-4 et toltunk, de lehet rosszul emlékszem. Viszont tény, hogy folyamatosan váltogatva volt a helye és 2 éve fel is hördült már, hogy nem kérhetik tőle, hogy minden éven posztot váltson.
Tehát ugye két kezdő szintű játékosunk van Jenkins és Misi.
Jenkins Strongside LB
És Misi ről nem vágom , hogy neki mi az eredeti posztja ILB vagy OLB?
És ha ILB akkor OLB-nek lehetne húzni valakit 1/14-en?Adirotor
Jelenleg több forgatókönyv kering campig nem tudni semmi biztosat.
Misi - Kelvin Sheppard - Jenkins
Chris McCain - Misi - Jenkins
Philbin és Coyle középen szeretnék ők a 2. opció mellett vannak, Karácsonyfa meg Hickey illetve meg nem nevezett személyzetis részleg az elsőt szeretné. Állítólag
Tényleg maradt még valaki a 3-4 defensünkből vagy ő az egyetlen akit oda draftoltak? Wake már itt volt, de akkor még Porter kezdett vagy nyomta Wake OLB-t is?
több mint 10 éve
Kicsit az LB sorrol kérdeznék.Tehát ugye két kezdő szintű játékosunk van Jenkins és Misi.
Jenkins WLB
És Misi ről nem vágom , hogy neki mi az eredeti posztja ILB vagy OLB?
És ha ILB akkor OLB-nek lehetne húzni valakit 1/14-en?
több mint 10 éve
Welker is jön látogatóba lol.. 😊
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem ez a Stills gyerek ilyen jó? Én A Saintböl nem emlékszem rá!És ezt nem tudtam megfejteni a Maddenbe se Mi a különbség A WR és Slot R között?MiamiStills nem ügyetlen gyerek 😉 Van gyorsasága, de követi is a lasztit végig.
A slot WR az az elkapo aki nem a pálya valamelyik szélén, hanem beljebb, a falhoz közelebb áll fel. Mások a routjai, elsősorban arra építenek hogy megfelelő időzítés (és megfelelő route) esetén olyan pocizioba került az elkapó hogy csak övé lehet a laszti. Ebből gyakran 5-10 yardos jatekok jonnek össze. De ez egy nagyon vázlatos leírás volt, nincs kőbe vésve a slot szerepe, a lenyeg hogy azért slot mert nem a pálya szélére áll.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem ez a Stills gyerek ilyen jó? Én A Saintböl nem emlékszem rá!És ezt nem tudtam megfejteni a Maddenbe se Mi a különbség A WR és Slot R között?
több mint 10 éve
Jennings is tiszteletét teszi nálunk, szerintem Crabtree már nem téma.
több mint 10 éve
ha az ellenfél QBjaira füvet raknának akkor Jordan lenne a legjobb passrusher a ligában
több mint 10 éve
Fireland azóta is csuklik gondolom 😀😀 pedig van nálunk is jó pár kertész...Azért akivel komolyabban megismerkedett Mariska, azt már nagyon nem sztárolnám.képességeivel nincs nagy gond, de a pályán kívüli balhék, az éretlen viselkedés. Képzeld el mit fog kihozni belőle south beach.briareosLehet csak jó az ügynöke, de elég pozitív a sajtója mostanság. Munkamorálja sem lehet kérdéses, kereste a lehetőséget hogy edzhessen az eltiltása alatt. Ha a stáb úgy gondolja hogy helyén van az esze akkor nem lehet kérdés hogy szükségünk van rá. És akkor én örülnék neki nagyon!Geeri
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol csapatok draftolási hatékonysága van kimutatva?DM13
Dion Jordannak pl. úgy tudom a köv. eltiltása 1év, ha megint füvön érik.Csabee13
több mint 10 éve
😀 pedig van nálunk is jó pár kertész...Azért akivel komolyabban megismerkedett Mariska, azt már nagyon nem sztárolnám.képességeivel nincs nagy gond, de a pályán kívüli balhék, az éretlen viselkedés. Képzeld el mit fog kihozni belőle south beach.briareosLehet csak jó az ügynöke, de elég pozitív a sajtója mostanság. Munkamorálja sem lehet kérdéses, kereste a lehetőséget hogy edzhessen az eltiltása alatt. Ha a stáb úgy gondolja hogy helyén van az esze akkor nem lehet kérdés hogy szükségünk van rá. És akkor én örülnék neki nagyon!Geeri
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol csapatok draftolási hatékonysága van kimutatva?DM13
Dion Jordannak pl. úgy tudom a köv. eltiltása 1év, ha megint füvön érik.
több mint 10 éve
Azért akivel komolyabban megismerkedett Mariska, azt már nagyon nem sztárolnám.képességeivel nincs nagy gond, de a pályán kívüli balhék, az éretlen viselkedés. Képzeld el mit fog kihozni belőle south beach.briareosLehet csak jó az ügynöke, de elég pozitív a sajtója mostanság. Munkamorálja sem lehet kérdéses, kereste a lehetőséget hogy edzhessen az eltiltása alatt. Ha a stáb úgy gondolja hogy helyén van az esze akkor nem lehet kérdés hogy szükségünk van rá. És akkor én örülnék neki nagyon!Geeri
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol csapatok draftolási hatékonysága van kimutatva?
több mint 10 éve
képességeivel nincs nagy gond, de a pályán kívüli balhék, az éretlen viselkedés. Képzeld el mit fog kihozni belőle south beach.briareosLehet csak jó az ügynöke, de elég pozitív a sajtója mostanság. Munkamorálja sem lehet kérdéses, kereste a lehetőséget hogy edzhessen az eltiltása alatt. Ha a stáb úgy gondolja hogy helyén van az esze akkor nem lehet kérdés hogy szükségünk van rá. És akkor én örülnék neki nagyon!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
képességeivel nincs nagy gond, de a pályán kívüli balhék, az éretlen viselkedés. Képzeld el mit fog kihozni belőle south beach.
több mint 10 éve
az h 10-el vagyunk sapka alatt semmit nem jelent, mert elvileg tannehill is kap új szerződést, DGB jönne első körben fel is akasztanám magambriareos14-re valóban reach kicsit.
Képességeivel van bajod, vagy a fejével?
Am nekem meg Parker nem szimpatikus. Oké nagy, jó a keze, a routejai sem olyan roszak. De annyira nincs sebessége, egyszerűen nem látok benne nagy játékokat. Igaz ha Stills beválik és vertikálisan szét tudjuk húzni a pályát, Cameron elviszi a safetyket, akkor Landry meg Parker hozhatják a könnyű 10 yardokat. Meg Parker jó RZ target. Csak nekem nagyon egydimenziós játékosnak tűnik, semmi meglepetést nem látok a játékában.
Mondjuk Landryt se bírtam, igaz őt azért mert bár mindig 100%-on pörög valahogy mindig elkövetett apró hibákat. De ha Lazor ennek ellenére ezt tudta hozni belőle akkor mindegy is ez, igy utólag szép húzás volt.
Am tavalyi draftrol Hazelre vagyok még kíváncsi, állitólag jól szedi a lábát ha nala a labda, és jók voltak rola a vélemények nyáron amíg McCain seggre nem fejelte.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
az h 10-el vagyunk sapka alatt semmit nem jelent, mert elvileg tannehill is kap új szerződést, DGB jönne első körben fel is akasztanám magam
több mint 10 éve
Crabtreenek 3 millat ajanlottunk o olyan 4.5 korul szeretne kapni.No deal.
több mint 10 éve
Közbe azt néztem, hogy 10 millioval vagyunk a sapka alatt, olyan 5 milliok lesznek a Rookiektehát jó esetben az egyik elkapót megszerezzük FA-n akkor már nem marad Morenora pénz , de belegondoltam egy picit és nem is bánom. ha Williams mellé az LSU-s RB srácot megszerezzük drafton akkor 3rd downos szituk is meg lennének oldva. jo lenne ez igy
több mint 10 éve
Jelenleg így állna a kezdő csapatunk ha minden klappol. (vastagon szedve akit én remélek)Jordant tovabbra is DE poszton fogják erőltetni a legutóbbi hírek szerint. De ja, lehet jobb lenne ha felállna. De mióta tomegelt lelassult. Szerintem őt mar elherdaltuk, de ne legyen igazam.
OFFENSE
WR1: Kenny Stills
SWR: Jarvis Landry
WR2: Michael Crabtree
TE: Jordan Cameron
QB: Ryan Tannehill
RB: Lamar Miller, Knowshon Moreno
LT : Albert Branden
LG: Scherff/Collins
C : Mike Pouncey
RG:Billy Turner
RT: Ja'Wuan James
DEFENSE
LDE: Cameron Wake
LDT: Ndamokung Suh
RDT: Earl Mitchell
RDE😮livier Vernon
WLB: Paul Dawson
ILB: Koa Misi
SLB: Dion Jordan (itt örülnék ha Jordant raknák be mivel van benne sokkal több mint amit eddig láttunk
az eltiltás , a vállsérülés, ha nem DE-nek OLB-nek jó lehetne, megér egy próbát sztem
ha meg nem válik be akkor Jenkins/McCain is okésak)
LCB: Brent Grimes
FS: Louis Delmas
SS: Reshad Jones
RCB: Ifo-Ekpre Olomu
Na ez szerintem bitang jó csapat lenne. Vélemény?Adirotor
Am Dawson szerintem játszhat MLB poszton, Jenkins ha úgy nyomja mint tavaly akkor tuti helye van.
Williams legyen Miller mögött! 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jól néz ki én remélem valamiért nagyon várom Morenot hogy mégis dolphins mez legyen rajta jövőre is! Crabtree jó lenne Plusz Nick welker tényleg öreg de lehet benne meg 1-2 jó szezon! A schedule mikor van?MiamiA subsequent report in the rival Palm Beach Post cites a Dolphins source who says no offer ever was made to Crabtree.
Read more here: www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article17450387.html#storylink=cpy
több mint 10 éve
Jól néz ki én remélem valamiért nagyon várom Morenot hogy mégis dolphins mez legyen rajta jövőre is! Crabtree jó lenne Plusz Nick welker tényleg öreg de lehet benne meg 1-2 jó szezon! A schedule mikor van?
több mint 10 éve
Jelenleg így állna a kezdő csapatunk ha minden klappol. (vastagon szedve akit én remélek)OFFENSE
WR1: Kenny Stills
SWR: Jarvis Landry
WR2: Michael Crabtree
TE: Jordan Cameron
QB: Ryan Tannehill
RB: Lamar Miller, Knowshon Moreno
LT : Albert Branden
LG: Scherff/Collins
C : Mike Pouncey
RG:Billy Turner
RT: Ja'Wuan James
DEFENSE
LDE: Cameron Wake
LDT: Ndamokung Suh
RDT: Earl Mitchell
RDE😮livier Vernon
ILB: Paul Dawson
SLB: Koa Misi
WLB: Jelani Jenkins
LCB: Brent Grimes
FS: Louis Delmas
SS: Reshad Jones
RCB: Ifo-Ekpre Olomu
Na ez szerintem bitang jó csapat lenne. Vélemény?
több mint 10 éve
14: WR DGB
jobban belegondolva tényleg nem kell SS
itt viszont ha szerzünk elkapót FA-n akkor nem kell WR sem , CB korai lenne, RB szerintem felesleges itt
abban reménykedhetünk, hogy Scherff vagy Collins csúszik és akkor egyikükkel már jó lenne az O line
( BRANDEN , TURNER , POUNCEY , SCHERFF/COLLINS , JAMES )
Amennyiben nem csúsznak én is a le-tradet választanám és akkor Kendricks
Ha meg nem szerzünk WR-t akkor egyetértek DGB-vel
RB-t akkor sem akarnék ha Moreno elmegy
47: ILB Paul Dawson
a baj az hogy túl sok a ha de jelen állás szerint ide LB kell és Dawson jó is
őszintén megmondom én nagyon szeretem Perryman-t de ahogy mondtad nekünk passzelcsenő LB kell
na most ő pont hogy futás ellen jó így ki van lőve sajnos
114: R4P15
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
Tökéletes választás lenne. Pont rá gondoltam én is, pici de nagy a súlypontemelkedése és vele jól járnánk.
A többi választásról nem tudok véleményt mondani mert nem ismerem a játékosokat, de ha igaz amit leírtál akkor ezzel én simán kiegyeznék.
Geeri
több mint 10 éve
Azt ki is hagytam, oda se nagyon van háznál senki. Trippnek lehet szurkolni hogy MLB posztra bejátsza magát, vagy McCain WLB posztra.Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
G,S,CB,swing T, DE(elore kellene gondolkozni, Wake nem mai csirke, Vernonnak szerződés kell), RB, WR.
Geeri
az a baj hogy nem tudom melyik az a poszt ami első kört érne
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor SAdirotor
Első körben Collins még el is férne, de amúgy vicc az hogy a falunkban akkor már 4(!!!!!!!!!!) első körös játékos lenne, és teljesítményre meg... Tavaly se volt csodálatos.
Landon Collins nekem annyira nem szimpi, beleférne éppen, de semmi extra. Ha hozzávesszük hogy Delmas elvileg visszatér, és bízunk Thomasban, hogy nem csak nickelben lehet bevethető, akkor annyira nem szükséges első körben az S húzás. Tekintve hogy Jones inkább a falhoz közel érzi jól magát, nekünk bőven elég lenne egy olyan project játékos aki pont a futás ellen nem a legjobb. Valaki aki szépen szüreteli a lasztikat, jó a megérzése, csak rossz szögben közelíti meg a labdást.
Harmadik napra jósolt Derron Smith, vagy Gerod Holliman nekem tetszene a csapatba ha negyedik körben még bent vannak.
Visszatérve:
Ha bent van Parker akkor szódával elmenne mint BPA első körös húzás.
Kendrickset inkább húznám ha hátrasolnánk a 20.hely környékére, ha nem jönne be akkor még mindig agresszíven nyomulhatunk a plusz pickkel a McKinney, Dawson,Perryman hármasra. Esetleg még OLB posztra Shaq Thompson?
Vagy valamelyik nagyra értékelt CB jöhet szóba ha a csapat is nagyra értékeli.
Mockoltam is egyet, ha már húsvét van akkor legyen erre is idő. Ugye itt mindig kérdéses hogy az ember melyik big boardot használja, én most elsőnek a CBS-t választottam:
14: R1P14
WR DORIAL GREEN-BECKHAM
OKLAHOMA
Philbin utolsó éve ha nem jön eredmény akkor vége a dalnak. Ha Hicke ki akarja szolgálni, és úgy találja hogy a Miami éjszaka nem szippantja be DGB-t akkor nem kérdés hogy őt itt be kell húzni. Ideje agresszívan draftolni, Tannebaum lehet meg is húzatja a ravaszt. Én addig optimista lennék amíg a srác szabadlábon és balhé nélkül van.
47: R2P15
ILB PAUL DAWSON
TCU
Bent volt még McKinney, de én őt nem szeretem. Rohadt jó atléta csak focizni nem tud. Dawson kicsit kicsi, kicsit gyenge. De egy jó fal előtt ez nem lehet probléma, Suh nem véletlenül jött, zabálja is csak fel a blokkokat. Dawson ha látja a labdát, meg látja rá a tiszta utat akkor leszedi az embert. A térben is jól mozog, hello passzbuzi NFL!
114: R4P15
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
Negyedik körig csúszott. Kicsi, de tud focizni. Mint Grimes. Sérült, de bye-week után bevethető lesz, instant kezdő CB itt meg már amúgy sem lenne. Bíznunk kell abban ami van.
149: R5P13
RB TERRANCE MAGEE
LSU
Csak az erő, csak az izom, csak a finom kéz. Rövid yardos szitukban büntet, nehéz szerelni, blokkolni is tud, elkapja ami felé megy. Nem érdekel hogy hátulról elkapják, robbanjon be a lyukba ahogy eddig is tette, és fusson egy 10 yardot az egy sebességével. Ja, ha jön akkor is Wiliams legyen a kiskedvenc! 😀
150: R5P14
G ROBERT MYERS
TENNESSEE STATE
Ő LT poszton tolta eddig, de jobb lesz ő guardban. Hihetetlenül robbanékony első lépése van, viszonylag jó sebességgel jut el a második vonalba. Ami a baj hogy ott merev csípővel nem tudja telibekapni a mozgócélpontot, de arra ott van nekünk Pouncey, meg remélem Turner. Myers egy potenciális stabil kezdő lehet, akár első évében. Rövid yardos szituknál pedig kulcsszituációkban tolhatja át a védőjét a sárga vonal túlsó felére.
191: R6P15
S JORDAN RICHARDS
STANFORD
Jöjjön safety is. Kicsit lassú, kicsit Delmas. Brutálisan tudja letarolni az ellenfelet, átmegy a blokkon, ha a labda közelében van akkor arra is vadászik. Örülnék ha inkább egy olyat lehetne találni aki a térben érzi jól magát, de most ez jutott.
Nálam ez egy jó draft, simán egy A-. Vélemény?
Gurleytól azért írtózom mert aki egyetemen nem tudott rotációban egészséges maradni, attól mit várunk az NFL-ben??
Mindig jövőre!