NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
LaRon Byrd WR jöttMiami
Camp body
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
LaRon Byrd WR jött
több mint 10 éve
Dolphins sign CB Zack Bowman

Depth, meg Tayloréknak egy kis biztatás.. Remélem nem CB pick lesz 😊 😊
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En siman alairnam, sot.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Sziasztok!

Tegnap volt a Bowl.hu Mock draft. Én húztam a Delfineknek. Elöljáróban, annyit, hogy utolsó pillanatos beugró voltam, és a tavaly látott 5-6 Dolphins meccs tapasztalatai alapján (meg amiket az offseasonben láttam) próbáltam összehozni valami értelmeset. Az utolsó pickre sajnos nem tudtam maradni, azt nem tudom ki húzta. De, hogy őszinte legyek nekem tetszik ez a draft. Aztán persze ti akik jobban ismeritek a csapatot, majd szétszeditek 😊

1 (14): Trae Waynes, CB (Michigan State)
2 (47): Denzel Perryman LB (Miami)
4 (114): Kurtis Drummond, S, (Michigan State)
5 (149)Ty Montgomery WR, (Stanford)
5 (150) Jeremiah Poutasi OG (Utah)
6 (191) Lynden Trail, DE (Norfolk State)Shawn84
Elfogadható 😉

Am Waynes nálam csúszik egyre hátrébb, de lehet ez az én butaságom. Majd megnézem kik hogy, mikor mentek ki, és azalapján lehet még jelentkezem egy "én ott kit húztam volna" típusú utólag okoskodással. 😀

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
6 (191) Lynden Trail, DE (Norfolk State)Shawn84
Nem rossz 😀
Bár ha van kedved pár oldalt visszaolvasni akkor tedd meg, ott részeletesen beszéltünk a nekünk tetsző prospectekről. 😊
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sziasztok!

Tegnap volt a Bowl.hu Mock draft. Én húztam a Delfineknek. Elöljáróban, annyit, hogy utolsó pillanatos beugró voltam, és a tavaly látott 5-6 Dolphins meccs tapasztalatai alapján (meg amiket az offseasonben láttam) próbáltam összehozni valami értelmeset. Az utolsó pickre sajnos nem tudtam maradni, azt nem tudom ki húzta. De, hogy őszinte legyek nekem tetszik ez a draft. Aztán persze ti akik jobban ismeritek a csapatot, majd szétszeditek 😊

6 (191) Lynden Trail, DE (Norfolk State)
több mint 10 éve
52 misi, ebből 22 garantált.
Lassan a mi falunkban lesz a legtobb első körös pick mellett a legtöbb pénz is, de a teljesítmény meg.. Hagyjuk. Ha idén is lyukas lesz a guard poszt, akkor lesz majd baj.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
MIKE POUNCEY 5-year extension. Worth OVER $50M...

Set to become NFL's highest paid center!!RunRickyRun
Biztosra megyünk, látom. Tannehill is sorra fog kerülni.

Az egyetlen dolog amitől tartok, hogy nagy "gengszter" Pouncey.. A balhézós O-line-ból ő az egyetlen akinek szemet hunytak.. De top center, top fizu.. ha mi nem adjuk meg neki majd jövőre valaki megadta volna..
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
MIKE POUNCEY 5-year extension. Worth OVER $50M...

Set to become NFL's highest paid center!!

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Nem sajnáljuk a milliókat 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/i9lpowngexetptb4sltl
Mike Pouncey, Miami Dolphins agree on extension
The Dolphins are keeping Mike Pouncey around deep into the future. Ian Rapoport reported Friday that the Pro Bowl center is staying in Miami on an extension that will pay him handsomely.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Mármint időrendi sorrendben időpontokkal!
több mint 10 éve
Szezon sorsolás mikor lesz?Miami
Már megvolt.

Hazai meccsek:

Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets (Londonban), Houston Texans, Indianapolis Colts, Dallas Cowboys, New York Giants, Baltimore Ravens

Idegenbeli:

Buffalo Bills, New England Patriots, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, San Diego Chargers

Pre-season:

Chicago Bears, Carolina Panthers, Atlanta Falcons, Tampa Bay Bucaneers
Első kettő idegenben, második kettő hazai.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Szezon sorsolás mikor lesz?
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Meglátjuk hogy lesz , de Coyle-nak már repülnie kellett volna :/Adirotor
Philbinnek kellene lekorlátoznia picit,de Tannebaum hátha ebbe is belepofázik + raveszi Coylet hogy vegye figyelembe az analitikusok eresményeit.
Ha ez megtörténik akkor nem is olyan rosz ez a mindenki mindenkit véleményez front office struktúra. 😀

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Meglátjuk hogy lesz , de Coyle-nak már repülnie kellett volna :/
több mint 10 éve
Mondom, ILB poszton Kendricks, Anthony, Dawson, (Perryman) az akik szerintem megoldást jelentenének, Perryman azért került zárójelbe mert coverageban nem túl acélos. Coyle meg minden áron akar legalább két LB-t aki megfelel azon a téren is, és hihetetlen mennyire erőlteti ezt.
Azt érzem a rendszer abból állna hogy a védőfal meg egy iparos MLB leszedi a futást, ha nem akkor ott van az egyik safety aki biztosan megállítja az akciót. A két szélső CB csak zóna, OLB-k meg legyenek jók coverageban, emellett legyen football IQ, és blitzeknél, szélső futásoknál érjenek oda szinte érintés nélkül. Emellett kell pár gadget player is, akik lehetőleg pass rushban kiemelkedőek legyenek, de ne ijedjenek meg attól sem ha emberezni kell egy TE-n, lsd: Jordan, McCain.
Az alapelv hogy mivel még a DE-t is simán hátradobja coverageba, de közben meg ott a nyomás az irányítón az majd jól megzavarodik és eladja a labdát, vagy vakon felvágja, azt meg a két CB elintézi.

Amivel szoptunk hogy faék egyszerűségű, szimplán a CB-k és az elpakó közti távolságot kihasználó slantekkel szanaszét szedte több csapat az egészet. Arról nem is beszélve hogy még 3&10re is ott hagyatja a teret az elkapónak hogy épp meglegyen a first down. Aztán a futás ellen se tudtunk már mit csinálni a vége felé, erre meg az volt a nagy húzás hogy nem kell blitzelni, majd a safety fellép futás ellen a front 7 meg majd fogja a TE-t meg a futót. Ebből jöttek az olyan zseniális match-upok amiből Wheelert többször szénné égették a nála sokkal nagyobb TE-k, meg az se volt semmi amikor Wake emberezett valamelyik egészen gyors futón. Bár a best of az még még mindig Odrick Gronkowskin. Végtére is a legjobban saját magát verte át a védelem. Meg csodálkozunk hogy a rookiek nem nagyon szerepelnek: könyörgöm, Coyle kétszer annyi játékból építi a gameplant mint máshol szokás. És mondom, az elején bejött, de szezon végére úgy éreztem többször hogy a saját játékosait kényszeríti megoldhatatlan szituációkba csak azért hogy csalafinta legyen, összességében pedig legjobban saját magát sikerül átvernie.

Idén eddig megkapott majdhogynem mindent ami kellhet neki, nem lepődnék meg ha drafton is kapna olyan játékosokat akiknek a képessége beleillik a cirkuszába, szerintem az első pár meccsen még működni is fog a dolog, de amint jön egy sérülés, vagy formahanyatlás a futás ellen, akkor onnantól nem lesz ez a szezon se más mint a tavalyi.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ez a mostani LB class nem valami hűha .
Kendrickset is a GB fogja kiválasztani mert egy ILB-jük sincsen (az is reach lenne sztem).
Amit ezek a srácok tudnának hozni azt Sheppard is fogja.

Én most ezzel jól lennék:

1/14 Marcus Peters/Landon Collins
2/15 Laken Tomlinson
több mint 10 éve
Egyre többen mockolják Breshad Perriman WR-t hozzánk első körben. Ő az a tipikus bust aki gyorsan fut csak nem tudja elkapni a labdát. Végülis tökéletes helyettese lehetne Wallacenak.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Mondjuk én pont guardot safetyt nem látnék szívesen az első körben. Collins szimplán nem szimpi, guardot meg találunk később is. Igaz inkább power mint zone blockingba illő prospectek vannak idén, sokaknak nagy baja hogy mozgó célpontot nem találnak el. Mondjuk amíg valaki van olyan erős, és van olyan jó első lépése hogy ne jelentsen gondot a profik között, addig különösebben nem zaklat fel hogy egy ember a falban nem a legjobb a második vonalban. Feltéve hogy 3+ körös húzás.

Én még mindig azt mondom hogy első körben vagy hozni kell egy elkapót, vagy szépen elcserélni a picket, megpróbálni szerezni egy extra harmadik kört, a második elején meg húzni egy MLB-t aki nem McKinney névre hallgat, és coverageban is használható.
Misinek jobban fekszik SLB poszton játszani, csak ugye Philbin és Coyle híres arrol hogy mindenkit a nyerő pozicioba raknak. Jaa nem.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Misi tobbszor kerte hogy ismet SLB legyen.
Nem birja a teste kozepen es hasznosabb is lenne szelen. Csakhogy kozepen akkora a luk hogy o probalja betomni.
több mint 10 éve
Guard, Corner, Safety nagyobb need. Az LB sor nem lesz sz@rabb mint tavaly. OLB inkább pass rusherek vannak olyan elől nem?

Csabee13

TRUE.

Igen edge rusherek vannak. Csak nem tudom hogy mekkora lenne a teljesitmeny esés McCainnel vagy Shepparddal , Misi és Jenkins mellé.
több mint 10 éve
Az is. Azért lenne benne logika, hogy Misit kiküldjék vissza SLB-nek. De Misi jó iparos eltakarítgat középen, coverageban viszont maximum csak középszerű.

De nem akarok nagyon szakmázgatni mert kiderül mennyire analfabéta vagyok ha mélyebben belemegyünk 😀

Pedzegették azt is, hogy Dion Jordan-t hozzák hátrébb OLB-nek. De azóta közölték Philbinék, hogy akkor is DE lesz ha padról vonul vissza. Tehát a 3 évvel ezelőtti első körös választottunk akit 1/3-ban húztunk maximum rotációs játékos lesz. A legszenyább az egészben, hogy Olivier Vernon kevesebb keres, mint két cseréje... (Shellby, Vernon)Csabee13
Pár hsz-el ezelőtt én is pedgettem Jordan-t OLB-ként , de asszem Geri is azt írta hogy Philbinék meg mondták hogy DE-ként "számítanak rá" .
Hát az egy dolog, hogy Vernon mennyit keres, de Miller, Stills, Landy, Jenkins jóval az értékük alatt kapják a zsetont.

Tehát, ha 1/14 nél bent van egy jó OLB akkor rá kellene menni?Adirotor
Szerintem nem. Guard, Corner, Safety nagyobb need. Az LB sor nem lesz sz@rabb mint tavaly. OLB inkább pass rusherek vannak olyan elől nem?

Én a Corner picktől félek ... valahogy nagyon nem örülnék neki. Nincs külön indokom talán a túl sok korai elcseszett pick a posztra és erre egy FA az egyetlen kezdőkaliberű cornerünk. Illetve 2FA ha a nickelt is ideveszem. Ja és a defense pickek Coyle-nál mindig padoznak minimum egy évet.. ezért sem szeretem az ipsét.
több mint 10 éve
Az is. Azért lenne benne logika, hogy Misit kiküldjék vissza SLB-nek. De Misi jó iparos eltakarítgat középen, coverageban viszont maximum csak középszerű.

De nem akarok nagyon szakmázgatni mert kiderül mennyire analfabéta vagyok ha mélyebben belemegyünk 😀

Pedzegették azt is, hogy Dion Jordan-t hozzák hátrébb OLB-nek. De azóta közölték Philbinék, hogy akkor is DE lesz ha padról vonul vissza. Tehát a 3 évvel ezelőtti első körös választottunk akit 1/3-ban húztunk maximum rotációs játékos lesz. A legszenyább az egészben, hogy Olivier Vernon kevesebb keres, mint két cseréje... (Shellby, Vernon)Csabee13
Pár hsz-el ezelőtt én is pedgettem Jordan-t OLB-ként , de asszem Geri is azt írta hogy Philbinék meg mondták hogy DE-ként "számítanak rá" .
Hát az egy dolog, hogy Vernon mennyit keres, de Miller, Stills, Landy, Jenkins jóval az értékük alatt kapják a zsetont.

Tehát, ha 1/14 nél bent van egy jó OLB akkor rá kellene menni?