NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Én arra tippelek, hogy BPA lesz. Ha Gurley akkor Gurley. Mindenesetre ennyi év után örülnék, ha végre nem egy solid pickünk lenne, mint mondjuk a tavalyi James húzás, (nincs vele amúgy semmi baj) hanem valami "szexi" ROY aspiránst vinnénk első körben 😀Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
G,S,CB,swing T, DE(elore kellene gondolkozni, Wake nem mai csirke, Vernonnak szerződés kell), RB, WR.
Geeri
az a baj hogy nem tudom melyik az a poszt ami első kört érne
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor SAdirotor
több mint 10 éve
Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
G,S,CB,swing T, DE(elore kellene gondolkozni, Wake nem mai csirke, Vernonnak szerződés kell), RB, WR.
Geeri
az a baj hogy nem tudom melyik az a poszt ami első kört érne
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor S
több mint 10 éve
Moreno inkább kivár nyárig és ír alá egy sérülések miatt szarba került csapathoz mint most ide garantált nélkül.Na most szerintem, az lenne jó ha visszaigazolnánk kevés garantált tartalommal.Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Csabee13
Ha sérült nem nagy bukás, ha játszik akkor pedig megéri a pénzét , ráadásul Millerrel ketten jó kis futógépezetet alkothatnának. Nem utolsó sorban pedig a draft elején nem kellene RB-t hozni.
Ami az elkapót illeti:
Landry, Stills és Cameron mellé kéne még egy jó WR ugye.
Remélem Crabtree lesz a befutó: közel olyan jó mint Wallace és a fizetése sokkal kevesebb.
Ott van még Welker, Jennings, Nicks. Róluk mi a véleményetek érdemes lenne inkább őket Crabbel szemben?Adirotor
Amúgy Williamsben szerintem bíznak, ott van még Gilisle is ha végre nem sérült. Plussz van pár nagydarab RB 5-6 körös prospect, meg UDFA piacon is ezen a poszton legjonnyebb csiszolatlan gyémántot találni.
Crabtree helyes áron jöhetne, Nicks is. Jennings is jöhetne, bár Landry sloton kívül nem tudom hogy muzsikalna. Welker hazaterhetne, de öreg mint az országút, ő is csak slot.
Ott van még nekünk Matthews, Hazel tartalékban, tuti lesz UDFA kukázás is. (Am nem egy játékos van mai napig a ligában aki ide nem fért be mint UDFA, ma simán kerettag). Hickey jól safarkodik a harmadik napos cetlikkel, meg UDFA igazolásokkal.
Jelenleg ami need:
Gurleytol meg az eg ovjon bennünket! 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Na most szerintem, az lenne jó ha visszaigazolnánk kevés garantált tartalommal.Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Csabee13
Ha sérült nem nagy bukás, ha játszik akkor pedig megéri a pénzét , ráadásul Millerrel ketten jó kis futógépezetet alkothatnának. Nem utolsó sorban pedig a draft elején nem kellene RB-t hozni.
Ami az elkapót illeti:
Landry, Stills és Cameron mellé kéne még egy jó WR ugye.
Remélem Crabtree lesz a befutó: közel olyan jó mint Wallace és a fizetése sokkal kevesebb.
Ott van még Welker, Jennings, Nicks. Róluk mi a véleményetek érdemes lenne inkább őket Crabbel szemben?
több mint 10 éve
Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Kár, hogy megsérült mert az első héten a Pats ellen az 150+yard nem volt véletlen!MiamiSajnos az egész pályafutását ez fémjelzi.. nagy ígéret aki mindig sérült.
Na most nem biztos, hogy Moreno az oka, de Miller akkor kezdett el játszani mikor idejött, addig elég gyengén muzsikált. Talán leesett neki, hogy simán pótolható. De azt sem zárom ki hogy Benton OL-en végzett munkája az oka.
több mint 10 éve
Kár, hogy megsérült mert az első héten a Pats ellen az 150+yard nem volt véletlen!
több mint 10 éve
Moreno FA lett? Vagy hová ment?
több mint 10 éve
Freeman sztem jobb mint Moore! Ridley jön? Akkor Moreno valószínűleg megy És sztem majd A Pats hez! Futni 2000 yardotMiamiAtya gatya 😀
Na Moore nem véletlen kapott hosszabbítást.. szeretik megbízható és az egyik legjobb backup aki elférne kezdőnek is néhol. Freeman meg elég valószínű hogy Hickey tampás kötődése révén kapott nálunk egy kis reflektorfényt + kicsit felrázza a training camp alatt az állóvizet, ha máshogy nem, hogy versenyez a második helyért.
Ridley csak egy viziten volt nálunk messze van attól, hogy leigazoljuk. Moreno pedig már nincs is a csapatban.
több mint 10 éve
Freeman sztem jobb mint Moore! Ridley jön? Akkor Moreno valószínűleg megy És sztem majd A Pats hez! Futni 2000 yardot
több mint 10 éve
Naaa én nagyon bírom Freemant, sajnálom hogy így elkallódott! Harmadik számú Qb-nak tökéletes lesz, harcolhat valami UDFA ellen.Paysinger a gazdag ember Trusnikja, kiemelkedő ST játékos, emellett egész tűrhetően eljátszik mindhárom LB poszton ha szükség van rá.
Trusniknak meg sok szerencsét!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
QB Josh Freeman signs one-year deal with Dolphins We have signed LB Spencer Paysinger!
És erről nem is írt senki vagy átfutottam rajta?!
Former Miami Dolphins Jason Trusnik Signs With Panthers
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Bradyölő Thomas ma aláírta 1 éves ERFA szerződését. Véssétek fel a Dion Sims, Damien Williams fémjelezte "tőle sokat várok listára"!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nézegetitek Ridleyt, nem örülnék neki, ha a csoporton belül maradna :/

több mint 10 éve
Fel trade? Lehetséges? Nem olyan mint Jordan ért kicsit jobb!
több mint 10 éve
Hány választásunk van a Drafton? Csak hét? Vagy kaptunk pluszt?MiamiCsak 6
- 7 körösünk megy a Ravens-nek még tavaly előtti trade.
- A 7. kör amit kaptunk a Ninerstől Martinért a Wallace trade miatt megy a Vikingshoz. De kapunk egy 5. kört.
- Stillsért pedig adtunk egy 3. kört.
1/14
2/47
4/114
5/149
5/150
6/191
Ezek a cetlijeink vannak. De Hickey mondta már, hogy elképzelhető, hogy lecserélünk ha úgy adódik, hogy több cetlink legyen.
Kompenzációs picket nem kaptunk, de nem is volt várható, hiszen elég komoly bevásárlásokat tartottunk tavaly is.
több mint 10 éve
Hány választásunk van a Drafton? Csak hét? Vagy kaptunk pluszt?
több mint 10 éve
Egy balga kérded de pontosan mikor lesz a draft?MiamiÁprilis 30 - Május 2-ig.
több mint 10 éve
Egy balga kérded de pontosan mikor lesz a draft?
több mint 10 éve
De csak nem lesz ugyan az megint!
több mint 10 éve
1 év. Azaz vagy most villant valamit vagy viszontlátásra!RunRickyRunhát ha kapott +1 évet akkor az már kettő az ideivel együtt 😊
Mondjuk Sparano is kapott egy hosszabbítást aztán 0-7 -el mentünk a szezonba 😀
több mint 10 éve
1 év. Azaz vagy most villant valamit vagy viszontlátásra!
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
na tessék pár hang a nagy csendben : Philbinnel hosszabbítottunk 1 évet 16ig van szerződése most
több mint 10 éve
Moreno?
több mint 10 éve
Hát reméljük hogy a Crabtree meg lesz! Plusz Draft WR és reszkess N E!
több mint 10 éve
Crabtree?MiamiJennings-el is találkozunk még, Crabtree -ért több csapat is érdeklődik +most zajlik az owner meeting meg hasonló dolgok, lement a szabad ügynök piac első nagy rohama. Mostantól lassabban történnek a dolgok. Draft után felpörög majd megint kicsit, aztán jön az abszolút üresjárat.
Szóval barátkozz a nagy csenddel 😊