NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Dion Jordan nem játszik az idei szezonban, mert vmi szabályt megszegett ismét.
több mint 10 éve
Magam is nyomtam egy-két draft-féleséget, ez lett az eredmény:1. Scherff/Waynes/Perriman
2. McKinney/Tomlinson/Maxx Williams
3. ------------------------
4. Ekpre-Olomu/Jesse James/Perryman
5. O'Leary/Bell/Glowinski
5. Crowder/K. Williams/X. Williams
6. Mbu/Hodges/Hickey
7. --------------------------
Nekem speciel az első oszlop a nyerő.... Vélemények?
Mondjuk attól függően, h előttünk mi történik valószínüleg letradelnék cirka 10 helyet az első körben egy plusz 2. körös pickért kb oda a 48. helyre.
DJ-t is rásózhatnánk Chip Kellyre egy 3. körös pickért.... 😀 Bár valószínübb, h az első napon megcsörren a telefonom és Hickey megkérdezi, h lenne-e kedvem Delfinnek lenni.
több mint 10 éve
Jogos.DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...Csabee13a mit?briareos
több mint 10 éve
DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...Csabee13a mit?
több mint 10 éve
DJ meg mindenáron hazavágja a karrierjét...
több mint 10 éve
Amiért Soliai is jó volt. Egyébként más nem maradt bent ami tetszett volna, tradelni meg nem lehet.Minek NT az első körben?Jennings (Y)Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.Coolearie
Meg mockoltam magam én is 😊 Ezzel ki lennék békülve.
Csabee13
1. kör-t max Kendricks ér, az is csak a GB-nek akinek két ILB kéne és egy sincs nekik.
Perryman igen gyenge coverage-ben, 2. kör közepe fele viszik.Adirotor
több mint 10 éve
Minek NT az első körben?Jennings (Y)Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.Coolearie
Csabee13
1. kör-t max Kendricks ér, az is csak a GB-nek akinek két ILB kéne és egy sincs nekik.
Perryman igen gyenge coverage-ben, 2. kör közepe fele viszik.
több mint 10 éve
Jennings (Y)Szerintem, Denzel-t még az első körben elviszik.
14: R1P14
DT DANNY SHELTON - WASHINGTON
47: R2P15
ILB DENZEL PERRYMAN - MIAMI (FLA.)
114: R4P15
OG JOHN MILLER - LOUISVILLE
149: R5P13
CB JACOBY GLENN -UCF
150: R5P14
WR CHRIS CONLEY - GEORGIA
191: R6P15
TE WES SAXTON - SOUTH ALABAMACsabee13
több mint 10 éve
Jennings (Y) Meg mockoltam magam én is 😊 Ezzel ki lennék békülve.
14: R1P14
DT DANNY SHELTON - WASHINGTON
47: R2P15
ILB DENZEL PERRYMAN - MIAMI (FLA.)
114: R4P15
OG JOHN MILLER - LOUISVILLE
149: R5P13
CB JACOBY GLENN -UCF
150: R5P14
WR CHRIS CONLEY - GEORGIA
191: R6P15
TE WES SAXTON - SOUTH ALABAMA
több mint 10 éve
Igen ez a LB, DB sor igen véleményes.De CB mindenképpen kéne drafton.
Ti kit gondoltok a classbol?
Én irtozom Waynes-től szerintem nem ér 1.kör elejét.
Személy szerint Ronald Darby vagy Marcus Peters ről tudném elképzelni, hogy maradandót alkot majd.
Hozzájuk még visszatrade is játszhatna.
több mint 10 éve
A stadion építésnek van köze ahoz hogy az szezon elején sokszor megyünk idegenbe? És a vége felé itthon lesz több? ! Jennings el Wr draftkilöve?!MiamiHallod, erre nem is gondoltam, de lehet hogy a stadion miatt van így.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ezzel az LB-poszttal az a para, hogy nem elég hogy egy kezdő játékos hiányzik, hanem hogy Misinek igy MLB-t kell játszania.EZ.A Draft első két körében kéne egy OG meg egy CB és meg is vagyunk 😀AdirotorFordított elrendezésben inkább.
Meg aztán LB is kellene, és ott se túl vastag ez a class kezdő potenciálú játékosban.Geeri
Nem hiszem hogy Sheppardnal, McCainnél jobb LB-t tudunk huzni akarhol is és ők legalább már tudják mi az NFL.Adirotor
Az nem para hogy van egy darab kezdő szintű LB aki képes coverageban valami hasznosat csinálni, ami para az az hogy a DC-t ez nem érdekli, ha olyanja van és a pályán lenne akkor még oreganyámat is megkérné hogy ugyan fogja már meg a TE-t egy az egyben. A redzoneban.
Amit el tudok képzelni hogy nem LB-vel próbálkozunk hanem S húzással, mert ott van pár ígéretes late round prospect, és ha ehhez hozzáveszem hogy a fél SS class a sztahanovista szorgalom mintapeldanya, akkor gyanús hogy valakivel beprobalkozik Hickey.
Mivel a base 4-3 egyre kevesebbet van használatban, és Coyle csomagbuzi és szereti variálni a felállást, így el tudom képzelni hogy Jenkins lesz az egyik nickel LB a másik meg egy futás ellen erős safety. Míg az extra DB simán lehet hogy Bradyölő lesz, igy gyakorlatilag 4S, 4DL, 2CB, 1LB felállással nyomulnank.
Mondom, Coyle kreativitasatol nem felek, az alkalmazkodokepessegetol, es attól hogy mindenkit a legjobban használjon igen. Meg attól is hogy képtelen rookiekat jatszatni.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
A stadion építésnek van köze ahoz hogy az szezon elején sokszor megyünk idegenbe? És a vége felé itthon lesz több? ! Jennings el Wr draftkilöve?!
több mint 10 éve
EZ.A Draft első két körében kéne egy OG meg egy CB és meg is vagyunk 😀AdirotorFordított elrendezésben inkább.
Meg aztán LB is kellene, és ott se túl vastag ez a class kezdő potenciálú játékosban.Geeri
Nem hiszem hogy Sheppardnal, McCainnél jobb LB-t tudunk huzni akarhol is és ők legalább már tudják mi az NFL.
több mint 10 éve
A Draft első két körében kéne egy OG meg egy CB és meg is vagyunk 😀AdirotorFordított elrendezésben inkább.
Meg aztán LB is kellene, és ott se túl vastag ez a class kezdő potenciálú játékosban.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
A Draft első két körében kéne egy OG meg egy CB és meg is vagyunk 😀
több mint 10 éve
Jött Jaques McClendon és Jeff Linkenbach. Mindkettő a támadófalba. Egyiktől se várjatok túl sokat...iktriadViszont Greg Jennings jött 2 évre $8 millióért 😀
Asszem ezzel meg is van a WR corp. 😀
több mint 10 éve
Jött Jaques McClendon és Jeff Linkenbach. Mindkettő a támadófalba. Egyiktől se várjatok túl sokat...
több mint 10 éve
Abban rossz ez a sorsolás, hogy koràn van bye. Akkor még pörögnének a fiúk ezerrel, rossz kivenni őket a ritmusból. De sajna ez van.Tényleg jó lenne egy 4-0-pihi-6-0-ás kezdés. Mert a végére megint elfáradunk. 😕
NE TNF, Giants MNF. Jó kis pikáns meccsek lesznek. Plusz ugye a londoni meccs. Izgalmas kis év lesz ez. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Elozo hsz-t ki lehetne esetleg tuzni. Most lehet nagyot mondok, meg megígértem magamnak hogy idén nem leszek optimista, de azért ha akarunk valamit kezdeni idén, meg PO meg ilyenek, akkor azt mondom elvárás hogy 4-0-al menjünk a bye weekre, de még az is hogy onnan 6-0-val tovabbindulva játszunk a Pats ellen.
Ha marad a tendencia hogy a szezon elején jobb játékot mutatunk mint a végén akkor ezt a sorsolást megkoszonhetjuk.
Igaz ha még 6-0 meg is van akkor is vért kell izzadni hogy meglegyen legalább 3 másik győzelem.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Week 1@ Washington Redskins
September 13; 1pm ET
Week 2
@ Jacksonville Jaguars
September 20; 4:05pm ET
Week 3
vs Buffalo Bills
September 27; 4:25pm ET
Week 4
vs. New York Jets
(Wembley Stadium, London)
October 4; 9:30am ET
Week 5
Bye
October 11
Week 6
@ Tennessee Titans
October 18; 1pm ET
Week 7
vs Houston Texans
October 25; 1pm ET
Week 8
@ New England Patriots
October 29; 8:25pm pm ET
Thursday Night Football
Week 9
@ Buffalo Bills
November 8; 1 pm ET
Week 10
@ Philadelphia Eagles
November 15; 1 pm ET
Week 11
vs Dallas Cowboys
November 22; 1 pm ET
Week 12
@ New York Jets
November 29; 1 pm ET
Week 13
vs Baltimore Ravens
December 6; 1 pm ET
Week 14
vs New York Giants
December 14; 8:30 pm ET
Monday Night Football
Week 15
@ San Diego Chargers
December 20; 4:25 pm ET
Week 16
vs Indianapolis Colts
December 27; 1 pm ET
Week 17
vs New England Patriots
January 3; 1 pm ET
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jaj, elkeveredtem. Összekevertem a 3. és 4. kört.Igazad van.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Úgy látom mindenki WR-t vízionál 1. körben. Nekem vannak kétségeim-e felől, bár én szeretek különcködni. 😊Nincs 3. körünk jelenleg 😊
De ha már WR, akkor nálam Strong a nyerő. Szerintem az elé taksált "nagyobb" nevek addigra kimennek (bár biztos lesz trade a felső szekcióban).
2. kör nálam tuti OG, abból is Marpet a nyerő nálam. Inkább 3. körre lövik be, de ez csak az alsóbb osztály miatt van. Nem kell félni tőle, nagy tehetség.
3. körben jöhet ILB, ami idén sem olyan túl fényes felhozatal (de jobb mint tavaly).
A két ötödik körben jöhet egy OT és egy CB (vagy S). Geathers nekem tetszik pl. Ő eleinte 7. körben mozgott, de lehet 5. körben kimegy. Így ha benn van ötödikben, ki kell választani.
CB-k közül nekem Carter és Peters jön be, de Peters nálunk nem prioritás. Carter meg kb. 3. kör, de ott meg mást kellene húzni.
Speciel én utálom az első körös DB húzásokat, de az alabamai sztár safety-t szívesen kiválasztanám. Kicsit ellentmondásos a dolog, de lehet benne ráció. 😊
Részletesebb, pontosabb mock tőlem jövő hét elején.danyly
több mint 10 éve
Úgy látom mindenki WR-t vízionál 1. körben. Nekem vannak kétségeim-e felől, bár én szeretek különcködni. 😊De ha már WR, akkor nálam Strong a nyerő. Szerintem az elé taksált "nagyobb" nevek addigra kimennek (bár biztos lesz trade a felső szekcióban).
2. kör nálam tuti OG, abból is Marpet a nyerő nálam. Inkább 3. körre lövik be, de ez csak az alsóbb osztály miatt van. Nem kell félni tőle, nagy tehetség.
3. körben jöhet ILB, ami idén sem olyan túl fényes felhozatal (de jobb mint tavaly).
A két ötödik körben jöhet egy OT és egy CB (vagy S). Geathers nekem tetszik pl. Ő eleinte 7. körben mozgott, de lehet 5. körben kimegy. Így ha benn van ötödikben, ki kell választani.
CB-k közül nekem Carter és Peters jön be, de Peters nálunk nem prioritás. Carter meg kb. 3. kör, de ott meg mást kellene húzni.
Speciel én utálom az első körös DB húzásokat, de az alabamai sztár safety-t szívesen kiválasztanám. Kicsit ellentmondásos a dolog, de lehet benne ráció. 😊
Részletesebb, pontosabb mock tőlem jövő hét elején.
több mint 10 éve
Gyűjtünk befelé magasra nőtt emberekből...LaRon Byrd WR jöttMiamiCamp bodyCsabee13
Mindig jövőre!