Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Zack Bowman aláírt!
több mint 10 éve
Meddig tart az újonc camp?
több mint 10 éve
Sokan hüledeztek miért kell még hosszabítani stb. De ez már előre látható volt az év elején. Már aki persze jobban követi a Dolphinst.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Biztosan lehet majd ott pénzt csinálni! Plussz ez így még olcsóbb is mint az opciós év, ráadásul Luck és Wilson nyomja majd feljebb az irányítók átlagkeresetét.Ahogy én olvastam azért biztosítottuk magunkat, és a 45 garantált is úgy jön össze, ha rosteren van az adott éveken. És 22 millió ami fixen garantált. Szerintem korrekt. Jövőre mindenesetre nem lesz nekünk free agency. 😊 Pedig Miller és Vernon is FA lesz.Csabee13#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....DM13
Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊Geeri
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ahogy én olvastam azért biztosítottuk magunkat, és a 45 garantált is úgy jön össze, ha rosteren van az adott éveken. És 22 millió ami fixen garantált. Szerintem korrekt. Jövőre mindenesetre nem lesz nekünk free agency. 😊 Pedig Miller és Vernon is FA lesz.#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....DM13
Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊Geeri
több mint 10 éve
#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....
több mint 10 éve
#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Tannehill 2020-ig hosszabbított. Részletek hamarosan!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Parker azért biztosabb hogy ha más nem egy átlagos possesion elkapó lesz, átlagnál jobb kezekkel. És talán Cameron meg ő RZ-ban se veszik majd el.nagyon áradoznak devante-ról reméljük tényleg fasza lesz.briareosReméljük a 11es szám nem jut a 19es sorsára 😊 A tudjuk ki volt az utolsó első körös WR-ünk..Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
4 meccs eltiltas. Meg is fellebbezte.
több mint 10 éve
Mi is van Brady vel? 1 Misi azt ennyi? De gáz
több mint 10 éve
Bradyt lehet eltiltják! Csak kár nem addig amíg velünk játszanak! 😀MiamiNem nekik kellene velünk játszani, hanem nekünk velük... 😉
több mint 10 éve
nagyon áradoznak devante-ról reméljük tényleg fasza lesz.briareosReméljük a 11es szám nem jut a 19es sorsára 😊 A tudjuk ki volt az utolsó első körös WR-ünk..
több mint 10 éve
nagyon áradoznak devante-ról reméljük tényleg fasza lesz.
több mint 10 éve
fuck yeah.a giants ellen (december 14) az 1966-os munkaruhában vonulunk fel.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Hát szerintem meg ne tiltsák el... ha végre összeáll a csapat és megnyernénk (kizárt) a csoportot, hallgathatnánk azt amit 08 kapcsán, hogy csak azért nyertük meg a csoportot mert Brady nem játszott...Én örülnék, ha nem tiltanák el és earthWAKE meg SUHnami az utolsó pár évében terrorizálgatná 😊
több mint 10 éve
Bradyt lehet eltiltják! Csak kár nem addig amíg velünk játszanak! 😀MiamiKét lehetőség van:
- a Cheatriots kap egy kemény pofont hogy példát statuáljanak
- el lesz tussolva az egész, mert mégiscsak Cry Brady és népi zenekara az érintett, akinek sokkal többet szabad, mint másnak.
Amúgy szerintem itt ha volt valami, abban nem csak egy ember keze volt benne...
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Bradyt lehet eltiltják! Csak kár nem addig amíg velünk játszanak! 😀
több mint 10 éve
Matthews meg távozni szeretne. Bon Voyage.
több mint 10 éve
Az összes rookie aláírt tegnap. Szokatlan, de tényleg így van.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Meg egy jó csapat 😀A szezonnyitóra mennyire lesz kész a stadion? Mi hiányzik majd még?Miamia teteje 😊Csabee13
több mint 10 éve
3 játékost elengedtünk: CB : T.J Heath , Lowell Rose
K: Zach Hocker
több mint 10 éve
Meg ha guardban elkaristol akkor pont amikor szerződni kell jár le Albert szerződése. Ha jól emlékszem, ha nem akkor elnézést.Mi tackle poszton megvagyunk, kotve hiszem hogy neki itt lenne a legjobb eselye kezdeni.Az is benne van ám, hogy Tackle poszton ha besül akkor 4. évtől nincs nagy zsozso.. Míg guardban lehet elit 4. évében elit fizuval.Csabee13
Nyilvan guardkent remek lenne, de gyanitom o ennel tobbet akar. Mindenesetre akarki szerzi meg, oriasi benne a potencial.Delonso_
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Mi tackle poszton megvagyunk, kotve hiszem hogy neki itt lenne a legjobb eselye kezdeni.Az is benne van ám, hogy Tackle poszton ha besül akkor 4. évtől nincs nagy zsozso.. Míg guardban lehet elit 4. évében elit fizuval.
Nyilvan guardkent remek lenne, de gyanitom o ennel tobbet akar. Mindenesetre akarki szerzi meg, oriasi benne a potencial.Delonso_