NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
En ket honapja Devante Parkert erzem.
Ma kiderul jol-eDelonso_
Bejött 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ez eddig rendben van.
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
inkabb letrade és Peters vagy Darby
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ma kiderul jol-eDelonso_
Mondjuk Parker nem rossz party, de ha első körös WR akkor Strong. Egyszerűen tetszik a játéka és kész. :p

Jaj csak azt ne. Inkább plusz kört szerezzünk, mint feltrade. Jó helyen vagyunk mi ott 14-en.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Parker a tippem nekem is, de nem 1/14-en, szvsz felmegy érte a Miami

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ma kiderul jol-e
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
danyly
Tannebaum azt mondta, hogy Hickey-é a drafton a végső szó. Ő dönti el kit draftol.
több mint 10 éve
Dallas Thomas.. Tackle poszton soha ne lássuk, de guardnak egészen jó volt tavaly. Semmi kiemelkedő, de egyszerűen megfelelő.
Simms meg jó lesz! Gillislee-bol semmi nem lesz.Geeri
Végig mehetünk mindegyiken, de szerintem akkor sem volt egy top draftolás az az év. Thomas nekem továbbra is csalódás, akár guard, akár tackle. Bár a Tennesseetől nem jönnek rossz OL emberkék, de ő max. college szinten volt jó. NFL-ben nem kezdő szint. Talán Thorton jobb választás lett volna. Bár gondolom Thomas mellett az szólt, hogy mozgékonyabb, magasabb stb.

Simms még egyelőre sötét ló nálam, bár már tavaly is sokat fejlődött. Hátha lesz egy Clay belőle. Ő is lassan indult be.

Gillislletől egyértelműen többet vártam, de egyszerűen a keretbe sem nagyon fér oda. Ha ott is van szinte játék lehetőséget sem kap. Ő sem tűnik NFL szintnek.

Don Jones kedveltem, szépen dolgozott ST-ben. Oda mindenképp jó és ezért megtartanám.

Ki mire tippel 2015 draft 1. körben?
Mostanában OT és RB olvasok hozzánk 1. körben. Én egyiknek sem vagyok a híve. Bár Gurley-t elfogadnám a Georgia mániám miatt, de kérdéses az egészsége. Szerintem nem lesz vele baj, de ezt előre sajnos nem lehet tudni. Vagy bevállalod, vagy nem kockáztatsz és inkább egy megbízhatóbb pickhez nyúlsz. Én személy szerint nem vagyok a híve az első körös RB prospecteknek, de ez az év most elég jó futókat kínál, így talán érthető hogy hozzánk is betesznek a mock-ok RB-t. Meg ugye összesen 1. igazán használható kezdő RB van (Miller), a másik aki még elfogadható Williams. OT nem értem első körben. Jó kell valaki backupnak, de nem biztos hogy elsőre ezt kellene meghúzni. Abban látják a bibit, hogy összesen 2 használható T van a keretbe. De a 2. körben szerintem még elérhető lenne D. J. Humphries vagy Donovan Smith. Mindkét oldalon bevethetőek.

De a guard posztról ne is beszéljünk. Ott értelmes játékos sem nagyon akad a keretben. Thomast írtam feljebb, a tavalyi 3. körös Turner még semmit nem mutatott, a többit meg hagyjuk. Így akár lehetne 1. kör OT, 2. kör OG, vagy fordítva. De ez azért abszurd lenne, bár nem marhaság. De Hickey nem olyan dúvad mint Ireland volt (bár ilyet azért ő sem mert volna meghúzni).

A DB poszttal is a ua. a helyzet mint a futóknál. Hátsó körökben is lehet találni jó játékosokat a posztra. Mondjuk Landon Collins játékát nagyon szeretem és örülnék is neki a csapatban, de szinte ua. mint Jones. SS poszton használható leginkább, méretei, fizikai paraméterei, játékstílusa hasonló. Itt inkább "kiütnék" egymást. A CB poszt is vékonyka, de pl. engem sem Jalen Collins se, Trae Waynes nem igazán győzött meg. a Combine az egy dolog, a stat egy dolog. Én eltolnám ezt a 4. körre. Jobb lett volna ha van 3. körünk, több lett volna az opció, de nem kivitelezhetetlen. Alex Carter játékát nagyon bírom, ő pl. megfelelő lenne CB poszton. De őt valószínűleg elviszik 3. körben. Több lehetőség van még itt is választani CB-t, lehet akár Steve Nelson vagy Doran Grant.

Én ezért nem is hoznék WR-t az első körben. Lehet hogy jó a class, lehet hogy kellene még WR, de legalább abból azért van. Ha nem is világmegváltók, és soknak még az igazi teljesítményét sem láttuk Dolphins mezben, de azért van fiatal, öreg, tapasztalt. Tehát tudatosan össze lettek válogatva. De az is lehet ez elterelés (mármint a "sok" WR megszerzése az FA piacon), és még is WR lesz az első körben. Bár én Hickey tudatosnak vélem felfedezni, oda húz ahová a legégetőbb a probléma. Ahol nagy a hiány. Bár Tannebaum nem tudom mennyire fog ezekbe a dolgokba beleszólni.

Az a baj sok helyen van égető probléma. LB poszton is -3 játékos, de ott azért még meg lehet oldani valahogy a problémát. Nem igazán 1. körös probléma.

Nehéz egyértelmű választ adni arra kit választunk 1. körben.

Todd Gurley (RB) - Georgia

De csak azért mert nagyon szeretem a játékát, kell futó a csapatba, és az NCAAF kedvenc csapatom a Georgia. De ettől függetlenül nem szeretem az első körös RB húzást, de ez most megbocsátható nekem. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
további szép napot

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Dallas Thomas.. Tackle poszton soha ne lássuk, de guardnak egészen jó volt tavaly. Semmi kiemelkedő, de egyszerűen megfelelő.
Simms meg jó lesz! Gillislee-bol semmi nem lesz.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Egy kérdés: ha valakit szezonkezdés előtt fizetés nélküli opcióval tiltanak el, az beleszámít a cap-be? És be kell tenni az 53-as keretbe is?Paradoxon_MIA
Keretbe tuti nem. A zsetonból meg gondolom a garantáltat kapja. Azt a pénzt amit megspórolunk rajta tegyék Olivier-be, megérdemli.

Úgy összeségében nagyon gyenge volt az a 2013-as draft Jenkins-en + talàn Jamal Taylor-on kívül értelmes jàtékost nem húztunk (Sturgis is kérdéses).danyly
Sturgis egy chokker, rossz nézni mikor remeg a labda mögött. Azért én Will Davist, Dallas Thomast, Dion Sims-et, Mike Gillislee sem írnám még le.. Don Jones rosteren van épp? 😊

Az Eagles tavaly is kacérkodott Jordan megszerezésével, de valamiért kútba dőlt.
Végre megszabadulunk tőle.danyly
Én is így érzem: végre eltűnik talán, mert haszna semmi, csak rossz fényt vet a csapatra. De az árat, amit fizettünk érte, mérhetetlen módon sajnálom.Paradoxon_MIA
Most miért? Így letudtuk egy Bust-al, úgy húzott volna kettőt Jeff 😀 De kit lepett ez meg, tudni lehetett, hogy nagy gyepmester a srác. Pont került végre az ügyre és talán elfogynak azok a bizonyos csontvázak a szekrényből lassan.
több mint 10 éve
Egy kérdés: ha valakit szezonkezdés előtt fizetés nélküli opcióval tiltanak el, az beleszámít a cap-be? És be kell tenni az 53-as keretbe is?

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Úgy összeségében nagyon gyenge volt az a 2013-as draft Jenkins-en + talàn Jamal Taylor-on kívül értelmes jàtékost nem húztunk (Sturgis is kérdéses).

több mint 10 éve
Az Eagles tavaly is kacérkodott Jordan megszerezésével, de valamiért kútba dőlt.
Végre megszabadulunk tőle.danyly
Én is így érzem: végre eltűnik talán, mert haszna semmi, csak rossz fényt vet a csapatra. De az árat, amit fizettünk érte, mérhetetlen módon sajnálom.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Végre megszabadulunk tőle.

több mint 10 éve
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)Paradoxon_MIA
Egy elsőt és egy másodikat ugyebaggio
Ok 😊 összekevertem felindultságomban az első körös játékossal 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)Paradoxon_MIA
Egy elsőt és egy másodikat ugyebaggio
Ne forgasd még meg bennük a kést, baggio! :
több mint 10 éve
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.Stez
Szerintem pont azért kapta most a büntetést. Brutál nagy kitolás lett volna az új csapattal és tuti nagy negatív visszhangot vertünk volna megint.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Egy elsőt és egy másodikat ugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.Stez
De bmeg, ez az eltiltás időzítés vicc. Tök random hogy mikor büntetnek meg valakit az elkövetés után.
Ireland csuklik remélem.
Ez a Jordan meg egy ritka fasz..

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ez mekkora egy barom... Múlt szezonban kapott már egyszer a fejére, erre megismétli. Innentől max labdafényesítő lesz. Nem tudom, mennyire van benne a keze a vezetésnek ebben, de mérhetetlen idegesítő a tudat, hogy így elbarmoltak egy első körös picket. :[] (N)

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Köszi Jeff, köszi...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
😀😀😀
Hat ez mekkora csere lett volna pedig, hogy ha Jordant a csapatvaltas utan tiltjak el.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Schefter szerint Dion Jordan nem játszik az idei szezonban, mert vmi szabályt megszegett ismét.Beki
Meg is jött a hivatalos: 1 év out.

Bust.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Némi adalék:

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 s32 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
Interesting part is that Eagles and Dolphins were nearing a trade for Dion Jordan. Then came the diluted sample and suspension. So no deal.