NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
2016-ban 3 kezdőnknek jár le a szerződése
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Ebből Vernonnak mindenképpen oda kell adni a nagy pénzt szerintem majd olyan 7 milliót kap majd évente.
Millernek akkor kéne adni, ha Ajayi nem jön be, és a pénze attól függ milyen szezonja lesz (~6millió).
Delmas nagy kérdés, remélem felépül rendesen és nem lesz vele baj. 4 milliót adnék neki kevés garantálttal.Adirotor
Tanny nem kezdő nálad ?DM13
Lehívták az 5. évét 😊Csabee13
Igy van , de mivel neki is lejár szerződése a szezon végén ... ezért hiányoltam a listádról. Mondjuk szerintem nem várnak addig a hosszabítással.DM13
Épp ez az, hogy nem jár le neki. Ez lesz a 4. éve, a lényeg, hogy még 2 évig van szerződése.Csabee13
Igazad van... nem tudom miért gondoltam úgy , h most jön az ötödik éve,

több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Hull a legjobb helyre jött. Van esélye megragadni, klasszikus futás elleni MLB aki kitűnően olvassa hol nyílik a lyuk és belerobban. Ennyit tud, de azt szerintem jól, tetszettek a videoi.Geeri
Coverben sem fogalmatlan, szurkolok neki 😀 Önös érdekeken kívül is!
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hull a legjobb helyre jött. Van esélye megragadni, klasszikus futás elleni MLB aki kitűnően olvassa hol nyílik a lyuk és belerobban. Ennyit tud, de azt szerintem jól, tetszettek a videoi.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Ebből Vernonnak mindenképpen oda kell adni a nagy pénzt szerintem majd olyan 7 milliót kap majd évente.
Millernek akkor kéne adni, ha Ajayi nem jön be, és a pénze attól függ milyen szezonja lesz (~6millió).
Delmas nagy kérdés, remélem felépül rendesen és nem lesz vele baj. 4 milliót adnék neki kevés garantálttal.Adirotor
Igy van , de mivel neki is lejár szerződése a szezon végén ... ezért hiányoltam a listádról. Mondjuk szerintem nem várnak addig a hosszabítással.DM13
Épp ez az, hogy nem jár le neki. Ez lesz a 4. éve, a lényeg, hogy még 2 évig van szerződése.
több mint 10 éve
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Igy van , de mivel neki is lejár szerződése a szezon végén ... ezért hiányoltam a listádról. Mondjuk szerintem nem várnak addig a hosszabítással.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ott a magas CB Lippett, jo kis jatekos o.
Hullt pedig szerintem erdemes figyelnunk, mert siman odaerhet a rosterre, sot...
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Köszönöm ez egy jó összefoglaló volt, CB nek tényleg választhattunk volna 190 felett!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
UDFA igazolások közül érdemes megemlíteni Damarr Aultman (WR, Maine), Mike Hull (LB, Penn State) és Dionte Savage (OG, Oklahoma) nevét, nekik szerintem bőven van esélyük odaérni az 53-ba
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
R1P14 - WR DeVante Parker - Louisville 191cm 96kg
Értékben tökéletes húzás, gyors, magas, erős , RZ target, labdabiztos (3 drop egész egyetemi évei alatt).
Hiányposztra is jött, egyből kezdő lesz.

R2P52 - DT Jordan Phillips - Oklahoma 196cm 151kg
Értékben ő is nagyon jó pick 1. kör végére jósolták, DT depth nem nagyon volt nálunk. Magas, iszonyat erős, hosszú karjai vannak, atletikus alsótest a méretéhez képest. Futás ellen bika. Passrush nem az erőssége, de így jól kiegészíti majd SUH-t.
Kell majd 1-2 év, hogy belejöjjön szépen lassan az NFL-be, de akkor nagyon powa lesz 😀 Addig kiegészítő szerepkör.

R4P114 - OG Jamil Douglas - Arizona State 193 cm 138kg
Hiányposzt az biztos, Személy szerint nem ismertem a srácot, de elég atletikus, hajlékony és jó futásblokkoló illetve a védőt is gyorsan megtalálja. Izmot pakolhatna még magára. Ha ez sikerül megnézzük mit teljesít preseasonben és attól függően lesz kezdő vagy backup.

R5P145 - CB Bobby McCain - Memphis 175cm 88kg
Fuh, de nem örültem ennek a picknek. A kis CB fogalmát azthittem kimerítette a Miami.
Grimes túloldalára jobban örülnék egy magas embernek.
A srác egyébként nagyon mozgékony, jól fordul. Zone coverage-ben kiemelkedő.
Futás ellen is jó nem fél ütközni, szívós játékos. Nickel corner lesz valszeg.

R5P149 - RB Jay Ajayi - Boise State 183cm 100kg
Marha jó választás, kedvenc pickem ebben az évben.
2. körös prospect,eddig csúszott mert 2011-ben megsérült a térde.
Hatalmas Steal Ajayi és szörnyeteg éve volt tavaly (28 futott és 4 elkapott TD).
Kiválóméret, gyors lábak. Nagyszerű atléta, mozgékony. Ha szabad teret kap, büntet.
Fumble-re hajlamos kicsit lassan veszi észre a lyukakat. Millerrel együtt brutálak lehetnek.

R5P150 - FS Cedric Thompson - Minnesota 183cm 94kg
Jól blitzel, nagyon gyors, jó coverage-ben. Futás ellen gyengusz, de nem reménytelen. Rotációs ember lesz.

R5P156 - WR/CB Tony Lippett - Michigan State 188cm 87kg
Habár megvagyunk elkapó poszton, örülök Lippettnek. Szerintem ajándék itt az 5-kör végén.
Lippett ügyes elkapó azokat tudja mint Parker csak mindet gyengébben. Azt mondják, hogy CB-nek draftoltuk majd meglátjuk mi sül ki belőle.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Kérhetnék egy kis összefoglalót melyikkkörbe kit húzunk milyen posztra és mennyi esélye van a kezdőbe kerülésre!
több mint 10 éve
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Lehívták az 5. évét 😊
több mint 10 éve
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Tanny nem kezdő nálad ?

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Olivier Vernon
Lamar Miller
Louis Delmas

Delmas nagy kérdés, remélem felépül rendesen és nem lesz vele baj. 4 milliót adnék neki kevés garantálttal.
több mint 10 éve
Előre nem akarok ítélkezni 😀 Majd meglátjuk mit nyújtanak.
Ügyes gyerek ez a Lippett egyébként.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Gillislee is csúszott, mondjuk o pont amiatt hogy sérülékeny,

Ajayinak nagyon orulok. A Lippet húzást nem értem, ha DB lesz akkor se. Ez a G azt se tudom kicsoda. Majd kiderül! 😊

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Dolphins UDFA

Maine wide receiver Damarr Aultman, Arizona offensive tackle Mickey Baucus, Tennessee punter Matt Darr, Penn State linebacker Mike Hull, Alabama wide receiver Christion Jones, Oklahoma guard Dionte Savage

több mint 10 éve
Lol... Tony LippettCsabee13
Phinsideren ezt írják:
"Not sure about the selection of Lippett. He is going to have a tough time making the team with all the depth at the position. But, I have just learned that the team may view him as a cornerback. Very interesting."Adirotor
Úgy rémlik mikor bemondták a picket is defensive backet mondtak. Furcsáltam is.
több mint 10 éve
Lol... Tony LippettCsabee13
Phinsideren ezt írják:
"Not sure about the selection of Lippett. He is going to have a tough time making the team with all the depth at the position. But, I have just learned that the team may view him as a cornerback. Very interesting."
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
na ezt most kvara nem hiszem el , nem elég hogy van két mütyür CB-nk még el kell hozni egy 170 centis kisgyereket ráadásul nem is olomut aki azért elég technikás és nagy a sulypontemelkedéseAdirotor
😀 Tessék kárpótlás AjayiCsabee13
egy újabb erősítés 'hill-nek. elkapásban jeleskedik.
amúgy lamar miller-t is elsőkörös tehetségnek tekintették, csak az RB-k értéke csökkent (előrejelzés: 2. kör). aztán végül a 4-ikben markoltuk meg. szóval ajayi is arany markolás az 5-ik körben (előrejelzés: 2.-3. kör)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Még alszom rá egyet, de elsőre tetszik ez a draft, mondjuk B+... Talán az MLB és a TE kérdés ami függőben van, de majd az UDFA piacról csemegézhetünk.

több mint 10 éve
Lol... Tony Lippett
több mint 10 éve
na ezt most kvara nem hiszem el , nem elég hogy van két mütyür CB-nk még el kell hozni egy 170 centis kisgyereket ráadásul nem is olomut aki azért elég technikás és nagy a sulypontemelkedéseAdirotor
😀 Tessék kárpótlás AjayiCsabee13
HELYES 😀
több mint 10 éve
😀 Tessék kárpótlás Ajayi
több mint 10 éve
na ezt most kvara nem hiszem el , nem elég hogy van két mütyür CB-nk még el kell hozni egy 170 centis kisgyereket ráadásul nem is olomut aki azért elég technikás és nagy a sulypontemelkedése
több mint 10 éve
na jöjjön : Ayaji, Olomu, Jarvis Harrison, Derron Smith