Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Wake edition! Gyönyörködjünk!
 www.youtube.com/watch?v=NPDdwEuNrbc#t=196

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
RIP Bill

Noname defense foreverDelonso_
RIP

Na meg a Killer Bees..
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
RIP Bill

Noname defense forever
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
meghalt Arnsparger

több mint 10 éve
Azért sokat elmond az nfl.com-ról, hogy Grimes top100 38. helyéről szóló videója arról szól, hogy Odell Beckham mekkora császár, és szebb elkapás volt az övé. 😀 agyrém... Wake 39.Csabee13
sok ez már
grimes -  www.youtube.com/watch?v=OMKVExVCA-4
beckham -  www.youtube.com/watch?v=zxbz3DDQzHU

amennyire lehet független szemként probálom tekinteni, grimes-é jobban bejön.Ventura
Lol kicserélték a videót. Ez így már korrektebb.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Leigazoltátok C.J. Mosley-t 1 évre.ervinator
Nagyon hiányzott egy kiöregedő játékos, aki egy csapatnál nem tud lenni 2 évnél tovább. Gondolom itt is kb. szeptemberig marad. Vagy Suh kérte, hogy jöjjön a füves haverja is? 😛danyly
Amúgy ez tényleg így volt.
Suh lobbizott érte a csapatnál és miatta választott Titeket a Lions-al szemben.

Más. Tripp-ről milyen hírek érkeznek? Lehet belőle cserénél több valaha is?Bazzani
Eddig inkább az UDFA LB-ket ajnározták, Tripp semmilyen figyelmet nem kapott, második csapattal edzett szinte végig. Augusztusban fog az ő sorsa eldőlni, de szerintem max ST munkája miatt fog idén rosteren maradni.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Nagyon hiányzott egy kiöregedő játékos, aki egy csapatnál nem tud lenni 2 évnél tovább. Gondolom itt is kb. szeptemberig marad. Vagy Suh kérte, hogy jöjjön a füves haverja is? 😛danyly
Amúgy ez tényleg így volt.
Suh lobbizott érte a csapatnál és miatta választott Titeket a Lions-al szemben.

Más. Tripp-ről milyen hírek érkeznek? Lehet belőle cserénél több valaha is?

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Azért sokat elmond az nfl.com-ról, hogy Grimes top100 38. helyéről szóló videója arról szól, hogy Odell Beckham mekkora császár, és szebb elkapás volt az övé. 😀 agyrém... Wake 39.Csabee13
sok ez már
grimes -  www.youtube.com/watch?v=OMKVExVCA-4
beckham -  www.youtube.com/watch?v=zxbz3DDQzHU

amennyire lehet független szemként probálom tekinteni, grimes-é jobban bejön.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Azért sokat elmond az nfl.com-ról, hogy Grimes top100 38. helyéről szóló videója arról szól, hogy Odell Beckham mekkora császár, és szebb elkapás volt az övé. 😀 agyrém... Wake 39.
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ezt hol olvastátok mert én csak 50 napról olvastam a műtét után, az meg nem jön ki 3 hónapra valahogy...😀DM13
Az 50 nap bőven elég ahhoz, hogy kihagyja a TC első felét. Úgy meg egy rookiet egész biztosan nem fognak kezdetni. Egy sokéves veterán ebből a szempontból teljesen más lenne.peterk2005
Főleg ahogy mi építjük be az újoncokat... 1. körös is simán special teamer egy évig ha az edzők úgy látják jónak.

Olvastam pár napja egy Dolphinshoz közeli forrástól, hogy Mathis el lesz küldve, és mi pályázunk rá. Na bumm, el is küldték. De nem hinném, hogy nállunk egy 33 éves megoldás lenne. Max 1 évre.danyly
Ugyanakkor a jelenlegi fiataljaink hatalmas kérdőjelet jelentenek a falban. Ő azért stabil pont lehetne és máris egy helyet kell betölteni. 33 év pedig falembernél még nem akkora kor szerintem. Pár évet még simán elkaristol kezdő szinten. A gond a pénz.. Azért Mathis-nek lesz piaca szerintem.Csabee13
Igen a pénz lenne az egyik gond. Sokat kér még ilyen korral is, én biztos nem fizetnél túl. De így sincs sok hely a capeben, így eleve bukó a dolog. Persze lehet játszani a számokkal de nem éri meg.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
A dokik azt mondták, hogy Parkernek körülbelül három hónapot kell kihagynia. Az pont az alapszakasz kezdete, így kezdő biztosan nem lesz, és a szezon első felében pályán sem lesz sokat, meg majd kímélik.
Kár érte, nálam titkos OROY-esélyes volt, egészségesen egy szörnyeteg.Stez
Ezért voltam pipa... persze hosszú távon óvni kell a "befektetést".. de örültem volna végre ha valaki első héttől császár lenne. Még lehet az mondjuk.Csabee13
Az OROY így lehet oda van. De a csapatnak régen rosz ha az első hetekben Parker kiesése gondot tud okozni. Legszebb az egészben hogy pont a menetrendszerinti leolvadás idején lesz majd a legjobb formájában, nekem ez jobb forgatókönyv mint erőltetni hogy sérülten játszon.Geeri
Ezt hol olvastátok mert én csak 50 napról olvastam a műtét után, az meg nem jön ki 3 hónapra valahogy...😀DM13
Egy doki nyilatkozta, hogy az ilyen műtétek után 9-12 hetes kihagyással számolnak, de a 12 az átlagos, nem a 9.

több mint 10 éve
Az 50 nap bőven elég ahhoz, hogy kihagyja a TC első felét. Úgy meg egy rookiet egész biztosan nem fognak kezdetni. Egy sokéves veterán ebből a szempontból teljesen más lenne.peterk2005
Azt nem tudni, hogy ez az 50 nap mit jelent. Lehet ennyi idő csak az hogy elkezdhesse terhelni a lábát, lazán fusson, stb. Valódi edzésmunkát kérdéses ez után mikor végezhet.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Főleg ahogy mi építjük be az újoncokat... 1. körös is simán special teamer egy évig ha az edzők úgy látják jónak.

Olvastam pár napja egy Dolphinshoz közeli forrástól, hogy Mathis el lesz küldve, és mi pályázunk rá. Na bumm, el is küldték. De nem hinném, hogy nállunk egy 33 éves megoldás lenne. Max 1 évre.danyly
Ugyanakkor a jelenlegi fiataljaink hatalmas kérdőjelet jelentenek a falban. Ő azért stabil pont lehetne és máris egy helyet kell betölteni. 33 év pedig falembernél még nem akkora kor szerintem. Pár évet még simán elkaristol kezdő szinten. A gond a pénz.. Azért Mathis-nek lesz piaca szerintem.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 403 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az 50 nap bőven elég ahhoz, hogy kihagyja a TC első felét. Úgy meg egy rookiet egész biztosan nem fognak kezdetni. Egy sokéves veterán ebből a szempontból teljesen más lenne.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Olvastam pár napja egy Dolphinshoz közeli forrástól, hogy Mathis el lesz küldve, és mi pályázunk rá. Na bumm, el is küldték. De nem hinném, hogy nállunk egy 33 éves megoldás lenne. Max 1 évre.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
A dokik azt mondták, hogy Parkernek körülbelül három hónapot kell kihagynia. Az pont az alapszakasz kezdete, így kezdő biztosan nem lesz, és a szezon első felében pályán sem lesz sokat, meg majd kímélik.
Ezért voltam pipa... persze hosszú távon óvni kell a "befektetést".. de örültem volna végre ha valaki első héttől császár lenne. Még lehet az mondjuk.Csabee13
Az OROY így lehet oda van. De a csapatnak régen rosz ha az első hetekben Parker kiesése gondot tud okozni. Legszebb az egészben hogy pont a menetrendszerinti leolvadás idején lesz majd a legjobb formájában, nekem ez jobb forgatókönyv mint erőltetni hogy sérülten játszon.Geeri
Ezt hol olvastátok mert én csak 50 napról olvastam a műtét után, az meg nem jön ki 3 hónapra valahogy...😀

több mint 10 éve
Az OROY így lehet oda van. De a csapatnak régen rosz ha az első hetekben Parker kiesése gondot tud okozni. Legszebb az egészben hogy pont a menetrendszerinti leolvadás idején lesz majd a legjobb formájában, nekem ez jobb forgatókönyv mint erőltetni hogy sérülten játszon.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nagyon hiányzott egy kiöregedő játékos, aki egy csapatnál nem tud lenni 2 évnél tovább. Gondolom itt is kb. szeptemberig marad. Vagy Suh kérte, hogy jöjjön a füves haverja is? 😛

több mint 10 éve
Újabb ex-jaguár, a héten már a 2. 😀iktriad
Ott van nektek Henne, meg Odrick, nem lehet egy szavad sem. 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb ex-jaguár, a héten már a 2. 😀
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 897
Leigazoltátok C.J. Mosley-t 1 évre.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ezért voltam pipa... persze hosszú távon óvni kell a "befektetést".. de örültem volna végre ha valaki első héttől császár lenne. Még lehet az mondjuk.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Kár érte, nálam titkos OROY-esélyes volt, egészségesen egy szörnyeteg.

több mint 10 éve
Leigazoltátok a WR Tommy Steetert, aki tavaly nálunk volt. A legemlékezetesebb jelenete ez volt Jaguars mezben:
Quit on a play late in Jaguars loss at Ravens last year.
Sok sikert hozzá (bár úgy is csak camp body lesz, ha szerencsétek van).iktriad
Wallacet is pótolni kell 😀

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Video: Jarvis Landry makes ridiculous catch at practice.
www.buzztap.com/-raRWIE

Miami Dolphins Fan