Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Parkerel mi a helyzet?Miami
sosem veszít

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Parkerel mi a helyzet?
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
közeleg az idény de h elüssük az addigi időt, és h az esetleges nem fényes szereplés esetén legyen mit visszaolvasni h jobb kedvünk legyen gondoltam összeírok egy All Time worst Miami Dolphins DC-t. Előbb csak offense. Béna játékosok, vagy olyanok akik bármilyen ok miatt (sérülés, hülyeség, eltiltás) nem tettek hozzá sokat a csapathoz.

QB
John Beck. Van kérdés? definining moment:

Honorable Mention: Pat White

RB
John Avery. Azoknak akik nem emlékeznek 98ban jött 1/29ként. Hihetetlenül produktív volt 2 év alatt 17 meccs, nulla mint kezdő, 503 yard, 2 TD 5 fumble.

WR
Ernest Wilford: 13 Millió, 3 elkapás 25 yard. Ehhez képest Wallace gazdaságos megoldás volt
Ted Ginn Jr: bele se megyek kiket vihettünk volna ehelyett a future HOF all time pro helyett.

TE
Mondhatnám akkár Dustin Kellert is, de nem leszek geci a nyertes:
Michael Egnew: 2 év, 7 elkapás 69 yard, ülj le egyes

OT
Jonathan Martin +Tyson Clabo

OG:
uramisten ezret lehetne ide sorolni de legyen mondjuk Ray Feinga és Pat McQuistan

C:
Jake Grove
5 évre 29 milláért jött h majd jobb lesz satelenél 10 meccsen kezdett aztán ennyi volt lesérült.

legközelebb a Defense jön mindenki nyugodjon meg lesz szó Jason Allenrőlbriareos
De legalább a Front Office mindig odatette magát... 😀

több mint 10 éve
Szevasz Bria,

Boldog újévet! 😊Helmut Zimmer
csá Helmet, minden okés?

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Szevasz Bria,

Boldog újévet! 😊
több mint 10 éve
közeleg az idény de h elüssük az addigi időt, és h az esetleges nem fényes szereplés esetén legyen mit visszaolvasni h jobb kedvünk legyen gondoltam összeírok egy All Time worst Miami Dolphins DC-t. Előbb csak offense. Béna játékosok, vagy olyanok akik bármilyen ok miatt (sérülés, hülyeség, eltiltás) nem tettek hozzá sokat a csapathoz.

QB
John Beck. Van kérdés? definining moment:

Honorable Mention: Pat White

RB
John Avery. Azoknak akik nem emlékeznek 98ban jött 1/29ként. Hihetetlenül produktív volt 2 év alatt 17 meccs, nulla mint kezdő, 503 yard, 2 TD 5 fumble.

WR
Ernest Wilford: 13 Millió, 3 elkapás 25 yard. Ehhez képest Wallace gazdaságos megoldás volt
Ted Ginn Jr: bele se megyek kiket vihettünk volna ehelyett a future HOF all time pro helyett.

TE
Mondhatnám akkár Dustin Kellert is, de nem leszek geci a nyertes:
Michael Egnew: 2 év, 7 elkapás 69 yard, ülj le egyes

OT
Jonathan Martin +Tyson Clabo

OG:
uramisten ezret lehetne ide sorolni de legyen mondjuk Ray Feinga és Pat McQuistan

C:
Jake Grove
5 évre 29 milláért jött h majd jobb lesz satelenél 10 meccsen kezdett aztán ennyi volt lesérült.

legközelebb a Defense jön mindenki nyugodjon meg lesz szó Jason Allenről

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
sérült LB-kről kaptunk már valami infót mi a baj meddig lesznek kidőlve?
kár lenne szerencsétlen trippért ha zsinórban két szezon úszna elbriareos
Armando Salguero @ArmandoSalguero
Jordan Tripp is walking without boot or crutches today. But his limp is pronounced. This is going to be a few weeks.

Omar Kelly ✔ @OmarKelly
Koa Misi is out on the field doing his rehab assignment. This is the first time I'm watching him work.

McCain meg úgy dereng már pénteken mondták, hogy semmi komoly.
több mint 10 éve
sérült LB-kről kaptunk már valami infót mi a baj meddig lesznek kidőlve?
kár lenne szerencsétlen trippért ha zsinórban két szezon úszna el

több mint 10 éve
Mitchell Coverage-ban.. Ez már megint mi a k. anyád Coyle? Felejtsed el ezeket hamar.. tavaly elég volt.. Odrick gronkon meg hasonlók..

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
McCain már meg is sérült, rálépett ha jól lattam Vernon lábára, bokája el is engedte magát. Tripp szintén gipszcsizmaban nézte végig a meccs második felét.

A kezdő csapat nagyon jó benyomást tett, TD, 3&out.
Moore biztonságban van, Freeman es Thompson se ér semmit. Hát kb Ennyi. LaRon Byrd mutatott be egy szép vetodos elkapast még amit ha tudtok nézzétek meg.Geeri
Az en emlekezetem szerint Shelby volt az aki mogotte allt. McCain ment kivulrol es Shelby belulrol. De ez nem oszt nem szoroz jobbulast neki.Toto21
Igen, Shelby lépett McCain bokájára. De utána visszajött az oldalvonal mentére, és úgy tűnt nem olyan vészes a sérülése. Trippnek is boka sérülése volt.

Érdekes volt, hogy csak 2 LB-vel kezdtünk (Jenkins-Sheppard). Sheppard MLB poszton jó tolta. Az UDFA Vigil oda tette magát (5 tackle, 2 loss és az egyetlen sack).

OL
Az interior részleg és a first-team group elfogadhatóan játszott. Turnernek voltak kisebb hibái RG poszton, a kezdők közül ő játszott a legtovább. Kell neki a játékidő, mert eddig nem sok jutott neki. Dallas Thomas volt a kezdő LG, aki szintén elfogadhatóan játszott, de ez kevés lesz az éles meccseken. De hát a Chicago sem az a faldöntögető védelem. Hawkins engedte az egyetlen sacket, de ő az edzőtáborban sem muzsikált valami fantasztikusan. Ő nagy valószínűséggel repül hamarosan (az első keret szűkítésnél). Brenner előnyben van Waltonnal szemben, mert az utóbbi játékos láthatóan szenvedett.

Gillislee is kijátszotta magát a csapatból (bár ez csak egy pre meccs volt), nem csak a vesztett laszti miatt, de a TC-ben sem volt nagy ász. Egyszerűen nem látni azt, hogy ebbe a csapatba való lenne.

Will Davis pedig very nice volt coverageben. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Toto21 Chicago Bears 7 447
McCain már meg is sérült, rálépett ha jól lattam Vernon lábára, bokája el is engedte magát. Tripp szintén gipszcsizmaban nézte végig a meccs második felét.

Moore biztonságban van, Freeman es Thompson se ér semmit. Hát kb Ennyi. LaRon Byrd mutatott be egy szép vetodos elkapast még amit ha tudtok nézzétek meg.Geeri
Az en emlekezetem szerint Shelby volt az aki mogotte allt. McCain ment kivulrol es Shelby belulrol. De ez nem oszt nem szoroz jobbulast neki.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Moore biztonságban van, Freeman es Thompson se ér semmit. Hát kb Ennyi. LaRon Byrd mutatott be egy szép vetodos elkapast még amit ha tudtok nézzétek meg.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Shepard, Paysinger ott lesz a rosteren, és valószínűleg Tripp helye is tuti. Misi világéletében sérülékeny volt, tavaly McCain is korán kiszállt. Kell a csere es lehetoleg nem UDFA rookie. Ennek ellenére ST-ben villognia kellene ha be akarja biztositani a posztját.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Próbáltam visszakeresni de sehol sem írtatok egy büdös szót sem Suh-ról.
Milyen infók jönnek vele kapcsolatban?

(Tripp hol áll jelenleg az LB rotációban?)Bazzani
Követtem az elmúlt hetek infóit Suh-val kapcsolatban, de annyira nem róla írtak-beszéltek a legtöbbet. Annyit emeltek ki, hogy Turner volt RG poszton az első csapatban és simán verte oda-vissza. De ez nem is nagy fegyvertény.

A Lions analyst Jim Brandstatter írta, hogy Suh minden edzőtárborban szinte felrobbant, teljes erőbedobással tolt a a játékot. Most is ezt teszi. One-on-one blokkolás továbbra is kizárva vele szemben. Tehát semmit sem változott a hozzáállása és a formája.

Inkább az volt kiemelve, hogy Phillips és A. Johnson volt első csapatos, jobban előtérbe voltak állítva, míg Mosley egy kicsit háttérbe szorult. Philbin azt mondta, hogy inkább a fiataloknak ad több lehetőséget, de természetesen számít Mosley játékára is.

Misi sérülése okán Jelani Jenkins, Kelvin Sheppard és Chris McCain volt a first-team linebackers sor a keddi edzésen. Tripp pedig időnként csatlakozott a Jenkins-Sheppard pároshoz. Nickel package-ban pedig kezdőként állt fel Tripp. Állítólag ma több játékidőt kap majd a Chicago ellen.
Spencer Paysinger, Zach Vigil és Neville Hewitt voltak a second-team linebackers, amikor Tripp az első csapatban játszott.
Én úgy gondolom az első és a második részleg között lavírozik Tripp, de nickel formációknál elsősorban őt vetik be (legalább is edzésen).

Hétfőn még ez volt a helyzet az LB rotációban:
1. sor LB: Chris McCain (strongside linebacker)-Koa Misi-Jelani Jenkins.
2. sor LB: Jordan Tripp-Kelvin Sheppard-Spencer Paysinger
3. sor LB: (Rookies) Zach Vigil-Jeff Luc-Neville Hewitt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Próbáltam visszakeresni de sehol sem írtatok egy büdös szót sem Suh-ról.
Milyen infók jönnek vele kapcsolatban?

(Tripp hol áll jelenleg az LB rotációban?)

több mint 10 éve
Este preseason kezdet a Bears ellen. Érdemes figyelni majd a Guard posztot, az LB rotációt, CB helyzetet valamint a futoknál a jelenlegi formát.Geeri
Valaki marad nézni?Csabee13
Én gondolkodok rajta. Jó emlék a tavalyi alapszakasz meccs (el is tettem az archívumba). Persze az teljesen más volt, és a csapatok játékosai is cserélődtek, na de mégis. 😊

több mint 10 éve
Este preseason kezdet a Bears ellen. Érdemes figyelni majd a Guard posztot, az LB rotációt, CB helyzetet valamint a futoknál a jelenlegi formát.Geeri
Valaki marad nézni?
több mint 10 éve
Este preseason kezdet a Bears ellen. Érdemes figyelni majd a Guard posztot, az LB rotációt, CB helyzetet valamint a futoknál a jelenlegi formát.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem hülye. Nagyon rövid idő alatt csapatot kell találnia, mert 2 hete megy a TC, és ilyen idősen nem hiszem, hogy megengedhet magának nagyobb kihagyásokat, ha még jó pénzt szeretne keresni. 2 évre 9 millió körül szerintem meg tudnak majd egyezni. A bal oldalra kelleni fog, főleg ha Albert esetleg nem lesz 100%os a szezonkezdetkor. Na meg aztán futás blokkolásban is fejlődést jelenthet.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
3 ért a tietek lesz 2 évre

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Shawn szerint 1-2 jo ev van meg benne.
Hat... nem artana a csapatba.
több mint 10 éve
Mathis-saganak mikor lesz vége?
5 millió ugyan elég lesz neki. Egy kis rutin nem ártana ebbe a gyenge guard részlegbe. 33 éves, nem tudom mennyi lehet még benne.

több mint 10 éve
Jim Turner (volt OL coach) meg beperelte Brady után szabadon Wellséket a (m)artin féle bullying ügy miatt.. 😊 mondván hogy minden volt csak pártatlan nem. A mai napig úgy érzem, hogy a csávó így akart lelépni a csapattól. Attól még piszkálták ez tény.

Mi mondjuk fogjuk rá jól jártunk.. Az OL végre úgy fest épül.. És Benton mindenképpen upgrade Turnerhez képest, ami tavaly már azért látszott is.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Sziasztok!

Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.

Erről van valakinek tapasztalata?
 www.officialtvstream.com.es/passport/signup-football.php?price_group=-888&product_id=68&hide_paysys=ccbill
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.Paradoxon_MIA
2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
Mennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Amadeus91
bonyolult megtalálni
 gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0briareos
Csak meccs stream nincs GP-ben.

gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0#features

itt az áttekintő melyik csomagban mi vanCsabee13
olyat lehet, hogy csak a kedvenc csapatod meccseit nézed, de ár/érték arányban az nem túl nyerő. nekem is bejött a gamepass, sok stressztől kíméli meg az embert 😊
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
4 nagy passz!
 video-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xat1/v/t43.1792-2/11803070_10153148662694611_1552962439_n.mp4?efg=eyJybHIiOjMzMDcsInJsYSI6MTU3NX0%3D&rl=3307&vabr=2205&oh=576bd02a5713c4299e88da7f0fde2b17&oe=55C9149D

Miami Dolphins Fan