NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Leigazoltátok a WR Tommy Steetert, aki tavaly nálunk volt. A legemlékezetesebb jelenete ez volt Jaguars mezben:Quit on a play late in Jaguars loss at Ravens last year.Sok sikert hozzá (bár úgy is csak camp body lesz, ha szerencsétek van).
több mint 10 éve
jobb ez így legalább nem sérül le a nyári bohóckodás alatt. rendbe kellett rakni azt a lábat
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000495761/article/miami-dolphins-devante-parker-has-foot-surgeryelvileg az első héten a redskins ellen már játszhat
F@sz@...Csabee13

több mint 10 éve
Nagy a csend mostanság. 5. körös választottunk elég jól szerepelt hétfőI OTA-N.A hetfoirol hol írtak? Én nem hallottam semmit, bár lehet csak elkerülte a figyelmemet.Geeri
Lippett Has Three Interception Day;RunRickyRun
több mint 10 éve
Nagy a csend mostanság. 5. körös választottunk elég jól szerepelt hétfőI OTA-N.A hetfoirol hol írtak? Én nem hallottam semmit, bár lehet csak elkerülte a figyelmemet.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nagy a csend mostanság. 5. körös választottunk elég jól szerepelt hétfőI OTA-N.Fel is kapta és sz@rrá hypeolta a média rendesen 😊
több mint 10 éve
Nagy a csend mostanság. 5. körös választottunk elég jól szerepelt hétfőI OTA-N.Lippett Has Three Interception Day;
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Csak ugye a kérdés ez a starter dolog. Tudását tekintve szerintem lazán alázza az összes Dolphins-elkapót, de Jennings ugye sokat keres, Stills pickért jött, míg Landry helye a slotban eléggé masszívnak tűnik… Attól tartok pont, hogy az idióta Philbin és társai majd folyamatosan rotálnak, és úgy sem játszatják eleget Parkert, hogyha egyébként ő lenne a legjobb.StezLazort szerintem nem kell félteni. Landry kapta el tavaly a legtöbb labdát, úgy hogy előző évben Gibson remekelt a slotban. Daniel Thomast úgy vágta ki mint macskát szarni az UDFA Damien Williams javára, miközben előtte dinamittal nem lehetett kirobbantani akármennyire is pocsék volt.
Úgy érzem Parker pont az ami az ő rendszerébe kell, amennyiben szépen futja meg a routjait akkor egy hatalmas terület ahová ha Tanny felnyomja a passzt csak ő kaphatja el. 'Hill meg azért oda-oda rakta külső vállára Hartlinenak is, annak ellenére hogy nem azért lett Franchise QB mert a szálkán kívül annyira brillírozott. Ha meg befut középre ott meg mintha polcról szedné le a lasztit. Szóval én tényleg nagyon úgy érzem hogy Tannehill köré építik az elkapóállományt, illetve a playbookot is.
Cameron elhozatala is egy ajándék volt, nem véletlenül nyilatkozta Ryan, hogy ez életében a legatletikusabb elkapogógárdája. Tavaly Sims is kedves célponttá tudott válni csupán a magassága miatt Cameron ha nem kap agyrázkódást úgy nagy szezont produkálhat. Stills pedig sokkal inkább követi a passzt minthogy várja hogy a kezébe essen, Wallacal ellentétben. Tanny tény, hogy remekül időzíti mikor dobja rá a keresztben mozgó játékosra de vannak problémái vertikális feladványoknál. Stills jobban ki tudja majd segíteni.
Jennnings egy évig keres sokat. Egyáltalán nem valamiféle jövőt játszanak el azzal, ha koptatja a padot.
Ajayi meg remélhetőleg Lazor gadget playere lesz, főleg mert jó keze van, miközben Miller és Williams küzdenek. Miller elkapásokban kicsit gyenge, én ezért gondolom hogy továbbra is tandem lesz. Idén amugy is az a szerencsés (vagy túlzottan optimista) eset van hogy több játékost látnék a pályán mint amennyinek helye van. 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ha végigjátssza a szezont, akkor a számai után sokaknál #1 WR lett volna szerintem, és biztos vagyok benne, hogy páran enélkül is így gondolták. Ennek a hiányában nem kapta meg a hatalmas hype-ot, amit a két másik top WR megkapott.A tweetekbol nekem az jött le hogy olyan volt mint amikor pro bowlon Grimes szembekerült egy TE-vel. Kis túlzással Parker karja akkora mint Grimes, emellett érzi is nagyon hogyan zárja ki a védőt. Volt egy DPI aminek ellenére simán lehúzta Grimes mellett a labdát...Ma volt OTA. Ami lényeg:Ezt milyen értelemben írod? Csak mert azt olvastam, hogy Parker szinte mindenkit szanaszét szopatott, és Grimeson is volt jó pár elkapása. De azt is olvastam, hogy a combhajlító-sérülése van, mármint Grimesnak. Nem súlyos, de valami van.
Nem fair Parkerre Grimest állítani.Geeri
Suh-nál azt írták, hogy folyamatosan benyomta a zsebet, nagy király volt, Tannehillnek sok gondja is akadt ebből. WR-ek is körbe lettek forgatva, noha legtöbbször Landry volt slotban. Jennings és Stills kezdett szélen, de Parker is kapott lehetőséget.Stez
Az sem csoda hogy mindenkit szopatott, egyszerűen mindenkinél nagyobb. Elég törpe CB sorunk van. Ami érdekes lenne hogy Parker mit tudna kezdeni 1v1-ben egy fizikalisabb védővel. De ez max akkor fog kiderülni ha valamelyik safety megkapja edzésen. Ott az is érdekes lesz ha nincs fizikális előnye akkor lábon kit mennyire tud megverni. Nála azért ez kérdőjel, és emiatt nem volt soha no.1 WR a classban, szerintem senkinél.
Suh meg a lesek mellett is rengeteget volt a backfielden. Edzés után lenyilatkozta hogy ő mindig maximális sebességgel fog dolgozni, mint ahogy eddig is tette. És tudja hogy nem lehet hibátlanul játszani, de ő a backfielden akarja a hibáit elkövetni. Amen.Geeri
Nekem Parker abszolút kedvencem volt a classból, és Cooper mellett őt vélem a legjobbnak, nagyon remélem, hogy kezdő lesz és Tannehill keresi majd a labdákkal, mert Parker egy igazi szörnyeteg. A jó fizikumú cornereket is meg tudja verni. Okos játékos, és egyébként emberrel a nyakán is megcsinálja az elkapásokat, félelmetesen jó kezei vannak.
Nyilván nem Sherman és Revis ellen aláz majd első évében, de én nem lennék meglepve egyébként, hogy ha full time starterként a pályára küldik, akkor néhány jobb corner ellen is meglepetést okoz majd.
Csak ugye a kérdés ez a starter dolog. Tudását tekintve szerintem lazán alázza az összes Dolphins-elkapót, de Jennings ugye sokat keres, Stills pickért jött, míg Landry helye a slotban eléggé masszívnak tűnik… Attól tartok pont, hogy az idióta Philbin és társai majd folyamatosan rotálnak, és úgy sem játszatják eleget Parkert, hogyha egyébként ő lenne a legjobb.
több mint 10 éve
A tweetekbol nekem az jött le hogy olyan volt mint amikor pro bowlon Grimes szembekerült egy TE-vel. Kis túlzással Parker karja akkora mint Grimes, emellett érzi is nagyon hogyan zárja ki a védőt. Volt egy DPI aminek ellenére simán lehúzta Grimes mellett a labdát...Ma volt OTA. Ami lényeg:Ezt milyen értelemben írod? Csak mert azt olvastam, hogy Parker szinte mindenkit szanaszét szopatott, és Grimeson is volt jó pár elkapása. De azt is olvastam, hogy a combhajlító-sérülése van, mármint Grimesnak. Nem súlyos, de valami van.
Suh-nál azt írták, hogy folyamatosan benyomta a zsebet, nagy király volt, Tannehillnek sok gondja is akadt ebből. WR-ek is körbe lettek forgatva, noha legtöbbször Landry volt slotban. Jennings és Stills kezdett szélen, de Parker is kapott lehetőséget.Stez
Az sem csoda hogy mindenkit szopatott, egyszerűen mindenkinél nagyobb. Elég törpe CB sorunk van. Ami érdekes lenne hogy Parker mit tudna kezdeni 1v1-ben egy fizikalisabb védővel. De ez max akkor fog kiderülni ha valamelyik safety megkapja edzésen. Ott az is érdekes lesz ha nincs fizikális előnye akkor lábon kit mennyire tud megverni. Nála azért ez kérdőjel, és emiatt nem volt soha no.1 WR a classban, szerintem senkinél.
Suh meg a lesek mellett is rengeteget volt a backfielden. Edzés után lenyilatkozta hogy ő mindig maximális sebességgel fog dolgozni, mint ahogy eddig is tette. És tudja hogy nem lehet hibátlanul játszani, de ő a backfielden akarja a hibáit elkövetni. Amen.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ma volt OTA. Ami lényeg:Ezt milyen értelemben írod? Csak mert azt olvastam, hogy Parker szinte mindenkit szanaszét szopatott, és Grimeson is volt jó pár elkapása. De azt is olvastam, hogy a combhajlító-sérülése van, mármint Grimesnak. Nem súlyos, de valami van.
Suh-nál azt írták, hogy folyamatosan benyomta a zsebet, nagy király volt, Tannehillnek sok gondja is akadt ebből. WR-ek is körbe lettek forgatva, noha legtöbbször Landry volt slotban. Jennings és Stills kezdett szélen, de Parker is kapott lehetőséget.
több mint 10 éve
Ma volt OTA. Ami lényeg: Nem fair Parkerre Grimest állítani. Elkapók amúgy is tündököltek.
O-line szenvedett.
Suh jelen volt, meg lesen állandóan(ez nála állandósult probléma).
DT depth: Suh,Mitchell,Phillips,Johnson,Francis,Coleman sorrendben.
Jenkins-Misi-McCain a kezdő LB sor jelenleg.
Bradyölő Thomas Delmas cseréje, a remeklő Jones-é pedig Walt Aikens.
A slot WR-el szemben tisztán CB-k álltak fel, akik amúgy Grimes kivételével rendesen körbe lettek forgatva.
Miller adott magához egy kis izmot, majd kiderül ez lassítja-e, reméljük nem.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ez a Kansas es Bowman nem?
több mint 10 éve
Zack Bowman aláírt!MiamiEz meg apr.15-re datálható! 😀
Nem több mint egy ST playa és CB depth.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
?
több mint 10 éve
Zack Bowman aláírt!
több mint 10 éve
Meddig tart az újonc camp?
több mint 10 éve
Sokan hüledeztek miért kell még hosszabítani stb. De ez már előre látható volt az év elején. Már aki persze jobban követi a Dolphinst.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Biztosan lehet majd ott pénzt csinálni! Plussz ez így még olcsóbb is mint az opciós év, ráadásul Luck és Wilson nyomja majd feljebb az irányítók átlagkeresetét.Ahogy én olvastam azért biztosítottuk magunkat, és a 45 garantált is úgy jön össze, ha rosteren van az adott éveken. És 22 millió ami fixen garantált. Szerintem korrekt. Jövőre mindenesetre nem lesz nekünk free agency. 😊 Pedig Miller és Vernon is FA lesz.Csabee13#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....DM13
Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊Geeri
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ahogy én olvastam azért biztosítottuk magunkat, és a 45 garantált is úgy jön össze, ha rosteren van az adott éveken. És 22 millió ami fixen garantált. Szerintem korrekt. Jövőre mindenesetre nem lesz nekünk free agency. 😊 Pedig Miller és Vernon is FA lesz.#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....DM13
Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊Geeri
több mint 10 éve
#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Jó lesz az.....
több mint 10 éve
#Dolphins Tannehill deal per Schefter: six-year, $96 million extension ($45 million guaranteed)Így nem mi leszünk az első csapat két 100M+ szerződéssel. Ez gyakorlatilag évente 16M. Teljesen jutányos egy franchise QB-ert. Csak legyen Tanny tényleg az! 😊
Mindig jövőre!