NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Kellett nagyon. De hol az MLB ? Azt sosem draftolunk normalisat?Delonso_Majd az 5. -ben egy future HOF playát 😉
több mint 10 éve
Kellett nagyon. De hol az MLB ? Azt sosem draftolunk normalisat?
több mint 10 éve
Na 4. ben ott a guard pick 😊Csabee13örültem volna ha előre megyünk Tre Jacksonért
ezt a srácot nem ismerem de majd utánanézek 😀
több mint 10 éve
Na 4. ben ott a guard pick 😊
több mint 10 éve
Devante Parker édesanyja nyilatkozott 😀Bölcs asszony lehet 😀
"Nagyon örülünk, hogy Miamiba megy. A fiam hihetetlenül boldog volt, amikor kiválasztották. Csak azt nem akartuk, hogy Clevelandbe menjen. Nekik nincsen csapatuk, nincsen irányítójuk sem."Adirotor
több mint 10 éve
Devante Parker édesanyja nyilatkozott 😀"Nagyon örülünk, hogy Miamiba megy. A fiam hihetetlenül boldog volt, amikor kiválasztották. Csak azt nem akartuk, hogy Clevelandbe menjen. Nekik nincsen csapatuk, nincsen irányítójuk sem."
több mint 10 éve
4. és 5. körben olyan töltelékeket kellene húzni, mint:Miller , Clay, Jones, Hartline, Soliai, Wooden vagy Zach Thomas.... 😀
több mint 10 éve
Gyanus volt nekem is, miért hívtunk meg ennyi 2. körre esélyes DT-t vizitre hozzánk.Na ezért. 😊
Ajayi, Olomu ill. hasonlók szerintem nem jönnek. A középső és hátsó körökben már lutri megy. Vagy jó lesz, vagy nem. Kíváncsian várom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
igen igen 😀 én csak azt mondtam hogy az első körben ne jöjjön NT 😀AdirotorJól éreztem én azt a DT dolgot 😛 😀Csabee13
egyébként annyira nem vagyok elkeseredve ettől a picktől, még ha nem is ez a legnagyobb hiányposztunk
AFC East, D linejaitól foshatnak az ellenek 😀
amugy remélem feljövünk a 4. kör elejére mert még mindig lehetne steal (Pl: ajayi, olomu)
több mint 10 éve
Hát ha ebből a tonna pickből kijön egy Jenkins, Reshad Jones, Charles Clay, kaliberű hármas akkor senki nem panaszkodna 😊 Részemről ez így még oké lehet.Mozgalmas félóra lesz a drafton 😊
AdirotorJól éreztem én azt a DT dolgot 😛 😀
több mint 10 éve
Fisher,Mapet páros egyike jobban tetszett volna. MLB posztról kifogyott az aki feltétel nélkül kellett volna, szerintem nem volt botorság a trade. Főleg úgy hogy igazán nagydarab DT Soliai óta nem volt a rosteren, és az látszott hogy nem igazán volt olyan játékos a poszton aki 1v1 megtudott dolgoztatni egy komolyabb guardot. A fal belseje viszonylag egyszerűen kiszedhető volt. Innentől kezdve Coyle cseszhette a blitzjeit, mert tavaly sokkal ritkábban ért oda a játékos érintés nélkül mint két éve. Gyakorlatilag kiesett az az extra amivel a DC meg tudja támogatni a játékosait, és a front 7 sikeressége sokkal inkább a játékosok valódi képességein múlt. Nem azt mondom hogy Mitchell, Odrick és Starks nem jó játékosok, azt sem hogy magában Suh kevés hogy felpezsdítse az egységet, de abban indokoltnak látom ezt a húzást hogy lehet ez fogja számokra és eredményekre váltani a poszton jelen lévő minőségi és mennyiségi túltengést. Minden esély meg van rá hogy a D-line erőssége maszkolja az LB sor esetleges hiányosságait, plussz képes legyen megteremteni azokat a helyzeteket ahol Coyle szerint értelme van blitzelni.A negyedik körben sok mindent el tudok képzelni. Tipikusan az a része a draftnak ahol egy boom or bust kategóriás játékosra jut egy olyan akinek a plafonja átlagos kezdő, az alja meg stabil csere. A maradék három körre várok egy O-line húzást, igaz az ertekben most látom az igazán nagy szakadékot az eddig kiment és a még bentmaradt játékosok között. Turner és Thomas tőlem kezdhet, de a depth undorító mögöttük.
Lesz szerintem Safety húzás is, amivel el lesz intézve a tény hogy nincs csak 1db coverageban használható LB a csapatban. Az egész class jellembajnok, és félkész jatekosokból áll, de 5. körben simán tudnánk olyat húzni akinek az erősségei segítenének. (Ha Coyle jatszatja..). Meg menjenek csak a boom or bust pickek azokra akik kis suliból jöttek jó felmérőkkel, vagy azokra akik felmérői nem voltak a legjobbak de a játékuk igen. Azt mondom van annyira kész a roster hogy megérje kockáztatni ezeket a hátsó körös cetliket.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Így utólag már nem tűnik hitelesnek, de álmaimban egy trade volt + ment itt a vita a topicban miért ezt a játékost húztuk, amikor nem is volt első számú hiány poszt.Sajnos bejött.
Igazából nem értem annak függvényében, hogy itt azért nem vagyunk gyengék. Szépen kimentek azok akiket én gondoltam. Lehet nincs összefüggés, de aki eddig nálunk vizitált azok közül húztunk.
De így lett egy tonna 5. körös választási lehetőségünk. Itt is lesz biztos trade 4. körre. Úgy értve, hogy legyen pl. két 2 db 4. kör és 2 db 5. kör. Ennyi pickkel lehet már garázdálkodni.
Annyi hiány poszt van, hogy már csak nem lőnek mellé. Csak ne TE v. QB. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Hat... kimentek az altalunk sokra tartott MLB-k, de.....Ennel tobbet vartam.
több mint 10 éve
szóval BPA 😀remélem a 4db 5 körösünkkel lejövünk 3. körre is
több mint 10 éve
Az ESPN-nél most ezeket a neveket dobták be mint lehetséges második választás:No. 1: UCLA MLB Eric Kendricks
Tökéletes ár-érték arány 47-re. A draft legjobb ILB (MLB) játékosa. Misi kikerülne OLB posztra ahová igazán való és ahol szeret játszani. Kendricks ösztönös játékos és játék szervezésben is jeleskedik.
No. 2: Miami MLB Denzel Perryman
A másik igen jó belső LB, aki "hazai" játékos. Ismeri a terepet, a környezetet és ami nem hátrány népszerű a szurkolók körében. Nem túl magas játékos, de jó erőben lévő tackle gyáros. Adna egy kis pluszt a védelemnek.
No. 3: Alabama S Landon Collins
A legjobb elérhető safety a poszton. Bár ezzel sokan vitatkoznának, mert vannak hiányosságai. A cover skills szettje gyenge (ezért is esett ki az 1. körből) és a szerelési technikáján is van mit javítani. Bár egy igazi izom playmaker. Az S poszt mélyítése nem jönne rosszul, mert Delmas még piheg az ACL szakadása után.
No. 4: Utah S Eric Rowe
Nála igazából még azt is el kellene dönteni, hogy S vagy CB. Egyetemen többnyire corner poszton játszott, de sok NFL-es megfigyelő úgy érzi, látja hogy méretei alapján jobb lenne neki a safety poszt. Jól illeszkedne a Phins védelmébe akár mint safety vagy mint nickel corner. A 2. kör ezen részén szintén jó ár-érték arányt képez Rowe. Viszonylag magas és sokoldalú játékos. Ő jobban passzolna a Phins-hez mint Collins. Meg persze Utah játékos. Azokat szeretjük.
Other possibilities for Miami: Mississippi State LB Benardrick McKinney, South Carolina G A.J. Cann, Florida State G Tre Jackson
Kicsit túlsúlyban érzem az LB-ket ebben a listában. Rowe talán még elfogadható lenne, de a két guard sem a kedvenceim közé tartozik. Abban talán Jackson jobb lenne.
több mint 10 éve
Mindenki milyen visszafogott 😊 nem mer senki örülni? Szerintem nagy mákunk van, hogy a be tudtuk húzni anélkül, hogy felmentünk volna érte.Csabee13Hickey azt nyilatkozta, hogy kicsit meglepődött, hogy 14-re benn maradt Parker, így természetesen nem volt nehéz a választás (BPA-át mondott pontosan a GM). Pontosan egy ilyen típusú, tehetségű playmaker játékosra volt szüksége az offense-nek, ami első számú szempont volt a draft előtt. Mármint az, hogy javítsuk az offense-t.
De úgy összességében mindenki elégedett a választással (csapat, vezetők, szakírók stb.).
Mindenképpen jó kezdés volt. Reméljük a folytatás is jó lesz.
több mint 10 éve
2. kör = Jake Fisher (OT)danylykiegyeznék vele
több mint 10 éve
Igen. A támadófal kb. 2008-ban volt utoljára egységes, megbízható és jó formában lévő. Azóta csak építkezés, építkezés és megint csak építkezés.Mindenki milyen visszafogott 😊 nem mer senki örülni? Szerintem nagy mákunk van, hogy a be tudtuk húzni anélkül, hogy felmentünk volna érte.Csabee13Őszintén először nem örültem annak, hogy őt húztuk(valszeg azért mert jött Jennings), de megnéztem a videóit, meccseit, és egyre jobban kedvelem a srácot. Sőt mostmár a steal gondolata is valamilyen szinten itt motoszkál bennem.
Csak kicsit félek, hogy ha nem guard jön 2. körben, akkor megint benyeljük a sackeket mint tavaly.Adirotor
A falemberek közül Jake Fisher, Jarvis Harrison, Ali Marpet és La’El Collins vizitált nálunk a draft előtt (de persze ez nem jelent semmit).
Ebből Collins kilőve, Harrison és Marpet inkább középső körös mint 2. körös.
Fisher lehetne ideális választás 2. körben, mert bevethető LT és RT poszton is. Valamint kisebb hibája, hogy rövid a karja, ami abból a szempontból talán előny lehet, hogy ha kap egy pár plusz fontot, akkor akár OG poszton is lehetne rá számítani (true freshman idényében csere RG volt 13 meccsen; de ha tovább akarok folytatni a sort HS-ben TE és DL is volt 😊 ). Sokan nem szeretik az ilyen tweener jellegű játékosokat, de ő nem is az igazából. A nagyobb hátrány pedig az, hogy sok szabálytalanságot fújtak be rá az NCCAF-ben. A technikáján van mit javítani, de igen tehetséges játékos, aki a Combine-on is kitűnt több számban is. Meg egy kicsit fel is értékelődött, hogy Collins kilőtte magát.
Kyle Longnál letisztultabb játékos (egy csapatban játszottak), és akár hasonló utat is bejárhat (Pro Bowl stb.).
2. kör = Jake Fisher (OT)
több mint 10 éve
Mindenki milyen visszafogott 😊 nem mer senki örülni? Szerintem nagy mákunk van, hogy a be tudtuk húzni anélkül, hogy felmentünk volna érte.Csabee13Őszintén először nem örültem annak, hogy őt húztuk(valszeg azért mert jött Jennings), de megnéztem a videóit, meccseit, és egyre jobban kedvelem a srácot. Sőt mostmár a steal gondolata is valamilyen szinten itt motoszkál bennem.
Csak kicsit félek, hogy ha nem guard jön 2. körben, akkor megint benyeljük a sackeket mint tavaly.
több mint 10 éve
Parkerben ami jó azt Tanny pont szeretni fogja, nem hiszem hogy egy jövőbeni pro bowler lesz a srác, de ebbe a csapatba ő lehet a hiányzó láncszem.GeeriParkernek amit a közelébe dob majd Tannehill, azt el is fogja kapni. Valamint ő nem a Wallace-féle egysíkú speedster, akire fel kell hajítani a labdát, az ő stílusa sokkal inkább fekszik majd Tannehillnek, Parker lehet az, ami a Bengalsban Green. A QB mentsvára. Oda kell dobni a labdát, a többit ő megoldja.
Nálam egyébként semmivel sem rosszabb, mint az agyonhype-olt Cooper, White kettős, ha Parker nem hagy ki fél szezont, brutális számai lettek volna, és sima top10, de szvsz tehetsége alapján így is simán top10-es játékos a classban.
És igen, Tannehill ezek után tényleg nem panaszkodhat.
több mint 10 éve
Mindenki milyen visszafogott 😊 nem mer senki örülni? Szerintem nagy mákunk van, hogy a be tudtuk húzni anélkül, hogy felmentünk volna érte.
több mint 10 éve
Parkerben ami jó azt Tanny pont szeretni fogja, nem hiszem hogy egy jövőbeni pro bowler lesz a srác, de ebbe a csapatba ő lehet a hiányzó láncszem.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
OL: La'el Collins, T.J Clemmings, Jake Fisher, A.J CannILB: Paul Dawson, Eric Kendricks, McKinney, Perryman
CB: Jalen Collins, Ronald Darby, P.J Williams, Rollins, Rowe
Ezek vannak igy nagyjabol
több mint 10 éve
Papírforma.... 2 körben jöhet a LG, CB, MLB opciókból a lehető legjobb még elérhető playa.
több mint 10 éve
En ket honapja Devante Parkert erzem.Igen. Ez bejött.
Ma kiderul jol-eDelonso_
Rendben leszünk most már egyelőre elkapók terén úgy érzem. Ha Tanny ennek ellenére sem hoz emberfeletti számokat, akkor soha. Rengeteg jó és fiatal target a pálya minden területén.
Gurleyt tízre kivitte a Rams, de bennmaradt még Gordon. De nem RB-ét akartunk.