Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak meccs stream nincs GP-ben.bonyolult megtalálniMennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Amadeus91Sziasztok!2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.
Erről van valakinek tapasztalata?
www.officialtvstream.com.es/passport/signup-football.php?price_group=-888&product_id=68&hide_paysys=ccbill
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.Paradoxon_MIA
gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0briareos
gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0#features
itt az áttekintő melyik csomagban mi van
több mint 10 éve
bonyolult megtalálniMennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Amadeus91Sziasztok!2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.
www.officialtvstream.com.es/passport/signup-football.php?price_group=-888&product_id=68&hide_paysys=ccbill
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.Paradoxon_MIA
gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0
több mint 10 éve
Mennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Sziasztok!2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
több mint 10 éve
Köszönöm, a GP-t használom már két éve, ismerem is, csak nem saját volt, idén viszon már nem lesz lehetőség erre, így sajátot tervezek előfizetni.olcsóbb biztosan, jobb nem hiszem. de nem próbáltam
A kérdés inkább a linken látható lehetőségre vonatkozik, miszerint használta-e már valaki, lehet-e költségbarátabb alternatívája a GP-nek.Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Köszönöm, a GP-t használom már két éve, ismerem is, csak nem saját volt, idén viszon már nem lesz lehetőség erre, így sajátot tervezek előfizetni.A kérdés inkább a linken látható lehetőségre vonatkozik, miszerint használta-e már valaki, lehet-e költségbarátabb alternatívája a GP-nek.
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA
Szia itt ezen a linken van Wyattnek egy osszefoglaloja a GP rol (3. Hsz)
De en egyebkent a sporttv-s kozvetiteseket nem birom illetve az amerikait szeretem ezert a tavalyi streames szenvedes utan en megvettem erre az evre (egyelore csak az alapszakaszt). Szuper a minoseg en csak ajanlani tudom.
több mint 10 éve
Sziasztok!2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéri
több mint 10 éve
Sziasztok!Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Mathis 5.5 misis fizetést szeretett volna, annyit nem adtatok: profootballtalk.nbcsports.com/2015/08/06/dolphins-interested-in-evan-mathis-if-his-price-comes-down/Ha már fizetés akk Tannyről is egy cikk, h a fizetésével arányosan az elvárások is nőnek vele szemben: www.usatoday.com/story/sports/nfl/dolphins/2015/08/06/ryan-tannehill-development-accuracy-joe-philbin-miami/31229993/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
The Palm Beach Post's Andrew Abramson considers Damien Williams the leader to be the Dolphins' No. 2 running back behind starter Lamar Miller.Uborkalé 😥

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nagyon kéne : hirtelen a liga egyik legrosszabb fala az egyik legjobbá válnaHa nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.Csabee13instant upgrade lennebriareos
több mint 10 éve
Ha nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.Csabee13instant upgrade lenne
több mint 10 éve
Ha nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.
több mint 10 éve
Cuccban nyomtak a srácok? Hazaértem nyaralásból, holnap ha lesz idom elolvasom a tweeteket es ha megtobb idom lesz ki is mazsolazom a lenyeget posztonkent
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
DAY1 Highlights.amp.twimg.com/v/448e53ad-dca1-4c99-bf21-e52fe9565bad
THIS Michael Preston diving catch.
Watch Now: oak.ctx.ly/r/3fz3o
www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Highlight-Of-The-Day-Prestons-Great-Catch/15a5d4c2-7628-4c2c-9081-0417069e9ba0?campaign=social_20150731_50045276&adbid=626924021909618690&adbpl=tw&adbpr=19853312
Hát ez szép volt!
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
idei throwback mez:Nekem is bejön, de mi ez a régi logó a sisakon? Gondolom direkt, de így is jó természetesen.
www.miamidolphins.com/multimedia/photo-gallery/DOLPHINS-DARKROOM-Miami-Unveils-Throwback-Uniforms/4eca4483-70de-48a1-aab3-2b07a911d6ac
kövezzetek meg de nekem nagyon tetszikbriareos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Parker PUP listán van.Albert viszont nem, ennek örülök 😀
több mint 10 éve
idei throwback mez:www.miamidolphins.com/multimedia/photo-gallery/DOLPHINS-DARKROOM-Miami-Unveils-Throwback-Uniforms/4eca4483-70de-48a1-aab3-2b07a911d6ac
kövezzetek meg de nekem nagyon tetszik
több mint 10 éve
nekem nem megy... freeman cut, martin retire. igazi gígászokat vesztett a sportFreeman cutAmadeus91Próbálom feldolgozni..DM13
több mint 10 éve
Former Dolphins and 49ers offensive lineman Jonathan Martin is retiring from the league, NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday, according to a source who has spoken to Martin.Csabee13Minő veszteség. 😀
több mint 10 éve
Former Dolphins and 49ers offensive lineman Jonathan Martin is retiring from the league, NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday, according to a source who has spoken to Martin.
több mint 10 éve
Freeman cut