Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Sziasztok!

Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.

Erről van valakinek tapasztalata?
 www.officialtvstream.com.es/passport/signup-football.php?price_group=-888&product_id=68&hide_paysys=ccbill
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.Paradoxon_MIA
2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
Mennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Amadeus91
bonyolult megtalálni
 gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0briareos
Csak meccs stream nincs GP-ben.

gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0#features

itt az áttekintő melyik csomagban mi van
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Sziasztok!

Tervezem idén a GamePass-ra beruházni. de nem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb opció a pénztárca felől megközelítve.

www.officialtvstream.com.es/passport/signup-football.php?price_group=-888&product_id=68&hide_paysys=ccbill
Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.Paradoxon_MIA
2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéribriareos
Mennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?Amadeus91
bonyolult megtalálni
 gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages?ttv=0

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 215
Sziasztok!

Mennyi a szezonra szóló, csak meccs stream?
több mint 10 éve
Köszönöm, a GP-t használom már két éve, ismerem is, csak nem saját volt, idén viszon már nem lesz lehetőség erre, így sajátot tervezek előfizetni.
A kérdés inkább a linken látható lehetőségre vonatkozik, miszerint használta-e már valaki, lehet-e költségbarátabb alternatívája a GP-nek.Paradoxon_MIA
olcsóbb biztosan, jobb nem hiszem. de nem próbáltam

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Köszönöm, a GP-t használom már két éve, ismerem is, csak nem saját volt, idén viszon már nem lesz lehetőség erre, így sajátot tervezek előfizetni.
A kérdés inkább a linken látható lehetőségre vonatkozik, miszerint használta-e már valaki, lehet-e költségbarátabb alternatívája a GP-nek.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Paradoxon_MIA
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Meccsnézés az interneten - Amerikai futball | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Szia itt ezen a linken van Wyattnek egy osszefoglaloja a GP rol (3. Hsz)

De en egyebkent a sporttv-s kozvetiteseket nem birom illetve az amerikait szeretem ezert a tavalyi streames szenvedes utan en megvettem erre az evre (egyelore csak az alapszakaszt). Szuper a minoseg en csak ajanlani tudom.
több mint 10 éve
Sziasztok!

2v 3 éve használom GP-t nekem nagyon bejön, nagyon fasza mert nem kell fosnom h idény felénél megszűnik az oldal, vagy hogy épp melyik csatornán megy a meccs, nfl networkre rá lehet unni az tény, de ott van nfl films kinálat, meccsek előző évekből stb stb.nem olcsó a cucc, de nekem legalábbis megéri

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Sziasztok!

Van pár dolog a GP-ban, amire tuti nincs szükségem, alapvetően a jó minőségű és működőképes meccsnézés a célom.

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
Mathis 5.5 misis fizetést szeretett volna, annyit nem adtatok:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/08/06/dolphins-interested-in-evan-mathis-if-his-price-comes-down/
Ha már fizetés akk Tannyről is egy cikk, h a fizetésével arányosan az elvárások is nőnek vele szemben:  www.usatoday.com/story/sports/nfl/dolphins/2015/08/06/ryan-tannehill-development-accuracy-joe-philbin-miami/31229993/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
The Palm Beach Post's Andrew Abramson considers Damien Williams the leader to be the Dolphins' No. 2 running back behind starter Lamar Miller.

Uborkalé 😥

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ha nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.Csabee13
instant upgrade lennebriareos
nagyon kéne : hirtelen a liga egyik legrosszabb fala az egyik legjobbá válna
több mint 10 éve
Ha nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.Csabee13
instant upgrade lenne

több mint 10 éve
Ha nem a Cap-et nézzük ki mit gondol Mathisről? 😊 Rosenhaus egyre többet sertepertél nálunk, megy a pletyka... Mondjuk én nem látom reális esélyét, annak ellenére sem, hogy need.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Cuccban nyomtak a srácok? Hazaértem nyaralásból, holnap ha lesz idom elolvasom a tweeteket es ha megtobb idom lesz ki is mazsolazom a lenyeget posztonkent

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
DAY1 Highlights.

amp.twimg.com/v/448e53ad-dca1-4c99-bf21-e52fe9565bad

THIS Michael Preston diving catch.
Watch Now: oak.ctx.ly/r/3fz3o
 www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Highlight-Of-The-Day-Prestons-Great-Catch/15a5d4c2-7628-4c2c-9081-0417069e9ba0?campaign=social_20150731_50045276&adbid=626924021909618690&adbpl=tw&adbpr=19853312

Hát ez szép volt!

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Freeman sign 😀Stez
Dzsizasz :#

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
idei throwback mez:
 www.miamidolphins.com/multimedia/photo-gallery/DOLPHINS-DARKROOM-Miami-Unveils-Throwback-Uniforms/4eca4483-70de-48a1-aab3-2b07a911d6ac

kövezzetek meg de nekem nagyon tetszikbriareos
Nekem is bejön, de mi ez a régi logó a sisakon? Gondolom direkt, de így is jó természetesen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Parker PUP listán van.
Albert viszont nem, ennek örülök 😀
több mint 10 éve
idei throwback mez:
 www.miamidolphins.com/multimedia/photo-gallery/DOLPHINS-DARKROOM-Miami-Unveils-Throwback-Uniforms/4eca4483-70de-48a1-aab3-2b07a911d6ac

kövezzetek meg de nekem nagyon tetszik

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Freeman sign 😀

több mint 10 éve
Freeman cutAmadeus91
Próbálom feldolgozni..DM13
nekem nem megy... freeman cut, martin retire. igazi gígászokat vesztett a sport

több mint 10 éve
Freeman cutAmadeus91
Próbálom feldolgozni..

több mint 10 éve
Former Dolphins and 49ers offensive lineman Jonathan Martin is retiring from the league, NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday, according to a source who has spoken to Martin.Csabee13
Minő veszteség. 😀

több mint 10 éve
Former Dolphins and 49ers offensive lineman Jonathan Martin is retiring from the league, NFL Media Insider Ian Rapoport reported Monday, according to a source who has spoken to Martin.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 215
Freeman cut