Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Philbin és a haverok (assistant coach-ok)

: - D ütős anyag

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én még mindig azt mondom h kevésbé rossz ez most mint szezon közben, de nyilván nem örülünk neki (most azért jól jönne Jimmy Wilson)
ezzel el is dőlt , hogy jövöre Secondarybe draftolunk , egy Hargreaves-el nagyon boldog lennék 😀
Adirotor
Itt van Kovacs, Bradyölő, Aikens.. Cedric Thompsonnal mi a helyzet amúgy?
És még mindig vannak trade opciók is..
Csabee13
a felsoroltak azért inkább ne kerüljenek kezdőbe azt mondom...
briareos
Barátkozz a gondolattal : - )
Csabee13
Pollard? Achilles szakadása volt tavaly, azt mondja 5-6 csapat érdeklődött. Vagy nem oké a boka, vagy valami ilyesmire spekulált ami most nálunk van.
Geeri
9 szezonból 2-t játszott végig : - ) a 4 csapatnál ahol megfordult.

www.thephinsider.com/2015/8/20/9181533/louis-delmas-injury-could-lead-to-trade-waiver-wire-moves-for-dolphins
Csabee13
pats ellen hatékony

több mint 10 éve
én még mindig azt mondom h kevésbé rossz ez most mint szezon közben, de nyilván nem örülünk neki (most azért jól jönne Jimmy Wilson)
ezzel el is dőlt , hogy jövöre Secondarybe draftolunk , egy Hargreaves-el nagyon boldog lennék 😀
Adirotor
Csabee13
briareos
Csabee13
Pollard? Achilles szakadása volt tavaly, azt mondja 5-6 csapat érdeklődött. Vagy nem oké a boka, vagy valami ilyesmire spekulált ami most nálunk van.
Geeri
9 szezonból 2-t játszott végig : - ) a 4 csapatnál ahol megfordult.

www.thephinsider.com/2015/8/20/9181533/louis-delmas-injury-could-lead-to-trade-waiver-wire-moves-for-dolphins
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Adirotor
Csabee13
briareos
Csabee13

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Adirotor
Csabee13
briareos
több mint 10 éve
Adirotor
Csabee13

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Megnéztem a meccsösszefoglalót (pre1) és felvetődött bennem pár kérdés. Láttam, hogy Matthews viszonylag hamar pályán volt, éles meccsen is kezdő lehet? A két kezdő DE mögött mi a helyzet? Valóban az eddig kevésbé ismert Fede lehet a csere?
Sajnos Suh-t keveset mutatták (nagyon szar Dolphins mezben látni...), milyen volt?
Illetve még Tripp sérülésének komolysága is érdekelne.
Előre is köszi a válaszokat.
Bazzani
Hat most ugy nez ki hogy Parker játszani fog az első héttől, de ha nem akkor is ott van Stills, Jennings és Landry. Kezdőnek tehát nem gondolnám de a depthen stabilan ő az 5. reciever.

Wake és Vernon mellett valószinu hogy Fede és Shelby lesznek csak rosteren, mert a Dieke, Drew, Montgomery harmas meg csak a PS szintet se üti meg.

Suh-ról ódákat zengenek, hogy komolyan veszi az edzést és hogy milyen erős stb. 😀
Szerintem se vele lesz a probléma.

Trippról azt írják, hogy a 53-as keretben lesz, de a bokájának az állapota "is concerning" :/
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Megnéztem a meccsösszefoglalót (pre1) és felvetődött bennem pár kérdés. Láttam, hogy Matthews viszonylag hamar pályán volt, éles meccsen is kezdő lehet? A két kezdő DE mögött mi a helyzet? Valóban az eddig kevésbé ismert Fede lehet a csere?
Sajnos Suh-t keveset mutatták (nagyon szar Dolphins mezben látni...), milyen volt?
Illetve még Tripp sérülésének komolysága is érdekelne.
Előre is köszi a válaszokat.

több mint 10 éve
Adirotor
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Adirotor
Áá ő tisztán CB 😊 Lesznek jó safetyk is.
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Akkor gondolom megvárjuk honnan lesz kirakva esetleg nálunk erősítést jelentő S, mert jelenleg nincs senki szabadon, aki meg igen attól óvjon az ég.

több mint 10 éve
Azért ez durva volt tegnap... Panthersnél Benjamin nálunk Delmas egész évre végeztek és még csak nem is ütközésből.
több mint 10 éve
hát delmasnak akkor ennyi volt a játékos pályafutás

több mint 10 éve
frani Miami Dolphins 81
Uraim
Köszönöm a folyamatos tájékoztatást már nagyon várom a szezont
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
jól van. helyes. még cameron is fejbe dobják a labdával és szintén oda.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Delmas reccs... a műtött térdével..
Csabee13
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Dolphins S Louis Delmas has torn ACL, per source.
empty
10 hete műtötték az előzővel.. kb career ending a téma.

PUP listán Don Jones és DeVante Parker. Parker nagy valószínűséggel játszhat ez első héten.
danyly
Pont hogy lekerültek a PUP listáról. De igen első hét a cél.

Egyébként Tannehill viszont jól nyomta, meg a Def is összeszedet 2 intet. Aikens ment delmas helyére aztán helyet cserélt Jones-al.. megy a fejvakarás, hogy mi legyen... Kellett volna az a safety tavasszal.. "Brady ölő"-ben még reménykedem. A futás is működött, A O-line sem volt teljesen f.s.
Csabee13
Igen, igazad van. Úgy gondoltam csak rosszul írtam.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
10 hónapja bocs.
több mint 10 éve
Csabee13
empty
10 hete műtötték az előzővel.. kb career ending a téma.

PUP listán Don Jones és DeVante Parker. Parker nagy valószínűséggel játszhat ez első héten.
danyly
Pont hogy lekerültek a PUP listáról. De igen első hét a cél.

Egyébként Tannehill viszont jól nyomta, meg a Def is összeszedet 2 intet. Aikens ment delmas helyére aztán helyet cserélt Jones-al.. megy a fejvakarás, hogy mi legyen... Kellett volna az a safety tavasszal.. "Brady ölő"-ben még reménykedem. A futás is működött, A O-line sem volt teljesen f.s.
több mint 10 éve
Tiszta jók ezek a közös edzések: szisztematikusan "agyonverik" egymást. Azt hiszem (nem biztos) a Houston is balhézott a közös edzésen.
1 órán belül két térd sérülés is. Előbb a Panthers WR Benjamin, majd tőlünk Delmas. Azóta kiderült Delmas ACL. Kurva jó. Vége a szezonjának és lehet a pályafutásának. Felkészül Aikens.

Itt látható egy rövid videón Benjamin sérülése:  twitter.com/Jeff_Zell
"The bloodbath practice is over". Találó.

Albert beöltözött ma az edzésen, és backup LT-ként dolgozott is. Ez már haladás.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Csabee13

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Elküldtük a 2014-es draft 5. körös választottját, a TE Arthur Lynch-et. Tavaly egy percet sem játszott hátsérülése miatt.
A Jets fel is szedte azonnal.

több mint 10 éve
Parkerel mi a helyzet?Miami
sosem veszítbriareos
De csak akkor, ha Lewis a 2. neve. 😀iktriad
amúgy lábadozik azt mondják 2 hét és komolyabban elkezdhet edzeni

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Parkerel mi a helyzet?Miami
sosem veszítbriareos
De csak akkor, ha Lewis a 2. neve. 😀