Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Fauria állítólag esélyes ide. Meg a csoportellenfél Jetshez is.twitter.com/flasportsbuzz/status/640255475691290624Épp neked akartam ezt ide berakni. Kicsit furcsállom, mert Hull-t is kiraktuk. Lehet megláttak valakit a növekvő piacon.
Tripp 😕
Bazzani
TE posztra szintén hozhatunk majd valakit, mert már csak ketten maradtak.
Geeri
több mint 10 éve
twitter.com/flasportsbuzz/status/640255475691290624Épp neked akartam ezt ide berakni. Kicsit furcsállom, mert Hull-t is kiraktuk. Lehet megláttak valakit a növekvő piacon.
Tripp 😕
Bazzani
TE posztra szintén hozhatunk majd valakit, mert már csak ketten maradtak.
Szerkesztette: Geeri
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
FRANKS! Kulcsszituációban Sturgis jobban repült át az ajtón mint ahogyan labdái az oszlopok között. 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
UPDATE (2:44 p.m.): Matt Hazel is expected to make the 53, presumably giving the Dolphins six wide receivers. Hazel has shown marked improvement in his second season.UPDATE (2:34 p.m.): Rookie linebacker Mike Hull has been cut, but the Dolphins could sign him to their practice squad. The same goes for rookie tackle Aundrey Walker.
UPDATE (2:19 p.m.): Safety Don Jones expects to be released, the Miami Herald has learned. Opens the door for either Jordan Kovacs or Cedric Thompson.
UPDATE (1:12 p.m.): The Dolphins have released defensive end Emmanuel Dieke.
It’s decision day for NFL players on the bubble. League rules dictate that the Dolphins must trim their roster to 53 players by 4 p.m. Saturday.
They began their cuts a day early, parting ways with at least eight players on Friday: offensive linemen Michael Liedtke and Donald Hawkins, linebackers James Davidson and Jeff Luc, defensive linemen Anthony Johnson and DeAndre Coleman, recevier Damarr Aultman and quarterback Josh Freeman.
The biggest question of the day: Who will be the Dolphins kicker: Caleb Sturgis or Andrew Franks?
több mint 10 éve
Na most akkor Az Darr gyerek rugdossa idén a puntokat?igen
Miami
több mint 10 éve
Na most akkor Az Darr gyerek rugdossa idén a puntokat?
több mint 10 éve
Dolphins cut veteran QB Josh FreemanDolphins cuts 2015: Jeff Luc, DeAndre Coleman released by Dolphins
Cuts to 75: DT Calvin Barnett, RB Demitrius Bronson, G Bryant Browning, WR LaRon Byrd, WR Kevin Cone, DE Ray Drew, P Brandon Fields, WR Tyler McDonald, DE Kendall Montgomery, TE Gerell Robinson, CB Sammy Seamster, S Phillip Thomas, C/G J.D. Walton
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Igen, ez meglepett.Hát éjjel már pályán volt : -) igaz csak pár snapre. Ettől még biztosan fokozatosan veszik elő, de szerintem aktív lesz első meccsen. Meg ahogy én olvasom napi szinten a csapat körüli híreket nem változott az első heti prognózis.Nem lesz az szerintem.D Parker mikor lesz egészséges?Limitáltan edz már, 1. hétre remélik, hogy bevethető lesz. De nem siettetik legyen teljesen rendben.
Janek
Csabee13
Korábbra várták, hogy újra edzésbe áll, a hírek szerint már egy ideje fullosan kéne nyomnia, míg ő csak néhány napja kezdte a cutokat, meg limitáltan edzeget. Tippem szerint a 3-4. hétig nem erőltetik élesben, hagyják picit tovább felépülni. Aztán nyom egy Odellt, remélem.
Persze a legjobb az lenne, ha nem lenne igazam, és már az első héten ott lenne a pályán és királykodna.
Törölt
Csabee13
Nyolc snapet játszott egyébként, egy elkapása volt is, egyszer meg simán verte az emberét, wide open volt, de túldobta a QB.
Ezek után nem kérdés, hogy pályán lesz az első héten (ha minden okés volt nála, remélem, nem sérült rá a lábára), bár ilyen 15-20 snapet jósolok neki maximum 3-4. számú elkapóként. Mikor pályán lesz, akkor nem kell majd neki sok, hogy megmutassa mit tud, a szezon második felére (szintén igaz, ha nem sérül) már második számú lesz Landry mögött szvsz.
Csak maradjon egészséges...
több mint 10 éve
Sziasztok! Srácok valaki jön Londonba a meccsekre? Gondoltam lehetne egy kis bandázás, iszogatás stb... Tavaly elég későn kezdtem el szervezni, de így is sikerült megismerni egy kedves Lions drukker házaspárt... Ha valakit érdekel keresettek nyugodtan! További szép napot!
több mint 10 éve
Darr... Oké, láttam én már előszezonban fantasztikusan rugdosó Sturgist, es voltam hiába optimista, de: Ez a srác kiment tegnap és ha jól számoltam 3 alkalommal szögezte oda a Tampat a saját 5 yardosuk környékére. Tetszik ahogy nem áll le hiába övé a meló, látszik a srácon hogy lendületben van. Tartson ki!Igen, Darr 5 puntból hármat 20-on belülre szegezett, és az átlaga is jó. Reméljük nem úgy jár mint Sturgis, aki tényleg jó kezdett de utána beleszürkült a mezőnybe.
Will Davis is felszívta magát, hírek szerint trade blokkon van, erre most jó játék, 2 INT.
Hazel is fejtörést okoz, én rosteren tartanám. Ha nem hagyjuk valaki el fogja vinni, és ő meg vinni fogja valamire.
Qb poszt fix, Thompson és Freeman hányadék rossz.
Jamil Douglas nagyon bíztatóan játszott, Turner már kevésbé.
Jövőhéten már élesben megy a játék! Nem ez volt a legizgibb offseason, de ezt én jó jelnek veszem. Az igazolások hozták amit vártunk, és noha vannak gyenge pontjai a rosternek, idén nem kezdőket kellett találni, és talán még az elsődleges backup játékosok is hamar megvoltak. Az igazi küzdelem az utolsó 5-6 helyért zajlott, azok között akik nem is minden meccsen lesznek aktív státuszban. Vagyis a csapatnak volt ideje összeérni, összeszokni.
Geeri
Davis érdekes kérdés. Erőltetik-erőltették, de nagyon hullámzó a srác. Viszonylag magas pick volt, de egyelőre nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Turner szintén (3. körös), de Douglas ki fogja játszani a posztról. Sajnos megint két mellényúlás a drafton. Az OL draftjaink elég gyengék sajna. Long esetében nem volt nehéz mellényúlni + Poncey és legutóbb James, de kb. ennyi. Nehéz téma ez a játékos megfigyelés, főleg college játékosok esetében (nagy a bukta lehetősége), de ez egyelőre javításra szorul.
A QB poszt nem kétséges, csak ketten maradnak rosteren.
Hazel esete is érdekes, ő csak akkor maradhat ha 6 WR-el kezdjük a szezont. 53-ba szerintem nem fog beférni, de PS-ben megragadhat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Darr... Oké, láttam én már előszezonban fantasztikusan rugdosó Sturgist, es voltam hiába optimista, de: Ez a srác kiment tegnap és ha jól számoltam 3 alkalommal szögezte oda a Tampat a saját 5 yardosuk környékére. Tetszik ahogy nem áll le hiába övé a meló, látszik a srácon hogy lendületben van. Tartson ki!Will Davis is felszívta magát, hírek szerint trade blokkon van, erre most jó játék, 2 INT.
Hazel is fejtörést okoz, én rosteren tartanám. Ha nem hagyjuk valaki el fogja vinni, és ő meg vinni fogja valamire.
Qb poszt fix, Thompson és Freeman hányadék rossz.
Jamil Douglas nagyon bíztatóan játszott, Turner már kevésbé.
Jövőhéten már élesben megy a játék! Nem ez volt a legizgibb offseason, de ezt én jó jelnek veszem. Az igazolások hozták amit vártunk, és noha vannak gyenge pontjai a rosternek, idén nem kezdőket kellett találni, és talán még az elsődleges backup játékosok is hamar megvoltak. Az igazi küzdelem az utolsó 5-6 helyért zajlott, azok között akik nem is minden meccsen lesznek aktív státuszban. Vagyis a csapatnak volt ideje összeérni, összeszokni.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Hát éjjel már pályán volt : -) igaz csak pár snapre. Ettől még biztosan fokozatosan veszik elő, de szerintem aktív lesz első meccsen. Meg ahogy én olvasom napi szinten a csapat körüli híreket nem változott az első heti prognózis.Nem lesz az szerintem.D Parker mikor lesz egészséges?Limitáltan edz már, 1. hétre remélik, hogy bevethető lesz. De nem siettetik legyen teljesen rendben.
Janek
Csabee13
Korábbra várták, hogy újra edzésbe áll, a hírek szerint már egy ideje fullosan kéne nyomnia, míg ő csak néhány napja kezdte a cutokat, meg limitáltan edzeget. Tippem szerint a 3-4. hétig nem erőltetik élesben, hagyják picit tovább felépülni. Aztán nyom egy Odellt, remélem.
Persze a legjobb az lenne, ha nem lenne igazam, és már az első héten ott lenne a pályán és királykodna.
Törölt
több mint 10 éve
Darr nem volt rossz a preseasonben:Én Geerivel értek egyet. Tavaly se volt fantasztikus, idén TC-én kapott egy jó kis riválist és nem volt jobb.
Darr averaged a tremendous 50.3 yards per punt in the first three preseason games, with an equally impressive net average of 41.9.
Fields drága, tavaly voltak érdekes megoldásai, es ha jol emlékszem tavaly mintha lett volna egy kifakadasa is az edzők ellen.
Ne felejtsük el hogy így nőttek a pénzügyi lehetőségeink is, nem lepne meg ha az 53-ra szukites után, vagy ahhoz közeledve felszednenk egy nem reménytelen veteránt G, S,CB, K posztra.
Geeri
Nem hiába nyirbálták meg márciusban a fizuját.
Élesben kíváncsi leszrk Darr-ra, de én azzal számolok hogy FA-ról elhozunk valakit (esetleg trade).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ha atgorgetjuk és hozzavesszuk a jovo evi fizujat ugy jövőre 5 milkaval lesz több. Ami a jelenlegi kimaxolt cap managementnel nem rossz.Darr nem volt rossz a preseasonben:Paycut után keresett vagy 2milliót... így is bent maradt 800k dead money.. pont az húz ki minket a sz.rból : -) Philbinnek tetszik Darr, de Philbinnek Sturgis is tetszett Carpenter helyett... : -D
Darr averaged a tremendous 50.3 yards per punt in the first three preseason games, with an equally impressive net average of 41.9.
Fields drága, tavaly voltak érdekes megoldásai, es ha jol emlékszem tavaly mintha lett volna egy kifakadasa is az edzők ellen.
Ne felejtsük el hogy így nőttek a pénzügyi lehetőségeink is, nem lepne meg ha az 53-ra szukites után, vagy ahhoz közeledve felszednenk egy nem reménytelen veteránt G, S,CB, K posztra.
Geeri
Amúgy nekem az rémlik, hogy csapattársat barmolt le egy szép punt után amiért kilépett vele az endzonba.
Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nem lesz az szerintem.D Parker mikor lesz egészséges?Limitáltan edz már, 1. hétre remélik, hogy bevethető lesz. De nem siettetik legyen teljesen rendben.
Janek
Csabee13
több mint 10 éve
will davis testét áruljuk. kapunk érte tán egy kecskebőrt
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Darr nem volt rossz a preseasonben:Paycut után keresett vagy 2milliót... így is bent maradt 800k dead money.. pont az húz ki minket a sz.rból : -) Philbinnek tetszik Darr, de Philbinnek Sturgis is tetszett Carpenter helyett... : -D
Geeri
Amúgy nekem az rémlik, hogy csapattársat barmolt le egy szép punt után amiért kilépett vele az endzonba.
több mint 10 éve
Darr nem volt rossz a preseasonben: Darr averaged a tremendous 50.3 yards per punt in the first three preseason games, with an equally impressive net average of 41.9.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
D Parker mikor lesz egészséges?Limitáltan edz már, 1. hétre remélik, hogy bevethető lesz. De nem siettetik legyen teljesen rendben.
Janek
több mint 10 éve
Bravó! FIELDS
több mint 10 éve
Kiraktuk Fieldset... De mé'? Megnyirbálja év elején a fizuját, a liga egyik legjobb punterre... Ha az a chokker Sturgis marad kiakadok...