Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Reshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.
Csabee13
Mondjuk az jó hír, hogy tegnap limitáltan edzett Jones, mert szerdán egyáltalán nem mozgott.
Most kérdésesre alakult a hadra vethetősége.

Rossz lenne ha nem játszana Jones (ez nem kérdés), de Bowman-t pl. azért lett megtartva a keretben, mert tud safety-it is játszani + ST-ben is igen jól mozog.

Ha Jones nem tud játszani, akkor Michael Thomas párja Walt Aikens lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Reshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.
több mint 10 éve
Ha nem lenne elég:
Brice McCain's INT against Washinton is the NFL's Play of the Week!

Még hogy gyengék vagyunk. 😊
danyly
Cirkuszt a népnek : -)...
több mint 10 éve
Ha nem lenne elég:
Brice McCain's INT against Washinton is the NFL's Play of the Week!

Még hogy gyengék vagyunk. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dolphins' Jarvis Landry named AFC special teams player of the week!

Nem is kérdés. 😊

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Na élőben megnéztem a meccset aztán most újra mert az első nézésnél inkább a káromkodásra figyeltem mint a játek elemeire.

Negativumok:
- 1. félidő: futójáték, Passzvédekezés, 3rd downos szituk ( úgy a kivédekezéshez mint a megvalósitáshoz), a botrányos D-line ( semmit nem láttunk abból a futás elleni védekezésből amit a Falcons ellen mutattak).
- a kibaszott sok missed tackle
- O-LINE (Guardok nélkül szétszednek középen)
- Tannehill ( csak azért nincs Interceptionje mert a Skins védői nem tudják elkapni az ölükbe pottyanó labdákat, az utolsó negyedre azért már nem volt olyan gyenge, de ezt az inkonzisztentséget a Buffalo ellen már el kell felejteni)

Pozitívumok:
+ Linebacker sor (különösképpen Misi)
+ Secondary (Reshad Jones bitang jól olvassa a játékokat, Grimes az Grimes 😊 , McCain pedig jó húzásnak tűnik eddig, J.Taylor se volt nagyon elveszve, nem lesz ez olyan rossz mint gondoltuk)
+ WR sor ( Landry hatalmas játék, de Jennings , Matthews ( a dropot felejtsük el, ha elkapja nincs az a szerencsétlen fumble utáni baromkodás) is jók voltak.
+ JORDAN CAMERON ,( öröm volt nézni ahogy játszott mondhatjuk hogy ő és Landry mentette meg a meccsünket)
+ Miller ( a 2. félidőben mutatott életjeleket)
+ az újonc rúgókra nincs panasz
+ 2. félidei D-Line már nagyjából kinézett valahogy

Összefoglalva siralmas meccs volt. Aztán lehet hogy a Washington nem olyan gyenge mint ahogy gondoltuk de sajnos nem hiszem hogy erről van szó.
Nagyon nagyon remélem, hogy ez csak a szezon eleji forma és ebből a szempontból jó is , hogy nem játszunk olyan erős csapatokkal, hogy a hibák a meccsünkbe kerüljenek.
Hátha mindenki gatyába rázza magát legalább a bye week utánra, mert a Titans utáni menetrendet egyik csapatnak se kívánom.
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Reméljük, nem csak most az egyszer lesz ilyen jellegű írás a szezon alatt rólunk 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000531388/article/brice-mccains-onehanded-red-zone-pick-is-best-of-week-1

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
hát azért jó eséllyel 1 snapnél több fog összejönni neki legközelebb
briareos
Philbinéket ismerve ez emelkedhet vagy tíz snapre.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Iktriad túl sokat nézted a 50shades of greyt v mi ez a sok duma a szétdominálásról?
briareos
Én max Quinn Grayt néztem még anno '06ban. LOL
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Iktriad túl sokat nézted a 50shades of greyt v mi ez a sok duma a szétdominálásról?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még szerencse, hogy nem a yardok száma dönti el a meccset : -) 10-3 as vezetéssel mentünk szünetre... Bárcsak mindenki így ledominálna minket..
Csabee13
Kár hogy nem, mert akkor a Carolinat is megvertünk volna vasárnap, ha csak az számítana. 😀 Bocsi, hogy megint iktriadosan(=kicsit(?) túlzóan), próbáltam tálalni a dolgokat. LOL

Voltak új sérültjeitek a 'Skins meccsen? Várható, hogy visszatér valaki, aki múlt héten nem játszott?
iktriad
Dion Sims (TE) kidőlt, O. Vernon is kérdéses. Albert javul. Parker talán nagyobb szerepet kap már. Nem releváns reméljük de talán Albert cseréje Fox is rendbe jön.

Remélem ti nem a védőink térdét szétverve próbáljátok tartani a DL-ünk. Washington meccsen első driveban végig ott fetrengtek Suh lába előtt.. de minden playnél cut-block.. kivéve mikor nem felé futottak.. akkor Vernon vagy Mitchell kapta meg a magáét.
Csabee13
Köszi szépen az infókat.

És nem hiszem. Mi inkább fejre megyünk, legalábbis azt hiszem Yeldon így ütötte ki Kuechlyt. Viccet félretéve remélem nem lesz sok sérülés egyik oldalon se. Már nekünk is van belőlük bőven,
több mint 10 éve
Még szerencse, hogy nem a yardok száma dönti el a meccset : -) 10-3 as vezetéssel mentünk szünetre... Bárcsak mindenki így ledominálna minket..
Csabee13
Kár hogy nem, mert akkor a Carolinat is megvertünk volna vasárnap, ha csak az számítana. 😀 Bocsi, hogy megint iktriadosan(=kicsit(?) túlzóan), próbáltam tálalni a dolgokat. LOL

Voltak új sérültjeitek a 'Skins meccsen? Várható, hogy visszatér valaki, aki múlt héten nem játszott?
iktriad
Dion Sims (TE) kidőlt, O. Vernon is kérdéses. Albert javul. Parker talán nagyobb szerepet kap már. Nem releváns reméljük de talán Albert cseréje Fox is rendbe jön.

Remélem ti nem a védőink térdét szétverve próbáljátok tartani a DL-ünk. Washington meccsen első driveban végig ott fetrengtek Suh lába előtt.. de minden playnél cut-block.. kivéve mikor nem felé futottak.. akkor Vernon vagy Mitchell kapta meg a magáét.
több mint 10 éve
Csabee13

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Hát nem hiszem, hogy ezek move-ok oldják meg a gondjainkat : -)
Csabee13
Jacques McClendon itt(tavaly nálunk volt kezdő, majd csere center)?! Na vele is csak többen vagytok. Mondjuk velünk kapcsolatban tud majd Philbinnek pár tippet adni.
iktriad
Philbin: McClendon, mit tudsz mondani nekünk a Jagsről, amit nem tudunk?
McClendon: Szarok.
Philbin: Jó, akkor akkor mondd ha végeztél.
McClendon: Nem én szarok, a Jags az.
Philbin: Tehát semmi újat.
briareos
LOL
Azért tavaly eléggé szétdomináltuk az egymás elleni meccsünk nagy részét, ha még emlékszel rá. Más kérdés, hogy Bortles dobott 2 signiture moveot (=picksix), ami kvázi annullálta mindezt.
iktriad
Azért ez barokkos túlzás : -)
Csabee13
Az első félidőben fele annyi total yardotok se volt, mint nekünk ha emlékszel pl, a time of possesionről nem is beszélve. Ezt dominálásnak hívják. (Illetve BB picksixei miatt "Typical Jaguars football"-nak...)
iktriad
több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Csabee13
Jacques McClendon itt(tavaly nálunk volt kezdő, majd csere center)?! Na vele is csak többen vagytok. Mondjuk velünk kapcsolatban tud majd Philbinnek pár tippet adni.
iktriad
briareos
LOL
Azért tavaly eléggé szétdomináltuk az egymás elleni meccsünk nagy részét, ha még emlékszel rá.
Más kérdés, hogy Bortles dobott 2 signiture moveot (=picksix), ami kvázi annullálta mindezt.
iktriad
Csabee13
Az első félidőben fele annyi total yardotok se volt, mint nekünk ha emlékszel pl, a time of possesionről nem is beszélve.
The Dolphins (4-3) opened with three three-and-out possessions and gave up huge yardage to Jacksonville. But they led 7-0 after Delmas' 81-yard interception return in the second quarter, and 17-3 following Brent Grimes' 22-yarder in the third.
 espn.go.com/nfl/recap?gameId=400554267
Ezt dominálásnak hívják. (Illetve BB picksixei miatt "Typical Jaguars football"-nak...)

több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Csabee13
iktriad
briareos
LOL
Azért tavaly eléggé szétdomináltuk az egymás elleni meccsünk nagy részét, ha még emlékszel rá. Más kérdés, hogy Bortles dobott 2 signiture moveot (=picksix), ami kvázi annullálta mindezt.
iktriad
több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Csabee13
iktriad
briareos
LOL

több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Csabee13
iktriad

több mint 10 éve
McClendon (G) vissza,

Csabee13
több mint 10 éve
hát azért jó eséllyel 1 snapnél több fog összejönni neki legközelebb

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Parker egy snapet játszott csak.
Azért ennél többet vártam kicsivel. (:

több mint 10 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Nem tudom, ki olvasta már, de ezt most csak úgy kiteszem ide... 😛

scholarblogs.emory.edu/esma/2015/07/08/2015-nfl-fan-equity-rankings/
Kerozin
sad but true... üdv köztünk!
briareos
Egy jó ideje már köztetek vagyok, csak eddig néma követő voltam. De rajtam aztán ne múljon ez az utolsó helyezés 😀
több mint 10 éve

Kerozin
sad but true... üdv köztünk!

több mint 10 éve
Kerozin Miami Dolphins 128

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776