Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Elég baj az, ha már egy meccs után ennyit kell variálni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Gray, Brenner kuka.

McClendon (G) vissza, Raheem Mostert (RB) Philly PS-ből jött.

Hát nem hiszem, hogy ezek move-ok oldják meg a gondjainkat : -)
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Az komoly... LaMike már lapátra is került... Jake Stoneburner (TE) meg jött PS-ból.

Sims-ről valaki info? Nem olvastam eddig semmit róla.
Csabee13
Sims agyrázkódás holnapra talán lesz újabb infó. LaMike várható volt nem csak a fumble de állítólag még múlt héten volt valami bunyó landryvel

több mint 10 éve
Az komoly... LaMike már lapátra is került... Jake Stoneburner (TE) meg jött PS-ból.

Sims-ről valaki info? Nem olvastam eddig semmit róla.
több mint 10 éve
Heath evansnél nagyobb butthurt player a világon nincs komolyan, nfl comon 1 percet fikázza suht 😀 annyira beleéli magát, lehet ha annak idején a pályán lett volna ilyen dedikált nem basszuk ki a picsába
briareos
Skip Bayless 2.0

Annak tükrében amit a térdére kapott a meccsen Suh meg amúgy az egész csapat amilyen büntetéseket kapott csoda, hogy tényleg nem rugta izomból fejbe. Azt meg sem említi ez az aggódó jóember. Bullying meg az anyád..

Update:

www.thephinsider.com/2015/9/14/9322793/no-punishment-for-suh

Ennyit erről, lapozzunk.

Szerkesztette: Csabee13
több mint 10 éve
Heath evansnél nagyobb butthurt player a világon nincs komolyan, nfl comon 1 percet fikázza suht 😀 annyira beleéli magát, lehet ha annak idején a pályán lett volna ilyen dedikált nem basszuk ki a picsába

több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
PFF értékelés a tegnapi meccsről:  www.profootballfocus.com/blog/2015/09/14/mia-was-grades-bad-day-for-qb-ryan-tannehill/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Hát az első félidő valami rémálom volt minden szempontból. A D is nulla volt meg az O is. 😕 Aztán a második félidőben már mi is kijöttünk az öltözőböl, a skins meg bentmaradt szerencsénkre.
Azért D-től sokkal többet vártam, főleg a futások ellen. 😕

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
ol egy vicc.
DL-meg, redskins úgy futott szarrá minket ahogy akart. kurvagyenge

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Javaslom fogjuk fel úgy, hogy pre-season meccs volt. Mert ha jövő hétre nem javulunk jelentősen, akkor nagyon nagyon hosszú szezon lesz ez. Reméljük Sims feje rendben lesz. Azért az tényleg nem volt egy vicces szitu... Tannehill-nek fekete pont, mert kórház passz volt.

Az OL sz@rabb mint reméltem.
Csabee13
Elnézve a mai Jagst, még jövő hétre se kell nagyon feljavulni... De ne legyen igazam.
több mint 10 éve
Javaslom fogjuk fel úgy, hogy pre-season meccs volt. Mert ha jövő hétre nem javulunk jelentősen, akkor nagyon nagyon hosszú szezon lesz ez. Reméljük Sims feje rendben lesz. Azért az tényleg nem volt egy vicces szitu... Tannehill-nek fekete pont, mert kórház passz volt.

Az OL sz@rabb mint reméltem.
több mint 10 éve
Inaktivok:
safety Will Davis, tackle Jason Fox, defensive tackle A.J. Francis, running back Jonas Gray, wide receiver Matt Hazel, cornerback Tony Lippett, linebacker Chris McCain.

Ami fura: Nincs csere T.
McCain??????
Geeri
Mivel nincs is nagyon a keretben csere OT. Fox elutazott a csapattal de inaktív. A PS-ben van még egy tackle, de ő nem lett felhozva. Nagyon magabiztos a vezetőség magában. Ha esetlegesen probléma lenne, akkor nem tudom melyik szerencsétlen OG tennék oda. Nagyon vékonyak vagyunk sajnos itt. 😕
danyly
Thomas pl. Mint 3. pre meccsen. Ez esetben bejön Turner. Vagy James jön át és az ő helyére megy ki egy G.

Amúgy én kaptam meg, hogy lehangoló vagyok : -) : -) mégis megint az esetleges sérültekről témázunk
Csabee13
De én az OL szeretem a legjobban tanulmányozni és korábban is mondtam (tudtam), hogy itt gyengék vagyunk a cserék terén. Én nem lehangolni akarok (én inkább buzdító típus vagyok), csak sajnos erre is fel kell készülni. De nagyon remélem egész idényben nem lesz itt probléma.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Inaktivok:
safety Will Davis, tackle Jason Fox, defensive tackle A.J. Francis, running back Jonas Gray, wide receiver Matt Hazel, cornerback Tony Lippett, linebacker Chris McCain.

McCain??????
Geeri
Mivel nincs is nagyon a keretben csere OT. Fox elutazott a csapattal de inaktív. A PS-ben van még egy tackle, de ő nem lett felhozva. Nagyon magabiztos a vezetőség magában. Ha esetlegesen probléma lenne, akkor nem tudom melyik szerencsétlen OG tennék oda. Nagyon vékonyak vagyunk sajnos itt. 😕
danyly
Thomas pl. Mint 3. pre meccsen. Ez esetben bejön Turner. Vagy James jön át és az ő helyére megy ki egy G.

Amúgy én kaptam meg, hogy lehangoló vagyok : -) : -) mégis megint az esetleges sérültekről témázunk
több mint 10 éve
Inaktivok:

McCain??????
Geeri

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Inaktivok:

McCain??????

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
OFF:
T: Albert - James
G:Thomas - Douglas
C: Pouncey
WR: Jennings - Landry - Stills
TE: Cameron
QB: Tannehill
RB: Miller

DEF:

DE: Wake - Vernon
DT: Suh - Mitchell
LB: Jenkins - Misi - Paysinger
CB: Grimes - McCain\Taylor
S: Jones - Thomas

ST:
P: Darr
K: Franks
LS: Denney

Szerkesztette: Geeri

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Van valami várható hogy hogy kezdünk ma? Off Defense?
több mint 10 éve
Gray (RB) és Brenner (C) felhozva PS-ből 53-ba. Logan Thomas (QB) és Jacques McLendon (C) röpült mint a páva.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Redskins O-line talán hulladekabb mint a miénk. Cousins kezd. Most megmondom: Gyors passzokal fognak próbálkozni. Sajnos már most látom: Coyle 10yardon belül nem állít CB-t az elkapóhoz.
Geeri
fogadjunk nem 😀

| szerk, micsoda szarság már, hogy nem lehet hangulatjelet kitenni..., mert még a blank jelet is levilágítja a fehér alapon ez a fehér szar. |

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Redskins O-line talán hulladekabb mint a miénk. Cousins kezd. Most megmondom: Gyors passzokal fognak próbálkozni. Sajnos már most látom: Coyle 10yardon belül nem állít CB-t az elkapóhoz.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Kivàncsian várom a vasárnapi meccset! Nincs hir arról hogy a keretszükitések útàn jőn e valaki akit Kidobtak?
Miami
csak Logan Thomas
Höri
Jonas Gray PS-be a patstől vissza
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kivàncsian várom a vasárnapi meccset! Nincs hir arról hogy a keretszükitések útàn jőn e valaki akit Kidobtak?
Miami
csak Logan Thomas

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
De sajna igaza van.
Az O linet miota nem tudjuk megoldani?

Secondery?
Es az LB sor is teljesen rutintalan meg kezdo poszton is.

Ettol eltekintve viszont biztato.
több mint 10 éve
Nem vagyok még képben teljesen de az utóbbi években most.Van.a legkevesebb sürültünk ugye?
Miami
Delmas ACL, az 1/1-es elkapónk még gyógyul, Albert is sántikál még, Ajayi IR, Tripp kb a sérülése miatt került lapátra, jó akkor ő így nem számít. Ja és 2TE van rosteren valamelyikük a földön marad akkor cumi. OL depth nincs, egy kezdő kidől akkor szevasz, és a kezdők sem az igaziak. Will Davis utolsó pre meccsen jól nyomta de a franc se tudja mikor sérül le megint, Jamar Taylor kérdéses, hogy tud e játszani. Ja és Albert cseréje Fox agyrázkódásos. Vannak itt azért aggasztó dolgok is a sérüléseket tekintve.. De való igaz, egész jól állunk még.
Csabee13
Nem vagy túl biztató. 😊