Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Héka azért az acl és mcl szakadást nem lehet előre scoutolni. Albert nagyon jó játékos.. csak gyógyuljon meg teljesen és ne veressük szét.. volt arról is szó, hogy 4. hétig nem játszik. Szerintem így is lett volna, ha Fox nem kap agyrázkódást pre-seasonban. Elkerülhetetlen, hogy beletoljanak ebbe az OL-be még néhány picket ez látszik.Albert valszeg out lesz vasárnap. Még jó h a bills front 7 gyenge. SarcasmEzzel az LT-el is befürödtünk. Nagyon jó. Még egy normális idénye nem volt nálunk. Vagy túl korán bevetettük a sérülése után?
briareos
Lesz vagy 8 sacks allowed.
danyly
több mint 10 éve
Albert valszeg out lesz vasárnap. Még jó h a bills front 7 gyenge. SarcasmEzzel az LT-el is befürödtünk. Nagyon jó. Még egy normális idénye nem volt nálunk. Vagy túl korán bevetettük a sérülése után?
briareos
Lesz vagy 8 sacks allowed.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Albert valszeg out lesz vasárnap. Még jó h a bills front 7 gyenge. Sarcasm
több mint 10 éve
Branden Albert T -- Did Not Participate In PracticeJól indulunk neki ennek a hétvégének is...
Mike Pouncey C -- Limited Participation in Practice
Earl Mitchell DT -- Did Not Participate In Practice
Lamar Miller RB -- Limited Participation in Practice
Ryan Tannehill QB -- Full Participation in Practice
Reshad Jones S -- Limited Participation in Practice
Cameron Wake DE -- Full Participation in Practice
Jordan Cameron TE -- Limited Participation in Practice
Dion Sims TE -- Limited Participation in Practice
Aranyos...
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Branden Albert T -- Did Not Participate In PracticeMike Pouncey C -- Limited Participation in Practice
Earl Mitchell DT -- Did Not Participate In Practice
Lamar Miller RB -- Limited Participation in Practice
Ryan Tannehill QB -- Full Participation in Practice
Reshad Jones S -- Limited Participation in Practice
Cameron Wake DE -- Full Participation in Practice
Jordan Cameron TE -- Limited Participation in Practice
Dion Sims TE -- Limited Participation in Practice
Aranyos...
több mint 10 éve
Remek hír, de a kolléga a Londoni jegyről érdeklődött.Sziasztok!Nekem tegnap megjött!!!!!!!!!!
Félig OFF kérdés,:
aki megy/jön Londonba, azoktól kérdezném, hogy a jegyről van már infótok? Tavaly ilyenkor már megérkezett emlékeim szerint 😊
Paradoxon_MIA
Sztogram
Troll OFF
Sorry, egyszerűen nem hagyhattam ki.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sziasztok!Nekem tegnap megjött!!!!!!!!!!
Félig OFF kérdés,:
aki megy/jön Londonba, azoktól kérdezném, hogy a jegyről van már infótok? Tavaly ilyenkor már megérkezett emlékeim szerint 😊
Paradoxon_MIA
Dolphins Make Me Cry
több mint 10 éve
Sziasztok!Félig OFF kérdés,:
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Jonas Gray megint rosteren.. : -)
több mint 10 éve
Én örülök Suh nak de az kicsit fura hogy nem engedelmeskedik a playeknèl! Lehet akárki az edző!De sokszor tényleg érthetetlen a hívás! Én a sok 3.&1-2 nél làtom hogy tök szarok a hivàsok, középső futás nem megy miért erőltetjük! Tannehillnek láthatóan mentek a jo 10+ os passzok és nem azt erőltettük! Idén még Read Option se volt pedig tavaly azok is sültek!
több mint 10 éve
Egyébként Suh hisztije az egyetlen amiben bízni lehet: Coyle (és Philbin) realizalhatná hogy szezon végén nem Suh lesz elküldve ha nem jönnek az eredmények hanem ő. Coyle különösen elgondolkozhatna, hogy miért van az hogy rendre úgy érzi több, játékerejét tekintve jobb játékosok közé tartozó egyén, hogy a rendszerében nem tudja a maximumot kihozni magából. Ez főleg a front7re igaz. Egyszerűen nincs koncepció, vagy legalábbis én nem érzem azt amit az első két évben, hogy dominálni tud a védelem. Érzésem szerint Coyle legnagyobb ereje a meglepetés volt, de negyedik évére kifogyott az ötletekből, konzervatív megoldások közül pedig rendre a biztonsági hívásokhoz nyúl.Nekem Coyle rendre egy rossz, szenilis, hisztis öregemberre hasonlít. Tényleg kellene ide a vérfrissítés. Megvannak a megfelelő emberek, de nem tudja belőlük kihozni a maxot. Ez (is) itt a baj.
Geeri
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Egyébként Suh hisztije az egyetlen amiben bízni lehet: Coyle (és Philbin) realizalhatná hogy szezon végén nem Suh lesz elküldve ha nem jönnek az eredmények hanem ő. Coyle különösen elgondolkozhatna, hogy miért van az hogy rendre úgy érzi több, játékerejét tekintve jobb játékosok közé tartozó egyén, hogy a rendszerében nem tudja a maximumot kihozni magából. Ez főleg a front7re igaz. Egyszerűen nincs koncepció, vagy legalábbis én nem érzem azt amit az első két évben, hogy dominálni tud a védelem. Érzésem szerint Coyle legnagyobb ereje a meglepetés volt, de negyedik évére kifogyott az ötletekből, konzervatív megoldások közül pedig rendre a biztonsági hívásokhoz nyúl.
Szerkesztette: Geeri
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lazor sincs a helyzet magaslatàn philbin meg Sztem 4 down nem is nyert a 3 év alatt!
több mint 10 éve
Edző stábot kellene valahonnan trade-elnünk.Coyle-t már rég ki kellett volna rúgni. De ezt már lebeszéltük.
DM13
több mint 10 éve
persze semmi sincs veszve még, de a többi csoportriválishoz képest nem igazán meggyőző amit teljesítünk.
több mint 10 éve
Ezt a meccset csak egy szóval tudnám jellemezni: szégyen.De az cseppett megnyugtat, hogy nálunk jobb csapatok rosszabb mutatóval állnak.
De attól sem félek, hogy idén ne vernénk meg egy nevesebb, összeszedetebb csapatot. Bosszús vagyok, de ez még csak két meccs volt.
több mint 10 éve
7. köramitől mindenki jobban fogja érezni magát:Luck javíthat ma, de Eli vagy Flacco biztosan Tannehill mögött marad péntek hajnalig.
T-Hillnek több győzelme van idén mint a Russel-Luck-Griffin hármasnak együtt 😀
briareos
Csak ez esetben ne Miller Lite legyen, mert Lamar még magára veszi.ravenshez tradeltük will davist2 karton miller? : -)
briareos
Csabee13
iktriad
több mint 10 éve
amitől mindenki jobban fogja érezni magát:Luck javíthat ma, de Eli vagy Flacco biztosan Tannehill mögött marad péntek hajnalig.
T-Hillnek több győzelme van idén mint a Russel-Luck-Griffin hármasnak együtt 😀
briareos
Csak ez esetben ne Miller Lite legyen, mert Lamar még magára veszi.ravenshez tradeltük will davist2 karton miller? : -)
briareos
Csabee13
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
ravenshez tradeltük will davist2 karton miller? : -)
briareos
több mint 10 éve
Apropó Miller is sántikál valamiben... mármint, neki is a bokája kapott.. érdekes lesz az injury reportunk ha végre kijön.
több mint 10 éve
Suh első balhéjára sem kellett sokat várni Phins mezben, ha ez igaz:Ez nem is igazán Suh első balhéja, hanem Coyle sokadik kudarca
www.si.com/nfl/2015/09/21/miami-dolphins-ndamukong-suh-ignored-coach-jaguars
iktriad
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
amitől mindenki jobban fogja érezni magát:T-Hillnek több győzelme van idén mint a Russel-Luck-Griffin hármasnak együtt 😀
több mint 10 éve
Suh első balhéjára sem kellett sokat várni Phins mezben, ha ez igaz: www.si.com/nfl/2015/09/21/miami-dolphins-ndamukong-suh-ignored-coach-jaguars