NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Sajna nem láttam a meccset, majd felvételről szándékozom, de az nfl.com-os összefoglalóhoz már volt szerencsétlenségem. Itt láttam, hogy sokan a D-linet veszitek elő, de az összefoglaló alapján a D-back-ektől fogtam a fejem. Ha most kiderül, hogy az egész csapat volt ilyen... ilyen... alulteljesítő, akkor majd csak benyugtatózva merek leülni a gép elé.Igen, a vereség önmagában elviselhető, csak a szezon második fele durvább: akkor már minek most idegeskedni. Bár Dolphins-drukkerként már megszoktam, hogy ez egész szezonos stresszel jár.
Tudtok olyan csapatot mondani, aki ellen nyugodt szívvel ültök majd le?
több mint 10 éve
nem a vereség a fájó hanem a szokásos miamis balfaszkodások, hogy majdnem 2 negyeden át csak bénázunk, aztán megindulunk aztán megint elfogy a lendület. Rush D? vicc. futás? nem létezik. De ok nem megy a futás, viszont Tannehill érezte a ritmust, erre olyan playcalling volt második félidőben h a fejemet fogtam.
több mint 10 éve
Azért még nincs világvége.. : -) lesz itt még pár W. 10-6-ot jósoltam erre a szezonra az még meglehet.. Szar érzés kikapni mondjuk ez igaz..
több mint 10 éve
Serult az egesz D line. Sajnos igy ennyi tellik.Jatszotak de epphogy vallaltak a jatekot, ugy is jatszottak.
több mint 10 éve
Gerinek igaza van! Majd várjuk a jövő évét új stàbbal! Szar a egész! Nem lehet minden meccset 1 félidő Előnyt adni senkinek sem! A Mély passzok mennek miért nem azzal haladunk!? Futunk 1-2 yardos! 5 futàsbol!
több mint 10 éve
Negatív szezon lesz ha igy folytatódik! Bills JETS! Lehet ez még 1-3 is! Aztan szopoka! Nyerjünk 6-7 meccset zsinórba hogy kicsi Esély Legyen továbbjutni! Vicc az idei teljesítmény! Múlthéten is nagy Mákkal nyertünk! Franks is áhhh!
több mint 10 éve
ŐSZINTÉN: Ez D-line szerintetek ligaelit? Mert nekem,úgy tűnik hogy mocskosul nem. Ugyanaz megy mint tavaly a bye week utan. Ha meg összejön valami valaki elrontja egy zászlóval.Nem lehet fejlődni úgy hogy hiányzik egy MLB, LT,LG.
Nem lehet meccset nyerni ennyi hibával. Ezek miatt van az hogy még 10yard kéne es field gólt rughatnank, de nem punt.
Landry, Matthews, Cameron. Kurvara orulok a Fantasy tulajokkal, de amúgy hiaba ilyen jok, ha futni meg sikerül 16yardot, mert az O-line ismét semmi ertekelhetore nem képes, vagy ha igen akkor tuti a holding, kez a fejen, vagy blokk hátulról.
Ez a csapat semmit nem fejlődött, és nem is fejlődhet, Philnin&CO ezt tudja. Egy jellegtelen, tingli tangli valamit.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
same old phinsA Billst megcsapjátok. Érzem. Az offensetekben nagyon sok a potenciál (főleg ha ot van Albert is LTben). Tannehill mindent megtett amit tudott. A védelem viszont alul teljesített a várakozásaimhoz képest. Az a Vernon Oliver szabálytalanság meg elfogadhatatlan.
briareos
Sok sikert a hátralévő 14 meccsen, plusz esetleges playof!
több mint 10 éve
szaisztok kéne egy stream
több mint 10 éve
inaktívokTE Dion Sims, CB Will Davis, CB Tony Lippett, WR Matt Hazel, DT AJ Francis, OL Jeff Linkenbach, G Billy Turner.
bíztató h Jones és Wake vállalták a játékot csak ne legyen gáz velük in the ling run
több mint 10 éve
Kik lesznek a passrusherek ma?Wake - Vernon/Fede
Janek
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Én nem félek ettől a meccstől. Sok a sérült a túloldalon és még zavarosabbak ott a fejek mint nálunk. A fővárosi meccs csak idény eleji forma. Most sem lesz sokkal jobb, de már bíztató jeleket fel lehet majd fedezni.Mi olyan csapat vagyunk, hogy lassan lendülünk be.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Na Gameday!Ellenünk minden álom valóra válhat...
Kiváncsi vagyok képesek leszünk-e potensebb offense játékot mutatni. Ja meg nem ártana valami brutál rush defense.
Álmok álmok...
briareos
több mint 10 éve
Na Gameday!Kiváncsi vagyok képesek leszünk-e potensebb offense játékot mutatni. Ja meg nem ártana valami brutál rush defense.
Álmok álmok...
több mint 10 éve
Ha ezek után nem rakják McCain-t aktívnak megőrülök. Nem tudom mit csinálhat edzésen, hogy totál kikerült a pikszisből, miközben nyáron még kezdőnek szánták.érdekes lenne a védőfal ha a Q-k nem játszanakAz katasztrófa lenne. Egyedül Fede maradna teljesen egészséges DE-ként. Egyébként nem volt rossz a srác a Redskins ellen. / szerelése volt + ő zúzta le az irányítót (nem lett sack, csak siettetés) az Washington utolsó drive-ban.
briareos
danyly
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
érdekes lenne a védőfal ha a Q-k nem játszanakAz katasztrófa lenne. Egyedül Fede maradna teljesen egészséges DE-ként. Egyébként nem volt rossz a srác a Redskins ellen. 6 szerelése volt + ő zúzta le az irányítót (nem lett sack, csak siettetés) az Washington utolsó drive-ban.
briareos
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
érdekes lenne a védőfal ha a Q-k nem játszanakÍgy lenne fair a mi sérüléseinket is elnézve, főleg ha a mi LTnk sem tudja vállalni a játékot... LOL
briareos
több mint 10 éve
érdekes lenne a védőfal ha a Q-k nem játszanak
több mint 10 éve
kepfeltoltes.hu/150918/63786273CPM9FkRWwAA7Rvz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 10 éve
Végül is ő a legnagyobb játékos a csapatban, így teljesen igazad van, hogy őt mindenképpen meg kell említeni.csak a miheztartás végett írtam, nem láttam h említve lett volnaTudom, de most a DB alakulásáról volt szó.Wake is questionableReshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.Mondjuk az jó hír, hogy tegnap limitáltan edzett Jones, mert szerdán egyáltalán nem mozgott.
Csabee13
Most kérdésesre alakult a hadra vethetősége.
Rossz lenne ha nem játszana Jones (ez nem kérdés), de Bowman-t pl. azért lett megtartva a keretben, mert tud safety-it is játszani + ST-ben is igen jól mozog.
Ha Jones nem tud játszani, akkor Michael Thomas párja Walt Aikens lesz.
danyly
briareos
Egyébként Vernon is kérdéses, Shelby (szem?) pedig egyáltalán nem edzett tegnap + Sims sem (de ez nem annyira meglepő).
danyly
briareos
több mint 10 éve
csak a miheztartás végett írtam, nem láttam h említve lett volnaTudom, de most a DB alakulásáról volt szó.Wake is questionableReshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.Mondjuk az jó hír, hogy tegnap limitáltan edzett Jones, mert szerdán egyáltalán nem mozgott.
Csabee13
Rossz lenne ha nem játszana Jones (ez nem kérdés), de Bowman-t pl. azért lett megtartva a keretben, mert tud safety-it is játszani + ST-ben is igen jól mozog.
danyly
briareos
Egyébként Vernon is kérdéses, Shelby (szem?) pedig egyáltalán nem edzett tegnap + Sims sem (de ez nem annyira meglepő).
danyly
több mint 10 éve
Tudom, de most a DB alakulásáról volt szó.Wake is questionableReshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.Mondjuk az jó hír, hogy tegnap limitáltan edzett Jones, mert szerdán egyáltalán nem mozgott.
Csabee13
danyly
briareos
több mint 10 éve
Wake is questionableReshad Jones meg jó eséllyel skippeli a vasárnapot... jó hír.Mondjuk az jó hír, hogy tegnap limitáltan edzett Jones, mert szerdán egyáltalán nem mozgott.
Csabee13
danyly