Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Lehet szőnyegbombázni, de ki fogja újjáépíteni a csapatot? Mondjatok egy év végén elérhető, legitim franchise-edzőt... Adjuk oda a New England-nek az elkövetkező 5 év első körös választójogait BB-ért.
több mint 10 éve
ez az év úgyis kuka, tudjuk le aztán offseasonban szétbombázni mindent
több mint 10 éve
Rizzi mint interim HC, úgy hogy az ST zászló nélkül egy játékot sem tud lehozni.Philbin egy olyan jó edzői gárdát épített, hogy nincs benne olyan aki elég értékelhető ahhoz, hogy HC legyen.
Kabaré, Ross nem értem, hogy miben bízott? Tannenbaum miért van itt? Az FO munkáját sem lehet kitenni az ablakba.
Miami Dolphins = a totálisan diszfunkcionális Franchise állatorvosi lova.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
De nem csak a D van a baj! Off line nincs! Meg futàsbol is 0 passzolni tudnánk de nem passzolunk4-5 yardnál többet! Ha nem küldik el akkor azzal is feladjuk a szezont! Kellene ez a Két Win most!
több mint 10 éve
Elnézve Philbin nyilatkozatát... Nem aggódom a munkámért, Coyle a DC-nk.. nem szabad pánikba esni... fixálni kell a dolgokat meg kell nézni miben vagyunk jók és rosszak stb..Atya ég... Halvérű g.ci.. legalább indulatos lenne... Ne nyugalmat sugározzon a játékosok felé.. erőt kellene. Az az ami nincs ebben a csapatban. Ha nem kerül lapátra csak azért van, mert gyakorlatilag feladnánk a szezont azonnal és nincs is épkézláb alternatíva.. Szezon közben nem tudsz teljes stábot cserélni, ezt a süllyedő hajót meg nincs HC jelölt aki év közben átvenné. Rizzi? Na ne.. Titans ellen ugyanezt látom elajándékozom a Game passom és megtanulok ultizni.
több mint 10 éve
Nincs változás mindenki marad a helyén. Philbin kitart coyle mellett.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Ez mi?
több mint 10 éve
Armando Salguero @ArmandoSalguero 3m3 minutes agoJoe Philbin said "Kevin Coyle is our defensive coordinator." Says no change.
Armando Salguero @ArmandoSalguero 3m3 minutes ago
Joe Philbin said he's not worried about his job status.
több mint 10 éve
Hát... remélem megindul a szanálás hamar.
több mint 10 éve
Philbinnek mennie kell. Teljesen szétesett csapatnak tűntök.
több mint 10 éve
Am szerintem ha már szidtunk mindent és mindenkit, akkor nem maradhat ki Hickey&Tannebaum duója sem. Tavaly hol volt nyilvánvalóan lyukas a csapat? OL, MLB, CB.
Idén hol? Ja, ugyanott.
Más nevek vannak a mezekre írva, de amúgy ugyanolyan rossz minden (ha nem rosszabb) mint tavaly volt.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem! Ebből a jàtèkosok nem azt csinálják amit hivnak ebből mi igaz?meg hogy nincsenek egy hullámhosszon az stàbbal? Mert rakni akarom a mixen! Akarnak ezek nyerni vagy sem?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Foleg ha az OLetek olyan rosszul tolja, mint eddig, mert Bowles tobb blitzet fog hivni, Rexnel.Ne aggódj, mindent meg fognak tenni az L-ért.www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
Csabee13
danyly
több mint 10 éve
Ne aggódj, mindent meg fognak tenni az L-ért.www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Alapból érthetetlen, Philbin például mit keres még itt. Persze részben az ő sara, hogy a csapat egy fos, de ő konstansan hülye már mióta, és mégis engedik ámokfutni már mióta. Aki ezt hagyja, az a hibás.
Mit kell még tennie Philbinnek ahhoz, hogy végre rájöjjön a vezetőség, hogy ez öngól?
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Sziasztok!Rex 😀
Holnap valaki a 6:30-as RyanAir-en? 😉
Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Sziasztok!Holnap valaki a 6:30-as RyanAir-en? 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Hány órakor lesz magyar idő szerint a Dolphins meccs?Délután fél 4 elvileg.
RunRickyRun
több mint 10 éve
Hány órakor lesz magyar idő szerint a Dolphins meccs?
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Érdekes kis cikk Albertről:profootballtalk.nbcsports.com/2015/09/30/branden-albert-very-very-frustrated-with-continued-injury-issues/
Nyilván a 3. héten még nem kell temetni semmit, de a cikk szerint Fox eléggé szenvedett a pályán (meccseket nem láttam), és ha most is L a vége tényleg elkezdhetnek lemondani a szezonról. Pedig a Jets után bye week. Lenne ideje szépen felépülni, ha nem vállalja a játékot hétvégén, de megértem a frusztráltságát. Csapat / újabb season (karrier?) ending sérülés esetleg.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
az ember nem hisz a szemének.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Nem néztem élőben a meccset, mert tudtam hogy rongyá vernek majd minket és nem is akartam idegesiteni magam. Azért 27:0 a félidőben arra nem számitottam! 😕Itt leirtak alapján csak a második félidőt néztem meg a gamepasson. Persze sok hiba volt ott is, de legalább részünkről is történt pár jó mozzanat. Ha ilyen lett volna a teljes meccs akkor egy tisztességes vereséget szenvedünk el, ahol még esélyünk is lett volna, de az első félidővel együtt megalázó és érthetetlen vereség lett, ami rengeteg kérdést vet fel ki a felelős ezekért!!!
London nem jött össze ezen az éven, de ha egy ilyen meccset látnék ott azthiszem eret vágnék magamon! Azért a remény hal meg utoljára, és remélem jövő héten egy teljesen új Dolphinst láthatunk majd!
Miami Dolphins Fan