NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát... remélem megindul a szanálás hamar.
több mint 10 éve
Philbinnek mennie kell. Teljesen szétesett csapatnak tűntök.
több mint 10 éve
Am szerintem ha már szidtunk mindent és mindenkit, akkor nem maradhat ki Hickey&Tannebaum duója sem. Tavaly hol volt nyilvánvalóan lyukas a csapat? OL, MLB, CB.
Idén hol? Ja, ugyanott.
Más nevek vannak a mezekre írva, de amúgy ugyanolyan rossz minden (ha nem rosszabb) mint tavaly volt.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem! Ebből a jàtèkosok nem azt csinálják amit hivnak ebből mi igaz?meg hogy nincsenek egy hullámhosszon az stàbbal? Mert rakni akarom a mixen! Akarnak ezek nyerni vagy sem?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Foleg ha az OLetek olyan rosszul tolja, mint eddig, mert Bowles tobb blitzet fog hivni, Rexnel.Ne aggódj, mindent meg fognak tenni az L-ért.www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
Csabee13
danyly
több mint 10 éve
Ne aggódj, mindent meg fognak tenni az L-ért.www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
Csabee13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Alapból érthetetlen, Philbin például mit keres még itt. Persze részben az ő sara, hogy a csapat egy fos, de ő konstansan hülye már mióta, és mégis engedik ámokfutni már mióta. Aki ezt hagyja, az a hibás.
Mit kell még tennie Philbinnek ahhoz, hogy végre rájöjjön a vezetőség, hogy ez öngól?
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000547697/article/dolphins-coaching-staff-could-see-changes-if-team-loses-to-jetsHa ez az ára én bevállalom, hogy 3-1-el álljatok : -)
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Sziasztok!Rex 😀
Holnap valaki a 6:30-as RyanAir-en? 😉
Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Sziasztok!Holnap valaki a 6:30-as RyanAir-en? 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Hány órakor lesz magyar idő szerint a Dolphins meccs?Délután fél 4 elvileg.
RunRickyRun
több mint 10 éve
Hány órakor lesz magyar idő szerint a Dolphins meccs?
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Érdekes kis cikk Albertről:profootballtalk.nbcsports.com/2015/09/30/branden-albert-very-very-frustrated-with-continued-injury-issues/
Nyilván a 3. héten még nem kell temetni semmit, de a cikk szerint Fox eléggé szenvedett a pályán (meccseket nem láttam), és ha most is L a vége tényleg elkezdhetnek lemondani a szezonról. Pedig a Jets után bye week. Lenne ideje szépen felépülni, ha nem vállalja a játékot hétvégén, de megértem a frusztráltságát. Csapat / újabb season (karrier?) ending sérülés esetleg.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
az ember nem hisz a szemének.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Nem néztem élőben a meccset, mert tudtam hogy rongyá vernek majd minket és nem is akartam idegesiteni magam. Azért 27:0 a félidőben arra nem számitottam! 😕Itt leirtak alapján csak a második félidőt néztem meg a gamepasson. Persze sok hiba volt ott is, de legalább részünkről is történt pár jó mozzanat. Ha ilyen lett volna a teljes meccs akkor egy tisztességes vereséget szenvedünk el, ahol még esélyünk is lett volna, de az első félidővel együtt megalázó és érthetetlen vereség lett, ami rengeteg kérdést vet fel ki a felelős ezekért!!!
London nem jött össze ezen az éven, de ha egy ilyen meccset látnék ott azthiszem eret vágnék magamon! Azért a remény hal meg utoljára, és remélem jövő héten egy teljesen új Dolphinst láthatunk majd!
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Nem mondom hogy nem mentem volna szivesebben ugy a meccsre, hogy latok barmi ertelmet a csapatban. Dehat ez jutott.
több mint 10 éve
Grimes sem volt a toppon... mondjuk így, hogy a meccs előtt a stadionnál 5 zsernyák teperte le a feleségét és lecsukták nem csoda. Huzatos "fehér"nép, de azért ez már durva.Ez hogy. Érted hogy utaznak Mccainre?tegyük fel te vagy a csapat offenzív koordinátora vagy irányítója. Az ellenfél védelmében van egy elit CB (grimes) és egy gyenge kezdő. Az esetek nagy részében nem az elitre fogsz dobni hanem a másikra, aki nálunk ugye McCain
Miami
briareos
több mint 10 éve
Ez hogy. Érted hogy utaznak Mccainre?tegyük fel te vagy a csapat offenzív koordinátora vagy irányítója. Az ellenfél védelmében van egy elit CB (grimes) és egy gyenge kezdő. Az esetek nagy részében nem az elitre fogsz dobni hanem a másikra, aki nálunk ugye McCain
Miami
több mint 10 éve
Mostanában mindig adtàk a Londoni meccset ha jol làtom A miénket nem adják!
több mint 10 éve
Ez hogy. Érted hogy utaznak Mccainre?
több mint 10 éve
Újabb szégyen. Ettől az állománytól ez hatalmas szégyen. Edző kar egy nagy 0. Félidőig taktika nem létezik. Félidőben több idő van elemezni (légifelvételek stb.), kicsit helyrázódik a társaság. Szánalmas. Ua. a játèkokat erőltetjük. Simán kiismernek. Nem néztem (nem is akartam) a meccset. De a felvételtől is megkímélem magam. Gyenge a szívem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Komolyabb itt a gond, mint egyszerű motivációs gondok.A csapat fegyelmezetlen, sok a bünti. Pedzegették, hogy Suh nem a hívott play szerint játszott a Jax ellen. 0 nyomás az ellenfél irányítójára, egész meccsen utaznak Mccain-re de nem teszünk változtatunk semmit. 1 félidőt az offense, defense nem volt pályán mind a három meccsen... Sparano utolsó évében mikor buktunk 7et zsinórban nem volt ilyen kilátástalan a játék.
A legfelháborítóbb nekem az első félidő vége volt. 17 ponttal megy a Bills 4 perc van vissza drivejaink rendre omlanak össze, a fal nulla védelmet ad, futójátékot alig próbálgatjuk csak atom gagyi screen-t, meg oldalsó futásokat erőltetjük amiket rendre lefüleltek. Erre mit teszünk... erőltetjük, empty backfield, szétnyílik az oline és bum jön a safety blitz. Int adunk még 7 pontot.. Az ember azt hinné tanulunk a hibából és eltakarodunk végre az öltözőbe rendet tenni a fejekben de neeem. Másfél perc van vissza ugyanezzel az impotens játékkal felmegyünk dobatunk még egy int-t Tannehillel és benyelünk +3 pontot FG-ból. Hozzáteszem, hogy az egyetlen pozitívum ebben az edzői gárdában, hogy a félidőben azért egész jól korrigálnak, de ugye 27-0 nál már csoda kell.
Feljövünk második félidőre kivédekezzük végre őket, Tannehill jön csinál egy szép drive-ot (tényleg szép volt) és még a két pontos is megvan. Feljön a védelem kivédekezzük őket, puntolnak erre 4&1-nél nekirohanunk a kickernek és 5yard bünti jöhetnek tovább.. kivédekezzük őket megint... illegal hands, first down.. majd megint ugyanez csak épp más bünti, míg végül becsavarnak egy Td-t.
Ross beletolt 250 métert a stadionba és ilyen home openert produkálunk... nem lennék Philbin helyében ma. Rohadt korai ilyet mondani hiszen még csak 3. hét de ez mellett nehéz elmenni úgy, hogy szóba sem jön.. Érdemi változások kellenek a staffban.
több mint 10 éve
Teljesen igazad van!motivációs gondok vannak! Most kéne 3 win de kérdés, akarnak e nyerni egyáltalán!