NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Sziasztok!
Félig OFF kérdés,:
aki megy/jön Londonba, azoktól kérdezném, hogy a jegyről van már infótok? Tavaly ilyenkor már megérkezett emlékeim szerint 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Jonas Gray megint rosteren.. : -)
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Én örülök Suh nak de az kicsit fura hogy nem engedelmeskedik a playeknèl! Lehet akárki az edző!De sokszor tényleg érthetetlen a hívás! Én a sok 3.&1-2 nél làtom hogy tök szarok a hivàsok, középső futás nem megy miért erőltetjük! Tannehillnek láthatóan mentek a jo 10+ os passzok és nem azt erőltettük! Idén még Read Option se volt pedig tavaly azok is sültek!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Egyébként Suh hisztije az egyetlen amiben bízni lehet: Coyle (és Philbin) realizalhatná hogy szezon végén nem Suh lesz elküldve ha nem jönnek az eredmények hanem ő. Coyle különösen elgondolkozhatna, hogy miért van az hogy rendre úgy érzi több, játékerejét tekintve jobb játékosok közé tartozó egyén, hogy a rendszerében nem tudja a maximumot kihozni magából. Ez főleg a front7re igaz. Egyszerűen nincs koncepció, vagy legalábbis én nem érzem azt amit az első két évben, hogy dominálni tud a védelem. Érzésem szerint Coyle legnagyobb ereje a meglepetés volt, de negyedik évére kifogyott az ötletekből, konzervatív megoldások közül pedig rendre a biztonsági hívásokhoz nyúl.
Geeri
Nekem Coyle rendre egy rossz, szenilis, hisztis öregemberre hasonlít. Tényleg kellene ide a vérfrissítés. Megvannak a megfelelő emberek, de nem tudja belőlük kihozni a maxot. Ez (is) itt a baj.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Egyébként Suh hisztije az egyetlen amiben bízni lehet: Coyle (és Philbin) realizalhatná hogy szezon végén nem Suh lesz elküldve ha nem jönnek az eredmények hanem ő. Coyle különösen elgondolkozhatna, hogy miért van az hogy rendre úgy érzi több, játékerejét tekintve jobb játékosok közé tartozó egyén, hogy a rendszerében nem tudja a maximumot kihozni magából. Ez főleg a front7re igaz. Egyszerűen nincs koncepció, vagy legalábbis én nem érzem azt amit az első két évben, hogy dominálni tud a védelem. Érzésem szerint Coyle legnagyobb ereje a meglepetés volt, de negyedik évére kifogyott az ötletekből, konzervatív megoldások közül pedig rendre a biztonsági hívásokhoz nyúl.

Szerkesztette: Geeri

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Lazor sincs a helyzet magaslatàn philbin meg Sztem 4 down nem is nyert a 3 év alatt!
több mint 10 éve
Edző stábot kellene valahonnan trade-elnünk.
DM13
Coyle-t már rég ki kellett volna rúgni. De ezt már lebeszéltük.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Edző stábot kellene valahonnan trade-elnünk.

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
persze semmi sincs veszve még, de a többi csoportriválishoz képest nem igazán meggyőző amit teljesítünk.

több mint 10 éve
Ezt a meccset csak egy szóval tudnám jellemezni: szégyen.
De az cseppett megnyugtat, hogy nálunk jobb csapatok rosszabb mutatóval állnak.
De attól sem félek, hogy idén ne vernénk meg egy nevesebb, összeszedetebb csapatot. Bosszús vagyok, de ez még csak két meccs volt.

több mint 10 éve
amitől mindenki jobban fogja érezni magát:
T-Hillnek több győzelme van idén mint a Russel-Luck-Griffin hármasnak együtt 😀
briareos
Luck javíthat ma, de Eli vagy Flacco biztosan Tannehill mögött marad péntek hajnalig.
ravenshez tradeltük will davist
briareos
2 karton miller? : -)
Csabee13
Csak ez esetben ne Miller Lite legyen, mert Lamar még magára veszi.
iktriad
7. kör
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
briareos
Luck javíthat ma, de Eli vagy Flacco biztosan Tannehill mögött marad péntek hajnalig.
briareos
Csabee13
Csak ez esetben ne Miller Lite legyen, mert Lamar még magára veszi.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
briareos
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Apropó Miller is sántikál valamiben... mármint, neki is a bokája kapott.. érdekes lesz az injury reportunk ha végre kijön.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Suh első balhéjára sem kellett sokat várni Phins mezben, ha ez igaz:
 www.si.com/nfl/2015/09/21/miami-dolphins-ndamukong-suh-ignored-coach-jaguars
iktriad
Ez nem is igazán Suh első balhéja, hanem Coyle sokadik kudarca

Mindig jövőre!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Suh első balhéjára sem kellett sokat várni Phins mezben, ha ez igaz:
 www.si.com/nfl/2015/09/21/miami-dolphins-ndamukong-suh-ignored-coach-jaguars
több mint 10 éve
Ezt Magyarul légyszíves
Miami
Megsérült a jobb bokája a meccsen, de azt mondja rendben lesz.

Cameron meg ágyék sérülés miatt hanyagolta a meccs végét..

Nem kímél minket a sérüléshullám... jó lesz az a korai bye week

A jets ellen Londonban nyomjuk a "hazait"

Szerkesztette: Csabee13
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
BILLS JETS otthon aztan Bye aztan TITANS idegenben Texans otthon! Ezt a 4 et zsinórba kell hozni! Aztán beszéljünk a PLAYOFFrol!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Ezt Magyarul légyszíves
több mint 10 éve
Tannehill injured his right ankle during Sunday's loss to the Jaguars, but he said afterward that he will be alright, Armando Salguero of the Miami Herald reports.
több mint 10 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Egyébként a szezon második fele nekem nem tűnik durvábbnak.. a kritikus rész inkább éppen itt az elején lesz. Rakás csoport meccs egymás után.
Csabee13
Az első 8 meccsünk között ilyen ellenfelekkel találkozunk/találkoztunk: Redskins, Jaguars, Jets, Titans, Texans... Tudom, nem szabad lebecsülni senkit, de minden tiszteletem mellett is ezek az "elvárt" győzelmek. Egy PO-aspiráns csapatnak igenis van "kötelező" meccse, s szerintem ez az volt.
A szezon második felében olyan ellenfeleink lesznek, mint a mindig veszélyes Eagles, Cowboys, a felébredő és szintén rájátszásért kaparó Ravens és Chargers, valamint az esetlegesen jobb kiemelésért hajtó Colts-Patriots.

Ettől függetlenül nem vagyok hajlandó "kukázni" a szezont, a védelmet, a futójátékot, stb. Igenis végig fogok szorítani még a matematikai esélyek elszállása esetén is...
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Albert folyton a földön van! Wake sehol nem volt! Suh, Vernon! 0 volt a D! Az offensebe meg a hülye nem làtta hogy ülnek a passzok, minek futni!
több mint 10 éve
Sajna nem láttam a meccset, majd felvételről szándékozom, de az nfl.com-os összefoglalóhoz már volt szerencsétlenségem. Itt láttam, hogy sokan a D-linet veszitek elő, de az összefoglaló alapján a D-back-ektől fogtam a fejem. Ha most kiderül, hogy az egész csapat volt ilyen... ilyen... alulteljesítő, akkor majd csak benyugtatózva merek leülni a gép elé.

Igen, a vereség önmagában elviselhető, csak a szezon második fele durvább: akkor már minek most idegeskedni. Bár Dolphins-drukkerként már megszoktam, hogy ez egész szezonos stresszel jár.
Tudtok olyan csapatot mondani, aki ellen nyugodt szívvel ültök majd le?
Kerozin
Ez az NFL... bármikor benne van a pakliban egy upset. Az a probléma a DL-el, hogy nem volt érdemi pressure az egész első félidőben.. volt ideje az elkapóknak az irányítóknak stb.. így meg előbb utóbb jött a play.

Én attól fogtam a fejem, hogy ahogy a screen passzokat próbáltuk eladni. Azonnal olvasni lehetett a playeket. Stoneburner TD-nek örülök de látszik, hogy most vették elő a gyereket minden második playnél ment oda Tannehill-hez, hogy neki akkor most mi is a dolga : -) ezen azért jókat mosolyogtam. Kell még egy TE mert ez így nagyon vékony.

Albert hiánya is nagy... Fox vs. Odrick a végén a meccsünkbe került.. Jamesnek is sz.r napja volt. Dallas Thomas is a legrosszabbkor holdingol.. A Vernon fault meg... utána a partvonalon már hiába bánta a dolgot..

Túl sok hibával játszottunk..

Egyébként a szezon második fele nekem nem tűnik durvábbnak.. a kritikus rész inkább éppen itt az elején lesz. Rakás csoport meccs egymás után.