Philip Rivers visszavonul!

Pari

Las Vegas Raiders

Pari
Lakhely
Mc
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
3 329


Utolsó 10 fórum hozzászólás

23 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
YIKES

iktriad
Jogos, de akkor még nem volt egy a ligát szétdomináló Chiefs, akitől jó esetbe fixen 2x szopunk évente. Mondjuk ez se mentség a D teljesítményre.
28 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
If this tells me anything, it means Wade is not only a defensive wizard but also a coach who understands you adapt your defense around what your players do best.
Amadeus
Az az igazság, hogy én mindig jobban értékeltem azt az edzőt, aki a keret/a játékos egyéni tudására, skillset-jére építette a playbookot, vagy szabta a rendszert, minthogy a saját elképzelését megpróbálja ráhúzni a keretre.
Kevés a meccs, sok a sérülés, sok a távozó, sok az érkező, sok az ingadozás, szerintem a rugalmasság és a sokoldalúság eredményesebb hosszútávon, mint a hiányzó darabok összeszedegetése és beépítése és csiszolása.
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Tavaly a 6-4-es start után jött a 7-9, az utolsó 6 meccs-ből 1 W sikeredett, teljesen elfogyott a csapat.

Nem festünk sokkal jobban jelenleg...

6-3-as kezdés után 4 meccsből 3 zakó és az utolsó 3 meccsen is simán kinéz még 3 zakó akár...simán lehet még ez a szezon is ugyan úgy 7-9, mint a 2019-es. Remélem az már Mark Davis elhomályosult látását is kitisztítaná...

Nekem ebből az utolsó 3 meccsből 2 W és korrekt játék kellene ahhoz, hogy ne követeljem Gruden fejét...
Rolni
Ennek amúgy kíváncsi lennék az okára. Mármint, hogy 6-3 után miért megint 7-9 lesz a vége.
Amadeus
Half time adjustment? xd
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Jo Estet Urak!

Nem ugy volt, hogy legalabb a futas ellen kozepes a vedelmunk?
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Én elkezdtem szurkolni nektek!
Btw szerintem a W logó nem gáz!
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Nem tudom miért, de most hozzám került a rózsaszín napszemüveg.
A múlt heti produkcióról kár beszélni, vannak olyan napok az ember életében, amikor komolyan kár felkelni, na az pont olyan volt. Ami elromolhatott az el is romlott, kabaréba illően szar volt, de legalább egy meccsbe sűrűsödött minden ami szar. Pentalty, turnoverek...

A tegnapi meccset én úgy értékelném, hogy a védelem nagyon ergya volt, de legalább Cle-nek jó napja volt, ami biztató. A másik, hogy az O nem zuhant össze a nyomástól. Nincsenek második félidős leolvadások és van valami half time adjusment is, ami megint remek és erős a gyanú, hogy nem lesz negatív szezon sem.
De abban egyet értek, hogy új DC kell.
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Segítség kéne, mostanában valahogy heppem lett az újboli társasozás. Feleségemmel (covid miatt) kéne egyelőre viszonylag egyszerűbb szabályrendszerű, lehetőleg minél kisebb szerencsefaktorral operáló 2 személyesen is játszható társas.

Néhányat rendeltem már (Azul, Vigyázz 6, Kingdomino, Splendor) A 7 Wonders megvan a több- és kétjátékos verzióban is.
VanillaSky
2 személyesbe a Star Wars: Rebellion-t szokták még nagyon ajánlani, még nem volt szerencsém hozzá, de rajta van a wishlist-en.

Btw ha vkinek van kedve esténként tabletop simulatorozni, vagy hiányzik egy fő szóljon bátran, rengeteg játékot nem ismerek, amire meg lehet tanítani 😉

Szerkesztette: Pari
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Csak én nem láttam mi volt?
nasheem

Borbinho
fuu, ez nagyon durvan nezett ki, egyik rusher alulrol nyomta az egyik iranyba, a masik oldali rusher felulrol a masik iranyba, remelem megussza valami kevesbe komollyabbal, mint Smith anno
2 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
na ma megjött az orosz vakcina...nem tudom, gondolom itt a fórum közössége is hasonlóan gondolkodik, vagyis inkább nem a kínai/orosz verziót választaná (ha egyáltalán lesz ilyen lehetőség, bár ugye elvileg nem lesz kötelező)
annyira nem jön be nekem, hogy fázis 3 nélkül már itt kering az orosz vakcina, de ha sort kerítenek végül rá és hasonlóan sikeres lesz, mint a nyugati verziók, engem nem érdekel, hogy ki gyártja...elhiszem a gyártóknak is, hogy szart nem akarnak piacra dobni, meg az eu szakértőknek is, hogy rendesen megnézik mit adnak....nyilván ha ez utóbbira nem kerül sor, akkor felejtős az egész, Petinek nem fogom elhinni, hogy ez milyen jó

de azért szívem szerint csak a pfizer vakcinát választanám...hátha arról a gyártósorról jön, ahonnan a viagra is 😉 😀
Klaci79
Nekem is mindegy, hogy honnan jön, ha biztos leszek benne, hogy eleget tesztelték. Csak az a gond, hogy a Pfizerrel kapcsolatban bízom abban, hogy ki fog derülni az is ha jó, és az is, ha sz*r lesz. Az első körben a frontline workereket oltják vele végig. Mire végeznek velük, és nincsenek rossz visszajelzések, akkor azzal megnyernek engem is. De az orosz? El merjem hinni Putyinnak és - ha itthon is elkezdik adni - Orbánnak, hogy ha valami nem teljesen százas, akkor nem fognak kussolni róla? Nem sokat tett ez a kettő a bizalmamért az elmúlt években...
peterk2005
Hat azert a Pfizer se egy elsobalozo mar a birosagon 😊
Lehet h pont az oroszrol a szkepticizmus miatt elobb fog kiderulni mennyire hatasos.

Monsanto, Syngenta... nem kell oroszorszagig menni a turpissagert😊
rokaur
Az orosz (kínai) vakcinával nem az a baj, hogy nem hatásos, vagy milyen mellékhatásai lesznek, vagy hány körbe tesztelték, meg a tudósok képzettsége, hanem hogy nincs minőségbiztosítása a gyártásnak, az egyik üvegbe lesz 2x annyi hatóanyag, a másikba fele annyi se, az egyiket 20 fokon fogják raktározni és szállítani a másikat 8 fokon, az egyik szennyezett lesz a másik nem...amíg igaz a régi Hofi vicc, hogy "hány malacot szüljön a disznó párttitkár elvtárs"? Addig van miért ódzkodni ezektől a vakcinától, mert ha kiadják, hogy holnapra 200.000.000 adagot kell csinálni, akkor az meg lesz csinálva.
...papíron
2 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Sobri, ha mindent el kell hinni a hivatalban levő amerikai elnöknek, akkor te miért vagy otthon március óta? Hiszen elmondta, hogy a virus kamu, nem kell vele foglalkozni, ilyesmik.
somoskovig
Nem kell mindent elhinni senkinek.
Mindenkinek szíve joga, hogy milyen témakörben kinek mit hisz el.
Én a választási csalások témakörében elhiszem, amit a hivatalban lévő amerikai elnök mond. Hogy ELCSALTÁK a választásokat. Csak tudja, mégis ő az elnök.
Chargers LT meg nem hiszi el, ő másoknak hisz el mást. Nyilván ő se hisz el ezen másoknak mindent, de ebben a témakörben ő nem Trumpnak hisz én meg igen. Annak hisz, akinek csak akar.
Ez két ellentétes, de pont ugyanannyira tiszteletreméltó és akceptálandó hit, csak az egyik az enyém, a másik az övé.
Nem korrekt, ha ezen hitek között sorrendet akarsz felállítani, vagy egyiket a másik fölé akarod helyezni.
Sobri Jóska
Elképzelem, most szegény sógorokat ott az erdei városaikban, ahogy minden nap mennek összegereblyézni a tűleveleket a környékről...
Meg kell hagyni Trumptól szórakoztató elnök eddig még nem volt az USA történetében.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
nemtudom mennyire megbízható forrás, mindenesetre a KC/Cardinals/Raiders/Vikes citromsárga érdekes lesz 😀
Borbinho
ez egy marhaság
gaben
Hát ha egyszer megesik az a szégyen, hogy a Raiders sárgában lép pályára, Al Davis tuti feltámad és szétcsapja az egész ligát Goodellestől mindenestől.
Kampman
A raiders 1960-as alapítását követően 1967-ig fekete/arany; fehér/arany színű mezben játszott, 67-től van a jól ismert silver n black.


Ettől függetlenül remélem sosem lépnek pályára full arany mezben...az nagyon gáz lenne

A logo is eredetileg arany volt, majd 64-ben nyerte el végleges formáját:
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-Oak.jpg

Ezen az oldalon a többi csapat logó fejlődése:  www.thesportsdesignblog.com/2011/06/03/team-logo-history-nfl/

van egy kettő ami odab@sz:
1946-os 49ers logo
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-SF.jpg
1952-es Cheifs
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-KC.jpg
vagy a 1960-as Broncos
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-Den.jpg

Szerkesztette: Pari
4 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
belehallgattam, gődény eltanulta a kent hovindi vita módszert
löki a hülyeséget ami mögé tesz vmi tanulmányt, ami real time nem lehet fact checkelni
és magabiztosan állítja a baromságot

nyilván Boldogkői is elbaszta mert baszott utána nézni hogy gődény milyen show-t tol és úgy ment oda hogy majd megoldja az alapján amivel készült

kár érte, az sem jó ahogy Balázs elnyomja a 2 vitatkozó felet amúgy
Negritis
Elöljáróba - Én oltás párti vagyok minden tekintetben. Volt szerencsém pár évig az ÁNTSZ-ben dolgozni (gazdaságisként), ahol nagyon nagy tekintélyű és tudású emberektől, nagyon sokat tanultam. Pont abban az időszakban, amikor a H1N1 oltás a politikai csatározás színhelye volt. Az akkori bal oldali kormány egyszerűen képtelen volt beleverni az emberekbe, hogy oltassák be magukat, miközben a jobb oldal nagyon jól tolta az elbizonytalanítást. Az ÁNTSZ-be meg mindenki a fejét fogta a bal oldal botrányos kommunikációjától. Számomra egy váradós anya halála nem elfogadható, minimális politikai tőkéért cserébe.

Sajnos a mai rádiós vitáról lemaradtam, mert épp akkor szálltam ki a kocsiból, de majd este bepótolom. A járványokkal kapcsolatban az egyik legalapvetőbb hibának mindig a rossz kommunikációt és a tájékoztatását tartottam, egy bizonyított valódi járvány estén a kétkedés írmagját is tűzzel vassal kell pusztítani, mert a nyáj immunitás csak így érhető el.

Tegnap pont beszélgettünk a 15 éves fiammal a covid-ról, mert olvasta/hallotta, hogy a sima influenza is halálosabb (a szokásos féligazságokat a netről) és hogy minek parázni.

Röviden összefoglaltam neki az álláspontom, hogy megértse.

A covid ellen nincs védőoltás a sima influenza ellen van. Aki veszélyeztettet, vagy felelős gondolkodású, az be tudja oltatni magát, ha akarja.

A covid a népesség egy részén, úgy megy át - tünetmentesen, hogy a szervezetük még antivírust sem termel, de akinek termel annak se jelent végleges immunitást, így nyáj immunitás sem alakulhat ki.

A covid európai felbukkanását követő 3-4 hónapba tucatnyiképpen mutálódott és előbb utóbb megjelenhet olyan törzse, mely már a fiatalokra is veszélyes lehet.

Majd ha lesz vakcina, akkor a covid is az sima influenza A-B kategóriába kerül, de addig lesz szíves betartani az ajánlásokat, mert nem szeretném, ha az én családom, bárki szerettének a megbetegedésében is szerepet játszana.

Ő ennyiből képes volt megérteni, 4 mondat, 4 érv és ez csak amit én tudok (hiszek) laikusként. Ahogy a kormány is csinálja, egyszerűen, hogy a papucs állatkák is megértsék.

Szerkesztette: Pari
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊

 www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw

Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Lássuk csak:
Idegen tollakkal ékeskedsz -hiszen semmi közöd a Pecc sikereihez, másokat faragsz a csapatuk relatív sikertelensége miatt, amire ugyanúgy 0 ráhatásuk van.
Helmut Zimmer
Ejj Helm!
Hogy lehet ilyet írni!?! Amikor minden vérbeli szurkoló tudja, hogy a csapat sikeressége 99%-ban azon múlik, hogy Ő aznap reggel mit evett, milyen zokni van rajta, vagy, hogy milyen testtartásban nézi a meccset. 😊


Szerkesztette: Pari
több mint 5 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Nah, végig rágtam magam 2 oldalnyi poston a közvetítés témában és itt ott eldurrant az agyam.

Amit mindenképp szeretnék kiírni magamból, hogy nagyon nagy köszönet a fiúknak, hogy saját szabadidejükben összehozták ezt a műsort ami nekem rendkívül tetszett és nagyon szórakoztató volt - a maga bájos amatőr* módján is. Köszönet mindenkinek aki rész vett benn, vagy hozzátett, hogy létre jöhessen. Biztos vagyok benne hogy a nem sok ország van a földön ahol ezt lelkes amatőrök megteszik azért, hogy egy falatnyi célcsoportot meg próbáljanak kiszolgálni.

Megint az merült fenn bennem, mint amikor a Ricsiék közvetítését ekézik annyian - nem elég szakmai, hülye sms-ek, stb. Ha nem szórakoztál jól, akkor nem te voltál a célközönség, dolgozd fel! Nem szólhat egy műsor minden emberhez egyszerre, szakbarbárhoz-kezdőhöz, időshöz-fiatalhoz...
Engem például legkevésbé sem kötött le a NFL network adása, ahol minden rohadt prospect-ről, elmondták, hogy mi az erőssége, milyen nagy , milyen szép, milyen atletikus, mennyire szeretik a játékát...Azonkívül, hogy ez nagy mennyiségben rendkívül unalmas, ezeket el tudom én is olvasni (illetve el is szoktam olvasni).
Engem ezeknek a srácoknak (höri, empty, ashbee, gabo, iktriad...etc.) - akik kommentjeit nap, mint nap olvasom - a személyes véleménye véleménye (döbbenete) érdekelt egy egy húzás, egy egy prospect kapcsán, imádtam azt is amikor feldobtak egy egy jó college sztoryt valamelyik játékosról. Én ezért ültem le hallgatni őket és ezt is kaptam tőlük.

technika: lehetett volna jobb? Igen. Majd jövőre az lesz.
káromkodások: Lehetett volna kevesebb? Igen. Majd jövőre az lesz.

ja és még valami ez a műsor sokkal őszintébb, valóságosabb így, mintha profi** lenne. Gondoljatok bele - egy szakértő amelyik az nfl elemzésekből él nem mondhat olyat, hogy ez a player vagy az a player bust lesz, vagy szar, mert ha téved akkor szétszedik, hiteltelenné válik. Ezért mindenki képmutató módon csak a jót mondogatja, és köntörfalazik...

*értsd jól - nem fizetett
**fizetést kapnának érte
több mint 5 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
szívesen😊
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Azért azt sose felejtsétek el, hogy nekik nem csak egyetlen sportág 32 csapatának minden játékosával/edzőjével/történésével kell tisztában lenniük.
Ki ért közülünk komolyabban itt pl. a dartshoz. több ország 100+ klubjának labdarúgásához, kézilabdájához, két kontinensnyi kosárlabdához, 2 ligányi jégkoronghoz, vízilabdához, ökölvíváshoz klub és válogatott szinten?
Ki tudna NFL-ről érdekesen közvetíteni 7 órán keresztűl? Hiba nélkül? Élvezetesen? Sablon mentesen? Minden igényt (virgin/kazuár/pro) kielégítően? Úgy hogy még a kommentelők se értenek szinte sose egyet semmiben (Cutler/DPI/Catch...)? Ki bírja a kritikát életvitelszerűen?
Itt a fanok nagyobb része tisztában van a saját csapatával meg még vagy 3-4-el, de nem mind a 32-vel napi szinten.
Egy ember tudna szórakoztató, innovatív és közhelymentes lenni, vagy 2-3 közvetítés erejéig és aztán? Egy jó kis unalmas flag focit, vagy tét nélküli meccset, vagy blowoutot, hogy dobsz fel?
Nem tisztem védeni se Ricsit, se a többi szakértőt, de én megemelem a kalapom előttük és kövezetek meg de én szeretem amit tolnak.
11 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀
Bruce
este ott is hideg van
Black_Adder
Még jó, hogy fedett lesz a stadion.
bmg
Fedett stadiont mindenhová!!!
Bruce
Viktor! Te vagy az?!
több mint 1 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:
Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
1, Cable fos vs egész jó a fal
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
3, Gruden szar vs Gruden zseni
4, a D szar vs a D nem is totál homály
5, Carr szar vs Carr nem is szar
6, AB yeea vs AB Fuckyou
7, Mayock meh vs Mayock hmm
8, 1/1 vs WC
...
2 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 329 — Rise My Nation!
Nekem tetszik, ha agresszívan állunk hozzá ők is meg mi is, igen is bele kell rúgni néha egy kurva nagyot az alvó oroszlánba, hogy lásd mire képes éles helyzetben, ha bajnok akarsz lenni, akkor nincs pardon. Osszák csak egymást oda vissza!
Ahogy egy bölcs ember mondta réges régen egy messzi messzi galaxisban
This is the way!