Pari

Las Vegas Raiders

Pari
Lakhely
Mc
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3 302


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Amikor a puntered a csapatod 2. a matchup 4. legtöbb pontot szerző embere:

XD
GG

Szerkesztette: Pari
2 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).
Mondjuk ettől bármi jobb lehet
Cubehead
Dunlap?
3 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
A hétvégi meccs miatt nyilván más szemmel is nézem, de akár attól elvonatkoztatva ez a Tannehill-Cousins csere miért megy egy az egyben? Eddig cirka 10 pont van a két irányító átlaga között és a hátrelévő sorsolás se azt vetíti, hogy ez fordulna.
Vito
tényleg a kiesés ellen küzdő, senkire nem veszélyes csapattól irigyeled?
shawnka
Mondjuk engem nem zavar, de ha más esik ki, annak fájhat.
ui. RW és Lockett nem b@sznámegmagáthaszépenkérhetnémköszönöm!? XD
17 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
veletlen se oda raktak a lasztit, de mar mind1
23 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Egyébként az utóbbi időben gondolkoztam ezen, de most Helmut megerősített benne egy kicsit, hogy olyan érzésem van, hogy teljesen háttérbe szorulnak a védelmek a jelenlegi NFL-ben. Hogy ez annak az eredménye, hogy nagyon védik a támadójátékosokat vagy valóban egyelőre nincs válaszuk a védelmeknek a jelenlegi offense-kre.
Szóval lehet hogy nem is kellene a védelmekkel foglalkozni egyáltalán, csak a támadásokkal aztán kapa
Bruce
Egyetértek, elmúlt 10 év (de lehet csak 5) annyira rámentek, arra, hogy megvédjék a poszterboy támadókat, a néző csalogató offenset, hogy a védők ledolgozhatatlan hátrányba kerültek. Néha úgy hiszem, hogy ettől már a flag foci is igazságosabb lenne. Nagyságrendekkel jobb eséllyel lehet egy freak (thx Helm) offenset megalkotni, mint egy No1 védelmet. Invesztáljunk mindent az O-ba, oszt legyen pisztolypárbaj.

Szerkesztette: Pari
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Ilyenkor érzem igazán azt, hogy szrt sem tudok erről a játékról 😉 😛 kösz nektek!
dande
Én meg úgy vagyok vele, hogy jól eső érzéssel tölt el, ha megértem amit Helm ír (legalábbis a 80%-át). Nem vagyok egy hüje gyerek, de ilyenkor mindig megpaskolom a saját vállam XDDD
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
GitGood az egy Darksouls mondás. Legyél jobb, Te a játékos nőjj fel a feladathoz. Én sohasem akkor fostam, amikor egy talpigagyonvarázsolt nagypáncélos valaki invadelt, hanem, amikor egy atlétás, csévó egy szál rapierrel, mert tudtam, hogy ki fogok szopni, mert sokkal jobb mint én. És így is lett, aztán egyre kevesebbszer lett így.
Helmut Zimmer
Mikkel szoktál még játszani?
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Grudent is megbaszták 100k-ra mert nem végig volt rajta maszk...
nem semmi...
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Csak reggel az összefoglalót megnézve...
Alakulgat itt valami.
Mondjuk Kamarával eleinte látványosan nem tudtunk mit kezdeni, de az O ügyes volt, az O fal is, Carr is. A védelem meg javulgat...
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Izgalmas hét volt, tele váratlan fordulatokkal. Buday Zolival eddig 15/15-tel állunk, már csak a Saintsnek kéne hoznia a papírformát :d
Wyatt
XD

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
nemtudom mennyire megbízható forrás, mindenesetre a KC/Cardinals/Raiders/Vikes citromsárga érdekes lesz 😀
Borbinho
ez egy marhaság
gaben
Hát ha egyszer megesik az a szégyen, hogy a Raiders sárgában lép pályára, Al Davis tuti feltámad és szétcsapja az egész ligát Goodellestől mindenestől.
Kampman
A raiders 1960-as alapítását követően 1967-ig fekete/arany; fehér/arany színű mezben játszott, 67-től van a jól ismert silver n black.


Ettől függetlenül remélem sosem lépnek pályára full arany mezben...az nagyon gáz lenne

A logo is eredetileg arany volt, majd 64-ben nyerte el végleges formáját:
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-Oak.jpg

Ezen az oldalon a többi csapat logó fejlődése:  www.thesportsdesignblog.com/2011/06/03/team-logo-history-nfl/

van egy kettő ami odab@sz:
1946-os 49ers logo
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-SF.jpg
1952-es Cheifs
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-KC.jpg
vagy a 1960-as Broncos
 www.thesportsdesignblog.com/thegoodstuff/wp-content/uploads/2011/06/Logo_changes-Den.jpg

Szerkesztette: Pari
1 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
belehallgattam, gődény eltanulta a kent hovindi vita módszert
löki a hülyeséget ami mögé tesz vmi tanulmányt, ami real time nem lehet fact checkelni
és magabiztosan állítja a baromságot

nyilván Boldogkői is elbaszta mert baszott utána nézni hogy gődény milyen show-t tol és úgy ment oda hogy majd megoldja az alapján amivel készült

kár érte, az sem jó ahogy Balázs elnyomja a 2 vitatkozó felet amúgy
Negritis
Elöljáróba - Én oltás párti vagyok minden tekintetben. Volt szerencsém pár évig az ÁNTSZ-ben dolgozni (gazdaságisként), ahol nagyon nagy tekintélyű és tudású emberektől, nagyon sokat tanultam. Pont abban az időszakban, amikor a H1N1 oltás a politikai csatározás színhelye volt. Az akkori bal oldali kormány egyszerűen képtelen volt beleverni az emberekbe, hogy oltassák be magukat, miközben a jobb oldal nagyon jól tolta az elbizonytalanítást. Az ÁNTSZ-be meg mindenki a fejét fogta a bal oldal botrányos kommunikációjától. Számomra egy váradós anya halála nem elfogadható, minimális politikai tőkéért cserébe.

Sajnos a mai rádiós vitáról lemaradtam, mert épp akkor szálltam ki a kocsiból, de majd este bepótolom. A járványokkal kapcsolatban az egyik legalapvetőbb hibának mindig a rossz kommunikációt és a tájékoztatását tartottam, egy bizonyított valódi járvány estén a kétkedés írmagját is tűzzel vassal kell pusztítani, mert a nyáj immunitás csak így érhető el.

Tegnap pont beszélgettünk a 15 éves fiammal a covid-ról, mert olvasta/hallotta, hogy a sima influenza is halálosabb (a szokásos féligazságokat a netről) és hogy minek parázni.

Röviden összefoglaltam neki az álláspontom, hogy megértse.

A covid ellen nincs védőoltás a sima influenza ellen van. Aki veszélyeztettet, vagy felelős gondolkodású, az be tudja oltatni magát, ha akarja.

A covid a népesség egy részén, úgy megy át - tünetmentesen, hogy a szervezetük még antivírust sem termel, de akinek termel annak se jelent végleges immunitást, így nyáj immunitás sem alakulhat ki.

A covid európai felbukkanását követő 3-4 hónapba tucatnyiképpen mutálódott és előbb utóbb megjelenhet olyan törzse, mely már a fiatalokra is veszélyes lehet.

Majd ha lesz vakcina, akkor a covid is az sima influenza A-B kategóriába kerül, de addig lesz szíves betartani az ajánlásokat, mert nem szeretném, ha az én családom, bárki szerettének a megbetegedésében is szerepet játszana.

Ő ennyiből képes volt megérteni, 4 mondat, 4 érv és ez csak amit én tudok (hiszek) laikusként. Ahogy a kormány is csinálja, egyszerűen, hogy a papucs állatkák is megértsék.

Szerkesztette: Pari
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊

 www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw

Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Lássuk csak:
Idegen tollakkal ékeskedsz -hiszen semmi közöd a Pecc sikereihez, másokat faragsz a csapatuk relatív sikertelensége miatt, amire ugyanúgy 0 ráhatásuk van.
Helmut Zimmer
Ejj Helm!
Hogy lehet ilyet írni!?! Amikor minden vérbeli szurkoló tudja, hogy a csapat sikeressége 99%-ban azon múlik, hogy Ő aznap reggel mit evett, milyen zokni van rajta, vagy, hogy milyen testtartásban nézi a meccset. 😊


Szerkesztette: Pari
több mint 5 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Nah, végig rágtam magam 2 oldalnyi poston a közvetítés témában és itt ott eldurrant az agyam.

Amit mindenképp szeretnék kiírni magamból, hogy nagyon nagy köszönet a fiúknak, hogy saját szabadidejükben összehozták ezt a műsort ami nekem rendkívül tetszett és nagyon szórakoztató volt - a maga bájos amatőr* módján is. Köszönet mindenkinek aki rész vett benn, vagy hozzátett, hogy létre jöhessen. Biztos vagyok benne hogy a nem sok ország van a földön ahol ezt lelkes amatőrök megteszik azért, hogy egy falatnyi célcsoportot meg próbáljanak kiszolgálni.

Megint az merült fenn bennem, mint amikor a Ricsiék közvetítését ekézik annyian - nem elég szakmai, hülye sms-ek, stb. Ha nem szórakoztál jól, akkor nem te voltál a célközönség, dolgozd fel! Nem szólhat egy műsor minden emberhez egyszerre, szakbarbárhoz-kezdőhöz, időshöz-fiatalhoz...
Engem például legkevésbé sem kötött le a NFL network adása, ahol minden rohadt prospect-ről, elmondták, hogy mi az erőssége, milyen nagy , milyen szép, milyen atletikus, mennyire szeretik a játékát...Azonkívül, hogy ez nagy mennyiségben rendkívül unalmas, ezeket el tudom én is olvasni (illetve el is szoktam olvasni).
Engem ezeknek a srácoknak (höri, empty, ashbee, gabo, iktriad...etc.) - akik kommentjeit nap, mint nap olvasom - a személyes véleménye véleménye (döbbenete) érdekelt egy egy húzás, egy egy prospect kapcsán, imádtam azt is amikor feldobtak egy egy jó college sztoryt valamelyik játékosról. Én ezért ültem le hallgatni őket és ezt is kaptam tőlük.

technika: lehetett volna jobb? Igen. Majd jövőre az lesz.
káromkodások: Lehetett volna kevesebb? Igen. Majd jövőre az lesz.

ja és még valami ez a műsor sokkal őszintébb, valóságosabb így, mintha profi** lenne. Gondoljatok bele - egy szakértő amelyik az nfl elemzésekből él nem mondhat olyat, hogy ez a player vagy az a player bust lesz, vagy szar, mert ha téved akkor szétszedik, hiteltelenné válik. Ezért mindenki képmutató módon csak a jót mondogatja, és köntörfalazik...

*értsd jól - nem fizetett
**fizetést kapnának érte
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
szívesen😊
több mint 5 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Azért azt sose felejtsétek el, hogy nekik nem csak egyetlen sportág 32 csapatának minden játékosával/edzőjével/történésével kell tisztában lenniük.
Ki ért közülünk komolyabban itt pl. a dartshoz. több ország 100+ klubjának labdarúgásához, kézilabdájához, két kontinensnyi kosárlabdához, 2 ligányi jégkoronghoz, vízilabdához, ökölvíváshoz klub és válogatott szinten?
Ki tudna NFL-ről érdekesen közvetíteni 7 órán keresztűl? Hiba nélkül? Élvezetesen? Sablon mentesen? Minden igényt (virgin/kazuár/pro) kielégítően? Úgy hogy még a kommentelők se értenek szinte sose egyet semmiben (Cutler/DPI/Catch...)? Ki bírja a kritikát életvitelszerűen?
Itt a fanok nagyobb része tisztában van a saját csapatával meg még vagy 3-4-el, de nem mind a 32-vel napi szinten.
Egy ember tudna szórakoztató, innovatív és közhelymentes lenni, vagy 2-3 közvetítés erejéig és aztán? Egy jó kis unalmas flag focit, vagy tét nélküli meccset, vagy blowoutot, hogy dobsz fel?
Nem tisztem védeni se Ricsit, se a többi szakértőt, de én megemelem a kalapom előttük és kövezetek meg de én szeretem amit tolnak.
8 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀
Bruce
este ott is hideg van
Black_Adder
Még jó, hogy fedett lesz a stadion.
bmg
Fedett stadiont mindenhová!!!
Bruce
Viktor! Te vagy az?!
11 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Amúgy tökre tetszik ez a totál kaotikus év:
Év elejei várakozások vs. Mostani hangulat:
1, Cable fos vs egész jó a fal
2, Jó a kezdő fal, ha végre mindenki játszik majd - A csere fal jobb volt az előző hetekben
3, Gruden szar vs Gruden zseni
4, a D szar vs a D nem is totál homály
5, Carr szar vs Carr nem is szar
6, AB yeea vs AB Fuckyou
7, Mayock meh vs Mayock hmm
8, 1/1 vs WC
...
11 hónapja
Pari Las Vegas Raiders 3 302 — Rise My Nation!
Garrett-től ez igazán old school raiders-es megmozdulás volt.
Konkrétan az "Lyle Alzado Rule" -t szegte meg, azóta nem lehet levenni a sisakot a field-en, nehogy fegyverként használják más ellen.
Szép, okos, bölcs, megér vagy 10 meccset.