Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 6 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 6 éve
Amúgy Osi jó lenne ilyen pr-os frakcióvezetőnek fullra. Eladná 
több mint 6 éve
Aboushit meg elküldik egy állammal odébb táborozniPlusz a magannyugdij lenyuljak Wilforktol es lesz penz mindenreMost O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho
Adirotor
több mint 6 éve
kétszer verték a Coltsot,Jaguarst,csak 27-el kaptak ki a NE-től,véletlenül se mentek egy meccsnél többször 200 yard fölé passzolt yardban,nonszensz playek......minden jó.Mint Magyarországon.Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho

több mint 6 éve
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikFidesz vs. Bowl.hu, vki rendezzen belőle filmet pls.
Adirotor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Jo lesz az 3M-nak isAm nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikOlyan ez, mint amikor valami Együtt-PM-es blog mobilapp-szavazást hirdetett még 2014 előtt és kijött az eredmény, hogy a nép kétharmada kormányváltást akar és a nagy részük kifejezetten őket szeretné. Aztán amikor kiderült, hogy azt az appot 6000-en használták, a választáson meg hatmillióan fognak szavazni, alább hagyott a lelkesedés.
Adirotor
Kampman
több mint 6 éve
kivancsi leszek erre a Texans-Giants Super Bowlra

több mint 6 éve
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topikOlyan ez, mint amikor valami Együtt-PM-es blog mobilapp-szavazást hirdetett még 2014 előtt és kijött az eredmény, hogy a nép kétharmada kormányváltást akar és a nagy részük kifejezetten őket szeretné. Aztán amikor kiderült, hogy azt az appot 6000-en használták, a választáson meg hatmillióan fognak szavazni, alább hagyott a lelkesedés.
Adirotor
több mint 6 éve
Plusz a magannyugdij lenyuljak Wilforktol es lesz penz mindenreMost O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
Borbinho
több mint 6 éve
Jövő héten a KC-t is verik. 😊
több mint 6 éve
nah jóvolt ezsünt? az olyan mint a krokogyil?
sztem a kövi meccsen inkább tolom a Sunt minthogy itt öljem az agysejtjeim 😀
Negritis
több mint 6 éve
Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogymiért, nem? 😀 a tények magukért beszélnek, divizíó elődöntő Foxborough-ban, Watt nélkül, van fra QB is...Houstonban minden szép, lassan épül majd a kerítés is a határon 😀MagyarországTexans jobbban teljesít
nagymarceee
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 6 éve
Vége. Grat a Texansnak
több mint 6 éve
Am nem ertem ha itt is mindenki utalja sz Orange-t akkor miert vannak meg mindig kormanyon😂 De ez mar masik topik
több mint 6 éve
Nem azt akartam ezzel irni, hogy nem volt rossz, hanem hogy nem csak o volt gyengeDropok nelkul Cook 200 yard folott lenneha meg Osweiler feje helyén egy égő lenne, jó lenne utcalámpának
casaubon
Borbinho
több mint 6 éve
nem talalom a jelzoket BROCKRA, fantasztikus volt ma (is)!

több mint 6 éve
nah jóvolt ezsztem a kövi meccsen inkább tolom a Sunt minthogy itt öljem az agysejtjeim 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Dropok nelkul Cook 200 yard folott lenneha meg Osweiler feje helyén egy égő lenne, jó lenne utcalámpának
casaubon
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 6 éve
Most O'Brienék olyan Orbánviktorosan,majd kijelentik,hogy 
több mint 6 éve
Az Oaklandi srácok a legrendesebbek,nem akarták kirúgatni a Houstoni edzői stáb felét!ez a JDR fele trollkodas, mert megerdemlitek oket, Brockival egyutt😊
nagymarceee
több mint 6 éve
trollkodj csak a Colts-drukker gyerekkel... nem szereted a kubetok? 8D(csak trollkodom😉)sztem nem szivatásból írta, még ha úgy is jött le. + ha a Denvernél találnak QB-t, egyből más a leányzó fekvése nálatok is. bár eléggé meglepődnék ,ha nem lennétek stabil PO csapat 4-5 évre minimum. Aztán fasz se tudja, ez az NFL, lehet Carr sose lesz a régi, lehet még jobb lesz. 😊Oaklandesek. Mit ereztek ezek utan? H ne legyen nekem meglrpi hnapmi tudjuk, hogy jovore is a PO-ban leszunk...de ti!?😊
Adirotor
Pari
Borbinho
Pari

több mint 6 éve
Mondjuk Penn nem hiszem h sajnalja h kihagyta a mait
több mint 6 éve
Dropok nelkul Cook 200 yard folott lenne
több mint 6 éve
Az Oaklandi srácok a legrendesebbek,nem akarták kirúgatni a Houstoni edzői stáb felét!sztem ez taktika, a texans ennél nem lesz jobb és így a csoportot behúzzák jövőre is
nagymarceee
ergo -1 ellenfél hosszútávon 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!