Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?Ma még 3 is lesz, úgyhogy szerintem igen.
Adirotor
több mint 7 éve
btw attól, hogy más csatornán van, nem kezdik el előbb a másik meccset PO-nál semmilyen esetben sem, ugye?amilyen kurva lassan halad a meccs a 3&outokkal meg sok incomplete-el, benne van még egy 40perces utolsó 7 perc 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?Bitch pls, a Lions játszik, garantált 1 possession game. Az izgalom garantált, a színvonal kérdéses.
Adirotor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?Majd
Adirotor
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?este hétkor már játszotok nem?
Adirotor
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Nem tudom mi rosszabb,itt kikapni csúnyán,vagy tovább menni és egy esélytelen meccset játszani Bradyékkel
több mint 7 éve
érdekes mert nem feltétlenül ott vérzett el a QB poszton a Raiders ahol lehetett várni szerintem a D is bővenSzerintem ha van Carr, akkor azért nem így állna a meccs az tuti. Mondjuk elég jó a védelme a Texansnak, így nem mondanám, hogy mi vezetnénk, de szorosabb lenne Carr-rel.
alul teljesít és az O fal is katasztrófa...inkább ezen múlott!
yooker
Illetve ahogy már korábban Surda kollégám leírta, ha Carr nem sérült volna meg, akkor mi pihenőhéten lennénk! 😊
több mint 7 éve
jobban bizunk Osiban mint az onsideban
több mint 7 éve
Kvescsön: Vajon latunk e meg ma jo meccset?
több mint 7 éve
Milyen szar kickoffok ezek fedett pályán?
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ez egy Garbage time a Garbage time-ban.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Oswidob gyorsan pár picksixet lesz itt még meccs
több mint 7 éve
Cook csak altatta a Texanst, 20 pontos comeback és ő lesz a hős. 😀majd irány Foxboro, és a game winning drive a hóban 😀
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Oswi nyom egy picksixet majd Cook TD és faszán lesz.... Vagy nem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
cook már már osweilert idézi
Negritis
Cook BROCK OSWEILER-I szintekenha esetleg fordít a Raiders, el is viszik egy 90milliós szerződéssel
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
érdekes mert nem feltétlenül ott vérzett el a QB poszton a Raiders ahol lehetett várni szerintem a D is bővenalul teljesít és az O fal is katasztrófa...inkább ezen múlott!
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Cook csak altatta a Texanst, 20 pontos comeback és ő lesz a hős. 😀
több mint 7 éve
mézesmadzag
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Sanantonio Holmes, nem semmi a nagy öregHa eleg koran kezdi, ez a Holmes a fia is lehetne 😊
gamerkr
több mint 7 éve
Marmint a mutatott "jatekra" gondolokAm en nem tudomez a mondta egy trollmeghivo, ugye tudod?!😊
Ha hnap ez lesz a steelers ellen en nem tudom mit csinalok
Adirotor
Pari
több mint 7 éve
cook már már osweilert idézi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Cook BROCK OSWEILER-I szinteken
több mint 7 éve
Am en nem tudomez a mondta egy trollmeghivo, ugye tudod?!😊
Ha hnap ez lesz a steelers ellen en nem tudom mit csinalok
Adirotor
több mint 7 éve
Közben kikerestem, tavaly az SB-n 2299 volt (lehet régebben volt több), annak még a felénél sem vagyunk.Emptypontannyi
Mennyi a rekord hsz-ban az eredmenykovetokben?
Adirotor
gaben
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Sanantonio Holmes, nem semmi a nagy öreg