Mr.Breaker

Mr.Breaker
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
1 866


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Szerintem ezt Max elengedte...
Biztos lesz pár keresetlen szava a csapathoz, de az is tuti,hogy Perez a következő 2 futam valamelyikén szopni fog
ThundersNFL a Jobbágy
Nem hiszem, hogy elengedte. Perez gyorsabb volt egész hétvégén nála.
3 hónapja
Mr.Breaker 1 866
30 yardot szállt az a labda egyáltalán a levegőben? 😅 Na mind1 grat mindkét csapatnak, pofás kis döntőt hoztak össze.
3 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Chiefs D nem SB szinten jatszik
davemayer
Szép jinx. 😆😆
3 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Nem csetlik botlik a CB ez sima INT is lehetett volna. 😄
6 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Nando kapott egy 5 mp-s büntetést az Ocon eset miatt, így holnap ismét egymás mellől rajtolnak 😀
Heisman nádor
Nem tudom, öregségükre elfelejtik ezek a pilóták érezni az autó elejét? 😅 Kimi is csinált ilyeneket 40 felett, Schumiról nem is beszélve. 😀
7 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Ez nem a közepes gumikon múlt, Perez is lassú a lágyakon. Lehet benézték megint a beállításokat, mint ausztriában a sprint hétvégén.
7 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Hát ezt a mexikói pályát a magaslati levegő teljesen megöli, szinte lehetetlen ilyen körülmények között előzni, hiába az a több, mint 1 km-es egyenes.
7 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Alonso utólag kapott büntit a leesett tükör miatt, így csak 15. lett.
NB2
Basszus, ennyire pitiáner köcsög dolgot. Ha van, aki visszaadta az autózás értelmét tegnap az Alonso volt, aki egy repülés, szalagkorlát után még folytatta, sőt.
vpi
Valóban elég nagy hülyeség a büntetés. Viszont nem az FIA kezdeményezte a vizsgálatot, hanem a Haas és ebből a szempontból érthető a részükről, mert nekik 3 versenyüket is tönkre tette az FIA azzal, hogy kiientették őket sérült autó miatt. Ma meg simán végig engedte volna az FIA Alonso-t letört tükörrel, Perezt és Russellt lifegő, letört szárnnyal. Szokásos FIA inkonzisztencia.
8 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Na, mar hivatalos.
Ugyhogy az FIA-nak sikerult ismet athagnia a sajat szabalyait es ramutatni, hogy ugy is az lesz, amit ok jonak gondolnak. 😀

Kibaszva ezzel sajat magukkal is, hogy egy ilyen vegtelenul meltatlan helyzetben odatoljak a cimet, nem az, hogy huzzak meg egy futamig, hogy legalabb tovabb legyen nyitott a bajnoki cim kerdese es tobben legyenek kivancsiak a kovetkezo versenyre is. 😀
Stez
De itt nincs semmilyen rugalmas szabályértelmezés, vagy hasonlók. Itt a szabálykönyvbe van beleírva ez a logikátlanság, hogy mindegy a körszám, ha a megszakítás után tudnak futni akár egy versenykört is már a teljes pontszám illeti meg őket.
Vagy most már az is baj, ha betartják a saját szabályaikat? 😀
8 hónapja
Mr.Breaker 1 866
Na kezdik megfejteni mi történt, a fél- illetve részpontos szabály csak akkor lép életbe, ha a versenymegszakítás után nem tudják újraindítani a futamot, ha újra tudják lényegtelen a körszám mindenképpen teljes pontokat osztanak ki. Így lehet most világbajnok Verstappen.
Hogy ennek mi értelme van az jó kérdés, de elvileg ezért lett már itt világbajnok Verstappen.
Mr.Breaker
Aha, tehát ha ülnek 2 óra 55 percet a boxban, kimennek, 2 óra 59 percnél kint vannak teszem azt a 3. körön és nincs már kint a safety car, akkor 4 körért is járhat teljes pont? Mert az zseniális azért…
StormST
Pontosan ez a helyzet. Lehet inkább ezekkel az önellentmondásokkal kellett volna foglalkoznia az FIA-nak az ilyen ékszeres műbalhék helyett. Ez annyira logikátlan, hogy az egész F1-es közösséget megtévesztette, beleértve a teljes angol sky stábját, az F1 saját magát és még a csapatfőnökök se tudták, hogy egyáltalán létezhet ilyen szabály.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 866
És most tartsunk 1 perces néma csendet a QB needes csapatokért akik majd Kirk kapitány kegyeiért versenyeznek. 😀😀
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 866
Brady a game winning drivera gyúr, de a Packers úgy néz ki át lát a taktikáján és inkább nem fordítanak még.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 866
Így a hajnali kisebb fajta agyvérzés után muszáj kiírnom magamból ezt.
| Konkrétan az egész eddig felépített mitológiát köpték szembe ezzel az utolsó 5 perccel és komolyan van aki ezek után még védi a sorozatot, meg a valaha készült legjobb sorozatepizódnak tartja. Még ha csak ennyi baja lett volna a résznek le is nyeltem volna, de ami ebben a részben zajlott az kritikán aluli volt. Kezdve az első jelenettel, mikor megláttam Melisandre-t azt hittem ott helyben kidobom a tv-t az ablakon, előző részben mutatták, hogy szinte körbefogták egész Deres-t a mások, de ahol Melisandre jött azt a részt biztosan, erre ő csak lazán belovagol a semmiből...
A stratégiát amit kitaláltak inkább ne is említsük meg, előrébb lettek volna, ha nincs is. És még mindig nem tudom miért pont Deres volt a legalkalmasabb hely a csatára.
Maga a dothraki roham tökéletesen tükrözte Benioffék hozzáállását az egészhez, nem baj, hogy semmi értelme, de jól néz ki ezért bele kell rakni. Ugyan ez igaz a kriptás jelenetre is, még itt a fórumon is védeni akarták páran, hogy a kriptát mágia védi, nem fognak a holtak feltámadni ott, pedig gyakorlatban megint csak annyi történt kitaláltak Benioffék egy ordas nagy hülyeséget, amiről elhitték, hogy mekkora "epic" moment lesz és beleerőltették...
Ha már 2 részt szenteltek a karakterdrámára és a részek végére ki is teljesedtek egyes karakterek, akkor húzzák már meg a ravaszt a végén könyörgöm, ne azt lássam, hogy Sam 30 zombin bukfencezik jobbra balra és semmi baja sincs.
|

| Arya... | inkább nem is mondok semmit arról a jelenetről már így is túl toxikus vagyok. 😀
| Nem baj, legalább még 3 részen keresztül nézhetjük Cersei szerencsétlenkedését, kb. még így se lenne semmi esélye, hogy Danny lenullázta a serege jó részét, van még 2 sárkánya és Meereenben van a hadserege 1/3-a is. De nyilván Cersei megint csak föl fogja venni a plot armort és lepereg róla minden. |

Maga a rész fényképezésileg, zeneileg, látványra rendben volt tényleg, nem lehet belekötni, csak hát ez van amikor a jó setting mögé elfelejtenek story-t írni. 😕
Sajnos így jártam, el kell fogadni a GoT nagyjából a 4. évad végén megszűnt, azóta csak egy-egy rész volt ami tudta hozni a színvonalat. Ez az utolsó két évad viszont kritikán alulira sikeredett, de nyilván nekem vannak magasabban az igényeim csak, mert a statisztikák azt mutatják kajálják ezt a fajta stílust.
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 866
Akkor egy jó Szovjetunió-Jugoszlávia rangadó a legjobb 4 közé jutásért. 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 866
Én is azoknak a táborát erősítem akik eddig csalódtak az elmúlt 2 részben. Egyszerűen nem érzem a dinamikát a részekben és a részek között sem. Ez a két rész elég nagy alibizés volt, plusz rohadt súlytalan volt az egész, egyáltalán nem jött át és nem is nagyon érzékeltették, hogy most ők ott tényleg élet halál harcot fognak vívni a másokkal. Helyette telerakták a részeket fan service-szel kb némelyik jelentnél már csak Benioff kacsintó feje hiányzott a sarokból annyira túltolták. 😒
Így 4 résszel a vége előtt a másokról kb. annyit tudunk, mint a pilot epizód első 10 perce után. A legtöbb szálat még el sem kezdték lezárni, sőt még tovább bonyolították, ilyen pl. itt a fórum nagy kedvence Cersei története is akinek a sztoriját kb. már a 7. évadban le kellett volna zárni, mert reálisan nézve semmit nem ad hozzá a fő cselekményhez csak kínos időhúzás a jelenléte szerintem.
Meggyőződésem szerint a sorozat lezárása egy nagy kapkodás lesz , főleg annak tükrében, hogy a következő rész is valószínűleg egy agyatlan látvány orgia lesz, esélytelennek érzem, hogyan tudnák ezt a történetet 3 rész alatt normálisan lezárni, még ha 1.5 órás is lesz egy rész innentől úgy, hogy ne tűnjön összecsapottnak. Ezért is érzem luxusnak ezt a 2 epizódot, jóformán 2 óra játékidőt dobtak ki a semmire.

Pár gondolat még így a 3. rész előtt amik felmerültek bennem és böki csőrömet.
1. Hol marad a trónok harcától megszokott kiszámíthatatlanság? Ott majdnem leköptem a monitort mikor | másodpercre pontosan felsorakoznak a mások Deres kapui előtt. | Hol van már akár csak a Castle Black ostroma, vagy a Hardhome-i csata, amikor végig fenntartották a feszültséget egész rész alatt és a legváratlanabb pillanatban történt meg a támadás.
2.Stratégiailag nem találtak volna jobb, helyet Deresnél a harcokhoz? Mert nekem nem úgy jött le az évadok alatt, hogy Deres lenne Westeros legvédhetőbb pontja... Így, hogy kiderült legalább, hogy | az Éjkirály úgy követi Brann-t, mint légy a szart | , legalább ők választhattak volna helyszínt a csatához.
3. | A nőket és a gyerekeket, miért a kriptába menekítik, miért nem indulnak meg szimplán délnek? | Amilyen lassan mozognak a mások, tyúklépésben közlekedve is lehagynák őket. 😀

Reménykedtem benne, így az utolsó évadra összeszedik magukat, és az elmúlt 2 évad csapongó minőségét és hibáit megpróbálják majd kijavítani, de lassan be kell látni, hogy egyszerűen Martin nélkül csak ennyit tud a két producer srác.
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 866
Most már ezzel a Jets trade-del komolyan el kéne felfele indulnia ennek a Franchisenak. Gyakorlatilag olyan lesz az idei draftotok mintha két 1/1-etek lenne.Kiválaszthatjátok a legjobb QB-t a drafton plusz a legjobb játékost is ugyan azon a drafton. Ennél nagyobb lehetőség nemigen lesz egy ideig,hogy a Browns újra felkerüljön az NFL térképére.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 866
Weedle-nek is jó biznisz volt ez az 1 hónap. +1 gyűrű és mehet is vissza kosarazgatni a haverokkal. 😀
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 866
Milyen aranyosan előbújtak a 10-20 hsz-es felhasználók 😀😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 866
Amúgy miért néz ki az összes rugó ilyen lecsúszott kamion sofőrnek azt nem tudom.
Lehet fel is teszem Ricsiéknek a kérdést. 😀
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 866
Hogy mindig Bradyt kell nézni a super bowlba komolyan nem hiszem... 😀