Mr.Breaker

Mr.Breaker
Utoljára láttuk
10 perce
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 367


Utolsó 10 fórum hozzászólás

11 órája
Mr.Breaker 1 367
Hogy mindig Bradyt kell nézni a super bowlba komolyan nem hiszem... 😀
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Godell papa leszól és visszahívják a sárgát?
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Mehetnek a pacsik a bíróknak Bradytől.
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Azt a feldobást. LOOOL
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Abban a védelemben bízik amin úgy mennek át ahogy akarnak és csak a szerencse miatt tudtak stopokat felmutatni. Korrekt döntés Matty!
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Érdekes play hívások és time management.

Na ezt Aaron miért nem futottad meg?
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Miért lépett ki Adams??
12 órája
Mr.Breaker 1 367
Brady a game winning drivera gyúr, de a Packers úgy néz ki át lát a taktikáján és inkább nem fordítanak még.
12 órája
Mr.Breaker 1 367
Packers védelemtől kellene már egy labdaszerzés
Willie Parker
Tessék.
12 órája
Mr.Breaker 1 367
Na jöhet a középső futás elsőre. 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 367
És most tartsunk 1 perces néma csendet a QB needes csapatokért akik majd Kirk kapitány kegyeiért versenyeznek. 😀😀
12 órája
Mr.Breaker 1 367
Brady a game winning drivera gyúr, de a Packers úgy néz ki át lát a taktikáján és inkább nem fordítanak még.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 367
Így a hajnali kisebb fajta agyvérzés után muszáj kiírnom magamból ezt.
| Konkrétan az egész eddig felépített mitológiát köpték szembe ezzel az utolsó 5 perccel és komolyan van aki ezek után még védi a sorozatot, meg a valaha készült legjobb sorozatepizódnak tartja. Még ha csak ennyi baja lett volna a résznek le is nyeltem volna, de ami ebben a részben zajlott az kritikán aluli volt. Kezdve az első jelenettel, mikor megláttam Melisandre-t azt hittem ott helyben kidobom a tv-t az ablakon, előző részben mutatták, hogy szinte körbefogták egész Deres-t a mások, de ahol Melisandre jött azt a részt biztosan, erre ő csak lazán belovagol a semmiből...
A stratégiát amit kitaláltak inkább ne is említsük meg, előrébb lettek volna, ha nincs is. És még mindig nem tudom miért pont Deres volt a legalkalmasabb hely a csatára.
Maga a dothraki roham tökéletesen tükrözte Benioffék hozzáállását az egészhez, nem baj, hogy semmi értelme, de jól néz ki ezért bele kell rakni. Ugyan ez igaz a kriptás jelenetre is, még itt a fórumon is védeni akarták páran, hogy a kriptát mágia védi, nem fognak a holtak feltámadni ott, pedig gyakorlatban megint csak annyi történt kitaláltak Benioffék egy ordas nagy hülyeséget, amiről elhitték, hogy mekkora "epic" moment lesz és beleerőltették...
Ha már 2 részt szenteltek a karakterdrámára és a részek végére ki is teljesedtek egyes karakterek, akkor húzzák már meg a ravaszt a végén könyörgöm, ne azt lássam, hogy Sam 30 zombin bukfencezik jobbra balra és semmi baja sincs.
|

| Arya... | inkább nem is mondok semmit arról a jelenetről már így is túl toxikus vagyok. 😀
| Nem baj, legalább még 3 részen keresztül nézhetjük Cersei szerencsétlenkedését, kb. még így se lenne semmi esélye, hogy Danny lenullázta a serege jó részét, van még 2 sárkánya és Meereenben van a hadserege 1/3-a is. De nyilván Cersei megint csak föl fogja venni a plot armort és lepereg róla minden. |

Maga a rész fényképezésileg, zeneileg, látványra rendben volt tényleg, nem lehet belekötni, csak hát ez van amikor a jó setting mögé elfelejtenek story-t írni. 😕
Sajnos így jártam, el kell fogadni a GoT nagyjából a 4. évad végén megszűnt, azóta csak egy-egy rész volt ami tudta hozni a színvonalat. Ez az utolsó két évad viszont kritikán alulira sikeredett, de nyilván nekem vannak magasabban az igényeim csak, mert a statisztikák azt mutatják kajálják ezt a fajta stílust.
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 367
Akkor egy jó Szovjetunió-Jugoszlávia rangadó a legjobb 4 közé jutásért. 😀
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 367
Én is azoknak a táborát erősítem akik eddig csalódtak az elmúlt 2 részben. Egyszerűen nem érzem a dinamikát a részekben és a részek között sem. Ez a két rész elég nagy alibizés volt, plusz rohadt súlytalan volt az egész, egyáltalán nem jött át és nem is nagyon érzékeltették, hogy most ők ott tényleg élet halál harcot fognak vívni a másokkal. Helyette telerakták a részeket fan service-szel kb némelyik jelentnél már csak Benioff kacsintó feje hiányzott a sarokból annyira túltolták. 😒
Így 4 résszel a vége előtt a másokról kb. annyit tudunk, mint a pilot epizód első 10 perce után. A legtöbb szálat még el sem kezdték lezárni, sőt még tovább bonyolították, ilyen pl. itt a fórum nagy kedvence Cersei története is akinek a sztoriját kb. már a 7. évadban le kellett volna zárni, mert reálisan nézve semmit nem ad hozzá a fő cselekményhez csak kínos időhúzás a jelenléte szerintem.
Meggyőződésem szerint a sorozat lezárása egy nagy kapkodás lesz , főleg annak tükrében, hogy a következő rész is valószínűleg egy agyatlan látvány orgia lesz, esélytelennek érzem, hogyan tudnák ezt a történetet 3 rész alatt normálisan lezárni, még ha 1.5 órás is lesz egy rész innentől úgy, hogy ne tűnjön összecsapottnak. Ezért is érzem luxusnak ezt a 2 epizódot, jóformán 2 óra játékidőt dobtak ki a semmire.

Pár gondolat még így a 3. rész előtt amik felmerültek bennem és böki csőrömet.
1. Hol marad a trónok harcától megszokott kiszámíthatatlanság? Ott majdnem leköptem a monitort mikor | másodpercre pontosan felsorakoznak a mások Deres kapui előtt. | Hol van már akár csak a Castle Black ostroma, vagy a Hardhome-i csata, amikor végig fenntartották a feszültséget egész rész alatt és a legváratlanabb pillanatban történt meg a támadás.
2.Stratégiailag nem találtak volna jobb, helyet Deresnél a harcokhoz? Mert nekem nem úgy jött le az évadok alatt, hogy Deres lenne Westeros legvédhetőbb pontja... Így, hogy kiderült legalább, hogy | az Éjkirály úgy követi Brann-t, mint légy a szart | , legalább ők választhattak volna helyszínt a csatához.
3. | A nőket és a gyerekeket, miért a kriptába menekítik, miért nem indulnak meg szimplán délnek? | Amilyen lassan mozognak a mások, tyúklépésben közlekedve is lehagynák őket. 😀

Reménykedtem benne, így az utolsó évadra összeszedik magukat, és az elmúlt 2 évad csapongó minőségét és hibáit megpróbálják majd kijavítani, de lassan be kell látni, hogy egyszerűen Martin nélkül csak ennyit tud a két producer srác.
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 367
Most már ezzel a Jets trade-del komolyan el kéne felfele indulnia ennek a Franchisenak. Gyakorlatilag olyan lesz az idei draftotok mintha két 1/1-etek lenne.Kiválaszthatjátok a legjobb QB-t a drafton plusz a legjobb játékost is ugyan azon a drafton. Ennél nagyobb lehetőség nemigen lesz egy ideig,hogy a Browns újra felkerüljön az NFL térképére.
több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 367
Milyen aranyosan előbújtak a 10-20 hsz-es felhasználók 😀😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 367
Amúgy miért néz ki az összes rugó ilyen lecsúszott kamion sofőrnek azt nem tudom.
Lehet fel is teszem Ricsiéknek a kérdést. 😀
11 órája
Mr.Breaker 1 367
Hogy mindig Bradyt kell nézni a super bowlba komolyan nem hiszem... 😀
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 367
Volt oka? De mi?
Ne mond már hogy őrültség nélkül megtudod magyarázni azt hogy szembe ment azzal amiből építette a hadait.
De ok akkor nem őrült, csak kegyetlen gyilkológép aki szembe ment a józan ésszel és túlzóan reagált le egy megnyert csatát.
Így jobb ? 😊
Toca
Mert miből építette a hadait?
Csak nem azokat is kegyetlen gyilkosságokkal? A makulátlanokat úgy szerezte, hogy felégette a mestereiket, a Second Sons vezetőit szintén megölette, a dothrakiaknak a vezetőit mily meglepő élve elégette. Nem is beszélve arról hányszor akart komplett városokat felégetni. Sokkal árnyaltabb karakter volt ő mindig is annál, minthogy egy szőke Abraham Lincoln legyen.
Ez egy bosszú volt, megtorlás, azokért a veszteségekért amiket ez a város okozott neki közvetlen és közvetetten.

Továbbra sem szeretem az utolsó évadokat én sem, de az epizód ezen részébe belekötni, már tényleg a kákán is a csomót keresése.

Mind1 is úgyse fogjuk meggyőzni egymást, majd az utolsó rész eldönti. Ha ott csorgó nyállal hahotázva szál le a sárkányról Danny, akkor elismerem, hogy tényleg megőrült és akkor talán én leszek a legnagyobb bírálója ennek az ad hoc megoldásnak, addig még él bennem a remény.