Mr.Breaker

Mr.Breaker
Utoljára láttuk
22 órája
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
1 873


Utolsó 10 fórum hozzászólás

13 napja
Mr.Breaker 1 873
Ferrari masterplan, 1 perc múlva jön az eső rárakják Lökit szárazra. 😀
27 napja
Mr.Breaker 1 873
Talán Norrisnak lehet később egy ingyen kerékcseréje, ott gyorsan nő a különbség Russel mögött. De semmit se fog az sem érni. 😀
Ha okos lenne a Ferrari, Leclercet is beállítanák Russel tempójára és kész.

Szerkesztette: Mr.Breaker
1 hónapja
Mr.Breaker 1 873
Norrisnak így még az is belefért volna, ha visszamegy a boxba lecserélni a keményeket közepesre. 😀
4 hónapja
Mr.Breaker 1 873
Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de 100%nak lehet venni a híreket, ugyanis elvileg már a Mercedes dolgozóit is tájékoztatták, hogy megy Hamilton.
Furcsa lesz látni Hamilton-t Ferraris színekben. Mindenesetre respect neki, hogy 40 évesen bevállal egy ilyen igazolást, ha sikerre viszi a Ferrarit, az eddig is magas polcon lévő renoméja még magasabb polcra kerülne. Elég nagy sztori lenne, 8-szoros vb, Schumi rekordját megdöntve, 18 év bajnoki böjt után.

U.I. Szegény Norris most ütheti a fejét a falba, hogy túl hamar hosszabbított a Mclarennel.
7 hónapja
Mr.Breaker 1 873
Akkor top5 kell Bagnaianak holnap, ha biztosra akar menni. Az idei fő futamos eredményeit elnézve, ha nincs bukás, ezt könnyedén kellene hoznia.
Martinra leszek kiváncsi, milyen taktikát szeretne alkalmazni, ha van rá lehetősége inkább az elején elmenni a mezőnytől és a biztos győzelmet behúzni, vagy inkább megpróbálni a mezőnyt összetartani. Mindenesetre az biztos, hogy a 2 olasz Ducatis árnyékként fogja követni Bagnaiat, ők nem fognak előzni.
7 hónapja
Mr.Breaker 1 873
Löki sosem szerencsés. ☹️ SC nélkül ez meg lehetett volna, vagy ha talán a Ferrari merészebb a taktikával és SC alatt behozzák őt is, de az is érthető volt, hogy kint maradtak, 5-6 kör gumihátrányt nem akartak pályapozícióra cserélni.
11 hónapja
Mr.Breaker 1 873
Tsunoda 5, Sainz-Hamilton-Gasly-Albon 10 sec, De Vries 15, Ocon 30 sec bünti. 😄😄

A pontszerzők így: Verstappen-Leclerc-Perez-Norris-Alonso-Sainz-Russell-Hamilton-Stroll-Gasly.

Nagy taps az FIA-nak, az ismét hibátlan lebonyolításhoz.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 873
Szerintem ezt Max elengedte...
Biztos lesz pár keresetlen szava a csapathoz, de az is tuti,hogy Perez a következő 2 futam valamelyikén szopni fog
ThundersNFL a Jobbágy
Nem hiszem, hogy elengedte. Perez gyorsabb volt egész hétvégén nála.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 873
30 yardot szállt az a labda egyáltalán a levegőben? 😅 Na mind1 grat mindkét csapatnak, pofás kis döntőt hoztak össze.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 873
Chiefs D nem SB szinten jatszik
davemayer
Szép jinx. 😆😆

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 873
És most tartsunk 1 perces néma csendet a QB needes csapatokért akik majd Kirk kapitány kegyeiért versenyeznek. 😀😀
több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 873
Brady a game winning drivera gyúr, de a Packers úgy néz ki át lát a taktikáján és inkább nem fordítanak még.
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 873
Így a hajnali kisebb fajta agyvérzés után muszáj kiírnom magamból ezt.
| Konkrétan az egész eddig felépített mitológiát köpték szembe ezzel az utolsó 5 perccel és komolyan van aki ezek után még védi a sorozatot, meg a valaha készült legjobb sorozatepizódnak tartja. Még ha csak ennyi baja lett volna a résznek le is nyeltem volna, de ami ebben a részben zajlott az kritikán aluli volt. Kezdve az első jelenettel, mikor megláttam Melisandre-t azt hittem ott helyben kidobom a tv-t az ablakon, előző részben mutatták, hogy szinte körbefogták egész Deres-t a mások, de ahol Melisandre jött azt a részt biztosan, erre ő csak lazán belovagol a semmiből...
A stratégiát amit kitaláltak inkább ne is említsük meg, előrébb lettek volna, ha nincs is. És még mindig nem tudom miért pont Deres volt a legalkalmasabb hely a csatára.
Maga a dothraki roham tökéletesen tükrözte Benioffék hozzáállását az egészhez, nem baj, hogy semmi értelme, de jól néz ki ezért bele kell rakni. Ugyan ez igaz a kriptás jelenetre is, még itt a fórumon is védeni akarták páran, hogy a kriptát mágia védi, nem fognak a holtak feltámadni ott, pedig gyakorlatban megint csak annyi történt kitaláltak Benioffék egy ordas nagy hülyeséget, amiről elhitték, hogy mekkora "epic" moment lesz és beleerőltették...
Ha már 2 részt szenteltek a karakterdrámára és a részek végére ki is teljesedtek egyes karakterek, akkor húzzák már meg a ravaszt a végén könyörgöm, ne azt lássam, hogy Sam 30 zombin bukfencezik jobbra balra és semmi baja sincs.
|

| Arya... | inkább nem is mondok semmit arról a jelenetről már így is túl toxikus vagyok. 😀
| Nem baj, legalább még 3 részen keresztül nézhetjük Cersei szerencsétlenkedését, kb. még így se lenne semmi esélye, hogy Danny lenullázta a serege jó részét, van még 2 sárkánya és Meereenben van a hadserege 1/3-a is. De nyilván Cersei megint csak föl fogja venni a plot armort és lepereg róla minden. |

Maga a rész fényképezésileg, zeneileg, látványra rendben volt tényleg, nem lehet belekötni, csak hát ez van amikor a jó setting mögé elfelejtenek story-t írni. 😕
Sajnos így jártam, el kell fogadni a GoT nagyjából a 4. évad végén megszűnt, azóta csak egy-egy rész volt ami tudta hozni a színvonalat. Ez az utolsó két évad viszont kritikán alulira sikeredett, de nyilván nekem vannak magasabban az igényeim csak, mert a statisztikák azt mutatják kajálják ezt a fajta stílust.
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 873
Akkor egy jó Szovjetunió-Jugoszlávia rangadó a legjobb 4 közé jutásért. 😀
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 873
Én is azoknak a táborát erősítem akik eddig csalódtak az elmúlt 2 részben. Egyszerűen nem érzem a dinamikát a részekben és a részek között sem. Ez a két rész elég nagy alibizés volt, plusz rohadt súlytalan volt az egész, egyáltalán nem jött át és nem is nagyon érzékeltették, hogy most ők ott tényleg élet halál harcot fognak vívni a másokkal. Helyette telerakták a részeket fan service-szel kb némelyik jelentnél már csak Benioff kacsintó feje hiányzott a sarokból annyira túltolták. 😒
Így 4 résszel a vége előtt a másokról kb. annyit tudunk, mint a pilot epizód első 10 perce után. A legtöbb szálat még el sem kezdték lezárni, sőt még tovább bonyolították, ilyen pl. itt a fórum nagy kedvence Cersei története is akinek a sztoriját kb. már a 7. évadban le kellett volna zárni, mert reálisan nézve semmit nem ad hozzá a fő cselekményhez csak kínos időhúzás a jelenléte szerintem.
Meggyőződésem szerint a sorozat lezárása egy nagy kapkodás lesz , főleg annak tükrében, hogy a következő rész is valószínűleg egy agyatlan látvány orgia lesz, esélytelennek érzem, hogyan tudnák ezt a történetet 3 rész alatt normálisan lezárni, még ha 1.5 órás is lesz egy rész innentől úgy, hogy ne tűnjön összecsapottnak. Ezért is érzem luxusnak ezt a 2 epizódot, jóformán 2 óra játékidőt dobtak ki a semmire.

Pár gondolat még így a 3. rész előtt amik felmerültek bennem és böki csőrömet.
1. Hol marad a trónok harcától megszokott kiszámíthatatlanság? Ott majdnem leköptem a monitort mikor | másodpercre pontosan felsorakoznak a mások Deres kapui előtt. | Hol van már akár csak a Castle Black ostroma, vagy a Hardhome-i csata, amikor végig fenntartották a feszültséget egész rész alatt és a legváratlanabb pillanatban történt meg a támadás.
2.Stratégiailag nem találtak volna jobb, helyet Deresnél a harcokhoz? Mert nekem nem úgy jött le az évadok alatt, hogy Deres lenne Westeros legvédhetőbb pontja... Így, hogy kiderült legalább, hogy | az Éjkirály úgy követi Brann-t, mint légy a szart | , legalább ők választhattak volna helyszínt a csatához.
3. | A nőket és a gyerekeket, miért a kriptába menekítik, miért nem indulnak meg szimplán délnek? | Amilyen lassan mozognak a mások, tyúklépésben közlekedve is lehagynák őket. 😀

Reménykedtem benne, így az utolsó évadra összeszedik magukat, és az elmúlt 2 évad csapongó minőségét és hibáit megpróbálják majd kijavítani, de lassan be kell látni, hogy egyszerűen Martin nélkül csak ennyit tud a két producer srác.
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 873
Most már ezzel a Jets trade-del komolyan el kéne felfele indulnia ennek a Franchisenak. Gyakorlatilag olyan lesz az idei draftotok mintha két 1/1-etek lenne.Kiválaszthatjátok a legjobb QB-t a drafton plusz a legjobb játékost is ugyan azon a drafton. Ennél nagyobb lehetőség nemigen lesz egy ideig,hogy a Browns újra felkerüljön az NFL térképére.
több mint 2 éve
Mr.Breaker 1 873
Weedle-nek is jó biznisz volt ez az 1 hónap. +1 gyűrű és mehet is vissza kosarazgatni a haverokkal. 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 873
Milyen aranyosan előbújtak a 10-20 hsz-es felhasználók 😀😀
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 873
Amúgy miért néz ki az összes rugó ilyen lecsúszott kamion sofőrnek azt nem tudom.
Lehet fel is teszem Ricsiéknek a kérdést. 😀
több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 873
Hogy mindig Bradyt kell nézni a super bowlba komolyan nem hiszem... 😀