Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
ha a biznisz beindul....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
a Hawks-meccsre szerintem megnyitom az uveg whiskeym, erdekes elsz enzni, az NFC-bol melyik csapat jut be a dontobe es jatszik a Texansszal
több mint 7 éve
uhh ezt a filmet most lattam vmelyiken, naon nagyEz az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀ez nagyon kemény...na ez kéne technoban 😀
empty taxi
Chargers LT
shawnka
Chuck Bollywood Norris
több mint 7 éve
Egy raiders o-line leszMennyi a beugró?Pari, örök hálám a minőségi szórakoztatásért 😀ugyanitt nezheto a Lions Hox is😊
spiczi
Pari
ThundersNFL
Vagyis khm egy szopas
több mint 7 éve
na persze! de innen is több mint a fele user nem náluk nézi...a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
Awesome88
több mint 7 éve
Mennyi a beugró?Pari, örök hálám a minőségi szórakoztatásért 😀ugyanitt nezheto a Lions Hox is😊
spiczi
Pari
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
"sorry ass receiver Crabtree" bevágás a dropja után, beszarok! 😀
több mint 7 éve
Ez az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀ez nagyon kemény...na ez kéne technoban 😀
empty taxi
Chargers LT
több mint 7 éve
McGlion time
több mint 7 éve
a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??a bodico parfümök nem hoztak elég zsét.
yooker
több mint 7 éve
Pari, örök hálám a minőségi szórakoztatásért 😀ugyanitt nezheto a Lions Hox is😊
spiczi
több mint 7 éve
Mai napig nem tudom, hogy ki a tököm lát Brazzersweilerben frencsájz QB-tStez mindenképpen.
ThundersNFL
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??miattunk
yooker
több mint 7 éve
Mekkora lenne ha mi lennenk bent a studioban ricsiek helyettA sas kabaret uberelne
több mint 7 éve
köszönöm, hogy amikor épp nem twitchen vagyok, akkor is a twitchen lehetek.Ez az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀a tánc mindent visz
empty taxi
Wester
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Mai napig nem tudom, hogy ki a tököm lát Brazzersweilerben frencsájz QB-tRick Smith Gm
ThundersNFL
több mint 7 éve
Osweiler remélem kiélvezi a szurkolók szeretetét, mert 1 hét múlva ismét rázúdul minden.Pecc ellen (valszeg) ? Isteníteni fogja mindenki, figyeld meg
Kampman
több mint 7 éve
a sporttvnek így reklám minden nélkül miért éri meg ez amúgy??
több mint 7 éve
Ez az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀ez nagyon kemény...na ez kéne technoban 😀
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Mai napig nem tudom, hogy ki a tököm lát Brazzersweilerben frencsájz QB-t
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Pari, örök hálám a minőségi szórakoztatásért 😀
több mint 7 éve
Osweiler remélem kiélvezi a szurkolók szeretetét, mert 1 hét múlva ismét rázúdul minden.Be is baszna, hogy a szezon összegzés rá nézve pozitív lenne, mert volt 2 jó passza, meg 1 értelmes futás. A végén még BoB sem dobják ki, mert ilyen körülmények között nyert egy PO meccset.
Kampman
több mint 7 éve
Ez az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀a tánc mindent visz
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Ez az elbaszott Prince of Persia, ez mi??? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...