NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Teljesen igazad van!motivációs gondok vannak! Most kéne 3 win de kérdés, akarnak e nyerni egyáltalán!
több mint 10 éve
Kerozin Miami Dolphins 128
Meccselemzést nem fűznék hozzá (valahogy sosem szerettem belerúgni a földön fekvőkbe), de ez megint egy tipikus Dolphins-szezonnak néz ki. Van egy teljesen PO-kompatibilis játékosállományunk, egy olyan menetrendünk, ami mellett szintén nem nem kell csoda a rájátszáshoz és megint, megint, megint izgulni kell a végéig. Mert abban biztos vagyok, hogy fogunk még látványosan nyerni, ami megint egy 8-8-ra lesz elég.

És ha kirúgják Philbin-t, az min változtat?
2004 óta (Dave Wannstedt-óta) 6 főedzőnk volt. Mitől lesz jobb a hetedik? S egyáltalán ki lenne az?
Nekem mindegy, hogy kit szerződtetnek (edzőt, játékost, vizesfiút), csak legyen valaki, aki az első bekapott TD-hez hasonló esetek után végigmegy a védőkön és van akkora respect-je, hogy felpofozhassa a játékosokat és leordítja a fejüket. De nem egy "idióta vagy öcsém, csirkét kergess, ne elkapót" kiabálást akarok, hanem egy "mindenki azt hiszi, hogy béna vagy, de te most visszamész a pályára és vért h*gyoztatsz az ellenféllel, úgy megkeseríted az életét)

Ki motiválja ezt a társaságot?
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ki hitte volna. Na majd jövőre. Talán. Úgy pár fordulóig.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Hihetetlen nem értem a Dolphins.. Tavaly egy jó szezont lehozó Miller alig kap carriet Mi van itt? Ennyire hülyék az edzők? Vagy tényleg nem értem.. Miller ennyire gyenge?
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
na ki mit vár drafton?
briareos
1/1-en?
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na ki mit vár drafton?

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jól látom, hogy jövő héten 15:30-kor kezdődik az egymás elleni meccsünk?
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Inactive list: Billy Turner, Branden Albert, Tony Lippett, Dion Sims, Matt Hazel, Raheem Mostert, Jordan Phillips.

A. J. Francis viszont aktív. Hátha mutat valamit.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Egy kis előzetes:

Tanny egyéni statisztikái igen jól mutatnak. QB rating 101.7, passz ponttosság 66.7, INT nélkül. De ez egy dolog. Eddig az új célpontokat nem igen kereste (Stills, Jennings), de Landry és Cameron aktívan részt vettek a játékban. De sajnos Cameron sem 100 %-os, így lehet, hogy kénytelen lesz máshová is passzolni. Bár Matthews sem felejtsük, eddig ő is megtalálható volt a pályán. Parker meg egyelőre kérdőjel. Nem sok lehetőséget kapott eddig. Kímélik, mert nagy fegyver elkapó poszton (de hála az égnek mély a WR sor).

A Bills D ellen Tanny kénytelen lesz quick-passing mode-ba kapcsolni, mert biztos hogy nagyon gyorsan oda fognak érni. Mert sajnos ez ellen a Bills DL ellen karcsúnak tűnik a mi O falunk. Főleg, hogy Albert nem igen játszik. Talán ennyi remény lehet, hogy múlt héten Brady szétdobálta a Bills secondaryt (467 yard). De sajnos Tanny és Brady még nem említhető egy lapon. A vendégeknél Aaron Williams (S) biztos nem játszik, így Rambo bizonyíthat. Tehát sec-ben foghatóak a Bills védők, de kérdés Tanny mennyire lesz impresszív.

A fő probléma a futójáték hiánya. A legnagyobb probléma (már megint) az OL. Miller sokkal jobb teljesítményre képes, de egy gyenge fal mögött ő sem tud csodát tenni. A Bills fal igen jó futás ellen (nem meglepő). Talán az lehet egy lehetőség, hogy túlságosan rámennek a pass rush-ra a védők, és kicsit hanyagolják a futás elleni védekezést + tudunk utat nyitni a futóknak, és talán lehet esélyünk a back-kel is operálni egy kicsit. Meg persze Tanny válláról levenni a terhet.

A védelemnek egy first-year fulltime starter QB-vel felvenni a kesztyűt, aki brillírozott a nyitó fordulóban, de Bill mester ellen már kevés volt a tudás. Ha nyomás alatt van, nagyon gyorsan tud futni. Taylor-nak jól megy a „quick to check down”, de sokszor elhamarkodottan dönt. Lehet keresnivalója a mi hátsó alakzatunknak, de jó WR sora van a Bills-nek is. Jó kis matchup lesz itt. Érdekes de mintha Watkins kicsit háttérbe szorult volna (mindenki rá figyel, jó védelmet kap általában). Eddig átlagban 10-yards per catch és visszaszorult fourth-leading pass catcher-é. De ez csalóka, így természetesen nagy figyelmet kell neki szentelni. De Phins védelem igen megszenvedett a mély labdákkal a Jags ellen. Érdekes játék lesz itt is.

A futójáték jól megy a vendégeknél: 3. futás yardban és 2. futás yard/átlagban. McCoy dinamikus volt az elmúlt években, de idén eddig 18 yard volt a leghosszabb futása. Középen még úgy ahogy megy a futás D nálunk, de a többi résszel már baj van. Taylor is kifutkorászik a zsebből néha, így erre is hatványozottan figyelni kell.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
The Miami Dolphins announced today that the team has signed center Sam Brenner off the team's practice squad. To make room on the roster for Brenner, the team released center/guard Jacques McClendon.
RunRickyRun
idén hányadszor?
Csabee13
Szeptemberben már kétszer eljátszották ezt a waived/PS/roster játékot.

több mint 10 éve
The Miami Dolphins announced today that the team has signed center Sam Brenner off the team's practice squad. To make room on the roster for Brenner, the team released center/guard Jacques McClendon.
RunRickyRun
idén hányadszor?
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Amúgy az jutott eszembe, mit röhöghetett a múlt vasárnap Henne. Szerintem felkelni nem bírt, a haverok vitték be az öltözőbe...

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
😀😀😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ki mit vár a Bills ellen?
RunRickyRun
kikapunk, tannehill lesérül, az oldalvonalon suh belespeareli coyle-t a földbe, mire odarohan philbin h megregulázza de wake megragadja és megrázza miközben azt ordiítja hogy "a legjobb éveimet baszom el veletek, rakd már össze ezt a kibaszott csapatot". Meanwhile Incognito a Bills sidelineon hátradől és popcornt eszik.

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Ki mit vár a Bills ellen?

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
 kepfeltoltes.hu/150926/207853060Bills-CPxCDnzWwAAmXwj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

több mint 10 éve
Albert valszeg out lesz vasárnap. Még jó h a bills front 7 gyenge. Sarcasm
briareos
Ezzel az LT-el is befürödtünk. Nagyon jó. Még egy normális idénye nem volt nálunk. Vagy túl korán bevetettük a sérülése után?

Lesz vagy 8 sacks allowed.
danyly
Héka azért az acl és mcl szakadást nem lehet előre scoutolni. Albert nagyon jó játékos.. csak gyógyuljon meg teljesen és ne veressük szét.. volt arról is szó, hogy 4. hétig nem játszik. Szerintem így is lett volna, ha Fox nem kap agyrázkódást pre-seasonban. Elkerülhetetlen, hogy beletoljanak ebbe az OL-be még néhány picket ez látszik.
Csabee13
Nem, azt nem. Akkor úgy fogalmaznék, hogy nincs szerencsénk az LT-kel (vagy úgy összeségéban az OL tagokkal, pár kivételtől eltekintve). Long is 3 évig volt sérülés mentes, utána jöttek a bajok. Sajnáltam, de belátták, hogy már nem lesz a régi és elengedték. Albert jó választás volt, de sajnos a sérülések nála is betettek (na meg a csapatnak is). Mi lesz ha jövőre is ez játszódik le? Szerintem korán lett bevetve Albert, bár mindenki örült hogy játszik mivel nincs alternatívája a bal oldalon.

Oda tehetem Fox-ot, Linkenbach-ot v. esetleg James-t, de egyik sem megoldás. Az LT backup posztra kicsit több figyelmet kellett volna fordítani. Vagy ennyire bíztak Albert teljes felépülésében? Egy ilyen sérülés után, már soha nem lesz egy játékos 100 %-os (bár ezt szerintem a vezetőségnek is tudni kellett volna). Tudom a sérülés és a sérülés veszély benne van, de ez egy kicsit hazardírozás volt a csapat részéről. Persze rengeteg lyuk volt (van) a csapatban, melyeket még most sem sikerült maradéktalanul befoltozni, de kellő odafigyeléssel és egy jó játékos megfigyeléssel meg lehetett volna oldani. Persze nem maradéktalanul, de legalább egy olyan szinten, ami NFL berkekben megüti a nívót.

(Feltankoljuk a DL-et, erre két meccs alatt 0 sack azoktól akitől elvárná az ember (a csere és újonc Phillips tolt még az első meccs legelején egyet).
Sorozatban 61 def snap alatt nulla sack, annak ellenére hogy ezen "védőmunkák" során kb. 35 %-ban blitzelve volt az ellenfél. Eddig ez a pass rush generálás igen kiszámítható és gyenge.)

De könyörgöm mikor jövünk már rá, hogy ez az OL keresgélés már nem megy 7 éve (volt kivétel persze, de nagyon kis % arányban)?

Persze még csak két meccs ment le és már megy a nyavalygás, de egyelőre a rossz irányt látom. Remélem a srácok felnőnek a feladathoz és sikerül ezen a válságon túljutni. Csak az a baj ebben a sérülések is akadályoznak ill. Coyle sem partner ebben. Nekem a DC évek óta a bögyömben van, és én annak ellenére is kivágnám ha a PO-ba jutnánk. Ide nagyon komoly vérfrissítés kell. De Philbin-t sem sajnálnám.

Szerkesztette: danyly

több mint 10 éve
briareos
Ezzel az LT-el is befürödtünk. Nagyon jó. Még egy normális idénye nem volt nálunk. Vagy túl korán bevetettük a sérülése után?

danyly
Héka azért az acl és mcl szakadást nem lehet előre scoutolni. Albert nagyon jó játékos.. csak gyógyuljon meg teljesen és ne veressük szét.. volt arról is szó, hogy 4. hétig nem játszik. Szerintem így is lett volna, ha Fox nem kap agyrázkódást pre-seasonban. Elkerülhetetlen, hogy beletoljanak ebbe az OL-be még néhány picket ez látszik.
több mint 10 éve
briareos

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Branden Albert T -- Did Not Participate In Practice
Mike Pouncey C -- Limited Participation in Practice
Earl Mitchell DT -- Did Not Participate In Practice
Lamar Miller RB -- Limited Participation in Practice
Ryan Tannehill QB -- Full Participation in Practice
Reshad Jones S -- Limited Participation in Practice
Cameron Wake DE -- Full Participation in Practice
Jordan Cameron TE -- Limited Participation in Practice
Dion Sims TE -- Limited Participation in Practice

Aranyos...
Csabee13
Jól indulunk neki ennek a hétvégének is...

Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Branden Albert T -- Did Not Participate In Practice
Mike Pouncey C -- Limited Participation in Practice
Earl Mitchell DT -- Did Not Participate In Practice
Lamar Miller RB -- Limited Participation in Practice
Ryan Tannehill QB -- Full Participation in Practice
Reshad Jones S -- Limited Participation in Practice
Cameron Wake DE -- Full Participation in Practice
Jordan Cameron TE -- Limited Participation in Practice
Dion Sims TE -- Limited Participation in Practice

Aranyos...
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sziasztok!
Félig OFF kérdés,:
aki megy/jön Londonba, azoktól kérdezném, hogy a jegyről van már infótok? Tavaly ilyenkor már megérkezett emlékeim szerint 😊
Paradoxon_MIA
Nekem tegnap megjött!!!!!!!!!!
Sztogram
Remek hír, de a kolléga a Londoni jegyről érdeklődött.

Troll OFF
Sorry, egyszerűen nem hagyhattam ki.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sztogram Miami Dolphins 6
Sziasztok!
Félig OFF kérdés,:
aki megy/jön Londonba, azoktól kérdezném, hogy a jegyről van már infótok? Tavaly ilyenkor már megérkezett emlékeim szerint 😊
Paradoxon_MIA
Nekem tegnap megjött!!!!!!!!!!

Dolphins Make Me Cry