NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Pletyka, de nagy paraszt, ha igaz.

www.nationalfootballpost.com/sources-say-tension-with-dolphins-had-been-mounting-for-weeks-in-practice/

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Parcells még a Browns-nál dolgozik tanácsadóként? Mert őt pl. simán el tudnám képzelni, hogy kap valami pozíciót
baggio
ööö kösz nem.. Neki köszönhetjük a Chad Henne-t, Jeff Ireland-et, Tony Sparano-t, hogy Matt Ryan nem nálunk ászkodik. Akkor inkább legyen ez az évszázad trollkodása és csináljuk vissza.

Egyébként Campbellt is..

Szerkesztette: Csabee13
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Parcells még a Browns-nál dolgozik tanácsadóként? Mert őt pl. simán el tudnám képzelni, hogy kap valami pozíciót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.
Sajnálom Philbint mert biztos jó ember, de nem volt meg benne a kellő tökösség, geciség v leadership gén nevezzük akárminek
briareos
Egyszóval nem volt meg benne BB faktor 😊
ThundersNFL
Ez most olyan mint amikor magadnak adod meg az ökölpacsit... csak te tudod értékelni : -) Mi felénk ez a Shula faktor öcsi.. már csak 6-7 perfect season és beéri BB winekben : -)
Csabee13
Akkor is nehez lesz, mindig az elso a kiraly.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Valaki irta idény kőzbe nehéz kordintorokat találni! Kik azok akik elérhetők!
Miami
A Lions fórumokon egyre többször emlegetik DC opcióként Schwartz-ot hozzátok. Szerintem nem ő lesz (nem tudom mennyire hagyhatja ott a kommentátori vagy milyen melóját), mert ilyenkor sokszor házon belül oldják meg a dolgokat.
Mondjuk Jimbo fel tudná tüzelni őket az biztos.
Bazzani
Évközben nem fognak külsőst hozni, akinek fingja sincs a playbookról, újat meg nem kéne írni így idény közben, max előléptetés lesz. Az LB-coach Duffner pl. volt anno a Bengalsnál DC.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Suh megjött, kaszált, majd edzőt buktatott. Mindehez 4 meccsre volt szüksége. Nem rossz 😊
peach
Hát azért ez barokkos : -)

Miami
A Lions fórumokon egyre többször emlegetik DC opcióként Schwartz-ot hozzátok. Szerintem nem ő lesz (nem tudom mennyire hagyhatja ott a kommentátori vagy milyen melóját), mert ilyenkor sokszor házon belül oldják meg a dolgokat.
Bazzani
Áh esélytelen : -) Interim HC, szezon végén jó eséllyel a 90%-nak ajtót mutatnak.. nem jön ide olyan aki bukhat a dolgon. Aki jönne az meg inkább ne jöjjön : -)
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Suh megjött, kaszált, majd edzőt buktatott. Mindehez 4 meccsre volt szüksége. Nem rossz 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Miami

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Amikor itt volt a Hard Knocks, messze Dan Campbell volt a legemlékezetesebb, karizmatikusabb pozíciós edző. Általában a megbízott edzőknél ez a legfontosabb. szurkolok neki.

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
több mint 10 éve
Amúgy elvileg Coyle is lepakolhat az asztaláról.. Rapoport legalábbis azt mondja őt is elküldték.
Csabee13
Most ebben az a "vicces", hogy az egészben nekem a mienkéhez hasonlóan reménytelen offense volt a legfeltűnőbb. Erre Lazor marad a helyén. Hm.

Ja és Campbell tagja volt a történelmi csapatnak:
#Dolphins interim HC Dan Campbell was with the #Lions from 2006 to 2008 -- was on the 0-16 team (but on IR for most of the year).

Bazzani
1 sack, 642 engedett yard futás ellen.. tök utolsó a csapat.. Offense is egy sz@rkupac.. de ez a Defense...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Amúgy elvileg Coyle is lepakolhat az asztaláról.. Rapoport legalábbis azt mondja őt is elküldték.
Csabee13
Most ebben az a "vicces", hogy az egészben nekem a mienkéhez hasonlóan reménytelen offense volt a legfeltűnőbb. Erre Lazor marad a helyén. Hm.

Ja és Campbell tagja volt a történelmi csapatnak:
#Dolphins interim HC Dan Campbell was with the #Lions from 2006 to 2008 -- was on the 0-16 team (but on IR for most of the year).

Szerkesztette: Bazzani

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
"They have to be pushed, worked, challenged. I'm going to challenge these guys. That's the first thing I'm going to do," Dan Campbell said.

Tökös gyereknek tűnik. Bár csodát tőle sem várok. Majd meglátjuk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 412 — Dolphins fan
Akkor a következő meccset már legalább elkezdem megnézni, mert az utolsó kettőt már el sem kezdtem. Remélem a másik két vakegér is lapátra kerül.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Remélem 5 éve vagyok Dolphins fan és Playoffba akarom látni a csapatot idén! Remélem
Miami
hát az nem idén lesz : -)
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Remélem 5 éve vagyok Dolphins fan és Playoffba akarom látni a csapatot idén! Remélem
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Várható volt. De ne aggódjatok hullanak még fejek. Ide kemény, tökös coach-ok kellenek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
nfl networkot nézem, épp most volt Irvin Open Mic, ez az ember még mindig drogozik ugye?

több mint 10 éve
ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.
Sajnálom Philbint mert biztos jó ember, de nem volt meg benne a kellő tökösség, geciség v leadership gén nevezzük akárminek
briareos
ThundersNFL
Ez most olyan mint amikor magadnak adod meg az ökölpacsit... csak te tudod értékelni : -) Mi felénk ez a Shula faktor öcsi.. már csak 6-7 perfect season és beéri BB winekben : -)
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
briareos

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Vegreeeee
Delonso_
arra gondoltam h amilyen ügyesek vagyunk nem lepődnék meg ha elhoznánk Al Goldent 😀
briareos
O is nagy tulelo, remelem nem sokaig, de Rosstol kitellik hogy idehozza.
Majd jon megint egy Shannahan vagy Mangini.

Szerkesztette: Delonso_
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Meglepődnék ha még más nem lenne kirugva. Ez nem csak Philbinen ment el!!! Az az igazság ilyen teljesitményre akkor is képes a csapat ha a vizesfiú a vezető edző és még a play-eket is ő hivja!

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Vegreeeee
Delonso_
arra gondoltam h amilyen ügyesek vagyunk nem lepődnék meg ha elhoznánk Al Goldent 😀

több mint 10 éve
Vegreeeee