Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Romo nélkül kicsit bizakodóbb lettem volna, de Tonyval a fedélzeten nagyon össze kell kapni magunkat, ha be akarjuk húzni a meccset. Az eddig balhere-megmozdulásokat jegelni kéne és összpontosítani erősen.
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Elhittem, mi? 😀Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉Nem. 😀
RunRickyRun
gyeek
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉Nem. 😀
RunRickyRun
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
We have signed free agent LB James-Michael Johnson.Már megint Brenner? 😀
To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
RunRickyRun
több mint 10 éve
We have signed free agent LB James-Michael Johnson. To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
A victory speechet ki ne hagyjátok 😊 bírom a faszit, csak kéne mellé egy hc tapasztalattal rendelkező tanárbácsi és részemről maradhat.
több mint 10 éve
Igen, jelenleg csak beállítottuk 😀 de el tudnám viselni, ha ez nem jönne össze.Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
Csabee13
RunRickyRun
több mint 10 éve
Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
Csabee13
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
RunRickyRun
több mint 10 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
A Nap Amikor Sturgis Hozta A Dolphins Győzelmet
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
grat!
több mint 10 éve
A Miami ClownFins a védelemnek és Mr. ButtFumble-nak köszönhetően bemákolta ezt a meccset.A W az W, de a teljesítményre büszkék nem lehetünk. Landry viszont nem csak lábban, agyban is ott van 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
miami safeties
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Akkor két egyformán bizonytalan tábor csapata csap össze.Remelem én szekálhatom Delonsot utána
több mint 10 éve
Mit vártok a meccstől?Leginkább attól függ melyik arcunkat mutatjuk 😊 Szerintem itt az elmúlt 4 hét után olyan embert nem találsz aki mer mondani erre valami konkrét dolgot.
Erdekes lesz remelhetôleg
Janek
több mint 10 éve
Mit vártok a meccstől?Erdekes lesz remelhetôleg
több mint 10 éve
Az a szörnyű hogy simán hozhattuk volna ezt a meccset és akkor jönnek a balfaszkodások. 2 jó védekezés után 3down és 40 yardos TD-ket futnak. Azthittem agyvérzést kapok az este. Na innentől nem nézem élőben a meccseket az tuti.És tényleg voltak szép megmozdulások, jó játékhívások, de aztán egy rövidzárlat és megy a drive a kukába.
Ajayi nagyon tetszett simán lehetne váltogatni a 2 futót, sokkal több próbálkozással mint most.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.Amíg nem tud megbízhatóan blokkolni biztosan nem. Az is kérdéses volt visszatérős IR-ről levegyék e, pedig több hete játékra képes. 2. - 3. számú futó szerepkörben mozoghat. Miller most is összefutott 141 össz yardot 2td-vel. Rá nem veszélyes.
Leon78
Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.
Geeri
Szerkesztette: Csabee13
több mint 10 éve
Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.
több mint 10 éve
miamiban a remény hal meg először
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------