NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
Csabee13
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
több mint 10 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
A Nap Amikor Sturgis Hozta A Dolphins Győzelmet
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
grat!
több mint 10 éve
A Miami ClownFins a védelemnek és Mr. ButtFumble-nak köszönhetően bemákolta ezt a meccset.A W az W, de a teljesítményre büszkék nem lehetünk. Landry viszont nem csak lábban, agyban is ott van 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
miami safeties
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Akkor két egyformán bizonytalan tábor csapata csap össze.Remelem én szekálhatom Delonsot utána
több mint 10 éve
Mit vártok a meccstől?Leginkább attól függ melyik arcunkat mutatjuk 😊 Szerintem itt az elmúlt 4 hét után olyan embert nem találsz aki mer mondani erre valami konkrét dolgot.
Erdekes lesz remelhetôleg
Janek
több mint 10 éve
Mit vártok a meccstől?Erdekes lesz remelhetôleg
több mint 10 éve
Az a szörnyű hogy simán hozhattuk volna ezt a meccset és akkor jönnek a balfaszkodások. 2 jó védekezés után 3down és 40 yardos TD-ket futnak. Azthittem agyvérzést kapok az este. Na innentől nem nézem élőben a meccseket az tuti.És tényleg voltak szép megmozdulások, jó játékhívások, de aztán egy rövidzárlat és megy a drive a kukába.
Ajayi nagyon tetszett simán lehetne váltogatni a 2 futót, sokkal több próbálkozással mint most.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.Amíg nem tud megbízhatóan blokkolni biztosan nem. Az is kérdéses volt visszatérős IR-ről levegyék e, pedig több hete játékra képes. 2. - 3. számú futó szerepkörben mozoghat. Miller most is összefutott 141 össz yardot 2td-vel. Rá nem veszélyes.
Leon78
Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.
Geeri
Szerkesztette: Csabee13
több mint 10 éve
Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.
több mint 10 éve
miamiban a remény hal meg először
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 10 éve
ÁÁÁÁ. basszus. Félidő előtti helyzet és nem kérjük ki az időt csak miután 2mp marad, majd utána. ha előtte kikérjük akkor még marad egy támadási esélyünk és ha nem jön össze még FG is jöhetett volna. 😕 jó szájízzel mehetünk az öltözőbe. Ja nem.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Brenner az "állandó" mozdítható. Egyébként jött egy OL tag (Ulrick John), de persze ő sem aktív.Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.Ha volt hely Brenner miért lett waivelve? :-/ túl mélyek vagyunk OL-en úgy látom..
Geeri
Csabee13
kepfeltoltes.hu/151108/CTTYxpMWsAAbUMu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.Ha volt hely Brenner miért lett waivelve? :-/ túl mélyek vagyunk OL-en úgy látom..
Geeri
több mint 10 éve
Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Parker és Kovacs nem utazott el a csapattal. A WR eddig nagy csalódás, bár a sérülései is hátráltatták. Ajayi eddig Gillislee-re hajaz (aki Bills PS tag jelenleg). Remélem jövőre nem lesz ennyire inaktív.
kepfeltoltes.hu/151108/CTJgLwLUEAEEfY3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ajayi aktiválva, Brenner waivelve. Érdekes hogy épp az utolsó pillanatban ahhoz, hogy ma játszhasson. Meglepne azért ha aktív lenne.Parázs csata lesz ez, nagyon várom.
Remelem Chris McCain kap lehetőséget Wake sérülésével, nagy kedvencem a srác. Amúgy meg Shelby is motivált lesz, egy jó teljesítménnyel elkezdheti Vernont kitúrni maga elől a rangsorban.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
az ellenfél a mumus. ennél többet nem is kell mondani. nem mellesleg itt lesz tyrod taylor. pattogatott kukoricát készíteni.
több mint 10 éve
Mccain meddig nem játszhat?