NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Zseniális. A meccsen már fel sem húzom magam, de azon hogy ezek után tuti jön a rebuilding Tannebaum irányításával... Inkább teszek rá. Jó előre. Úgy évekig.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
kepfeltoltes.hu/151129/Inactive-CU_i6F8UYAA9-6l_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSemmi különlegesség.
Ezek szerint Jenkins, Misi, Landry és Matthews is bevethető. Így már azért jobb a helyzet. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
lásoj szettekdolphinsstyle.com/
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Számomra még az sem világos hogy szélső LB vagy DE lesz nálunk.Ezt nem tudta eldönteni a Jets stábja sem négy év alatt. 😊
RunRickyRun
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Számomra még az sem világos hogy szélső LB vagy DE lesz nálunk.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Első körös választott volt 4 éve a drafton, tehát nem újonc de nincs is kiöregedve még. Ha be tud illeszkedni a sémánkba akár még több is lehet. Ha....
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy túl sokat javítana a helyzetünkön. Jövőre nem igen tartjuk meg + idén nem nagyon villogott. Rotációba jó lesz pár meccsre.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Coples-t claimeltétek.
több mint 10 éve
Miller 7 futás Ajayi 4 futás. Az annyi mint 13 kisérlet. A dallas 36 futás. Nem értem miért hanyagoljuk ennyire a futást.Főleg, hogy még ment is... de kb egy drive után screen, screen, play action... 15yd bünti
RunRickyRun
több mint 10 éve
Miller 7 futás Ajayi 4 futás. Az annyi mint 13 kisérlet. A dallas 36 futás. Nem értem miért hanyagoljuk ennyire a futást.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
kepfeltoltes.hu/151122/CUbfdGBUEAANRk7-most_www.kepfeltoltes.hu_.jpgJenkins nagy kiesés.
több mint 10 éve
Dolphins are a 2.5-point underdog to a 2-7 team...at home.Ez azért vért kíván. 😊
több mint 10 éve
Szét kell futni őket, ennyi a titok.. 😊
több mint 10 éve
Romo ide vagy oda, nem lesz tényező. Ez a mi meccsünk és kész. 😊
több mint 10 éve
El is kelt közben. 😊We have signed free agent LB James-Michael Johnson.Már megint Brenner? 😀
To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
RunRickyRun
Csabee13
több mint 10 éve
Romo nélkül kicsit bizakodóbb lettem volna, de Tonyval a fedélzeten nagyon össze kell kapni magunkat, ha be akarjuk húzni a meccset. Az eddig balhere-megmozdulásokat jegelni kéne és összpontosítani erősen.
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Elhittem, mi? 😀Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉Nem. 😀
RunRickyRun
gyeek
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉Nem. 😀
RunRickyRun
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
We have signed free agent LB James-Michael Johnson.Már megint Brenner? 😀
To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
RunRickyRun
több mint 10 éve
We have signed free agent LB James-Michael Johnson. To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
A victory speechet ki ne hagyjátok 😊 bírom a faszit, csak kéne mellé egy hc tapasztalattal rendelkező tanárbácsi és részemről maradhat.
több mint 10 éve
Igen, jelenleg csak beállítottuk 😀 de el tudnám viselni, ha ez nem jönne össze.Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.De volt 😊 1980 Seahawks
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
Csabee13
RunRickyRun