NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Erre azért nem számítottam. Ráadásul Wake is lesérült 😕
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
A védelmünk koncepciójára leszek nagyon kíváncsi. Az alap hogy a védőfalnak dominálni kell. Ami ez után jön az a kérdés.Coyle a Pats ellen kétféle meccset mutatott be:
1: Blitz Bradyn, Gronk támadva a LOS-on, rövid zónák telítése, a hosszú passzokat meg talán nem lesz idő megjátszani, ott maradhat 1v1.
2: Majd a D-line megoldja. Érthetetlen off coverage. Gronkon Jones egész meccsen, akit ugyan levesz a pályáról, de a védelem többi része azt se tudja mi van.
Remélem most valami, az elsőhöz hasonló lesz a terv. A Pats passzjátéka szerintem erősen az irányító - elkapó összhangra, ritmusból játszott rövid passzokra alapul, melyek ellen a DB-k sokszor szinte esélytelenek. Ebből következik hogy jó lenne megkergetni Bradyt, nem mintha nem kergetne az őrületbe hogy mindig talál egy üres elkapót, pedig mar majdnem a nyakában a védő. Ugyancsak jó lenne látni, ha a védőink tudnák büntetni az elkapásokat, de Bradyt se lenne hátrány ütni vágni.
Másik fontos tényező hogy Gronk óriási mismatch, a CB-nek nagy, az LB-nek gyors. Nálunk itt van Jenkins és Jones, ők meg tudják fogni, tavaly is meg tudták.
Amitől félek az az, hogy Taylor szénné lesz égetve. A Texans ellen es a Titans ellen is folyamatosan megégett, ha nem tud túllépni a saját árnyékán akkor hosszú este elé nézünk.
Támadóoldalon nagyon fontos lesz egy jó futójáték. Valamint olyan playek amik magukban hordozzák a viszonylag könnyű yardokat. Reménykedjünk hogy nem lőttük el az összes puskaport eddig, és meg lehet lepni a Patset! 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
A Pats minden Power Rank-on az első csapat, veretlenek 6-ból 6 és otthon lesznek. Szóval a zászló nagyon nekik áll. Ezek után ha mégis hoznánk a meccset, azthiszem Campbell menybe menne!
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Olvastam valami Calvin Johnson Trade röl és 4 csapatot említettek közöttük minket is! Pontosan mi is ez? Meg nem igazan világos!Erről ugyan nem olvastam de nem hinném hogy Calvin a mi játék stilusunkba jó lenne. Neki hosszú nagy passzokat kell adni, mi meg rövid gyors passzokkal játszunk. Ugyanez volt Wallace példája hogy nem tudtuk kiszolgálni hosszú passzokkal.
Miami
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Olvastam valami Calvin Johnson Trade röl és 4 csapatot említettek közöttük minket is! Pontosan mi is ez? Meg nem igazan világos!
több mint 10 éve
Most nem hiszem, h meg tudjuk őket lepni, mint anno a Wildcat-tel. Feljavulásunk most nincs az előnyünkre. De ne legyen igazam. Szakítsuk meg azt az októberi hazai verhetetlenséget !
több mint 10 éve
utóbbi években el-el csíptűnk egy meccset pats ellen, de azok nálunk voltak. legyen jó, ne sérüljön meg senki, max 12-4el zárunk 😀
több mint 10 éve
megértük: ryan tannehill, afc offenisve player of the weekszépen játszott, de én Millernek vagy Landry-nek adnám inkább 😊
Ventura
Én is pozitívan állok a meccsez. De hát mit is tehetnék egy Fleming vs. Wake, tetszőleges újonc/másodéves OG/C vs. Suh párharc láttán 😊Az öreg Palpatine Hoodie meg Darth Brady egy kis pass rushtól nem ijed meg. De azért remélem hentereg egy keveset az "ifjú" Padawan.
Mondjuk azért reménykedem, hogy valamit kitalálunk majd 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Ezen a két meccsen több potenciál lett kihozva a csapatból + a játékosokból mind az elmúlt 2-3 évben.Ki kell aknázni és a lehetőségeket kihasználni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
megértük: ryan tannehill, afc offenisve player of the week
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Én is pozitívan állok a meccsez. De hát mit is tehetnék egy Fleming vs. Wake, tetszőleges újonc/másodéves OG/C vs. Suh párharc láttán 😊Mondjuk azért reménykedem, hogy valamit kitalálunk majd 😊

több mint 10 éve
Mindenki olyan borúlátó (bár ennél a társaságnál/csapatnál nem csoda).Én győzelmet várok, mert ezt a lendületet (egyelőre) nem lehet megállítani. Biztos lesznek trükkös játékhívások. Renben lesz az a meccs. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Mivel én vagyok újabban a pesszimista a társaságból 😊 :Már csak az a kérdés kinek/minek a vége közelg? 😀
bestofsimpson.com/uploads/c9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d.gif
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Mivel én vagyok újabban a pesszimista a társaságból 😊 :bestofsimpson.com/uploads/c9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d.gif
több mint 10 éve
Szerintem lehetséges, bár idegenben lesztek.Földön és levegőben is veszélyesek vagytok, és a DLine is erős. Suh alighanem erre a meccsre összeszedi magát, szóval lesz nyomás rendesen. Én nem várok sima meccset, szerintem a végéig kiélezett találkozó lesz.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Bízok Campbell-ben, hogy péntek hajnalban ki fog találni valamit a Pats ellen. Kinek mi a megérzése a meccs előtt? Van reális esély a győzelemre?Nem tudom. szerintem kisebb csoda kéne a győzelemhez, de egy tisztes helytállást mindenképpen remélek. Ha ki is kapunk, azt harcolva tegyük, mert egy év eleji szintű megalázó bénázás mind a csapatnak, mind a közönségnek nagy lelki pofon lenne (hype most nem számít).
Ha lehozná a pats meccset is győzelemmel, azthiszem nem keresgélnénk jövőre új HC-t!
RunRickyRun
Persze, ha mi kapnánk el a Pets nyakát, akkor nagyon korán lenne idén karácsony 😀 (szép álom).
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Tessék szavazni 😉Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Bízok Campbell-ben, hogy péntek hajnalban ki fog találni valamit a Pats ellen. Kinek mi a megérzése a meccs előtt? Van reális esély a győzelemre?Ha lehozná a pats meccset is győzelemmel, azthiszem nem keresgélnénk jövőre új HC-t!
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
A pályán kell majd megmutatni holnapután... ne vegyük fel Rex Ryan stílusát.cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/002/253/073/d6d3b72e584339a93cc64b65db889a10_original.jpg?1445881545vicces h mr inactiv rakat ilyen képet magáról.
RunRickyRun
wakenél még azt mondanám h ok, (bár abban az esetben is izléstelennek tartanám) de így simán szánalmas.
szerintem
briareos
több mint 10 éve
cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/002/253/073/d6d3b72e584339a93cc64b65db889a10_original.jpg?1445881545vicces h mr inactiv rakat ilyen képet magáról.
RunRickyRun
wakenél még azt mondanám h ok, (bár abban az esetben is izléstelennek tartanám) de így simán szánalmas.
szerintem
több mint 10 éve
Az első félidei játékot kell erőltetni. 😀Az értékmérő meccsek most jönnek, aztán már tisztábban látunk.
De az biztos, h ez a stáb vállalható és a csapat végre nézhető meccseket játszik.
több mint 10 éve
Persze, sok babérra nem számítok, de attól függetlenül akkor is szép volt ez a két meccs és az összehordott statisztikák 😊Ahogy Johnny Cage is megmondta Goro-nak: innen szép pofára esni 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Túl nagy a hype 😊 Miközben visszahúznak minket a földre nehogy pofára essünk.
több mint 10 éve
Tannehill 158.3-as QbRat-ingel zárt.És beállított egy NFL rekordot is 😊
| Szevasz 😀 |
alatriste
Believe In Your 'Fins!