NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Van valaki a Szabadügynők piacon akire rá repülnénk?
Miami
Nincs és Trade deadline is letelt, szóval abból főzünk ami van.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Van valaki a Szabadügynők piacon akire rá repülnénk?
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Remélem az Raiders odacsap A JETS nek!
Miami
Szolgálatodra (:
QB-juk sem maradt...
Pari
Kösözönjük. 😊

Remélem mi is visszavágunk a Jets-nek és a Bills-nek is. Még így is, hogy sok a hiányzó.
Remélem most majd észre veszik, hogy kell egy normális backup tackle is a csapatba.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Miami
Szolgálatodra (:
QB-juk sem maradt...

Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Na , Hawuan Hames is kiesett 4-6 hétre. Wake készülhet a következő szezonjára. Biztató mindenesetre. Van kihívás bőven.
DM13
Fox ahányszor pályán van annyiszor kaptunk ki. Kellemetlen..

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Akkor most kell 3 w zsinórba!
több mint 10 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 412 — Dolphins fan
Na , Hawuan Hames is kiesett 4-6 hétre. Wake készülhet a következő szezonjára. Biztató mindenesetre. Van kihívás bőven.

több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Azthiszem a jövőhét lesz a mérvadó. A bills ellen nyerni kell, hasonló mérleg, csoport rivális. A pats azért nagy falat minden csapatnak. Viszont ha a jövőhét megint ilyen lesz, na akkor nemtudom hogyan tovább.

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...
Geeri
Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
RunRickyRun
Tuti altattunk! Elvégre még két meccsünk lesz ellenük! 😀 😛
Geeri
A zacsit már lehúzhatod a delfin fejéről, okafogyottá vált. Ez a csapat már vállalható , a Pecc elleni L ellenére is.
DM13
Bills ellen azért szeretnék látni egy győzelmet.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mccain Wake James, sérült, nekünk nincs még hely a sapka alatt? hozni egy jó védőt? Láttam Watt a Packers fele megy!
Miami
TT nem fog kiadni ennyi draft cetlit, még ha Wattról is lenne szó. Álomszerű lenne, wisconsini srác, packers drukker, de ez inkább csak média hír. És ha jól emlékszem kb 28M dead money lenne utána idénre Houstonban ami nem kevés, viszont baromi sok.

| Bár nem tudnék nem örülni ha mégis 😊 a sok draftcetli ellenére sem |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...
Geeri
Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
RunRickyRun
Geeri
A zacsit már lehúzhatod a delfin fejéről, okafogyottá vált. Ez a csapat már vállalható , a Pecc elleni L ellenére is.

több mint 10 éve
Geeri
RunRickyRun

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Geeri

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Mccain Wake James, sérült, nekünk nincs még hely a sapka alatt? hozni egy jó védőt? Láttam Watt a Packers fele megy!
több mint 10 éve

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ki lehet Wake sajnálatos sérülésének legnagyobb nyertese játékidő szempontjából?
Fede?
Bazzani
Shelby inkább, szerintem.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Ki lehet Wake sajnálatos sérülésének legnagyobb nyertese játékidő szempontjából?
Fede?

több mint 10 éve
Jöhet Jordan?
Miami
Eltiltották egész évre... meg amúgy sem jön az már sehova szerintem.
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Jöhet Jordan?
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 969
Oh Wake szezonjának annyi!
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
 cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/002/253/073/d6d3b72e584339a93cc64b65db889a10_original.jpg?1445881545
RunRickyRun
inkább csendben maradt volna...
több mint 10 éve
Lazor mikor jön rá hogy futás nélkül nem megy?

Rovid volt a het, de ezerszer inkabb játszunk szarul egy Pats ellen mint egy kötelező meccsen.

Wakenek kalap kabát idénre sajnos ha valoban Achilles sérülés. James lábát is imába lehet foglalni. Meg én egy Sean Smith reunionnnak is tudnék örülni ha igazak a pletykák.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Sajnos a csoda elmaradt, de valljuk be papiron kevés sanszunk volt. Rengeteg hibával játszottunk és wake elvesztése pótolhatatlan veszteség. 😕
AZért egy szorosabb végeredményben reménykedtünk inkább mint győzelemben. A futást teljesen nélkülöztük 9 próbálkozás millertől és ez van amikor egyoldalú a játék és passzokra vagyunk kényszerítve. Trükkös játékok is elmaradtak. Összességében nagyon gyenge volt mindenki most, és mintha a régi vezetést láttam volna ujra.

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Utálom mikor bejönnek a megérzéseim...