cikesz

Baltimore Ravens

cikesz
Lakhely
Szany
Utoljára láttuk
10 hónapja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
589


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
JK santa. Senki ne mondja hogy nem latja.
RedFive
Csak azért néztem fel, hogy beírjam ez durva. Most vagy sérülten játszik, másik eset pedig, hogy ez ilyen.
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Feljöttem fórumra katasztrófa turistáskodni, ATYA F ASZ!!!
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Hogyan és mikor változtunk ekkora szánalmas brigáddá…
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Ricard mekkora pencake Judonon😨
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Faalele mellett Wise is úgy játszik, mintha ő lenne a 3. Bosa
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
A checkdown se pontos…
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Ezért vettem meg a game passt 55k ért , hát kifolyik a szemem esküszöm
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Alex Smith kevesebbet dobott oldalra b+
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Lamar eddig inkább néz ki UDFA nak, mint 250 milla garis kubénak…
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/292187996_1079019032702303_252883987680174316_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=Uxutj6lR8VAAb4MSj15&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfAJLXXo6FcIg2SV8edf9uBRXEc1rGHsn3OlYeWqtW9K9Q&oe=66295DCD
Baltimore Ravens on Instagram: "Welcome back @jhouston50❗️ We’ve agreed to terms on a 1-year deal❗️"
30K likes, 352 comments - ravensJuly 7, 2022 on : "Welcome back @jhouston50❗️ We’ve agreed to terms on a 1-year deal❗️".


Houston in da house!!ezazz

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Wynnt miért várjátok annyira? Mi ez a hatalmas bizalom irányába, Ő rookie, nem? Gronk meg visszajönne, egyből el is tiltanák fű miatt.
Szokol
Gronk nyilván talán csak nem hülye. Ha vissza akar térni, megvárja amíg a vérében a THC szintje a megengedett szint alá csökken. A cannabidiol valóban nem pszichoaktív szer, az EU-ban engedélyezett is kozmetikai célra pl. De mivel a vérben a THC nem tud jelentkezni, hogy én spanglitól vagyok, én meg gyógyszertől, ezért eltiltás jár érte, ha ki tudják mutatni.

Amúgy ezzel is lassan kellene kezdeni valamit a ligának, mert a fűnek k. nincs teljesítmény fokozó hatása. A játék közben szerzett fájdalmat meg nem fogja elmulasztani az ibuprofen. Ha becsukni nem akarják a boltot, csak jobb lenne valami egészségesebb fájdalomcsillapítót használni, mint az ópiátok.

(Ha rosszul fogalmazok valahol, ne üssetek nagyon, nem vagyok orvos.)
Kollega
Egy kis OFF a fű témához.

Én Chron beteg vagyok srácok (aki nem tudná mi az: egy gyulladásos bélbetegség) én szerencsés vagyok eddig viszonylag kevés tünetet tapasztaltam. Egyszer viszont ki*asszott szarul lettem, bementem a korházba bent is fogtak, kaptam mindenféle szteroidot Medrolt stb.... mégse lettem jól. Végülis a magyar orvostudomány mikor már nem igen tudott mit kezdeni velem, hazaküldtek, hogyha tovább szedem a szteroidot jobb lesz. Gondolhatjátok jobb lett...

Ekkor baratnőm anyuja elvitt egy menő Pesti természetgyógyászhoz, aki szoros kapcsolatuk révén adott nekem egy komoly mennyiségű THC-t tartalmazó CBD-t egy fiola ( kb egy dl) 70 ezer forint volt. Mondanom sem kell ezt totál illegálisan, amerikában volt egy kurzuson és onnan csempészte be az országba, ha jól emlékszem. A lényeg, hogy 3 nap alatt teljesen rendbe hozott úgy, hogy 3. Nap már munkába álltam Ausztriában. Előtte pedig az infúzió kúrával, szteroidok és minden szarral amit belémnyomtak annyit értem el, hogy fogytam 4 kg t 2 hét alatt.

Szóval én első kézből tapasztaltam mi ez és nem csodálom, hogy a játékosok eltiltások árán is nyomják.(persze volt h első nap úgy szétcsapott, hogy ágyon feküdtem és egy óráig csak szakadtam míg már el nem zsibbadt mindenem 😀 )

De higyjétek el nem véletlenül nyomják ezt és ha halljátok ne az jusson eszetekbe, hogy hülye gandzsás feka *aszért ilyen ostoba szedjen fájdalomcsillapítót...össze se lehet hasonlítani.

Jó lenne, ha haladna ez a csőlátású világ picit és támogatnánk azokat, akik szélesítenék a gyógyítás skáláját, de ne legyünk naívak sajnos a gyógyszeripar is egy X milliárdoe biznisz és ezért az előrelépésre várhatunk.
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Egy kis OFFb srácok, de muszáj beraknom,akkorát nevettem ezen.. 😀
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/70365474_1185111915027053_1332007441688166400_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=bVhowl8CsgAAb7jXEkL&_nc_ht=scontent.xx&oh=00_AfCu29806dzKqDdnIKZA5bwTie9XwBnQz5pXVmVK2adNog&oe=66238671
Mohamed Sanu after trade from Falcons to Patriots | LMAO 😂 😭 | By NFL MemesFacebook
LMAO 😂 😭
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Ez valami félelmetes nem csak Henry, ez a győztes mentalitás amit Vrabel képvisel. Minden elemében az alapszakasz bajnok fölé nőttetek. A mi olasz csődörös playoff rununkra emlékeztet ez a csapat, minden sikerül, de ez nem szerencse vagyis úgy mondanám azért van mellettetek a szerencse, mert ez a Titans piszkosul akar és a sportban ekkor születnek NAGY dolgok. Grat, és remélem ennek a nagyságnak nem itt van vége.

Szerkesztette: cikesz
több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
nekem ez sem tetszik, hogy flaccoval szembeállítják és úgy védik lj-t, hogy joet szidják. a másik oldal meg félig-meddig szurkol a saját csapata ellen, hogy leírhassa, hogy megmondtam, hogy lemar nem tud dobni, szar. hagyjuk ezt abba, nem vezet sehová. ne legyen lemarnak minden dobása nagyító alatt és minden rossz meccse után ne jöjjenek már elő a “megmondtamok”...
gedam
Ezzel teljesen egyetértek, Flacco nem lesz se jobb se rosszabb attól, hogy LJ itt van. Aki nézte a Ravens meccseket Kyle Böllér időkben az a seggét a földhöz verte mikor megérkezett Flacco a game management szintű QB tudással mert az elődhöz képest hatalmas fejlődés volt ami a védelem mellé elég is volt.
Az, hogy azóta itt mi történt szurkolói szempontból most már mindegy is, végig szenvedtük azt az 5 évet - se a szurkolóknak se Flacconak nem jó, hogy itt van úgyhogy ideje tovább lépni.
A fentiek miatt én mindenképpen örülök LJ-nek mert így vagy úgy de változás van/lesz abban a langyoshúgyban amiben voltunk eddig - ettől függetlenül viszont én a szkeptikusok táborát erősítem de remélem rámcáfol mind a FO mind Lamar.
Kiváncsian várom az offseasonban, hogy
- melyik csapatrészekben tudunk erősíteni (én örülnék ha D szintjét tudnánk tartani, esetleg egy-két playmakerrel erősíteni - elvégre ez még mindig az AFC North és Baltimore 😊)
- Wink tud-e fejlődni mert bár szép ez az eredmény de azért a TO-ek és a sack-ek hiányoztak nekem időnként ( Titans meccset leszámítva😊)
- Marty gondolom marad a helyén (ha csak meg nem kapjuk azt az ajándékot, hogy visszavonul mint Pees 😀 ), mit tud kitalálni így, hogy teljesen új éra következik az offens-t illetően. bevallom ettől fázom jelenleg a legjobban...
- Mi lesz az öreg Suggs-szal? Bár egyre kevésbé tényező de mégis csak a régi oldschool Ravens D utolsó megmaradt darabkája, a mentalitást még mindig tovább tudja adni, így remélem nem kér sokat és Raven for a lifetime lesz mint Ray papa
Snagal
Kis OFF ehhez:

Boller akkora szar, hogy amikor madden 08 ba 12 éves fejjel, megszerkesztettem 99 esre, hogy megverjem a Manning és Harrison vezette Coltsot, meghalt a gépbe az alaplap meccs közben, mikor pályára lépett volna.

Szerkesztette: cikesz
több mint 2 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Csak kérdem 1/31n mem lett volna vki ebből a classból? Bár nyilván felmérték, és persze később derül ki... Remélem bevàlik!
dande
Miert ne lett volna? Minden evben van olyan, akirol utolag kiderul, hogy o lett volna az ember. Ellenben a Chiefs Super Bowl ablak nyitva, a parkanyon allnak. Most akarnak nyerni, nem mikorra Mahomes agyon van verve. Olyan megoldast akartak, amit lehetoleg biztos. Fisher nem volt jo? De. Schwartz kituno volt. Azonban nem birtak.

A Chiefs nem a vedelemmel akar nyerni. Pedig lehetne kivalo pass rushert, CB parost, akarmit hozni.
Tobb passzolt TD-t akar, mint az ellenfel. Nagyjabol ennyi, mondom evek ota, nincs "B" terv. Mikor szoros az allas meccs vegen, PO-ban, mindenki passzol, itt eleve azt jatszak. Az a Chiefs terepe, remelhetoleg nyernek. Es latjuk, ez mukodik, barmily eccerunek tunik.
Akkor pedig egy feladat van. Megvedeni Mahomest, hogy passzolhasson, minden mas kevesbe szamit. Es nem kockaztatni ezen, csak amit tenyleg muszaj. Kerul amibe kerul. Minel tovabb jatszhasson magabiztosan, magas szinten Mahomes.

Nem tudjuk, ez vegul mit eredmenyez, de en latom a koncepciot benne.
ulpianus
1/31 - re ki marad? Radunz? Állítsd oda egyetemi megyeiből JPP elé...Túl nagy ugrás ez a szint...A Top prospectek is évek mire beletanulnak, lásd Tunsil vagy a tavalyi első számú OT Thomas-t, hogy égették a Giants-ben. A Chifes és Mahomes minden évben win now-ban van. Bizonyított stabil játékos kell, akire számíthat Mahomes, ezt megkapták nem is drágán lásd Tunsil trade. Mai NFL-ben nincs sikeres csapat vakoldali OT nélkül, Chifes pedig túl jó csapat, hogy projekt játékost húzzanak az Off. egyik legfontosabb posztjára. Nem hülyék dolgoznak itt Kansas City-ben, nagy bánatomra.😉
több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Ibrát még kickernek.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/92830399_3788066704601593_6123092092290859008_n.jpg?stp=dst-jpg_p600x600&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=dGyeztJKF4EAb4yJ86n&_nc_ht=scontent.xx&oh=00_AfBa1jOtAfEO1yuiNWcu4BFgIYlIgZvdmET8NIVgYKj5-A&oe=66432F79
NFL Memes
Everybody's hoping on the bandwagon 😂
több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Kit látnátok szívesen HC-ként jövőre Ravenek?
KeyG

HC:Hue Jackson
OC:Trestman
DC:Rob Ryan

Még egy negyedet se sikerülne megnyernünk.
több mint 5 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Úgyis nagy a mélység safety poszton nálatok, Haha-ért korrekt ár a 4.kör.
Nem értem ezt a csalódottságot...
Itt az NFC-be amúgy is csak ilyen irányítók jöhetnek szemben egy esetleges playoff meccsen, mint Brees, Goff, Wentz, Ryan, Cousins.

Irónia OFF!

Hayward szindróma, pár év és top5-10 lesz a posztján.
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Ezek a huzások te io ég, szinte a 6 pikk ment a kukába, mert szerintem egyik sem lesz kezdö soha. Tejesen felesleges gyűjtögetni a pikkeket.
Norbi180
Kielemeznéd, hogy pontosan mik azok a részletek a 6 játékos képességeiben/játékában, ami alapján 100%-ban leírhatjuk őket már most?
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 589
Travis Jones!!!!! 😁

Orulok. A vedofalunk sokkal jobb lesz.
RedFive
Hibátlan eddig ez a nap
KeyG
Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!
Kozel brillians.

Az a felelmetes, hogy kurva sok csapat ha veszelyben erzi a valasztasat ugral felfele cserelni.
EDC meg mint a pok aki megszotte a halot es biztos a zsakmanyban. 😄 sot egyszer meg le is cserelt!

Holnap (ha ma mar nem jovunk fel a negyedikbol) a 6 db negyedik koros cedulaval nagyon jo kis projekteket lehet kimustralni!!! Meg lesz meg egy 6.is...
RedFive
klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.
gedam
Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.
Én ezt a döntést nem tudom támadni egy 21 éves játékosnak jobb a szervezete mint Suggsnak aki 30 évesen szakította el 12 ben és játszott még azután 7 évet.
KeyG
nekem elegem van a sérült játékosokból, én soha nem húztam volna ki. egy újonc sérüléssel kezd elég nagy rá az esély, hogy nem tudja a tőle elvárhatót lerakni 4-5 évig és kikopik. hollywood ilyen, most megmondom, hogy teljes lejtmenet lesz, bateman ne legyen, de eddig nem bizonyított, tua most így hirtelen. nem tudom, cáfoljon meg, de nekünk lukakat kéne tömködnünk egyelőre, nem pedig bizonytalan kimenetelű hof matériákra vadászni.
gedam
EDC fityiszt mutatott a serulesbogarnak, 3 ACL szakadasos mellett volt 3 labadozo achilles szakadt, igy kellett meg 1 hogy Achilleusz gyozzon. 😉

Ojabo utan kiment meg 5 olyan total projekt (koztuk tobb igen zuros) edge amilyenbol van meg bent masik 7-10. Itt mar reg a zavarosban halaszas a tema. Enegbare, Robinson, Clemons, Smith, Barno, Thomas es Anderson . Ha kapzsik (es hulyek) vagyunk huzunk meg harmat... Enegbare top 50 es es meg bent van (Adam Anderson top 3 ban volt meg emlegetve valamikor).

Kozbevetes: Eyioma Uwazurike magat Edge nek tartja. 6'6' magas es 320 font. Azonnal kihuznam es zsupsz DE-DT a vedofalba, nyami!

Ojabo egeszsegesen a top 5 passzsietteto kozt volt. Azert ez mellette szol. Ojabo michigani edzoje lett nalunk a DC. Ez is. Oweh a gimis baratja, majd egyutt keszulnek, ez is. Ha nem serul le elso korben lengethettuk volna a zsepit utana mert ugy kiviszik elolunk. Nem lehetett bent hagyni.
RedFive
A draft arra való, hogy kiválaszd a jövő csapatának alapköveit. Lyukakat tömködni arra ott a free agency meg a kukázás.