cikesz

Baltimore Ravens

cikesz
Lakhely
Szany
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
457


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Levezette, de teljesen mindegy a kerdes szempontjabol hogy fer be Clowney. A lenyeg nem kell elkuldeni senkit miatta.

A kerdesekre a valaszok megleptek, ezert kerdeztem a ti velemenyeteket.

60% mondta hogy vele SB.
no
én most inkább sürgősen elkezdenék keresni egy safetyt
gedam
Miért ?
Nem csinált semmi rosszat elméletileg.
Az asszony bolondúlt meg.
Na Bumm neki megcsalta az asszonyt és ivott.
Szerintem ez nem ok arra hogy kidobjátok.
Álszent egy világ ha ez kettő ok elég arra hogy valaki elveszítse a munkáját.
Rózsa Sándor (betyár)
azért írtam, hogy várjuk meg, hogy lesz-é videó. amikor a stukkert a fejéhez nyomta, akkor elvileg az asszony verte, majd elkezdtek dulakodni a földön a fegyverért. na most ha esetleg kettőt rávert az asszonyra, akkor itt vége a karrierjének. azt elnézik, ha a nő orrbagyűri, de ha nem volt “arányos” et a dulakodás közben, akkor szopó.
gedam
Figyu nem tudom de tényleg.
Ha valaki töltött fegyvert szegez a fejednek és azzal hadonászik magából kikelve szerintem simán belefér ha lekeversz neki dulakodás hevében/közben egyet kettőt ha ezzel az életedet és mások életét véded.
Független hogy ki vagy micsoda az illető.
Tudom sokan kilesznek akadva de hát hogy nő meg stb....
De szerintem ilyen esetben totál mindegy hogy nő e vagy gyerek vagy ki az illető ha ezzel egy nagyobb tragédiát előzöl meg.
Rózsa Sándor (betyár)
Pontosan.

Oké megcsalta az asszonyt ejnye-bejnye. De napi százezer ilyen történik.

Ha valaki feldúlt állapotban fegyvert szegez rád és te dulakodás után elveszed tőle-ebbe mi az, ami nem minősül önvédelemnek? Nem lövöd meg utána, nem vered úgy agyon (amikor nyilvánvaló erőfölénybe vagy), hogy belerokkanjon akkor ebbe mi lehetne olyan vérlázító, ami miatt CUT lenne ET sorsa, amikor nem túl balhés csávó alapból!?

Nem vagyok tisztába se az Amcsi se a Magyar jogrendszerrel ilyen téren, de így paraszti ésszel elég fura. (Persze, ha csak nincs olyan, döntő tény amit nem tudok, de mindenki csak erről ír).

Szóval én nem érteném, mégha a csapatoknak adniuk kell az amerikai nyáladzást akkor se.
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Lehet egyedül vagyok ezzel, de ebben a színösszeállításban egészen bejön ez az új logo. Lehet ebben benne van, hogy már valamennyire megszoktam, és ki lehetett volna hozni belőle 100szor többet, de nem olyan vészes, mint elsőre tűnt.
roberto23
Nem tudom egyedül vagy-e vele, a kosfejes Rams logokat kifejezetten szerettem, de ez valami borzalmas, nem is beszélve arról hogy ha nem lenne mellette a LA Rams felírat biztos lennék benne hogy a Chargersé /a sárga színnel erre csak ráerősítenek/.
Cuchulain82
Valahol olvastam még a logó hivatalos megjelenése előtt, hogy mindenképp beleszerették volna tenni az LA-t, ezzel is jelezve, hogy ők LA elsőszámú csapata. A színekkel pedig nekem nincs bajom, Los Angeles,Hollywood és az új logóban is közös: élénk, csillog és ha nem is mindig pozitívan de beszélnek róluk.

Nekem is jobban tetszett a régi Rams logó, ha hivatalos a forrás(fingom sincs hol olvastam,azért), akkor ez eléggé megkötötte a dizájnerek kezét. Persze lehetne jobb is...mint mondtam az előző nekem is jobban tetszett, de szerintem ez jobban LA és ez már az LA Rams.
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
McPhee visszatért 1 évre, ahogy várható volt.

 www.instagram.com/p/B_0G7jKH5E5/?igshid=16q5lmgj19zzb
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Az OLB poszt ami nagyon vékony a kezdők mögött, ide kellett volna valaki. Felek ugy voltak vele, hogy Gholston majd beugrik ha kell, mert 4-3ban DE volt. Deee azon kívüli hogy többször is körbeszopkodták, hogy mennyire prototipus...
Amúgy rendben vagyunk 🙃
zolkoo
Pár hete beraktam, hogy Durant is felugrik a bandwagon-ra, elvégre ismerjük...

Itt a válasz, meg is oldja a pass rush problémákat:

 www.instagram.com/p/B_iuDtaJcuh/?igshid=14dk3epjunffs

Nem tom neki vagy JPP-nek vannak hosszabb kezei.😃
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Én bírtam Fluker-t a ‘Bamán. Versenyhelyzetet teremteni teljesen ok.

Humphrey-nál pipa az ötödik éves opció, bár ez senkit se lep meg.
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Hú ezt szerintem odatettétek, marha jó kis class ez.

Utolsó LB helyett jöhetett volna a kis Moss Burrownak, de így is korrekt.

Azért a Mixon, AJ Green, Boyd,Ross, Higgins ligaszinten is veretes névsor. J Williams legyen egészséges és valahogy a falat rakjátok össze...akkor már idén is lehet bugi a jungle-ben.
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Anae miért csúszik ennyit ?
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Ott a Pats kicker
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
ha már UDFA, Hall is az lesz?
Löfli
Van még két és fél kör.
Bazzani
Kellett mondani, Jets.
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Amúgy hol tart az élő adás? Nálam 145. pick, Philly
csi77
Nálam is

Legkedveltebb fórum hozzászólások

7 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Wynnt miért várjátok annyira? Mi ez a hatalmas bizalom irányába, Ő rookie, nem? Gronk meg visszajönne, egyből el is tiltanák fű miatt.
Szokol
Gronk nyilván talán csak nem hülye. Ha vissza akar térni, megvárja amíg a vérében a THC szintje a megengedett szint alá csökken. A cannabidiol valóban nem pszichoaktív szer, az EU-ban engedélyezett is kozmetikai célra pl. De mivel a vérben a THC nem tud jelentkezni, hogy én spanglitól vagyok, én meg gyógyszertől, ezért eltiltás jár érte, ha ki tudják mutatni.

Amúgy ezzel is lassan kellene kezdeni valamit a ligának, mert a fűnek k. nincs teljesítmény fokozó hatása. A játék közben szerzett fájdalmat meg nem fogja elmulasztani az ibuprofen. Ha becsukni nem akarják a boltot, csak jobb lenne valami egészségesebb fájdalomcsillapítót használni, mint az ópiátok.

(Ha rosszul fogalmazok valahol, ne üssetek nagyon, nem vagyok orvos.)
Kollega
Egy kis OFF a fű témához.

Én Chron beteg vagyok srácok (aki nem tudná mi az: egy gyulladásos bélbetegség) én szerencsés vagyok eddig viszonylag kevés tünetet tapasztaltam. Egyszer viszont ki*asszott szarul lettem, bementem a korházba bent is fogtak, kaptam mindenféle szteroidot Medrolt stb.... mégse lettem jól. Végülis a magyar orvostudomány mikor már nem igen tudott mit kezdeni velem, hazaküldtek, hogyha tovább szedem a szteroidot jobb lesz. Gondolhatjátok jobb lett...

Ekkor baratnőm anyuja elvitt egy menő Pesti természetgyógyászhoz, aki szoros kapcsolatuk révén adott nekem egy komoly mennyiségű THC-t tartalmazó CBD-t egy fiola ( kb egy dl) 70 ezer forint volt. Mondanom sem kell ezt totál illegálisan, amerikában volt egy kurzuson és onnan csempészte be az országba, ha jól emlékszem. A lényeg, hogy 3 nap alatt teljesen rendbe hozott úgy, hogy 3. Nap már munkába álltam Ausztriában. Előtte pedig az infúzió kúrával, szteroidok és minden szarral amit belémnyomtak annyit értem el, hogy fogytam 4 kg t 2 hét alatt.

Szóval én első kézből tapasztaltam mi ez és nem csodálom, hogy a játékosok eltiltások árán is nyomják.(persze volt h első nap úgy szétcsapott, hogy ágyon feküdtem és egy óráig csak szakadtam míg már el nem zsibbadt mindenem 😀 )

De higyjétek el nem véletlenül nyomják ezt és ha halljátok ne az jusson eszetekbe, hogy hülye gandzsás feka *aszért ilyen ostoba szedjen fájdalomcsillapítót...össze se lehet hasonlítani.

Jó lenne, ha haladna ez a csőlátású világ picit és támogatnánk azokat, akik szélesítenék a gyógyítás skáláját, de ne legyünk naívak sajnos a gyógyszeripar is egy X milliárdoe biznisz és ezért az előrelépésre várhatunk.
8 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Egy kis OFFb srácok, de muszáj beraknom,akkorát nevettem ezen.. 😀
6 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Ez valami félelmetes nem csak Henry, ez a győztes mentalitás amit Vrabel képvisel. Minden elemében az alapszakasz bajnok fölé nőttetek. A mi olasz csődörös playoff rununkra emlékeztet ez a csapat, minden sikerül, de ez nem szerencse vagyis úgy mondanám azért van mellettetek a szerencse, mert ez a Titans piszkosul akar és a sportban ekkor születnek NAGY dolgok. Grat, és remélem ennek a nagyságnak nem itt van vége.

Szerkesztette: cikesz
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 457
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
nekem ez sem tetszik, hogy flaccoval szembeállítják és úgy védik lj-t, hogy joet szidják. a másik oldal meg félig-meddig szurkol a saját csapata ellen, hogy leírhassa, hogy megmondtam, hogy lemar nem tud dobni, szar. hagyjuk ezt abba, nem vezet sehová. ne legyen lemarnak minden dobása nagyító alatt és minden rossz meccse után ne jöjjenek már elő a “megmondtamok”...
gedam
Ezzel teljesen egyetértek, Flacco nem lesz se jobb se rosszabb attól, hogy LJ itt van. Aki nézte a Ravens meccseket Kyle Böllér időkben az a seggét a földhöz verte mikor megérkezett Flacco a game management szintű QB tudással mert az elődhöz képest hatalmas fejlődés volt ami a védelem mellé elég is volt.
Az, hogy azóta itt mi történt szurkolói szempontból most már mindegy is, végig szenvedtük azt az 5 évet - se a szurkolóknak se Flacconak nem jó, hogy itt van úgyhogy ideje tovább lépni.
A fentiek miatt én mindenképpen örülök LJ-nek mert így vagy úgy de változás van/lesz abban a langyoshúgyban amiben voltunk eddig - ettől függetlenül viszont én a szkeptikusok táborát erősítem de remélem rámcáfol mind a FO mind Lamar.
Kiváncsian várom az offseasonban, hogy
- melyik csapatrészekben tudunk erősíteni (én örülnék ha D szintjét tudnánk tartani, esetleg egy-két playmakerrel erősíteni - elvégre ez még mindig az AFC North és Baltimore 😊)
- Wink tud-e fejlődni mert bár szép ez az eredmény de azért a TO-ek és a sack-ek hiányoztak nekem időnként ( Titans meccset leszámítva😊)
- Marty gondolom marad a helyén (ha csak meg nem kapjuk azt az ajándékot, hogy visszavonul mint Pees 😀 ), mit tud kitalálni így, hogy teljesen új éra következik az offens-t illetően. bevallom ettől fázom jelenleg a legjobban...
- Mi lesz az öreg Suggs-szal? Bár egyre kevésbé tényező de mégis csak a régi oldschool Ravens D utolsó megmaradt darabkája, a mentalitást még mindig tovább tudja adni, így remélem nem kér sokat és Raven for a lifetime lesz mint Ray papa
Snagal
Kis OFF ehhez:

Boller akkora szar, hogy amikor madden 08 ba 12 éves fejjel, megszerkesztettem 99 esre, hogy megverjem a Manning és Harrison vezette Coltsot, meghalt a gépbe az alaplap meccs közben, mikor pályára lépett volna.

Szerkesztette: cikesz
2 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Ibrát még kickernek.

több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 457
Kit látnátok szívesen HC-ként jövőre Ravenek?
KeyG

HC:Hue Jackson
OC:Trestman
DC:Rob Ryan

Még egy negyedet se sikerülne megnyernünk.
több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 457
Úgyis nagy a mélység safety poszton nálatok, Haha-ért korrekt ár a 4.kör.
Nem értem ezt a csalódottságot...
Itt az NFC-be amúgy is csak ilyen irányítók jöhetnek szemben egy esetleges playoff meccsen, mint Brees, Goff, Wentz, Ryan, Cousins.

Irónia OFF!

Hayward szindróma, pár év és top5-10 lesz a posztján.
7 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Mindenki nyugodjon le a *icsába 😀

több mint 1 éve
cikesz Baltimore Ravens 457
Azt írták, hogy a Colts is rá volt izgulva Savage-re, meg talán a Raiders és a Ravens is. Mi meg Garyre, de már hónapok óta.
Gergőbácsi
Savage et mi nem akartuk. Kezdő megvan Jefferson és Thomas személyében. SS Ben ott van Levine. FS Ben meg a tavaly nem túl homály Clark és tavaly húzott Eliott.

Ez a poszt van leginkább rendben Baltimoreban CB és a kúbé után ikszdé.

Viszont Savage szerintem ettől függetlenül állat lesz és Garyben is van fantázia, de Hayward, Randall esetből kiindulva igen, lehet a coachinggal van baj...

Ja és Zadarius t imádni fogjátok, kicsit miatta nektek szorítok az NFCben, fix 10+ SACK es szezon.
5 hónapja
cikesz Baltimore Ravens 457
Lamar Jackson unanimous MVP, az NFL történetében 2x fordul elő(TB12 2010).
Not bad for a running back!