Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem vagyok még képben teljesen de az utóbbi években most.Van.a legkevesebb sürültünk ugye?Delmas ACL, az 1/1-es elkapónk még gyógyul, Albert is sántikál még, Ajayi IR, Tripp kb a sérülése miatt került lapátra, jó akkor ő így nem számít. Ja és 2TE van rosteren valamelyikük a földön marad akkor cumi. OL depth nincs, egy kezdő kidől akkor szevasz, és a kezdők sem az igaziak. Will Davis utolsó pre meccsen jól nyomta de a franc se tudja mikor sérül le megint, Jamar Taylor kérdéses, hogy tud e játszani. Ja és Albert cseréje Fox agyrázkódásos. Vannak itt azért aggasztó dolgok is a sérüléseket tekintve.. De való igaz, egész jól állunk még.
Miami
több mint 10 éve
Sérültünk ☺
több mint 10 éve
Nem vagyok még képben teljesen de az utóbbi években most.Van.a legkevesebb sürültünk ugye?
több mint 10 éve
Former #Falcons LB Marquis Spruill is scheduled to work out for the #Dolphins today, a source said.Tavalyi tc alapján sima 53 nézett ki neki, oda meg vissza volt az fo h milyen jó playat találtak hátul. Aztán persze ir-re került a tc végén, idén meg csinált vmi baromságot ezért vágtuk ki.
Shawn84
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dan Carpentert fantasyba behuzta nekem az auto pick mennyire megbizhato rugo?Bills-nél van. Sajnos az, mondjuk ellenünk misselt tavaly is úgy rémlik : -) Egy ligában nekem is ő van.
csupi4
több mint 10 éve
Former #Falcons LB Marquis Spruill is scheduled to work out for the #Dolphins today, a source said.
több mint 10 éve
Dan Carpentert fantasyba behuzta nekem az auto pick mennyire megbizhato rugo?
több mint 10 éve
he Miami Dolphins announced today that they signed the following players to the practice squad: QB Bethel-Thompson, McLeod
C Brenner, Sam
DT Coleman, Deandre
LB Hull, Mike5
TE Semisch, Tim
TE Stoneburner, Jake
S Thompson, Cedric
T Walker, Aundrey
több mint 10 éve
bordarepedés, nem a világ végeNa most raktuk visszatérős IRre
briareos
több mint 10 éve
csak h felbasszátok magatokatMinek basznám... pokolra jut... pokolra jut és megdöglik...
www.nfl.com/news/story/0ap3000000523440/article/saban-i-might-still-be-miami-coach-if-we-had-signed-drew-brees
briareos
több mint 10 éve
A Phins lett Logan Thomas új csapata.
több mint 10 éve
Srácok nem csinálunk idén egy közös fantasyt?necces lenne most már összehozni sztem
Csabee13
több mint 10 éve
Srácok nem csinálunk idén egy közös fantasyt?Én elf mágust indítok....
Csabee13
Bocs 😊
több mint 10 éve
Srácok nem csinálunk idén egy közös fantasyt?
több mint 10 éve
Hala egnek hogy az a botlabu repult.Sajnos csak most.
több mint 10 éve
Sturgis is igy kezdett!
több mint 10 éve
4/4XP , 3/3 FG ( 32yard, 51yard, 30 yard)Ez a Franks gyerek hogy teljesített az Előszezonban?
Miami
több mint 10 éve
Ez a Franks gyerek hogy teljesített az Előszezonban?
több mint 10 éve
Sturgis ablak na ennek örülök! FIELDS nek semmi esélye visszakerülni?! Megint egy ujjonc kikker?! Nem lett volna jo így tapasztalt valami?!
több mint 10 éve
Jay Ajayi játszhat még a szezonban?Mennyire komoly a sérülése? - azt láttam, hogy nem tettétek IR-re.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
a végső lista:Cuts to 53: QB Josh Freeman, WR Damarr Aultman, QB McLeod Bethel-Thompson, C Sam Brenner, DT Deandre Coleman, LB James Davidson, DE Emmanuel Dieke, RB Mike Gillislee, WR Cobi Hamilton, OT Donald Hawkins, LB Mike Hull, DT Anthony Johnson, S Don Jones, G/T Michael Liedtke, LB Jeff Luc, TE Tim Semisch, TE Jake Stoneburner, K Caleb Sturgis, S Cedric Thompson
Brenneren azért meglepődtem, de szerencsére Sturgis lapát.
több mint 10 éve
Tekintve h tripp kb mindig sérült nem meglepő húzás. Talán felrakják psre de ennek a projectnek sztem annyi
több mint 10 éve
53:dailydolphin.blog.palmbeachpost.com/2015/09/05/breaking-down-the-dolphins-53-man-roster/
Mindig jövőre!