Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Crabtreenek 3 millat ajanlottunk o olyan 4.5 korul szeretne kapni.No deal.
több mint 10 éve
Közbe azt néztem, hogy 10 millioval vagyunk a sapka alatt, olyan 5 milliok lesznek a Rookiektehát jó esetben az egyik elkapót megszerezzük FA-n akkor már nem marad Morenora pénz , de belegondoltam egy picit és nem is bánom. ha Williams mellé az LSU-s RB srácot megszerezzük drafton akkor 3rd downos szituk is meg lennének oldva. jo lenne ez igy
több mint 10 éve
Jelenleg így állna a kezdő csapatunk ha minden klappol. (vastagon szedve akit én remélek)Jordant tovabbra is DE poszton fogják erőltetni a legutóbbi hírek szerint. De ja, lehet jobb lenne ha felállna. De mióta tomegelt lelassult. Szerintem őt mar elherdaltuk, de ne legyen igazam.
OFFENSE
WR1: Kenny Stills
SWR: Jarvis Landry
WR2: Michael Crabtree
TE: Jordan Cameron
QB: Ryan Tannehill
RB: Lamar Miller, Knowshon Moreno
LT : Albert Branden
LG: Scherff/Collins
C : Mike Pouncey
RG:Billy Turner
RT: Ja'Wuan James
DEFENSE
LDE: Cameron Wake
LDT: Ndamokung Suh
RDT: Earl Mitchell
RDE😮livier Vernon
WLB: Paul Dawson
ILB: Koa Misi
SLB: Dion Jordan (itt örülnék ha Jordant raknák be mivel van benne sokkal több mint amit eddig láttunk
az eltiltás , a vállsérülés, ha nem DE-nek OLB-nek jó lehetne, megér egy próbát sztem
ha meg nem válik be akkor Jenkins/McCain is okésak)
LCB: Brent Grimes
FS: Louis Delmas
SS: Reshad Jones
RCB: Ifo-Ekpre Olomu
Na ez szerintem bitang jó csapat lenne. Vélemény?Adirotor
Am Dawson szerintem játszhat MLB poszton, Jenkins ha úgy nyomja mint tavaly akkor tuti helye van.
Williams legyen Miller mögött! 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jól néz ki én remélem valamiért nagyon várom Morenot hogy mégis dolphins mez legyen rajta jövőre is! Crabtree jó lenne Plusz Nick welker tényleg öreg de lehet benne meg 1-2 jó szezon! A schedule mikor van?MiamiA subsequent report in the rival Palm Beach Post cites a Dolphins source who says no offer ever was made to Crabtree.
Read more here: www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article17450387.html#storylink=cpy
több mint 10 éve
Jól néz ki én remélem valamiért nagyon várom Morenot hogy mégis dolphins mez legyen rajta jövőre is! Crabtree jó lenne Plusz Nick welker tényleg öreg de lehet benne meg 1-2 jó szezon! A schedule mikor van?
több mint 10 éve
Jelenleg így állna a kezdő csapatunk ha minden klappol. (vastagon szedve akit én remélek)OFFENSE
WR1: Kenny Stills
SWR: Jarvis Landry
WR2: Michael Crabtree
TE: Jordan Cameron
QB: Ryan Tannehill
RB: Lamar Miller, Knowshon Moreno
LT : Albert Branden
LG: Scherff/Collins
C : Mike Pouncey
RG:Billy Turner
RT: Ja'Wuan James
DEFENSE
LDE: Cameron Wake
LDT: Ndamokung Suh
RDT: Earl Mitchell
RDE😮livier Vernon
ILB: Paul Dawson
SLB: Koa Misi
WLB: Jelani Jenkins
LCB: Brent Grimes
FS: Louis Delmas
SS: Reshad Jones
RCB: Ifo-Ekpre Olomu
Na ez szerintem bitang jó csapat lenne. Vélemény?
több mint 10 éve
14: WR DGB
jobban belegondolva tényleg nem kell SS
itt viszont ha szerzünk elkapót FA-n akkor nem kell WR sem , CB korai lenne, RB szerintem felesleges itt
abban reménykedhetünk, hogy Scherff vagy Collins csúszik és akkor egyikükkel már jó lenne az O line
( BRANDEN , TURNER , POUNCEY , SCHERFF/COLLINS , JAMES )
Amennyiben nem csúsznak én is a le-tradet választanám és akkor Kendricks
Ha meg nem szerzünk WR-t akkor egyetértek DGB-vel
RB-t akkor sem akarnék ha Moreno elmegy
47: ILB Paul Dawson
a baj az hogy túl sok a ha de jelen állás szerint ide LB kell és Dawson jó is
őszintén megmondom én nagyon szeretem Perryman-t de ahogy mondtad nekünk passzelcsenő LB kell
na most ő pont hogy futás ellen jó így ki van lőve sajnos
114: R4P15
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
Tökéletes választás lenne. Pont rá gondoltam én is, pici de nagy a súlypontemelkedése és vele jól járnánk.
A többi választásról nem tudok véleményt mondani mert nem ismerem a játékosokat, de ha igaz amit leírtál akkor ezzel én simán kiegyeznék.
Geeri
több mint 10 éve
Azt ki is hagytam, oda se nagyon van háznál senki. Trippnek lehet szurkolni hogy MLB posztra bejátsza magát, vagy McCain WLB posztra.Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
G,S,CB,swing T, DE(elore kellene gondolkozni, Wake nem mai csirke, Vernonnak szerződés kell), RB, WR.
Geeri
az a baj hogy nem tudom melyik az a poszt ami első kört érne
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor SAdirotor
Első körben Collins még el is férne, de amúgy vicc az hogy a falunkban akkor már 4(!!!!!!!!!!) első körös játékos lenne, és teljesítményre meg... Tavaly se volt csodálatos.
Landon Collins nekem annyira nem szimpi, beleférne éppen, de semmi extra. Ha hozzávesszük hogy Delmas elvileg visszatér, és bízunk Thomasban, hogy nem csak nickelben lehet bevethető, akkor annyira nem szükséges első körben az S húzás. Tekintve hogy Jones inkább a falhoz közel érzi jól magát, nekünk bőven elég lenne egy olyan project játékos aki pont a futás ellen nem a legjobb. Valaki aki szépen szüreteli a lasztikat, jó a megérzése, csak rossz szögben közelíti meg a labdást.
Harmadik napra jósolt Derron Smith, vagy Gerod Holliman nekem tetszene a csapatba ha negyedik körben még bent vannak.
Visszatérve:
Ha bent van Parker akkor szódával elmenne mint BPA első körös húzás.
Kendrickset inkább húznám ha hátrasolnánk a 20.hely környékére, ha nem jönne be akkor még mindig agresszíven nyomulhatunk a plusz pickkel a McKinney, Dawson,Perryman hármasra. Esetleg még OLB posztra Shaq Thompson?
Vagy valamelyik nagyra értékelt CB jöhet szóba ha a csapat is nagyra értékeli.
Mockoltam is egyet, ha már húsvét van akkor legyen erre is idő. Ugye itt mindig kérdéses hogy az ember melyik big boardot használja, én most elsőnek a CBS-t választottam:
14: R1P14
WR DORIAL GREEN-BECKHAM
OKLAHOMA
Philbin utolsó éve ha nem jön eredmény akkor vége a dalnak. Ha Hicke ki akarja szolgálni, és úgy találja hogy a Miami éjszaka nem szippantja be DGB-t akkor nem kérdés hogy őt itt be kell húzni. Ideje agresszívan draftolni, Tannebaum lehet meg is húzatja a ravaszt. Én addig optimista lennék amíg a srác szabadlábon és balhé nélkül van.
47: R2P15
ILB PAUL DAWSON
TCU
Bent volt még McKinney, de én őt nem szeretem. Rohadt jó atléta csak focizni nem tud. Dawson kicsit kicsi, kicsit gyenge. De egy jó fal előtt ez nem lehet probléma, Suh nem véletlenül jött, zabálja is csak fel a blokkokat. Dawson ha látja a labdát, meg látja rá a tiszta utat akkor leszedi az embert. A térben is jól mozog, hello passzbuzi NFL!
114: R4P15
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
Negyedik körig csúszott. Kicsi, de tud focizni. Mint Grimes. Sérült, de bye-week után bevethető lesz, instant kezdő CB itt meg már amúgy sem lenne. Bíznunk kell abban ami van.
149: R5P13
RB TERRANCE MAGEE
LSU
Csak az erő, csak az izom, csak a finom kéz. Rövid yardos szitukban büntet, nehéz szerelni, blokkolni is tud, elkapja ami felé megy. Nem érdekel hogy hátulról elkapják, robbanjon be a lyukba ahogy eddig is tette, és fusson egy 10 yardot az egy sebességével. Ja, ha jön akkor is Wiliams legyen a kiskedvenc! 😀
150: R5P14
G ROBERT MYERS
TENNESSEE STATE
Ő LT poszton tolta eddig, de jobb lesz ő guardban. Hihetetlenül robbanékony első lépése van, viszonylag jó sebességgel jut el a második vonalba. Ami a baj hogy ott merev csípővel nem tudja telibekapni a mozgócélpontot, de arra ott van nekünk Pouncey, meg remélem Turner. Myers egy potenciális stabil kezdő lehet, akár első évében. Rövid yardos szituknál pedig kulcsszituációkban tolhatja át a védőjét a sárga vonal túlsó felére.
191: R6P15
S JORDAN RICHARDS
STANFORD
Jöjjön safety is. Kicsit lassú, kicsit Delmas. Brutálisan tudja letarolni az ellenfelet, átmegy a blokkon, ha a labda közelében van akkor arra is vadászik. Örülnék ha inkább egy olyat lehetne találni aki a térben érzi jól magát, de most ez jutott.
Nálam ez egy jó draft, simán egy A-. Vélemény?
Gurleytól azért írtózom mert aki egyetemen nem tudott rotációban egészséges maradni, attól mit várunk az NFL-ben??
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Én arra tippelek, hogy BPA lesz. Ha Gurley akkor Gurley. Mindenesetre ennyi év után örülnék, ha végre nem egy solid pickünk lenne, mint mondjuk a tavalyi James húzás, (nincs vele amúgy semmi baj) hanem valami "szexi" ROY aspiránst vinnénk első körben 😀Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
G,S,CB,swing T, DE(elore kellene gondolkozni, Wake nem mai csirke, Vernonnak szerződés kell), RB, WR.
Geeri
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor SAdirotor
több mint 10 éve
Jelenleg ami need:LB is kéne nem?
Geeri
talán a G (de ott csak Scherff vagy La'el Collins) , vagy ha bent van Landon Collins akkor S
több mint 10 éve
Moreno inkább kivár nyárig és ír alá egy sérülések miatt szarba került csapathoz mint most ide garantált nélkül.Na most szerintem, az lenne jó ha visszaigazolnánk kevés garantált tartalommal.Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Csabee13
Ha sérült nem nagy bukás, ha játszik akkor pedig megéri a pénzét , ráadásul Millerrel ketten jó kis futógépezetet alkothatnának. Nem utolsó sorban pedig a draft elején nem kellene RB-t hozni.
Ami az elkapót illeti:
Landry, Stills és Cameron mellé kéne még egy jó WR ugye.
Remélem Crabtree lesz a befutó: közel olyan jó mint Wallace és a fizetése sokkal kevesebb.
Ott van még Welker, Jennings, Nicks. Róluk mi a véleményetek érdemes lenne inkább őket Crabbel szemben?Adirotor
Amúgy Williamsben szerintem bíznak, ott van még Gilisle is ha végre nem sérült. Plussz van pár nagydarab RB 5-6 körös prospect, meg UDFA piacon is ezen a poszton legjonnyebb csiszolatlan gyémántot találni.
Crabtree helyes áron jöhetne, Nicks is. Jennings is jöhetne, bár Landry sloton kívül nem tudom hogy muzsikalna. Welker hazaterhetne, de öreg mint az országút, ő is csak slot.
Ott van még nekünk Matthews, Hazel tartalékban, tuti lesz UDFA kukázás is. (Am nem egy játékos van mai napig a ligában aki ide nem fért be mint UDFA, ma simán kerettag). Hickey jól safarkodik a harmadik napos cetlikkel, meg UDFA igazolásokkal.
Jelenleg ami need:
Gurleytol meg az eg ovjon bennünket! 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Na most szerintem, az lenne jó ha visszaigazolnánk kevés garantált tartalommal.Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Csabee13
Ha sérült nem nagy bukás, ha játszik akkor pedig megéri a pénzét , ráadásul Millerrel ketten jó kis futógépezetet alkothatnának. Nem utolsó sorban pedig a draft elején nem kellene RB-t hozni.
Ami az elkapót illeti:
Landry, Stills és Cameron mellé kéne még egy jó WR ugye.
Remélem Crabtree lesz a befutó: közel olyan jó mint Wallace és a fizetése sokkal kevesebb.
Ott van még Welker, Jennings, Nicks. Róluk mi a véleményetek érdemes lenne inkább őket Crabbel szemben?
több mint 10 éve
Moreno FA lett? Vagy hová ment?MiamiIgen, jelenleg is FA.
Kár, hogy megsérült mert az első héten a Pats ellen az 150+yard nem volt véletlen!MiamiSajnos az egész pályafutását ez fémjelzi.. nagy ígéret aki mindig sérült.
Na most nem biztos, hogy Moreno az oka, de Miller akkor kezdett el játszani mikor idejött, addig elég gyengén muzsikált. Talán leesett neki, hogy simán pótolható. De azt sem zárom ki hogy Benton OL-en végzett munkája az oka.
több mint 10 éve
Kár, hogy megsérült mert az első héten a Pats ellen az 150+yard nem volt véletlen!
több mint 10 éve
Moreno FA lett? Vagy hová ment?
több mint 10 éve
Freeman sztem jobb mint Moore! Ridley jön? Akkor Moreno valószínűleg megy És sztem majd A Pats hez! Futni 2000 yardotMiamiAtya gatya 😀
Na Moore nem véletlen kapott hosszabbítást.. szeretik megbízható és az egyik legjobb backup aki elférne kezdőnek is néhol. Freeman meg elég valószínű hogy Hickey tampás kötődése révén kapott nálunk egy kis reflektorfényt + kicsit felrázza a training camp alatt az állóvizet, ha máshogy nem, hogy versenyez a második helyért.
Ridley csak egy viziten volt nálunk messze van attól, hogy leigazoljuk. Moreno pedig már nincs is a csapatban.
több mint 10 éve
Freeman sztem jobb mint Moore! Ridley jön? Akkor Moreno valószínűleg megy És sztem majd A Pats hez! Futni 2000 yardot
több mint 10 éve
Naaa én nagyon bírom Freemant, sajnálom hogy így elkallódott! Harmadik számú Qb-nak tökéletes lesz, harcolhat valami UDFA ellen.Paysinger a gazdag ember Trusnikja, kiemelkedő ST játékos, emellett egész tűrhetően eljátszik mindhárom LB poszton ha szükség van rá.
Trusniknak meg sok szerencsét!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
QB Josh Freeman signs one-year deal with Dolphins We have signed LB Spencer Paysinger!
És erről nem is írt senki vagy átfutottam rajta?!
Former Miami Dolphins Jason Trusnik Signs With Panthers
Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
Bradyölő Thomas ma aláírta 1 éves ERFA szerződését. Véssétek fel a Dion Sims, Damien Williams fémjelezte "tőle sokat várok listára"!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nézegetitek Ridleyt, nem örülnék neki, ha a csoporton belül maradna :/

több mint 10 éve
Fel trade? Lehetséges? Nem olyan mint Jordan ért kicsit jobb!
több mint 10 éve
Hány választásunk van a Drafton? Csak hét? Vagy kaptunk pluszt?MiamiCsak 6
- 7 körösünk megy a Ravens-nek még tavaly előtti trade.
- A 7. kör amit kaptunk a Ninerstől Martinért a Wallace trade miatt megy a Vikingshoz. De kapunk egy 5. kört.
- Stillsért pedig adtunk egy 3. kört.
1/14
2/47
4/114
5/149
5/150
6/191
Ezek a cetlijeink vannak. De Hickey mondta már, hogy elképzelhető, hogy lecserélünk ha úgy adódik, hogy több cetlink legyen.
Kompenzációs picket nem kaptunk, de nem is volt várható, hiszen elég komoly bevásárlásokat tartottunk tavaly is.
több mint 10 éve
Hány választásunk van a Drafton? Csak hét? Vagy kaptunk pluszt?
több mint 10 éve
Egy balga kérded de pontosan mikor lesz a draft?MiamiÁprilis 30 - Május 2-ig.