Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem az nem tetszik amit előbb is emlitették, Marshall és Wallace elpasszolása a semmiért! lenne két elit elkapónk erre megint lutrival megyünk neki a szezonnak! És panaszkodás hogy nincs elkapó! Gibson Hartline Wallace és valószínűleg Clay! Morenot nem akarjuk megtartani, akkor passzolni vagy futni akarunk? Millernem volt 97 yardos futása de csak szenvedett! Néha egy -egy jobb meccse volt! Tanny 20+ yardost nem tud passzolni akkor most kinek is? Oké jött Stills, Meg ott Van Matthews!Long és Mikor elment nem tudtuk pótolni,!
több mint 10 éve
eddig két dolog nem tetszik:- charles clay. rohadtul szeretném ha maradna. cameron egy óriási kérdőjel. clay a sérülése ellenére csak összekapart majdnem annyi yardot és elkapást, mint tette azt kirobbanó évében, 2013-ban. az elkapó állomány jelentősen megvékonyodott - főként összeszokottságot tekintve (wallace, hartline, gibson). fontos lenne ha maradna tannehill másik kedvenc célpontja.
- wallace trade. erről nekem nekem rögtön a brandon marshall féle marlboro trade jut eszembe. ember, mégiscsak elit elkapó. kb annyi a baja, hogy nem volt 'hill-el játékbeli kapcsolata - ebből jött a nyafogása (ennek ellenére vezette a csapatot 10 TD-vel, és 800+ elkapott yard-al). a minnesota rohadtul jól járt.
legjobban tetszik:
- kenny stills trade. minden értelemben király (playmaker képesség, fiatal, olcsó). ha 20 yardos elkapásokban is király (mert tannehillben ennyi van), akkor abszolút győzelem.
(de még igy sincs kizárva az elsőkörös WR draft)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
7.kört kaptuk és 5.körben cserélünk cetlit , ha jól emlékszem.egyet és egyet adtatok is melléKmetyG5. jött 7. ment
korrekt érték sztem, a Vikings jól járt, ti is jobban, mintha cut lett volna..toam
több mint 10 éve
Ez meg, hogy maradhatott ki?az a kemény h tannenbaum szélesebb suhnál, lehet őt kellett volna berakni DTnek 😀
Tannenbaum a kucu fejével. 😀😀😀danyly
több mint 10 éve
egyet és egyet adtatok is melléKmetyG5. jött 7. ment
korrekt érték sztem, a Vikings jól járt, ti is jobban, mintha cut lett volna..
több mint 10 éve
Igazad van, így a helyes.Wallace elkelt a Vikingek által? Kapunk két idei draft cetlit cserébe?egyet és egyet adtatok is melléKmetyG
Várjuk a híreket.
Én már nem hiszek el semmit a Cameron eset óta.danyly
Smith (OG) a Denverhez írt alá, Wilson (S) pedig a San Diego-hoz. Pápá "börtön football"! 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Wallace elkelt a Vikingek által? Kapunk két idei draft cetlit cserébe?egyet és egyet adtatok is mellé
Várjuk a híreket.
Én már nem hiszek el semmit a Cameron eset óta.danyly
több mint 10 éve
Wallace elkelt a Vikingek által? Kapunk két idei draft cetlit cserébe?Várjuk a híreket.
Én már nem hiszek el semmit a Cameron eset óta.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Moreno sorsáról tudtok valamit?Nem sokat hallani róla (ACL után térne vissza), de egy februári írás arról szólt, hogy nem akar vele hosszabbítani a Miami.
Látok némi koncepciót és fejlődést (papíron) a csapaton, ami jó, bár a Suh deal némileg ellenérzéseket vált ki belőlem, de jöjjön be és akkor elhallgatok 😀
Ami viszont aggasztó, az a divizión belüli erős mozgás és fegyverkezés. Eddig se volt könnyű dolgunk, de idén fel kell kötni a gatyót. Remélem, nem vesztes meccset látok októberben 😉Paradoxon_MIA
Sajnálom, de sokkal többet vártam volna tőle. Persze lehetett volna jó is, de sajnos már akkor tudtuk hogy sérülékeny amikor megvettük + más rendszerből érkezett egy top QB mellől (persze ez lehet, hogy nem tényező az RB játékának tekintetében).
Miller a future back. 😕)
több mint 10 éve
Moreno sorsáról tudtok valamit?Tavaly én is így voltam a Jets esetében, de mi lett belőle...
Látok némi koncepciót és fejlődést (papíron) a csapaton, ami jó, bár a Suh deal némileg ellenérzéseket vált ki belőlem, de jöjjön be és akkor elhallgatok 😀
Ami viszont aggasztó, az a divizión belüli erős mozgás és fegyverkezés. Eddig se volt könnyű dolgunk, de idén fel kell kötni a gatyót. Remélem, nem vesztes meccset látok októberben 😉Paradoxon_MIA
De persze az idei, a tavalyi fegyverkezéshez képest gyenge. + Bills.
Én nem félek. :cool:
több mint 10 éve
Jaj igen, Sims-et kihagytam pedig eszemben volt. 😐Simstől is sokan jó évet várunk, és Lynch is a képben lesz idén TE poszton.GeeriwtfAkár az is lehet, hogy Clay-t is megtartjuk. Két jó TE (bár Cameron rizikós) maradna, lehetne cserélgetni őket + most jött Stills, ugye ott van Landry, Matthews, Miller is (de ő azért sokat drop-ol). És esetlegesen Wallace.
Jordan Cameron - TE - Free Agent
Yahoo" Sports' Charles Robinson reports free agent Jordan Cameron will actually sign with the Dolphins.
Initial reports had Cameron signing a two-year, $15 million deal to re-up with the Browns. The deal was reportedly done, but the Dolphins jumped back into the mix at the last minute and appear to be stealing Cameron away from Cleveland. It's a sign the Dolphins are prepared to lose transition player Charles Clay.Delonso_
Kell a célpont Tanny-nek, és meg is adnak neki (szinte) mindent ennek érdekében.
Állítólag ma eldőlhet Clay sorsa.danyly
több mint 10 éve
Simstől is sokan jó évet várunk, és Lynch is a képben lesz idén TE poszton.wtfAkár az is lehet, hogy Clay-t is megtartjuk. Két jó TE (bár Cameron rizikós) maradna, lehetne cserélgetni őket + most jött Stills, ugye ott van Landry, Matthews, Miller is (de ő azért sokat drop-ol). És esetlegesen Wallace.
Yahoo" Sports' Charles Robinson reports free agent Jordan Cameron will actually sign with the Dolphins.
Initial reports had Cameron signing a two-year, $15 million deal to re-up with the Browns. The deal was reportedly done, but the Dolphins jumped back into the mix at the last minute and appear to be stealing Cameron away from Cleveland. It's a sign the Dolphins are prepared to lose transition player Charles Clay.Delonso_
Kell a célpont Tanny-nek, és meg is adnak neki (szinte) mindent ennek érdekében.
Állítólag ma eldőlhet Clay sorsa.danyly
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Moreno sorsáról tudtok valamit? Látok némi koncepciót és fejlődést (papíron) a csapaton, ami jó, bár a Suh deal némileg ellenérzéseket vált ki belőlem, de jöjjön be és akkor elhallgatok 😀
Ami viszont aggasztó, az a divizión belüli erős mozgás és fegyverkezés. Eddig se volt könnyű dolgunk, de idén fel kell kötni a gatyót. Remélem, nem vesztes meccset látok októberben 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Persze tudom. Jobban utánanézve jogos. De állítólag Ellerbe belemegy a paycut-ba, mert a Saints nem túl jól áll cap space ügyileg. Nálunk benn ragadt 4.2 millió $, de egye fene.nagyon jól jártatok vele hidd el.Sok van még ebben a srácban nagyon, remélem sikeres lesz nálatokkapitnonoMaybe Jeff Ireland, who now works for the Saints, is trying to right some of the wrongs he created in South Florida: Dolphins acquired WR Kenny Stills from the Saints in exchange for LB Dannell Ellerbe and a 2015 third-round pick."Közel a vég Wallace-nak". Ez tetszik.
We're not sure what the Saints are thinking here. Stills is a soon-to-be 23-year-old playmaker with two years left on his contract at minimum salary. It's a great get for the Dolphins, who were going to cut Ellerbe and his inflated salary anyway. Stills isn't just a deep threat, either; he was fourth in the league among receivers with his 78.8 percent catch rate last season. Acquiring Stills may mean the end is near for Mike Wallace in Miami.Geeri
Ez nagy húzás volt szerintem, még úgy is hogy egy idei 3. kör is oda vándorolt. Fiatal elkapó, akiben még rengeteg lehetőség van. És tavaly majdnem megvolt az 1000 elkapott yardja.danyly
több mint 10 éve
wtfAkár az is lehet, hogy Clay-t is megtartjuk. Két jó TE (bár Cameron rizikós) maradna, lehetne cserélgetni őket + most jött Stills, ugye ott van Landry, Matthews, Miller is (de ő azért sokat drop-ol). És esetlegesen Wallace.
Állítólag ma eldőlhet Clay sorsa.
több mint 10 éve
nagyon jól jártatok vele hidd el.Sok van még ebben a srácban nagyon, remélem sikeres lesz nálatokMaybe Jeff Ireland, who now works for the Saints, is trying to right some of the wrongs he created in South Florida: Dolphins acquired WR Kenny Stills from the Saints in exchange for LB Dannell Ellerbe and a 2015 third-round pick."Közel a vég Wallace-nak". Ez tetszik.
We're not sure what the Saints are thinking here. Stills is a soon-to-be 23-year-old playmaker with two years left on his contract at minimum salary. It's a great get for the Dolphins, who were going to cut Ellerbe and his inflated salary anyway. Stills isn't just a deep threat, either; he was fourth in the league among receivers with his 78.8 percent catch rate last season. Acquiring Stills may mean the end is near for Mike Wallace in Miami.Geeri
Ez nagy húzás volt szerintem, még úgy is hogy egy idei 3. kör is oda vándorolt. Fiatal elkapó, akiben még rengeteg lehetőség van. És tavaly majdnem megvolt az 1000 elkapott yardja.danyly

több mint 10 éve
Maybe Jeff Ireland, who now works for the Saints, is trying to right some of the wrongs he created in South Florida: Dolphins acquired WR Kenny Stills from the Saints in exchange for LB Dannell Ellerbe and a 2015 third-round pick."Közel a vég Wallace-nak". Ez tetszik.
Ez nagy húzás volt szerintem, még úgy is hogy egy idei 3. kör is oda vándorolt. Fiatal elkapó, akiben még rengeteg lehetőség van. És tavaly majdnem megvolt az 1000 elkapott yardja.
több mint 10 éve
Maybe Jeff Ireland, who now works for the Saints, is trying to right some of the wrongs he created in South Florida: Dolphins acquired WR Kenny Stills from the Saints in exchange for LB Dannell Ellerbe and a 2015 third-round pick.We're not sure what the Saints are thinking here. Stills is a soon-to-be 23-year-old playmaker with two years left on his contract at minimum salary. It's a great get for the Dolphins, who were going to cut Ellerbe and his inflated salary anyway. Stills isn't just a deep threat, either; he was fourth in the league among receivers with his 78.8 percent catch rate last season. Acquiring Stills may mean the end is near for Mike Wallace in Miami.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
akinek már volt agyrázkódása az hajlamos h a jövőben újra lesz neki? 😀amúgy igen, bár nincs nagyon játékos, aki úgy kerül egyáltalán profik közé, hogy megúszta volna enélkül
jó igazolás.braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dannell Ellerbe - LB - SaintsSaints acquired LB Dannell Ellerbe and a 2015 third-round pick from the Dolphins in exchange for WR Kenny Stills.
The third-rounder is much more valuable than Ellerbe, who is way overpaid at $9.85 million and was going to be cut by the Dolphins. The Saints are going to have to try and get him to take a pay cut. Ellerbe figures to slide in as the Saints' middle linebacker, replacing recently-released Curtis Lofton.
több mint 10 éve
Dolphins adja: Dannell Ellerbe + idei 3. körSaints adja: Kenny Stills

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
akinek már volt agyrázkódása az hajlamos h a jövőben újra lesz neki? 😀jó igazolás.
több mint 10 éve
Jordan Cameron egy két lábon járó agyrázkódás. 6-7 meccsnel nem lesz tobb meg neki egyhuzamban...
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Es ala is irt.Hat remelem tartosabb lesz mint eddig es megoldja a problemainkat.
több mint 10 éve
wtfJordan Cameron - TE - Free Agent
Initial reports had Cameron signing a two-year, $15 million deal to re-up with the Browns. The deal was reportedly done, but the Dolphins jumped back into the mix at the last minute and appear to be stealing Cameron away from Cleveland. It's a sign the Dolphins are prepared to lose transition player Charles Clay.