NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
41
6
2:15, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Cameron nem jön, de Clay-ért nagy harc megy most már csak a Bills-el. Hosszú távúban gondolkodunk. Remélem egyességre jutnak a felek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Akkor kezdődhet a számháború. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Legalabb a GMunk business look.Ross meg nagyon prime time player lett.
több mint 10 éve
Ez meg, hogy maradhatott ki?
Tannenbaum a kucu fejével. 😀😀😀
több mint 10 éve
TE csere?Key part of TE Jordan Cameron's visit with the Dolphins today will be the physical. Huge when player has 3 concussions in 2 yrs.
több mint 10 éve
Evan Mathis? Kiváló guard (főleg futás ellen, ami nekünk kell), de öregecske. Egy 33 éves játékosra mit lehet már építeni. Max. 1-2 évet. Ha ide is jön, akkor is magas helyen kell draftolni OG-t. Vagy bevetésre kerül a tavalyi 3. körös Turner (2 meccsen játszott tavaly összesen, pedig sérülés volt bőven a részlegben).Ez lenne az OL: LT Branden Albert, LG Billy Turner, C Mike Pouncey, RG Evan Mathis, RT Ja'Wuan James.
Jordan-t odaadjuk trade értékben. Úgy is annyira akarta Kelly már tavaly is. 😛
Ez csak vicc, nehogy komolyan vegye valaki.
több mint 10 éve
Taylor, Davis párossal fog megküzdeni érte. De az is lehet, Nickel -be hoztuk Wilson helyett.brice mccain 2évre.Előtte viszont szánalmasan rosz. Ha nem egyéves feltámadás volt tavaly akkor lehet arra építeni hogy idénre is javul a játéka és akkor talán.Geeri
elég jó éve volt tavaly pittsburghben, kezdő jobboldali cb lehet?braxa88
több mint 10 éve
brice mccain 2évre.Előtte viszont szánalmasan rosz. Ha nem egyéves feltámadás volt tavaly akkor lehet arra építeni hogy idénre is javul a játéka és akkor talán.
elég jó éve volt tavaly pittsburghben, kezdő jobboldali cb lehet?braxa88
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Máris pótolva Finnegan?McCain nem rossz playa. Ügyes.
több mint 10 éve
brice mccain 2évre.elég jó éve volt tavaly pittsburghben, kezdő jobboldali cb lehet?
több mint 10 éve
Egyelőre Mitchell megfelelő. Futás ellen ő elég jó a részlegben. Nem stat gyilkos, de hasznos. Bár tavaly is csak 4 kezdő meccse volt. Biztos jön valaki rivális mellé.Finnegan nem volt a szívem csücske, de azért meglepett hogy hirtelen visszavonult 31 évesen.
Odrick is szép pénzt kapott a Jaguároktól. Bàr ők direkt túlfizetnek mindenkit, hogy egyáltalán odamenjenek. 😊
több mint 10 éve
Luxus lenne SUht NT nek hasznalni.Torje csak ra az iranyitora a zsebet. Hat meglatjuk.
több mint 10 éve
Van még draft, Suh ráadásul NT-nek meg UT-nek is jó 4-3-ban szal nem is muszáj nagyon posztspecifikusan keresni a prospecteket.Én csak jövőre szàmítottam az elküldésére. Wake-Vernon-Suh-Mitchell sor jól hangzik, de milyen áron!danylyNekem az a Mitchell ott kicsit light.Delonso_

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én csak jövőre szàmítottam az elküldésére. Wake-Vernon-Suh-Mitchell sor jól hangzik, de milyen áron!danylyNekem az a Mitchell ott kicsit light.
több mint 10 éve
Nem lenne hulyeseg 😊Ot sajnalom.Hátha mi összeszedjük 😊Rolni
En nagyon kedvelem ot es jo jatekos is.Delonso_
több mint 10 éve
Finnegan visszavonult.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én csak jövőre szàmítottam az elküldésére. Wake-Vernon-Suh-Mitchell sor jól hangzik, de milyen áron!
több mint 10 éve
Ot sajnalom.Hátha mi összeszedjük 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Ot sajnalom.En is! Idény második felében sajnos visszaesett, és nem érte meg azt az 5 milliót ami most felszabadult. Sok sikert neki a továbbiakban!!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ot sajnalom.En nagyon kedvelem ot es jo jatekos is.
több mint 10 éve
Randy Starks cutolva.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Carpenter? Fields az, nem? 😀Jogos 😀 😀 Fields
Csináljuk Suh-ra a pénzt.. :\ Jöjjön be!
Billy turner remélem megmutatja magát jövőre. Meg McCain Wheeler helyén! 😊
Wheeler amugy legalább őszintén megmondta anno hogy Coyle elcseszte hogy őt állította a GB TE-re. 😀Geeri
több mint 10 éve
Carpenter? Fields az, nem? 😀 Csináljuk Suh-ra a pénzt.. :\ Jöjjön be!
Billy turner remélem megmutatja magát jövőre. Meg McCain Wheeler helyén! 😊
Wheeler amugy legalább őszintén megmondta anno hogy Coyle elcseszte hogy őt állította a GB TE-re. 😀
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
The Dolphins officially release Phillip Wheeler.Ahogy várható volt.