Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
😀Hill felnőtt a feladathoz tegnap, es a lassú kezdés ellenére a jatekhivasok is többé kevésbé tetszettek.
A védelem masodik meccsen nem engedett otthon TD-t. Taylor azert khm khm...
Nade nyertünk és versenyben vagyunk a PO-ert, es van ido készülni a továbbiakra. Legjobbkor jott ez a győzelem, a mumus Bills ellen.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
4 nappal ezelőtt:bills pump up level 7:tegnap este után:
“We're going to go there [to Miami] and s---, we're going to beat their a--. Point blank. Period" ~ Bills CB Leodis McKelvin postgame today.Ventura
"My ass feels fine," Odrick said with a chuckle. "So, I'm not sure what was supposed to happen. But my ass does feel fine."
😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
na erre vártam. 'hill elkezdte a szakáll növesztést.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
All aqua game. 10 év után.Kontrollálni kell a LOS-t. A középső szörny támadásokat kell ellensúlyozni. Sajnos kevert OL áll most rendelkezésünkre. Igen rosszkor jött (bár sose jön jól) Albert sérülése. Ez borította a rendszert rendesen. Geeri nem egyszer említette, hogy ott baj lehet ha Albert kiesik (nincs igazi backup játékos mögötte, a drafton középső körben jöhetne oda valaki; mert a híresztelések szerint a nyár vége felé épül fel). Sajnos ez bejött, és az a rookie James lesz most kezdő, aki utoljára (rendszeresen) a középsuliban játszott LT-t (még preseason-ban játszott pár snap erejéig LT-t, de ennyi, kifújt).
Az OL-hez kapcsolódó hír: PS-be jött Mike Brewster. A Jaguars-ban volt mint C. Darkwa (RB) repült ki, és a Giants PS-ben landolt.
Így állunk fel: James – Smith – Satele – Pouncey – Thomas
Ilyen formában még egyáltalán nem játszott a fal, és pont egy ligaelit DL ellen kell helytállni. Vagy „szét-sack-elik” (nagyon csúnya szó, a szó legszorosabb értelmében) az agyunkat is, vagy Tanny kitalál olyat, hogy elhajigálja a lasztit mindenhova (akár bünti árán is). Csak ne legyen sack. De ezt ő már megszokta tavalyról. Tanny válla és bokája rakoncátlankodott, de természetesen vállalja a játékot. Ennek fényében is nagyon fontos, hogy jó védelmet kapjon.
Miller lehet, hogy játszani fog, de limitáltan. Az első számú RB Williams lehet, akinek nagy lehetőség ez. Bár igen kemény ellenfelei lesznek. Thomas is több labdát kaphat v. esetleg James (ha már feltettük 53-ba).
A Watkins vs. Grimes csata is jó lesz, bár a WR-nek van-volt egy kisebb ágyéksérülése.
Finnegan out, így Taylor kezd helyette. De Davis-re is több szerep hárul majd.
A két TE Charles Clay és Dion Sims is kisebb sérüléssel bajlódtak, de játszani fognak. Nagy szükség is lesz rájuk. Továbbá a long snapper John Denney és az LB Kelvin Sheppard játéka is kétséges, de nagy valószínűséggel ők is bevetésre kerülnek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
www.miamidolphins.com/multimedia/videos/Louis_Delmas_Micd_Up/b3318828-353b-4de3-b6e4-6e34ea8f357bMég a Detroit meccshez kapcsolódóan. Nagyon jó.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Azaz Miller meg nem nez tul jol ki...Delonso_Bills ellen megértenem ha pihentetnék. Itt az fog számítani lesz-e lyuk nyitva, ha igen lehet Miller hozna 10yardot ahol Thomas meg Williams 6-8at. De a támadófal jó munkája nélkül Miller sem tud semmit csinálni. Igy lenne két hete hogy helyrejöjjön a válla, és én ugy látom később nagyobb különbséget jelent majd a játéka.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Azaz Miller meg nem nez tul jol ki...
több mint 11 éve
Williams de jókat futott! Volt benne tudatosság és erő is! Jó lenne látni őt többször!RunRickyRunÜdv a klubban. Thomas megmutatta miért balgaság snapet adni neki. Inkább egy Williams ebben a mezszámban 😉
LaMichael James aktiválva PS-ből. Lehet reménykedni hogy Lazor kihasználja az adottságait és új szintre emeli vele a játékot, csak épp régen rosz ha az 5.számú futó a megváltó. Értem én hogy vannak adottságai, de falnak megyek attól ahová felhypeolják egy-két amcsi fórumon a srácot. De legyen csak igazuk. Végülis volt ideje PS-ben tanulni, tehát a playbook nem lehet probléma.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Azert fantasztikus paros voltak ok.Jah hát Optimus nem ember ezt párszor már bebizonyította 😊Csabee13
Aztabetyárúristenit!Bazzani
több mint 11 éve
Del, Jenkinst ne felejtsd el az LB sorból. Nem csinálja látványosan de meccsenként 6-7szerelést összehoz, és az egyetlen LB a csapatban évek óta aki ráadásul coverageban sem elveszett.GeeriIgazad van, de nem prime time LB sajnos. Egy Zach Thomas mint egy falat kenyer...
több mint 11 éve
Jah hát Optimus nem ember ezt párszor már bebizonyította 😊
Aztabetyárúristenit!Bazzani
több mint 11 éve
Williams de jókat futott! Volt benne tudatosság és erő is! Jó lenne látni őt többször!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Del, Jenkinst ne felejtsd el az LB sorból. Nem csinálja látványosan de meccsenként 6-7szerelést összehoz, és az egyetlen LB a csapatban évek óta aki ráadásul coverageban sem elveszett.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
köszi a válaszokat, nem olvastam ezt sajnos Delazt hiszem az LB sor feladatai és personnel setje a legnagyobb kérdőjel 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Raadasul harmadik szamu futo.Sapka lehet nem olvastal az eredmenykovetoben de en valaszoltam ott.
Picit kiegeszitenem annyival hogy a mi D-nk eleg bonyolult dolog. Es szerintem ez nagyon fog mukodni (mar most is jo) ha meglesz ehhez az emberanyag kozepen is, illetve ha a seconderyt kicsit magasitjuk.
Mondjuk ez a sok DE coverage azert is lehet, mert LB-nk Misin kivul nem nagyon van, se utkozni nem tudnak se a coveragehez nem ertenek, viszont eleg lassuk is.
Misi meg nem akinek hasznaljuk de ez nem az o hibaja, o nem MLB, de szive az van.
Jah es nem ritka a 3 DE felallas sem sot, akar tobb sem nalunk.
A tobbit majd Dany.
több mint 11 éve
Egyébként a PFF-től James kapta a legrosszabb osztályzatot ( allowed five quarterback hurries és szar volt run blocking-ban), a második legrosszabb pedig Pouncey (allowed two sacks and four hurries). Kb. azok akiknek a legjobbnak kellett volna lennie. Bár néha kicsit szigorúan osztályoznak ill. ez nem mindig pontos értékmérő.danylyMondjuk amikor van 15 futás és az egészséges futó 4,9 yardot átlagol akkor nem értem hogy lehet lehúzni valakit ennyire. Amíg öten kinyitják az utat addig annyira mindegy ha egyikük nem remekelt csak eleget tett ahhoz hogy létrejöhessen a játék.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
sziasztokEbben a kérdésben az a baj hogy nem nagyon lát senki tisztán. Coyle nagyon variál, ami néha bejön néha viszont nagyon csúnya játékok jönnek ki belőle. Plussz az LB sor kapcsán azt sem tudni mit szültek a sérülések és mi volt eltervezve. Valamit majd próbálok azért válaszolni, de inkább lesznek foszlányok a képből mint maga az egész.
tegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
valaki leírná+írna pár szót a mukodéséről a phins baseD-nek? +rotáció (lényegét tekintve a front7 az izgalmas)
illetve a csere/nickel personnel is érdekel
--
nem néztem még elég delfinmeccset, hogy átlássam a kérdést, és láttam tegnap pár dolgot ami őszintén meglepett
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊sapka
Lényegében ami különleges az az hogy a DE posztról coverageba rakott játékosokat mixel különböző, mindenfelől jövő blitzekkel.
Az alapja mindennek a brutál és sokoldalú DT rotáció, eszik a futást és összeroppantják középen a zsebet. Ha duplázzák őket akkor Vernon és Wake büntet, de még a cseréik is, Shelby meg Fede. Szóval 4 ember elég jó munkát végez, de mögöttük az LB sornak vannak gyenge pontjai. Misi ésszel játszik, de a teste nincs meg hozzá hogy valaha is kiemelkedjen a mezőnyből. Wheeler meg szar. Coyle erre azt húzza hogy megakadályozza hogy a leggyengébb láncszemre játsszon az ellen azzal hogy kiismerhetetlenné teszi a coverage sémát. Itt jön a képbe hogy bizony-bizony a DE Jordan védekezett Megatronon, meg Shelby Taten. Az első bejött, a második nem. De mindkettő lényege hogy a play előtt ne lehessen tudni ki mit csinál, és közvetlenül snap után is úgy mozogjon mindenki hogy a QB elhiggye hogy tudja miről van szó, aztán belesétáljon a csapdába, amibe a nyomás ráadásul kereti is.
Hol bejön ez, hol nem. Majd megpróbálok részleteket keresni, de tényleg gyakorlatilag lehetetlen megmondani a pontos mechanizmusát a játékoknak, csak a hibáit. Azt hogy ha az ellen megtalálja a cselt akkor nagyobb gyengeséget tud támadni mint ami akkor lett volna ha nincs variálás. Szóval kritikus a nyomás az irányítón hogy ne legyen ideje, és a kedvenc, könnyű célpontok lefogása. Aztán próbálja kitalálni a QB hogy melyik biztonsági célpontja biztonságos, és ha sikerül akkor se tudjanak vele sokat haladni.
Rotáció:
DT: Starks és Odrick elsősorban. Azzal bolondítva hogy Odrick néha feláll DE-nek és akkor Mitchell bejön középre. Meg amúgy folyamatosan rotációban van, mindenki tud pihenni.
DE: Szinte mindenkinek a gyorsasága és a technikája az erőssége, de azért a puszta erővel sincs gond. Előbbi miatt nem extra atletikus TE-vel, RB-vel lazán elrohangálnak, ha zónázni kell akkor be tudják játszani. Futást szélen beérik, ha nem akkor legalább a blokkolókat igyekeznek a DT sorral közösen kivenni a játékból hogy a többiek minél hamarabb megcsinálják a szerelést. Azt lehet mondani általánosságban hogy nagyon okos játékosok alkotják a D-linet, értik a játékot és értik hogy tudnak legjobban szerepelni a sémában. A két kezdő DE Wake és Vernon. A cserék Shelby, Fede, és Jordan. Változatos rotáció van, változatos helyekre is állnak fel a játékosok. Jordan néha próbál Wheeler helyett LB-t játszva nyomást gyakorolni, ezért nem értjük minek kokszolták fel, meg ilyen sebességgel mégis hogy?
LB: Jenkins - Misi - Wheeler. Jenkins végre lehetőséget kapott, él vele. Misi középen nagyon jól játszik. Wheeler t néha sikerül naggyá tenni a rendszerrel, de ő a legnagyobb gyenge pont. Hétvégén sorrendben a szerelések: 6-5-1. Mindent elmond azt hiszem.
A cserék itt annyira nem kapnak szót, csak ha sérülés van, de valahogy így néznek ki: Freney - Trusnik - McCain. McCain ha bejön nagyjából ugyanazt játssza mint Jordan, és nem is rosszul.Neki a sebessége, atletikussága is meg van, kaphatna talán nagyobb szerepet.
Nickel: Ha nem kell safetyt játszani akkor Jimmy Wilson. De volt hogy Finnegan játszott itt, és aki még szokott, Davis ment ki a szélre.
CB: Finnegan - Grimes. Előbbi helyére szokott jönni Davis, vagy Taylor. Taylor mutat jó jeleket néha de néa meg akkora homály a srác hogy elképesztő.
S: Jones-Delmas. Utóbbi lehetne többet a tűz körül, van hogy nagyon el van tűnve. Jimmy Wilson még megjelenik itt is néha, van amikor harmadikként.
Viszonylag egy mély és sokoldalú rotációnk van tehát mindenhol, és Coyle próbál mindenki erősségeire építeni, nem fél LB-k kárára DB-t a pályára rakni. De ugyanúgy nem fél DE-t használni coverageban és DB-t küldeni blitzelni. A lényeg hogy eltakarja a gyengeségeket és olyan helyzetbe igyekszik hozni a védőket hogy legyen lehetőség mindig egy nagy játékra.
A bajok ott vannak amikor a gyengeségeket nem lehet eltakarni mert Grimes nem lesz nagyobb, vagy valaki rossz napot fog ki, vagy az ellenfél rendelkezik olyan játékosokkal akik egy DE-t, LB-t legyorsulnak, a DB-nél meg nagyobbak. Vagy az O-line elég erős/QB elég ügyes hogy legyen idő megtalálni a gyengeséget.
Nagyjából szerintem ennyi, de tényleg nem vagyok benne biztos. Ha valaki máshogy látja akkor írja és közelebb kerülünk az igazsághoz. Megpróbálok majd archiv cikkeket linkelni, Pl Jordan hogy volt használva, a 4-3 hogy van variálva, stb. Volt pár jó csak most lusta vagyok keresgélni. De az újak miatt is érdemes elővenni ezeket szóval majd megpróbálom! 😊
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Sajnos Albert esetében ACL és MCL szakadás a jobb térdben, így nagy valószínűséggel 9-12 hónap kihagyás vár rá. Ez nagyon nem jött jól, főleg annak tükrében, hogy nincs igazi helyettese. James egyetemen is végig RT játszott, így neki is idegen lehet az LT poszt. A piacon meg ilyenkor már nem lehet találni normális tackle-t.
Legszívesebben azt mondanám próbáljuk ki Turner-t, aki végig tackle posztokon játszott (főleg bal oldalon) az egyetemen. De sajna FCS-ben tolta, és ott azért nem voltak ilyen fickók akik itt várnának rá. Vagy ott van még Fox is, aki szintén LT volt a U-nál (freshman-ként RT is).
De erről annyit, hogy nem hiába nem játszottak.
Egyébként a PFF-től James kapta a legrosszabb osztályzatot ( allowed five quarterback hurries és szar volt run blocking-ban), a második legrosszabb pedig Pouncey (allowed two sacks and four hurries). Kb. azok akiknek a legjobbnak kellett volna lennie. Bár néha kicsit szigorúan osztályoznak ill. ez nem mindig pontos értékmérő.
több mint 11 éve
sziasztokHúha 😊 Danyly lesz a te embered 😊 az ő szerelme a trench fight. Én meg nem akarok tudatlanul dobálózni itt a fogalmakkal.
tegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
valaki leírná+írna pár szót a mukodéséről a phins baseD-nek? +rotáció (lényegét tekintve a front7 az izgalmas)
--
nem néztem még elég delfinmeccset, hogy átlássam a kérdést, és láttam tegnap pár dolgot ami őszintén meglepett
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊sapka
több mint 11 éve
Albert IR... Albert suffered ACL and MCL tears na b+ jó ha a karrierje nem megy erre ráAlbertnek meg állítólag szevasz idénre...Az a szép higy engem Jones játéka meggyőzött, Suh ellen sem vallott szégyent, sőt. Azt pedig már korábban megmutatta hogy lábon is tudja tartani a pasa rushereket. D.Thomas RT posztja ami bántja a szemem inkább, de talán végre sikerül egy olyan gameplant összerakni ami minimalizálja az ellen D-line rombolását. A Detroit ellen is az INT után értékelhető teljesítményt nyújtottak a srácok, csakhát a kedvencem fumbleja meg a Clay kezében maradt TD...
"the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.Csabee13
Philbin sorsa könnyen csütörtökön dőlhet el bízom benne hogy egy jo meccsel rukkol elő a stáb. Innentől két meccset lehet bukni: NE, DEN. A tie breakerek is komolyan számítanak, idén az AFC-ben nem adják könnyen a wild card posztot. Tavaly egyszerűbb lett volna...Geeri
😊 James amúgy. De azért a Bills most büntetni fog, és most én vagyok pesszimista. 2 negyedig tűrhetően, de legyünk megengedők jól tartották ebben a felállásban a Detroit DL-t egy dolog. Csakhogy a Bills most erre készülhet.. ne legyen igazam de ha 3 ember játszik máshol a falban, mint eddig az sok jóval nem kecsegtet. Egyébként is középen fogják megint rádönteni Tannehillre a falat 😊 arról nem is beszélve, hogy őt is szépen megzúzták a kékek.
Ne legyen igazam de ez a szezon kuka lesz sajnos megint.
több mint 11 éve
sziasztoktegnapi eredménykövetőben is érdekelt, de még nem kaptam választ 😊
--
remélem lesz elég türelmetek hozzá 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
lol 😀 😀 😀 megatron vs optimus grimes
goingdeep.postr.hu/megatron-vs-optimus-grimes
több mint 11 éve
Albertnek meg állítólag szevasz idénre...Az a szép higy engem Jones játéka meggyőzött, Suh ellen sem vallott szégyent, sőt. Azt pedig már korábban megmutatta hogy lábon is tudja tartani a pasa rushereket. D.Thomas RT posztja ami bántja a szemem inkább, de talán végre sikerül egy olyan gameplant összerakni ami minimalizálja az ellen D-line rombolását. A Detroit ellen is az INT után értékelhető teljesítményt nyújtottak a srácok, csakhát a kedvencem fumbleja meg a Clay kezében maradt TD...
"the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.Csabee13
Philbin sorsa könnyen csütörtökön dőlhet el bízom benne hogy egy jo meccsel rukkol elő a stáb. Innentől két meccset lehet bukni: NE, DEN. A tie breakerek is komolyan számítanak, idén az AFC-ben nem adják könnyen a wild card posztot. Tavaly egyszerűbb lett volna...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Albertnek meg állítólag szevasz idénre..."the team believes Albert has torn a ligament in his right knee."
Ma van MRI, de sok jót ne reméljen szerintem senki.