Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Az a nagy baj, hogy ez nem a szerencsén múlott... Tragikus volt a time managment a végén.

Azért a védelem sem volt olyan hatalmas.. tény, hogy ők tartottak minket az első félidőben a meccsben, de csak engedtek 27 pontot.

Landry viszont pofás kis picknek tűnik. Remélem többet lesz pályán nem csak KR meg PR.
több mint 11 éve
Miami Miami Dolphins 969
Szivszaggató vereség volt tegnapi, ñem szégyen porjaimból ébredtem fel de a végén elsírtam magam! 4 éve követem a csapatot, tavaly és idén is olyan meccseket tudunk jatszani ami playoffnak is beillik! Látok én ebben a csapatban fantáziát, csak a szerencse factor forduljom már felénk!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A vege kivetelevel egyetertek.
En hoznek mar project QB-t vagy draftolnek egy igazit.
¬hill ennyit tud. A korlatait sajnos nem kepes atlepni. Philbinnek ha nem sikerul, en elkuldenem, marpedig nem lesz iden playoff szerintem.
O tul sok hibat kovetett el eddig is.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nekünk kéne a cimplapon szerepelni. ezt a tettet végrehajtani. brutális.
a védelem mindent megtett véleményem szerint. rogerst ilyen szinten nyomás alatt tartani... de még ez is hihetetlen, hogy tud így is halálos lenni. mint valami western filmbe.
a vereség az vereség. még ha másodperceken múlt akkor is. a meccsnél egy L betű lesz. ez az ami számít.
edzői hibák miatt.
nincs mire "fel a fejjel" szöveg. valóban nem tudunk kilépni a középosztályból. évek óta kapjuk, hogy "lesz ez még jobb". igen, lesz, valaki majd egyszer beválik.
philbin-ben sem látok többet átlagosan 8-8-nál. és 'hill is ennél többet nem tud nyújtani szerintem. ez nem hiszem, hogy elég az SB-hez (márpedig azért vagyunk hogy egyszer SB-be jussunk).

részemről év végén vége lenne a philbin érának (hickey bíztató GM, hozzon valakit), viszont 'hill még kaphatna 1-2 évet, de ezalatt hozni kéne valakit, akit nem kell bedobni a méylvízbe rögtön.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.thephinsider.com/2014/10/12/6967567/game-management-101

Lazor&Philbin&Coyle best of.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Mi vagyunk a középosztály Brownsa. Épülhet itt bármi, lehetünk akármilyen jók, az ember tudja hogy a végén nyílik a pofonláda aztán kihajtja az álmot az ember szeméből hogy egyszer velünk történik a csoda.
Mert ez csoda lett volna, nem akármilyen. GB 20 ponton tartva. Nullával egyenlő első félidő, két rettentő INT után a padlóról felálló Tannehill aki valami brutális második félidőt hozott. Landry lejátsza Hartlinet és Gibsont. Csak egy félidő kevés, itt még az x-hez is.

Hányszor hallom hogy a Dolphins az az csapat amelyiket nem nagyon lehet kiütni. Csak hát ez arra elég hogy a szimpatikus vesztesei vagyunk ennek a ligának évről évre. És sosem értem hogy miért nem tudunk nyerni? Miért nem akar összeállni ez az egész. Ragyogó féleredményeket hozunk évről évre, és soha nem tudni bizonyosan hogy hol van a hiba. Ma például hol volt egy félideig? Fields miért akkor nem tudja berúgni 20-on belülre amikor a legjobban kell?

Semmi értelme az ilyen meccs utáni hozzászólásoknak, de nem tudok mást írni. Nem találom hol volt a hiba, és ez ami idegesítő.

Egy hiba csak eszembe jutott: Philbin már megint zseniálisan kért időt. Ott volt az a fumble szitu, a stadion örjöng erre kikéri az időt hogy a GB összeszedje magát. Szánalmas! 😒'

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
fene se gondolta volna h ilyen izgalmak lesznek, de valahogy mégse tudok örülni.
Jó lenne a második félidei formát hozni, mindig.

több mint 11 éve
Hat ha mar az O linennak kell megfogni bajban leszunk 😊
Persze ertettem mit akartal irni.

Hat...
En Rodgerstol felek nem Lacytol. Rodgers nagyon gyors es akar labbal akar barmilyen dobassal hamar eszi a yardokat. Ha most csinalnom kene egy csapatot es megkerdeznek ki legyen az iranyito, bizony ot jelolnem. Remelem nagy lesz rajta a nyomas es rossz napja lesz.
Talan elony hogy Philbin ismeri jol a GB-t.
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 040
Ki mit gondol az esti meccsre? Van esélyünk? Mármint reális?
Lehet nem kellett volna most megnéznem a vikings elleni múlt heti GB meccset, mert 42-0 nál elszállt az utolsó reményem hogy verhető a packers. Olyan szinten nőttek a vikings fölé minden poszton, hogy "rossz" volt nézni.RunRickyRun
Egy teljesen inkompetens irányító volt a másik csapatnál, túl sok következtetést ne vonj le belőle. Mi vagyunk az esélyesek, de ugyanúgy verhetőek vagyunk, mint bárki más.

több mint 11 éve
Ki mit gondol az esti meccsre? Van esélyünk? Mármint reális?RunRickyRun
Van hát! Ha van O-line amelyik megfogja Lacyt akkor ez az. Misi visszatért, és ő egy Trusnik aki passz ellen sem elveszett. Jones, Delmas nem elveszett lelkek futás ellen, és a játékintelligenciájuk is elegendő ahhoz hogy ne üljenek fel minden play-action játéknak.
Ami baj hogy a CB sorunk igen alacsony, de másrésztről meg más gyengeségük nem nagyon van. Wilson visszatérhet nickelbe, annyira jó lesz hogy ha valaki lelassítja Lacyt akkor rávesse magát, így akár- akár meg merem kockáztatni hogy lesz jó pár 4-6 felállás, ennek a secondarynek szerintem ülne. Így egyszerre lennénk védve a nagy játékok ellen és jó védőfal játékkal Lacy sem tudna óriási játékokat egymás után hozni.
Pass-rushnak remekelnie kellene, Bakhtiari másodéves játékos, eredetileg nincs jobb alapon került LT posztra, igaz jól helyt állt. Ő az akit ki lehet szerintem emelni abból az egységből, a többiek néha borzalmasak. Rogers már 12 sacknél jár, úgy hogy a Vikings nem szaporította ezt.

Támadóoldalon ha van futás akkor tudok hinni Tannehillben és a WR sorban is, de persze lehet teljesen alaptlanul. Ha nincs futás nincs party.

Ami a legfontosabb hogy mindkét csapat az utolsó meccsén mutatott biztató jeleket, sokat jelent melyik hiheti el hogy állandósult a jó forma. Le kellene szoknunk arról hogy a meccs elején alszunk. Ebben segíthet hogy talán még Philbinnek is van annyi lelke hogy volt csapata ellen oda akarja tenni magát és nem beszari focit játszatni. Épp ezért akarom látni a 'HIll rollout és option játékokat, és az uptempo engedését. Remélem sikerül az ami az Oakland ellen: hatékonyan játszani azt amit Tanny tud. Ez megadná neki fejben azt amit mindig látunk hogy kell: ha bízik a playban és magában akkor nincs miről beszélni franchise irányító kérdésben.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Ki mit gondol az esti meccsre? Van esélyünk? Mármint reális?
Lehet nem kellett volna most megnéznem a vikings elleni múlt heti GB meccset, mert 42-0 nál elszállt az utolsó reményem hogy verhető a packers. Olyan szinten nőttek a vikings fölé minden poszton, hogy "rossz" volt nézni.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
"The Dolphins' defense is ranked first in the NFL in yards per play (4.7), and net yards per passing play (5.82)"

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nem is a DL-ben v. az LB részleggel (bár itt azért akad) van a problém, hanem a secondary-vel.
Visszatér Jones SS pozícióba (remélem hoz némi javulást), így Delmas átmegy FS-be. Wilson pedig a nickel corner posztot veszi àt. Tavaly is itt játszott főleg, tehát nem is idegen tőle ès szerintem produktívabb is ebben a pozícióban.

Starks és Misi is visszatér, így elviekben a legerősebb def áll majd rendelkezésre az idén először. Ha az IR-en játékosokat nem vesszük ide, akkor csak Jordan hiányzik, bár az ő játékereje is kétséges egyenlőre. Mivel élesben még nem láttuk.danyly
Secet annyira nem féltem, futás ellen voltak bajaik korábban, de talán összeszedték magukat. Taylor és Davis a rotáció tagjai, szóval a fáradtsággal sem lehet baj. Wilson nickelből meg elkezdheti a sackeket gyűjtögetni. 😊
Jones és Delmas gyakorlatilag ugyanazt tudja, nem hiszem hogy éles különbség lesz a szerepükben. Arra vagyok én is kíváncsi hogy egymással mennyire találják majd az összhangot és javul-e átlagosról jóra a teljesítmény.Geeri
Igen. Pont ezt emelte ki Delmas is amikor kérdezték, hogy hogyan fog működni a sec részleg. A megfelelő összhang megtalálása, a jelzéseket értelmezni és alkalmazni valamint a kommunikáció elsődlegessé nagyon fontos.
Delmas kifejezetten örül ennek a posztnak mert közelebb kerülhet a lasztihoz. Nagyon fontos lesz a cover formációk és a hit-ek megfelelő alkalmazása.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nem is a DL-ben v. az LB részleggel (bár itt azért akad) van a problém, hanem a secondary-vel.
Visszatér Jones SS pozícióba (remélem hoz némi javulást), így Delmas átmegy FS-be. Wilson pedig a nickel corner posztot veszi àt. Tavaly is itt játszott főleg, tehát nem is idegen tőle ès szerintem produktívabb is ebben a pozícióban.

Starks és Misi is visszatér, így elviekben a legerősebb def áll majd rendelkezésre az idén először. Ha az IR-en játékosokat nem vesszük ide, akkor csak Jordan hiányzik, bár az ő játékereje is kétséges egyenlőre. Mivel élesben még nem láttuk.danyly
Secet annyira nem féltem, futás ellen voltak bajaik korábban, de talán összeszedték magukat. Taylor és Davis a rotáció tagjai, szóval a fáradtsággal sem lehet baj. Wilson nickelből meg elkezdheti a sackeket gyűjtögetni. 😊
Jones és Delmas gyakorlatilag ugyanazt tudja, nem hiszem hogy éles különbség lesz a szerepükben. Arra vagyok én is kíváncsi hogy egymással mennyire találják majd az összhangot és javul-e átlagosról jóra a teljesítmény.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve

Starks és Misi is visszatér, így elviekben a legerősebb def áll majd rendelkezésre az idén először. Ha az IR-en játékosokat nem vesszük ide, akkor csak Jordan hiányzik, bár az ő játékereje is kétséges egyenlőre. Mivel élesben még nem láttuk.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Teljesen igaz és jó a meglátás Pouncey-val kapcsolatban. Egyetemen két évet RG poszton húzott le, utána lett center. Tökéletesen megoldja mindkét poszt feladatát. Így elviekben a legerősebb ötös lesz ott a pályán vasárnap a Green Bay ellen.
Első csapattal edzett a héten és élvezte a mozgást a játékot. El is mondta, hogy szereti-szerette a guard posztot ezért is örül, hogy itt játszhat. Ugye Satele életében nem játszott centeren kívül más poszton az NFL-ben (bár Pouncey sem csak a Florida egyetemen).
Továbbá elmondta, hogy ha ez a csapat érdeke akkor ezen a poszton játszik. Úgy próbál és ott próbál segíteni ahol és ahogyan lehet.

Nagy gengszter de én csípem. 😊danyly
Amíg a pályán van addig az egyik kedvencem. Azon kívül..
Én már a draft előtt is kinéztem magamnak ezt az opciót ha egy C prospect megcsúszna. De ez most a legjobb megoldás, Satele viszonylag stabil. A leggyengébb pont az RG, ahogy mondod így a legjobb öt ember tölti ki a falat. Satele is boldog mert játszhat egy jó szerződésért, és a rookiekat sem kell egyből a mély vízbe dobnunk. Plussz szezon előtt pont az ellenkezőjéről voltam meggyőződve de Garner és Thomas egész jó backup szinten vannak, csak az LT a problémás pozició ebből a szempontból.
Remélem a GB ellen sikerül nyitniuk a futás előtt, arra építve, Rodgers elől eljátszva az időt lehet csak esélyünk. Értelemszerűen a korai vezetés jelenthet csak reményt, mert ha a GB abba a helyzetbe kerül akkor Lacyvel úgy eteteik meg az órát hogy még a pontok is jönnek.
A védelemben talán a legnehezebb meccs vár idén a védőfalra. Starks, Mitchell és Odrick nem szabad hogy túl könnyen félre álljanak, sőt nekik kell lelassítaniuk vagy megállítaniuk a futásokat. Továbbá nagyon kell hogy Wheeler stabilan szereljen. Misi visszatérése nem tudom milyen lesz, Trusniknak talán egy jó mecs lenne ez, majd meglátjuk.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Teljesen igaz és jó a meglátás Pouncey-val kapcsolatban. Egyetemen két évet RG poszton húzott le, utána lett center. Tökéletesen megoldja mindkét poszt feladatát. Így elviekben a legerősebb ötös lesz ott a pályán vasárnap a Green Bay ellen.
Első csapattal edzett a héten és élvezte a mozgást a játékot. El is mondta, hogy szereti-szerette a guard posztot ezért is örül, hogy itt játszhat. Ugye Satele életében nem játszott centeren kívül más poszton az NFL-ben (bár Pouncey sem csak a Florida egyetemen).
Továbbá elmondta, hogy ha ez a csapat érdeke akkor ezen a poszton játszik. Úgy próbál és ott próbál segíteni ahol és ahogyan lehet.

Nagy gengszter de én csípem. 😊

több mint 11 éve
Pouncey guard lesz szerintem. Ott nagyobb a baj, és a skillsetjét is jobban ki lehetne használni most hogy van egy nem rossz centerünk.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jó hírek:
Moreno már edzett a héten és nagy a valószínűsége, hogy vasárnap játszhat a Green Bay ellen. Mint ahogy Pouncey is. Kell nagyon a falba. Stabilabb lesz, jobb lesz az OL, mert a két guard-ot meg kell támogatni. Jöhetnek a futások ezerrel. A Packers tök utolsó futás ellen, de ez nem jelent semmit.
Hawk, Matthews és Peppers azért már bizonyított (hogy csak a legnagyobb neveket említsem).

Gibson nem vett részt most az edzésen, de Finnegan se volt nagyon látható (korlátozottan vett részt a gyakorlatokban).

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
😀 Az öreg még mindig vagány..

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 11 éve
The team has signed WR Damian Williams.

To make room on the roster for Williams, the team has waived RB Orleans Darkwa.

Kár hogy pont Darkwa helyett jön. MIndkettőt csipem.RunRickyRun
Darkwa PSbe ferhet, orulne o annak ha bekerul.

Shelby-t lehet eltiltjak. Inkabb lenne roster move, mert eltiltva nem szamit az 53ba, es igy Jones aktivizalodhatna.Geeri
Szerintem Jones már aktív, de így is 52-es a keret ha jól látom. Akkor Delmas pihi, és remélem ereje teljében lesz Jones mert ráfér a secondary egységre egy kis erősítés.

Elkerülte a figyelmemet, hogy Thigpen meg visszajött a NE-től a PS-be. A mezszáma is megváltozott 34-ről 19-re.

Én eltiltva látom Shelby-t, így nagy valószínűséggel Fede több szerepet kap. Az ST-ben megbízhatóan szerepelget a meccseken, de most komolyabb szerep is hárulhat rá. Bár nem hiszem, hogy túl sok snap-et kap de jó lesz ez neki.

több mint 11 éve

Kár hogy pont Darkwa helyett jön. MIndkettőt csipem.RunRickyRun
Darkwa PSbe ferhet, orulne o annak ha bekerul.

Shelby-t lehet eltiltjak. Inkabb lenne roster move, mert eltiltva nem szamit az 53ba, es igy Jones aktivizalodhatna.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776

Kár hogy pont Darkwa helyett jön. MIndkettőt csipem.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Jol megvertek...
több mint 11 éve
 m.palmbeachpost.com/news/sports/football/shelby-arrested-for-trespassing-resisting-arrest-a/nhcWk/

Na mondjuk az érdekes hogy erőszak nélkül ellenállt az előállításnak aztán a feje meg mégis másról árulkodik.

Mindig jövőre!