Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!Üdv köztünk!
Nagyon jó volt a mai meccs remélem jövő héten nyerünk😊frani
Na azt én is 😀 Nem mondom meglepett a Jaguars hogy konkrétan lemosta a pályáról a Brownst. És korábban is voltak egészen szoros meccseik, szóval nem szabad elbíznia magát a csapatnak annak ellenére hogy remélem olyan eredmény lesz hogy kaphatnak egy negyedet a cserejátékosaink a biztos vezetés tudatában.
Nagyon jó lehetőség hogy hozzunk egymás után két győzelmet és két jó játékot, nagyon kellene. Főleg Tannehillnek.
Tegnap jó volt nézni hogy az összeomlott első drive ellenére úgy jött fel a pályára a másodikra hogy nyomát nem láttad rajta az idegességnek. Megfutotta a first downt, nem ijedt meg az ütközéstől, biztosan fogta a labdát.
Azután a passzoknál gyorsan olvasta a védelmet, és tökéletesen helyezte a labdákat.
A későbbiekben arra is láttunk példát hogy körbepásztázza a célpontokat. Wallace és Landry megosztoztak a yardok javán, de Clay, Hartline, és Williams is jegyzett elkapást.Tehát nem az volt hogy mindenáron a nagy játék, vagy mindenáron Wallace, hanem meg lett találva mindenki ha üresen volt. Mondjuk nem volt nehéz tegnap üresen lenni...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
sikeresen lemaradtam az egész meccsről. hajnali 1-kor gondoltam rápróbálok a 10yardoson. fent volt. 8 giga töménység. űűű mondom. de mindegy, a meccs az meccs. sajnos közbe felléptem facebook-ra és sikerült elkapnom egy spoilert (ááááá. utálom). de nem volt akadálya, hogy végignézzem a meccset és a 8 giga tömény anyag olyan kristálytiszta volt, hogy kristály könnyeket hullattam. miami-hoz képest rettentő jó első félidő mind a védelem, mind a támadók részéről. 'hill 15-ből 14 sikeres átadás, 2 TD, 0 INT(!). uraim, mi volt ez?
tetszettek a playhívások is. első félidőben read option keményen (4 / 50 yard).
a CB vs. WR párharcból mi jöttünk ki nyertesen, közben mi voltunk az alacsonyak. a srácok most odatették magukat, nem úgy mint múlt héten a green bay ellen ahol pattogtak össze vissza.
ami nagyon nagyon nem tetszett, hogy 80 yard-nyi büntetést összebotránykodtunk (például egy miller TD bánta).
egyébként én is azt érzem, mint geeri hogy mintha kezdene összeállni a brigád.
jövőhéten egy jaguars. csak győzelem. egyéb esetben retyó pont hu.
u.i.: a soldier field egy fostalicska gyep.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Most vagy az van hogy kezd összeállni a támadójáték, vagy az hogy annyira játszunk amennyire engedik. A védelem viszont mindenképpen megérdemli a dícséretet, nem is nagyon tudnék senkit elmarasztalni. A magasságkülönbséget nem tudta kihasználni az ellenfél, nem kis részben köszönhetően annak hogy piócaként tapadtak játékosaink az ellenre.
Külön öröm az INT és Shelby játéka. Meg kell néznem még egyszer aztán lehet írok még.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Szerintem is L... Marshall tombolni fog és véres bosszút áll..
több mint 11 éve
Nekem jó érzéseim vannak, szerintem össze kapják magukat a fiúk.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Van egy olyan érzésem hogy az O-line nem bírja ma a nyomást és lesz sack bőviben. Ugyanennyire vagyok benne biztos hogy Marshall nagy napot fog majd ki. Nem nagyon vagyok bizakodó ma.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Legutóbb 16:0 ra kaptunk ki a chicagotól! De amilyen rapszodikus a csapat akár nyerhetünk is, jó lenne 3:3 al menni a jaguarshoz! Jó lenne a második félidei miamit látni egész mecsen! Go Delfinek!
több mint 11 éve
ma este megint (L) bár sajnos lehet lekésem az első negyedet vagy akár az első félidőt. de mindent bele!
ezt meg elég furcsa érzés olvasni 😀
"A vendégek legfontosabb fegyvere a Lamar Miller fémjelezte futás lehet..."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
Már elég rég óta vagyok delfin drukker csak nem nagyon szoktam hozzászólásokat írni mert sajnos nem minden meccset tudok nézni meg a csekély angol tudásomnak köszönhetően nem nagyon olvasok külföldi híreket többnyire tőletek van infóm a csapatról de őrülők neki,hogy sokan szurkolunk a delfineknek
oláh istván
több mint 11 éve
Damian Williams mit vállalt! 😀Szerinte nem olyan hatalmas probléma Moreno kiesése. Kíváncsi vagyok a srácra, Miller térdével rajta van az injury reporton, a csapat pedig őt jelölte meg második számúnak a Moreno IR után.
A héten mindenki aki tehette felszedett valami sérülést. Wilson doubtful. Satele se biztos hogy tud játszani, tehát Pouncey visszatérhet középre, de nem igazán tudom ki lesz akkor a RG. Remélem bárki is, felnő a feladathoz.
Gibson se játszani felejtett el hanem sérült a combja az report szerint. Az azért nem semmi hogy 14 játékosunk van megemlítve.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
khm, ha lehet ne nyomjátok direktben az ilyeneket, inkább PM-ben!Sziasztok kérnék egy kis segítséget több hozzászólásban olvastam,hogy utólag néztétek meg a PACKERS meccset hol találok ilyen oldalt ahol utólag megnézhetnémÜdv amúgy! Most kezdted a csapatot követni?
Előre is köszi a segítséget
GO DOLPHINSzach
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Sziasztok kérnék egy kis segítséget több hozzászólásban olvastam,hogy utólag néztétek meg a PACKERS meccset hol találok ilyen oldalt ahol utólag megnézhetnémHát én Nfl game pass-on, de az fizetős. Aztán vannak torrent oldalak ahonnal le lehet tölteni pl. ten yard torrent.
Előre is köszi a segítséget
GO DOLPHINSzach
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Sziasztok kérnék egy kis segítséget több hozzászólásban olvastam,hogy utólag néztétek meg a PACKERS meccset hol találok ilyen oldalt ahol utólag megnézhetném Előre is köszi a segítséget
GO DOLPHINS
oláh istván
több mint 11 éve
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?TomcsikA magas elkapoitok eleg komoly missmatch nekunk. Gyanitom a gameplan arra fog iranyulni hogy ne nagyon kapjanak labdat az oriasbabytol. Sajnos a falatok egesz megcombosodott.
`hill pedig velhetoen ismet a het ujoncava teszi Fullert.
Szerintem futni fogunk es az LB-k helyere dobalni. Ez talan sikerre is vezethet.
több mint 11 éve
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?Tomcsika 2 doboz marlboro-s értékű brandon marshall szaggatja a gyepet a sun life-ba. de a volt csapata ellen 😀
több mint 11 éve
Ggrrr pedig szorítottam nektek hogy elkapjáktok a sajtokat...most azonban mi következünk. Mit vártok a meccstől? Kiktől, mitől tartotok a legjobban? Milyen taktika vezethet cèlra ellenünk?
több mint 11 éve
Sajnos Grimesnek most tényleg nem ment és Rogers is sokszor rá dobta a passzt mert szegény nagyon pici, magasságban könnyen verhető főleg az GB top elkapói számára. Londonban néztem is a bemelegítéskor hogy mennyire pici a többiekhez képest is. Nem lepődtem volna meg ha az utolsó passz is grimes felé megy. Nagyon hasonlitott a végjáték a tavalyi Patriots meccsre, ott Thomas int-el ért véget és mi örülhettünk nem is kicsit. Azt a meccset azóta is többször megnéztem holtszezonban. Sajnos most nem küldtük fel Thomast az utcsó passzhoz. 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Danyly jokat irsz en is igy latom.DB mindenképpen kell a drafton (leginkább S), akár magas helyen is. Landon Collins-nak nagyon örülnék, de gondolom más is kinézte magának. Ez csak egy példa, sok jó S és CB van még aki elvihető jövőre a drafton.
Miller feltamadasaban igencsak benne van az, hogy az O line meretes upgradet kapott.
Punci guardkent azonnal brutalis javulas, de nekem nagyon tetszik a rookie RT is.
Szerintem most kb lathato hova kell dolgozni az FAn es a drafton, bar remelem azert lesz meg itt fejlodes masoktol is.Delonso_
De amúgy fiatal a hátsó alakzatunk, lehetne erre (is) építeni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Danyly jokat irsz en is igy latom.Miller feltamadasaban igencsak benne van az, hogy az O line meretes upgradet kapott.
Punci guardkent azonnal brutalis javulas, de nekem nagyon tetszik a rookie RT is.
Szerintem most kb lathato hova kell dolgozni az FAn es a drafton, bar remelem azert lesz meg itt fejlodes masoktol is.
több mint 11 éve
Moreno rásérült? jó lenne öt megtartani, jövöreMiamiabszolút nem így gondolom. miller most rá is cáfol, hogy van futójáték (amihez kell az OL). persze moreno jobb képességű, de ha miller is hozza így a yardokat (mert sebességileg ugyanolyan a két játékos)... én inkább befektetnék egy gyorslábú, agilis futóra.
moreno első játékhete után is azt mondtam, hogy ez még csak az első meccse volt. várjunk amig kijelentünk valamit - sajnos lesérült, így nem tudunk kijelenteni már semmit.
több mint 11 éve
Tannyrol en is igy gondolom.Sok mindent kihagytam amit írni szerettem volna.
Jones remek, de tole nem is varok keveset.
Landry volt remek meg es a ket line is tetszett.
Lazor helyett kene valaki O playeket hivni az elso felidoben meg.
Aki pl nagyon nem tetszett az Grimes volt.Finnegan meg valahogy... o sosem volt a kedvencem.Delonso_
Landry tényleg nagyon jó volt, szerintem ő mindenképpen jó draft volt. Célpontként is jó volt, nem droppol, jól futja a routokat + jó visszahordó is. Azt ki is felejtettem, hogy az egyik szép visszahordásánál ha Crosby nem állítja meg Landry-t máris másképpen alakult volna a meccs.
OL 1 sack-et engedett, én úgy gondolom ebben a felállásban továbbra is jól fognak muzsikálni.
DL-re nem sok szó van. Vagy úgy is mondhatjuk "órákig sorolhatnánk" a statokat. Vernon, Wake ketten együtt 3 sack, 3 TFL, 4 QB hit (ebből 3 Wake). De a többiek is jól tolták.
Ugye írtam, hogy missed tackle hegyek voltak de nem nevesítettem senkit. Grimes egész meccsen gyenge volt, elkésett, elcsúszott, megverte rendre Nelson, Rodgers nyugodt szívvel dobált felé stb.
De Finnegan sem nyújtott épületes teljesítményt, ill. Delmas sem zárt jó meccset (ő "védekezett" Quarless-en, aki a győztes TD-t szerezte). Wilson elfogadhatót nyújtott (bár nem kiemelkedőt), de egyszer szépen megfutatta Rodgers-t egy corner blitz keretein belül. 😊
Azt hiszem Geeri írta korábban, hogy alacsony is a DB állomány ezért rendre megverik őket magas labdákkal pl. Oké, hogy fordulékonyak, de mégsem találják sokszor a megfelelő szöget.
Íme egy példa a magasság különbségre (persze azért vegyük ide, hogy Nelson-nak jók a rugói):

Ideal size: Weak --6-2, 200; Strong -- 6-3, 215
By Bill Walsh
Nálunk Jones és Aikens 6'1. Aikens-t is többször be lehetne vetni. Bár ST-ben szépen eldolgozgat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.