Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na indulok a mecsre en is.
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Mai szerzeményeim.
 www.kephost.com/image/4lN

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Starks nem fog játszani, remélem ettől McFadden meg Jones-Drew se nagyon.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ott leszek majd próbálok írni kis összefoglalót. A mai Ragent street eventről írtam a Raiders topicba ha gondoljátok lessétek meg...

több mint 11 éve
Tele van London raiders fanokkal Miami szurkolót alig láttam. Persze a regent streeten az NFL eseményen azért már voltak de az arány bőven a raiders felé húz!

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Aki megy ma a Wembley-be az majd írjon már majd légyszi valami kis beszámolót + képek stb. a meccsről.
Köszi. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
telik az idő

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Amúgy Philpin nem tudom, hogy lehet még HC.szaba
Wilson se nagyon csinál mást...Geeri
LOL 😀 Russ eddig top 5 idén.szaba
Nem hiszem, hogy azt mondta volna, hogy Russel szar.. Csak azt mondta, hogy nem várnak tőle olyan játékokat amiben nem jó. Ez kicsit troll szagú volt most.
Csabee13
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.szaba
Az igen. Igyekszem no offense hangvételű hozzászólást írni aminek még helye is van itt.

Szóval mit mondtam: "Ha nem neki kell a hátán vinni a csapatot akkor egy jó futás mellett az erősségeire épített passzjátékokat meg tudja oldani. Wilson se nagyon csinál mást.. "

Ebben Wilsonra nézve max az lehet derogáló hogy feltételezem hogy nem ő viszi a hátán a Seahawksot. Bár szerintem csapatsportban ott van baj ha megtudod mondani ki viszi.
Jó futás van, erősségei vannak - tegyük fel el is hiszem neked hogy minden az erőssége - az erősségeire építenek, megy is a szekér.
Azt egy szóval se mondtam hogy ha 'Hill erősségeit, tehetségét jobban kihasználó rendszerben játszottunk volna/játszannánk akkor hozna olyan számokat mint Wilson. De jobbakat mint most.

Nade ez a mondat:
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.szaba
Nem trollszagú, szóval komolyan veszem. Ha Wilson mindenben jó akkor mindegy milyen rendszerben játszik? Szóval ha teszem azt szólnék az öreg Shermannek hogy tervezz már egy koncepciót a Wilson gyerekre akkor az eredménye az lesz hogy: Hiába teljesen nyilvánvaló a védelem számára mit akar a csapat; Hiába hívnak futást amikor nincs értelme és nem halad sehová; Hiába kell a zsebben maradni bármi van; hiába szar előtte a fal: Wilson ugyanazokat a számokat hozza mint most. Sőt, a 'Hawks random hívja és rajzolja a playeket mert Wilson megoldja.

Tiszta sor. Mindenben jó, abban is hogy kell szarból várat építeni. Hagyjuk már.

Tényleg még érvelned se kellett hozzá hogy megtaláld a kákán a csomót. A világmegváltó igazságok mellett meg nem is stílusos leírni hogy miért. Megértem én teljesen. Tuti neked van igazad. De hogy ha te ezt úgyis tudod akkor miért kell tetézni?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 919
Of course. Építő jellegű párbeszédet akarsz itt folytatni nyilván, csak a hsz-eid sikerülnek rövidre meg érv nélkülire, értem én.

Csabee13
Most mit érveljek, nézd meg, hogy játszik idén, és nincs szükség érvekre. Mindenben jó Wilson, de ennyi tényleg elég, nem topikba való.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nem hiszem, hogy azt mondta volna, hogy Russel szar.. Csak azt mondta, hogy nem várnak tőle olyan játékokat amiben nem jó. Ez kicsit troll szagú volt most.
Csabee13
Of course. Építő jellegű párbeszédet akarsz itt folytatni nyilván, csak a hsz-eid sikerülnek rövidre meg érv nélkülire, értem én.

több mint 11 éve
Csabee13
Nem trollszagú. Wilsontól kb. azért nem várnak olyat, amiben nem jó, mert mindenben jó a csávó.
több mint 11 éve

Nálunk meg az a nagy büdös helyzet, hogy 2 éve látszik, hogy 20 yardon túl pontatlan vagy nem jól időzít.. évek alatt lehet megtanulná, de ami nem megy azt ne meccsen tanulja már meg... Erre orrba szájba erőltetjük a hosszú Wallace passzokat.. Clay sérült, a fal új, a WR-ek még a kesztyűjüket is elejtik erre 3&1-re passzjáték.. most, hogy ez kinek a sara az jó kérdés, nem biztos, hogy coach hívta be ezt a playt.
több mint 11 éve
Nem is passzolnak 3&1-re meg furltnak 3&20ra.
Ettől függetlenül Wilson jo irányító, egy jó rendszerben. Nem Manninget próbálnak játszatni vele, meg is hálálja.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
LOL 😀 Russ eddig top 5 idén.
több mint 11 éve
Úgy hogy első szezonban 1/1-re várt csapattal hozott egy igen szép mérleget. Aztán tavaly az Incognito-Martin botrány alatt egyben tartotta a csapatot, és harcban volt a rájátszásért. Az egy másik dolog hogy aztán az utolsó két meccset Shermannel együtt elbohóckodták. Érzésem szerint ha nincs az a közjáték akkor ugyanezzel az eredménnyel repült volna Philbin, de így Ross nem akart olajat önteni a tűzre a szezon végén azzal hogy okot ad a találgatásokra hogy a balhé vagy a teljesítmény miatt küldi el. Meg Sherman elvitte a balhét mindenki helyett.

Persze amúgy van rá épp elég ok hogy elküldjék: gyakorlatilag képtelen az általa vezetett edzői stáb a játékosok egyéni erősségeire építeni. Tudom hogy azt lehet játszani amit az ellenfél enged, de azt fel nem fogom hogy néha miért próbálnak játékosokat olyan helyzetben jó játékra kényszeríteni amelyben esélytelen hogy megállják a helyüket. Az tényleg nem kérdés hogy Trusnik lassú. Most már sajnos az sem hogy 'Hill esetében a kevesebb több lenne. Ha nem neki kell a hátán vinni a csapatot akkor egy jó futás mellett az erősségeire épített passzjátékokat meg tudja oldani. Wilson se nagyon csinál mást.. De nem, Philbin és Lazor szerint rendben van a mostani rendszer, és eröltetik. Ahelyett hogy kiélveznék hogy Bush óta előszőr van végre futójáték. Én azért még abban bízom hogy Lazor felébred. A bye-weekig.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem sokaig lesz az ha ez igy megy tovabb.
nem eri meg a szezon veget.
több mint 11 éve
Amúgy Philpin nem tudom, hogy lehet még HC.
több mint 11 éve
Hat van benne igazsag

Kevin Coyle - DL - Dolphins
The Miami Herald reports Dolphins players were "beyond furious, irate" with DC Kevin Coyle's game plan in the 19-point, Week 2 loss to the Chiefs.
The Dolphins were blown out for the second straight week, and players are reportedly questioning a host of decisions. In the loss to the Chiefs, Coyle decided to have star pass-rushing DE Cameron Wake and slow-footed ILB Jason Trusnik cover Joe McKnight out of the slot. McKnight burned both of them for wide-open touchdowns, the first two of McKnight's four-year career. Coyle can't be the only one to blame. The Dolphins have missed a ton of tackles this season.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
The team has signed defensive tackle Deandre Coleman and waived safety Brandian Ross.RunRickyRun
Coleman nálunk volt eddig a practice squadban. A draft előtt 3,.-4. körbe várták, UDFA lett. Nagyon nagy darab emberke. Minden adott, hogy jó játékos legyen, de valami hiányzik/hiányzott belőle, hogy ezt a pályán is bizonyítsa.
több mint 11 éve
The team has signed defensive tackle Deandre Coleman and waived safety Brandian Ross.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Szerintem nagyon latszik hogy nem iranyito volt.
Lassu fejben, bizonytalan, nem nyero alkat.

Egy ket- ev es kikopik tolunk.Delonso_
Szerintem vannak nála rosszabb irányítók is más csapatoknál, de az tény hogy nem egy SB irányító. De még a csapat sem az, úgyhogy mindegy. 😀
Ami nekem fájó, hogy hosszú passzok teljesen esélytelenek neki.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Szerintem nagyon latszik hogy nem iranyito volt.
Lassu fejben, bizonytalan, nem nyero alkat.

Egy ket- ev es kikopik tolunk.
több mint 11 éve
Én nem látom Tannyt annyira rossznak azért. Nem modnom hogy mindig jól dönt, de a mostani meccsen is rengeteg pontos de elejtett passz volt. Sokkal több pontos de droppolt volt, mint pontatlan. Szidtam is Gibson meg Hartline kezét mert főleg Hart elég biztos kezű szokott lenni, na most több lasztit is elejtett és persze fontos szituációknál. Igazából mindegyik elkapónk ejtett el megfogható labdát egytől egyig.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
jelenleg 'hill helyét az 1/8-as érték biztosítja. de amúgy már nincs ireland. 'hill pedig nem hickey embere.
(szóval amúgy szívesen megnéznék 3-4 meccsen egy matt moore vezette offense-t. ezt az offense-t.)

geeri jól kifejtette. nem három meccsből elemezzük már 'hill-t hanem 2 szezon és 3 meccsből.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
jóvan, látom már megjött az első cikk ami 'hill-el foglalkozik: ha veszít a dolphins a következő héten és 'hill folytatja ezt az átlagos produkciót akkor kispadra küldik e egy kicsit "pihenni".
nem akarom 'hill-t ásni még, de moore kar erőssége pont wallace-hoz való. sok lenne ha azt mondanám, hogy moore jobban illene lazor rendszerébe?
(anno 2011-ben matt moore és brandon marshall tökéletes párost alkottak).Ventura
Hát Wallace meg Marshall annyiban hasonlít, hogy WR betűpáros alatt szerepelnek mindketten a depth charton. 😊 ettől függetlenűl lehet, hogy jelenleg Moore jobban managelné ezt az offenset. De nem jelenti, hogy 10 meccs múlva is így lesz.