Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
En nem tartom sokra Reidet.
Szamitottam ra hogy ez nem fog neked tetszeni.

Fantaziatlan gyenge edzonek tartom, vagy inkabb tanarnak.
Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.Delonso_
Ez szerintem ugyan olyan hülyeség, minthogy valakinél azzal jönnek, hogy azért nem igazán jó QB, wr, stb mert csak egy csapatnál egy rendszerben volt és máshol meg nem mutatta meg mit tud.

Embereket maga köré kinek kellett válogatni? A coach csapatot kinek kellett irányítani és így tovább. Ezért ez nem von le semmit a munkája értékéből nálam vkainek. Pláne, hogy Reid meg is adta a munkatársaniak mindig a kellő tiszteletet és megbecsülést. Nem vette el mások dicsőségét. Ezért elég felületes megítélése szerintem!!! valaki munkájának ez alapján lehúzni, hogy edzői tették azzá aki.. Igen JJ halála óta Reid nem volt az igazi ezt senki nem vitatja, és nem találta meg utána az emberét, de azért együtt építették fel amit felépítettek.
Na bocsánat ez itt már off, én kívánom, hogy mondjuk esetleg Pihli bácsi Hillel együtt beváljon nektek úgy mint Reid nálnuk és bízom benne idővel a KC-nál fog 😀.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szerintem nyerunk.
En nem nagyon latok semmilyen meghatarozo teljesitmenyt KC oldalon es a HC-juk meg ezt is lehuzza.

Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.Delonso_
Örült volna minden Dolphins szurkoló ha legalább egy idényre úgy lehúzták volna a teljesítményüket, mint a KC-t mondjuk tavaly. Óvatosan ezzel 😉 Vannak Reidnek hülyeségei nem kevés, ami miatt lehet nem szeretni, de boldogak lettek volna ti olyan 14 évből kb 12-vel mint a miénk. Amellett mondom ezt, hogy Hill miatt (s Lazor miatt is) veletek is szimpatizálok.dande
Miert kene ovatosnak lennem ezzel? Egy HC-t az jellemez egy ev alatt egy mas altal osszerakott csapatbol mit csinal? Ezek szerint Gruden volt minden idok egyik legjobb edzoje? Korantsem.
Ahogy gyanitom Mike Tomlint se minden Steelers szurkolo emelne pajzsra, pedig eredmenyei azok boven vannak.

A 14 evet nyilvan sokan szeretnek, de en nem Reidet kernem abbol az edzoi stabbol, hanem a liga altalam egyik legnagyobb zsenijenek tartott Jim Johnsont.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok

Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.Delonso_
Az edzőkre vonatkozó részekben egyet kell, hogy értsek.

több mint 11 éve

Osztom azok velemenyet akik szerint az Eaglesben is a jo koordinatorai, valamint egy McNabb nevu uriember tettek naggya. Tudom hogy az ev edzoje volt mostansag, de en nem latom azt hogy barmerre is tartanatok. Fiatalkoraban biztosan mas volt, de en nem ertem azokat a csapatokat akik benne latjak a messiast avagy Lovie Smithben.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem nyerunk.
En nem nagyon latok semmilyen meghatarozo teljesitmenyt KC oldalon es a HC-juk meg ezt is lehuzza.

Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.Delonso_
Örült volna minden Dolphins szurkoló ha legalább egy idényre úgy lehúzták volna a teljesítményüket, mint a KC-t mondjuk tavaly. Óvatosan ezzel 😉 Vannak Reidnek hülyeségei nem kevés, ami miatt lehet nem szeretni, de boldogak lettek volna ti olyan 14 évből kb 12-vel mint a miénk. Amellett mondom ezt, hogy Hill miatt (s Lazor miatt is) veletek is szimpatizálok.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szerintem nyerunk.

Én kedvelem Herminatort, bár inkább scoutnak volt ő király, csapatépítőnek. Mint edző az ő rendszere már akkor is elavult volt, nemhogy manapság. Nem viccből voltunk szarok akkoriban. Mindegy ez nézőpont kérdése.

Viszont amit főleg nem értek, hogy Reid mivel húzza le a játékot?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Simán fogható a KC. Sajnos xD

több mint 11 éve
Szerintem nyerunk.

Ha Herm lenne meg mindig aki viszi azt a csapatot persze teljesen mashogy latnam.
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Mit gondoltok a hétvégi KC meccsről? Esélyek?

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
ez az új törvény miként hat a két lurkóra, akik vattacukrot ettek?
(jones és jordan)Ventura
Hagyjuk, elvileg csak azokat mentik fel akik az elméjüket erőssítették meg, akik a bicepszüket azok kimaradnak a jóságból.

Kötelező olvasmány:  www.profootballfocus.com/blog/2014/09/17/analysis-notebook-week-2-3/

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ez az új törvény miként hat a két lurkóra, akik vattacukrot ettek?
(jones és jordan)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
-New Dolphins starting linebacker Jelani Jenkins is tied with 5 others for third place in the NFL with 20 tackles.

-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field forVentura
És ami a legnagyobb meglepetés hgoy Wheeler sem volt rosz! A futás elleni védekezésünkre csak az a hosszú futás vet árnyékot, egyébként szépen muzsikálta front7, ami nekem kellemes meglepetés volt, talán az egyedüli. Amúgy azzal a hosszú futással együtt 3yard/carryt átlagoltak. Annyit Thomas futott tavaly.Geeri
Defensünk bőven jó. Iszonyat fos gameplannel mentünk ennek a meccsnek neki. És későn váltottak.. Az a vicc akkor sem volt veszve minden, de a KR TD után vége volt, látszott, hogy feladták fejben. Na most ez volt Lazor második meccse nfl oc minőségben ez most még belefér szerintem.
több mint 11 éve
-New Dolphins starting linebacker Jelani Jenkins is tied with 5 others for third place in the NFL with 20 tackles.

-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field forVentura
És ami a legnagyobb meglepetés hgoy Wheeler sem volt rosz! A futás elleni védekezésünkre csak az a hosszú futás vet árnyékot, egyébként szépen muzsikálta front7, ami nekem kellemes meglepetés volt, talán az egyedüli. Amúgy azzal a hosszú futással együtt 3yard/carryt átlagoltak. Annyit Thomas futott tavaly.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve

-Miamis Earl Mitchell leads DTs with a defensive stop on 21.2% of all running plays he's been on field for

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Amúgy én tartom hogy ezt a KC, Raiders párost meg kell verni, és meg is tudjuk. A Bills elleni vereséggel az a baj hogy gyakorlatilag mindegy hogy őket vagy a Patset vertük meg ha egyiküktől kikaptunk.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Az szép ha Smith helyett most még Dallas Thomast is el kell szenvedni. Smith előző mecsen sem játszott nagyon rosszul, sokkal több futás ment el mögötte mint Colladge mögött, valamint Satelével ellentétben az emberét is fel tudta venni. Sőt, második vonalban is blokkolgatott ha úgy adta.
Az a baj hogy Turner ugye sérült volt, szóval vele nem számolok. Amúgy a legjobb lenne talán a joker falemberünket használni és nem Thomast. Majd meglátjuk.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
shalley smith megnyekkent 2-3 hétre.

De én akkor kapok sírógörcsöt ha Thomas Williams elől vesz el snappet. Majd max ha Williamsnek nem megy akkor jöjjön be, megnézném utánacsinálja-e a rookienak hogy három szerelési kisérleten átmegy LOS mögött aztán hoz kínkeserves 4-5 yardot. És ezt megcsinálja háromszor. Még az előtt hogy a működő passzjáték felnyitott területeket!!Geeri
mintha saját véleményem látnám. nagyon tetszett williams. jól lát a pályán, playmakeri képességek.h
biztosak vagytok benne, hogy moreno-val lett volna szép futójáték? én tartom továbbra is magam ahoz, hogy nekem bizony kell látnom 3-4 meccset, hogy megnyugodjak (patriots védelem << bills védelem)

több mint 11 éve
De én akkor kapok sírógörcsöt ha Thomas Williams elől vesz el snappet. Majd max ha Williamsnek nem megy akkor jöjjön be, megnézném utánacsinálja-e a rookienak hogy három szerelési kisérleten átmegy LOS mögött aztán hoz kínkeserves 4-5 yardot. És ezt megcsinálja háromszor. Még az előtt hogy a működő passzjáték felnyitott területeket!!

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Most már megnyugodtam, hogy Thomas visszatért. 😊

Viccet félretéve: nem tudom mi a helyzet Moreno-val, de ha nem tér vissza egy meccs után meghalt a futójátékunk. Gondolom nem poénból jött vissza Thomas. Williams-be van perspektíva, csak a játékhívások voltak szarok.

Az OL-nek meg le kell vonni a következtetéseket. Én most az interior részt éreztem gyengébbnek, de összeségében szar volt az egész. A két sack egy más után is középen ment át. Jó lesz ez csak össze kell érni. De ez a Bills DL tényleg Top5, így nem volt akkora szégyen mintha egy harmatgyenge def ellen szenvedtünk volna. Làsd Pats. Ellenük simán dominált a fal.danyly
moreno dislocated elbow, kb 1 hónap szünet

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Most már megnyugodtam, hogy Thomas visszatért. 😊

Viccet félretéve: nem tudom mi a helyzet Moreno-val, de ha nem tér vissza egy meccs után meghalt a futójátékunk. Gondolom nem poénból jött vissza Thomas. Williams-be van perspektíva, csak a játékhívások voltak szarok.

Az OL-nek meg le kell vonni a következtetéseket. Én most az interior részt éreztem gyengébbnek, de összeségében szar volt az egész. A két sack egy más után is középen ment át. Jó lesz ez csak össze kell érni. De ez a Bills DL tényleg Top5, így nem volt akkora szégyen mintha egy harmatgyenge def ellen szenvedtünk volna. Làsd Pats. Ellenük simán dominált a fal.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
daniel thomas visszatért.

több mint 11 éve
Ilyen gyalazatos Phinst ritkan latni.
Lazor nem tudom mit nezett, de ehhez a meccshez nem sok koze volt foleg az elso felidoben. Egy random szurkolo a palya mellol jobb playeket hivott volna a hatralepunk es nezelodunk mig sack nem lesz probalkozasoknal. Nem ez nem Tannehill hibaja, o max athivni tudna a playt.
több mint 11 éve
Remélem ez a pofon felnyitja a szemeket.
Lazor szépen variál félidőben, de a második olyan meccsünk hogy a támadójáték gyalázatos a játék első felében. De amíg a NE ellen legalább haladtunk, csak turnover lett minden vége, tegnap a félpályát nem léptük át csak a harmadik negyedben.
És könyörgöm, nem kell hozzá a világ legjobb szakemberének lenni, hogy nem küldöm bele a futót a darálóba hanem próbálok a fal mellett yardokat szerezni 😒' Ott van egy Landry, ott van egy Gibson, sőt a szélén Hartline aki akár pár lépéssel el tud szakadni, biztos kézzel kapja el a labdát, és hoz belőle pár yardot. Erre az első félidőben nyomát se lehetett látni ennek. Az utolsó két percben már a fal mellett próbáltunk futni, Williamsnak ment is a dolog. És ahelyett hogy jött volna egy gyorsan végigvitt (uptempo...) támadás, három időkéréssel megtámogatva, 0-9, lepörgeti Philbin az órát. Na kérem nekem most telt be a pohár, ha idén nincs meg a PO mehet isten hírével a fenébe.

A második félidőben hogy hogy nem egész szépen haladtunk azzal hogy sikerült megjátszani rövid passzokkal az elkapókat akik lazán megverték a Bills LB egységét. És hoppá ki hitte volna, hirtelen lett futójáték is. De egy félidő kellett ezt az egészet installálni. Miért nem lehetett ezzel kezdeni? Tán az volt a gameplan hogy Moreno átfut mindenkin mert miért ne? Miért nem lehet azokat a kibaszott QB roll out playeket használni amikor látjuk hogy mekkora a nyomás, és tudjuk hogy 'Hill nagy erőssége? Lazor mester tán nem tudja ezt? Vagy Phlbin mester nem engedi? Mert az oké hogy Sherman szegény nem volt sokszor a helyzet magaslatán, na de Lazor az uptempoba mártogatott Foles gyáros zseni 3&15re középpen futást hív? Oké, egy meccs volt, de nem volt bíztató amit láttam.

A ST... inkább hagyjuk.

A védelem jó ideig meccsben tartotta a csapatot, amit én nagyon nem értettem hogy Watkinsnak miért kellett ekkora területeket otthagyni? Azt se értettem, hogy rendre a slot próbálja fogni, de a WLB meg pont ott akar a futóra helyezkedni, és elzárják egymást. Nem lehetett volna mondjuk hogy Watkinst LB jammeli majd a slot követi, LB kimozog a helyére? Mert kb az eredmény most ez volt, azzal a különbséggel hogy az LB nem ért hozzá Samyhez csak simán elzárta a cornert vagy háromszor. Az meg már viccparádé amit Wilson meg Finnegan művel, hogy 5 méterről elrepül az labdás játékos mellett. Az ellenfél helyében komolyan megálnék mellette és kiröhögném. Oké hogy nagyot akartok ütni, de én szeretném kérni akkor találjátok már el az embert ahelyett hogy superman pózban repkedtek meccsenként háromszor.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
remélem moreno nem IR... szar lenne 1IR/meccs aránnyal letolni a szezontbriareos
amilyen ocsmányul kinézett az eset, meg amennyire fájlalta ha nem is IR de pár hét simán lesz.. de még semmi info, hogy mennyire komoly.Csabee13
befáslizzák oszt jó lesz

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
remélem moreno nem IR... szar lenne 1IR/meccs aránnyal letolni a szezontbriareos
amilyen ocsmányul kinézett az eset, meg amennyire fájlalta ha nem is IR de pár hét simán lesz.. de még semmi info, hogy mennyire komoly.