NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon szép siker volt! Baromira tetszett a játéka a delfineknek. Morenora lehet építeni, és Miller is jól szált be. De engem elsősorban a D# tetszett. Az egész fal jól nyomta, nyilván nem volt túl jó a pass prot. a Patriotsnál, de én imádom ha egy D fal ilyen domináns. Wake, Jankins... jó kis egység ez. 😊Ilyet is régen olvastunk! 😊
Csak így tovább, örülnék ha idén végre más nyerné már azt az AFC East-ot!
u.i.: a 6. hétre azért örülnék ha majd egy L-kerülne a csapatotok mellé! De azon kívül hajrá!balazs799
Jenkins játékának örülök, belőle kinézem hogy meccseken keresztül tartja a formáját. Trusnik viszont potenciális gyengepont lehet, vagy hogy ne váljon azzá limitálja a lehetőségeinket védekezésben. Szóval örülök, de csak módjával. Hosszú még a szezon.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nagyon szép siker volt! Baromira tetszett a játéka a delfineknek. Morenora lehet építeni, és Miller is jól szált be. De engem elsősorban a D# tetszett. Az egész fal jól nyomta, nyilván nem volt túl jó a pass prot. a Patriotsnál, de én imádom ha egy D fal ilyen domináns. Wake, Jankins... jó kis egység ez. 😊Csak így tovább, örülnék ha idén végre más nyerné már azt az AFC East-ot!
u.i.: a 6. hétre azért örülnék ha majd egy L-kerülne a csapatotok mellé! De azon kívül hajrá!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Egész TC alatt nem tudtak eldönteni ,hogy ki legyen a C és a RG,aztán pár nappal a szezon előtt eltradeltük Mankinst. Az eredményt Te is láttad...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Grat srácok,megérdemelt a sikerkolok1972Amúgy ez a Pats O-line hogy alakult ki? Szinte nincs belseje, és gyakran a szélek is verhetőek. Lusta vagyok utánnanézni: sérülések, alapból nem túl acélos keret, vagy érthetetlen formaingadozás? Tavaly épp azért lehetett eredményes szezonotok mert a kieső falmebereket egész elfégodhatóan tudták pótolni a cserék. Most ugyanaz a garnítúra felejtett el játszani?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Grat srácok,megérdemelt a siker
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Jól éreztem én reggel hogy ma nyerni fogunk! 😉 Az első félidő gyengére sikerült, kicsit meg is ijedtem, de aztán a másodikban jött az amire számítottam! Moreno állat volt, a védelem nem hagyta élni Bradyt! Grat a csapatnak, nagyon nagy skalpot gyüjtöttünk ma be!! Csak így tovább!!!!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Moreno Faszagyerek.5 kezdő hiányzott, ahhoz képest pláne szép meccs, első félidő azért ergya volt rendesen
több mint 11 éve
Szép győzelem. Örülök, hogy Moreno ilyen jól mutatkozott be. 😊
több mint 11 éve
Tripp did not practice volt az utolsó edzésen mert volt (van) egy mellkas sérülése. De igazából csak azért írtam a nevét, hogy milyen alternatívák vannak, lesznek.Mondjuk Misi és McCain is csak limitáltan edzett, de ők bevethetőek. Nagy baj is lenne ha ők kidőlnének.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Lazor szerintem egy igen jó kis multiple offense sémát rakott össze. Mondjuk minden puskaporát most még nem fogja ellőni, de már az első meccsen meg fogua mutatni taktikai érzékenységét. De a multiple options-t akár a Coyle féle defense-re is ráaggathatnánk (elég csak az LB felállás taktika végkifejletére gondolni, amit Geeri nagyon szépen levezetett). De ebben volt egy kis kényszerűség is. Wheeler meg jobb is hogy nem játszik, mert Gronkowski-t nem igen bírta volna megfogni. Trusnik-ot nem tartom kezdő szintű játékosnak, de ez most ìgy jött ki. McCain ha több tapasztalatot szerez (nem idénre persze) simán kijátsza a posztról. Plusz ott az idén draftolt Tripp is, aki szintén jól tolta TC-n és pre meccseken. Az én meglátásom szerint (dead money ide vagy oda) valamelyik rasztának mennie kell. Kivéve ha idén valami nagyon nem alkotnak.danylyÉn úgy látom, hogy Jordan Tripp is out az esti mérkőzésre.
Do your job
több mint 11 éve
hányszor fogom még mondani, hogy "nyomjam bredinek az orrába, hogy megint megcsinálta" 😊ma este beköltözős parti a kollégiumba, de első a football! (L)
mire számítok? arra, hogy a támadóoldal csinálja a pontokat. pontok = szorosabb meccs.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Lazor szerintem egy igen jó kis multiple offense sémát rakott össze. Mondjuk minden puskaporát most még nem fogja ellőni, de már az első meccsen meg fogua mutatni taktikai érzékenységét. De a multiple options-t akár a Coyle féle defense-re is ráaggathatnánk (elég csak az LB felállás taktika végkifejletére gondolni, amit Geeri nagyon szépen levezetett). De ebben volt egy kis kényszerűség is. Wheeler meg jobb is hogy nem játszik, mert Gronkowski-t nem igen bírta volna megfogni. Trusnik-ot nem tartom kezdő szintű játékosnak, de ez most ìgy jött ki. McCain ha több tapasztalatot szerez (nem idénre persze) simán kijátsza a posztról. Plusz ott az idén draftolt Tripp is, aki szintén jól tolta TC-n és pre meccseken. Az én meglátásom szerint (dead money ide vagy oda) valamelyik rasztának mennie kell. Kivéve ha idén valami nagyon nem alkotnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mi lesz a kezdő LB sor így, hogy Wheeler kiesett?BazzaniKezdjük az elején, mert nagy kavarás volt idén.
Ellerbe nem váltotta be a reményeket MLB poszton, a drafton, FA-n nem érkezett senki, tehát házon belül kellett megoldani. Első ötlet: Misi legyen az MLB, helyet cserélve Ellerbevel, aki így SLB lészen. Lement így egy hét, aztán jöttek a hangok, hogy baj van, mert Wheeler ettől még nem jó WLB poszton semmire. Második ötlet halmaz: Dion Jordan legyen SLB, Ellerbe WLB. Wheeler menjen a fenébe, majd Tripp és Jenkins lemeccseli, Cseréljük meg Ellerbet és Wheelert, tehát Ellerbe SLB míg Wheeler WLB
Én anno ennél a pontnál adtam fel, mert nem értettem, hogy hogy lehet azt a Wheelert a TE-vel szemben felrakni, aki képtelen coverageban érdemi munkát elvégezni.
Aztán jött a csavar, elkezdtük edzésen a 4-3-undert mint alap felállást használni, amiben az SLB - Wheeler - fellép a védőfal vonalába, a mellé felálló 5T-DE-vel mintegy közrefogva a TE-t. Ez két dolog miatt tette a posztvariálást egyből értelmessé:
1: Wheeler erőssége a gyorsasága, a blitz, valamint a szélső futások korai megfékezése. Ezzel a felállással mint egy 3-4 LOLB tudja rohamozni a backfieldet. Nem mellesleg ebben a szerepben megfogta a rostert kiemelkedő játékával McCain, akit a PFF ki is hozott a legjobb Dolhins LB-nek, igaz kezdők ellen nem igen játszott még.
2: Vernon és Jordan ugyanúgy képes lehet a TE fogására mint egy LB, tehát a QB nehezebben tudja olvasni a védelmet, több a variációs lehetőség. Emellett így a TE is könnyen jammelhető még mielőtt szabadon tudna felgyorsulni, ezzel megbontva a támadójáték ritmusát. (Este meglátjuk...) Ez ott bukhat, hogy Jordan kicsit meglassult a plussz kilóktól, meg el van tiltva.
Most Wheeler sérülésével nem változott valószínűleg az alapkoncepció, csak az hogy Trusnik kezd a helyén, aki egy jómunkásember, nem több. Sebessége közel sem elit, amúgy mindenben középszerű, legnagyobb pozitívuma hogy ha odaér akkor nagy százalékkal szerel is. Trusnik helyére berotálódhat McCain, vagy akár azt is elképzelhetőnek tartom hogy Jenkins beáll Ellerbe helyére aki váltja Trusnikot.
Összegezve ma este:
WLB: Ellerbe ----- MLB: Misi --------
------------------------------------------------------------SLB:Trusnik/McCain
Wake ------ Starks ------Odrick/Mitchell ------ Vernon
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Valahogy ma optimista napom van és ugyan a pats az esélyesebb én mégis Miami győzelmet várok. Sokszor megleptük már őket az évek során sokkal gyengébb csapattal is. Az "új" csapat nekem bejön és bizakodásra ad okot. Persze azért a tudás mellett a szerencse is kell majd. Nemsokára meglátjuk.Nehéz bármit is mondni, mert nem tudom Lazor mivel áll elő. Ha azzal amit remélek akkor a támadással meg leszünk elégedve, feltéve hogy a Pats DT-k nem zabálják fel a belső futásokat.
Ki mit vár a meccstől ?RunRickyRun
A védelemmel kapcsolatban nem vagyok bizakodó, Trusnik iparosmunkája elég lesz a futás ellen, de ki fogja majd a TE-t? Ellerbe sokszor bizonyította hogy nem képes rá, Jimmy Wilson mint FS nagyon alacsony, a cornereink nagyon alacsonyak. Misi nem csinálta rosszul eddgi pályafutása során, de most ugye itt volt a posztvariálás.Talán Delmas még akiben bízni lehet, de nekem ez nagyon karcsú. A másik kérdés hogy kivel fogjuk meg az RB-t? Vereen az elakpásai utáni szabad területen óráisi játékokat fog bemutatni, főleg hogy szerelni se nagyon bírunk. Az elkapását megakadályozni pedig nehéz, az LB sorunk nehezen lenne alkalmas rá. DB meg tudja oldani, de Nickelben meg a futás ellen leszünk sebezhetőek. Marad nálam a képletben base 4-3 esetén Wilson. De ha Wilson és Delmas is kénytelen felmozogni, akkor a pálya hátulja marad Safety segítség nélkül. Ez talán annyira nem lenne probléma, mert Finnegan és Grimes kifejezetten jó formában vannak, de így nem nagyon lesz terük hibázni, még akkor sem ha tudjuk hogy Brady nem hosszú távon a legveszélyesebb.
Pass rush tekintetében DE fronton maradt a hétre Vernon és Wake mint klasszis, Shelby mint jó rotációs ember, és kész is vagyunk a felsorolással. Emiatt szükség van arra hogy a DT-k nagyot játszanak, nem csak a futás ellen, hanem Brady ellen is. Viszonylag mély, és jó minőségű a rotáció, ezen a poszton fog szerintem eldőlni a védekezésünk hatákonysága.
Ha elég 4-5 ember ahhoz hogy Brady ne érezze jól magát és ne legyen ideje passzolni, akkor marad 7-6, aki már csak képes levédekezni 5 potenciális elkapót. Persze ez csak akkor lehet hatékony ha mellé sikerül a futásokat is hamar megölni, mert nem mindegy hogy 3&rövid vagy 3&hosszú esetén kell levédekeznünk a passzokat.
Emellé remélem társulni fog egy jó értelemben vett agresszivitás, kemény ütközések, és a sípszónál épp annyival tovább tartó játék ami még belefér. Nem sportszerű, de valamiért úgy érzem sok múlik azon hogy mennyire tudja a csapat elhitetni az ellenféllel hogy bizony ma este megéghetnek, a sérülésre erősen hajlamos kulcsembereikkel pedig azt hogy bármikor jöhet egy fájdalmas csattanás az elkapás után. A teher mindig az esélyesen van, jöjjenek csak az egyéni hibák a Pats oldaláról. Már nem egyszer láttuk, hogy amíg Brady nem érzi jól magát addig a csapatának sem megy. Az elkapói hibája, és a földön töltött idő az amit a legjobban utál.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ez az új offense séma Lazor érkezésével javulàst hozhat. Tanny-nek még jobban oda kell figyelnie mint eddig. A hosszú passzokat ne nagyon erőltessük, inkább a rövid és középtávoli tempókhoz kell ragaszkodni. Clay igen-igen megfogja bolondítani a Pats def-et. A futó játékot is előtérbe kell állítani, de én számítok fake play hívásokra is (ha nevezhető így). A futásoknak is teret kellene engedni. Ha minden igaz az OL így áll fel: Albert - Colledge - Satele - Smith - James.Én az interior rész teljesítményétől félek egy kicsit. Szerintem a széleken nem lesz gond. Wilfork középen hatalmas nyomást fog gyakorolni így a C-vel nagy küzdelem lesz. Bár rá fognak duplázni, és akkor még Tanny előtt utolsó védelemként maradna az FB v. RB. Teret kell csinálni a futoknak mindenkép, nem szabad egysíkúan játszani.
Én igen impresszìv támadó gépezetre számítok, így a Pats védelemnek igen csak fel kell kötni.
Mondjuk egy 2 TE + 2 WR + 1 RB felállàs majd okoz bonyodalmat (ez ìgy magában nem nagy szám). Csak akkor majd ha mindenki elkapásra megy. 😊
Lesz szaladgálás rendesen a Pats def-ben.
több mint 11 éve
Valahogy ma optimista napom van és ugyan a pats az esélyesebb én mégis Miami győzelmet várok. Sokszor megleptük már őket az évek során sokkal gyengébb csapattal is. Az "új" csapat nekem bejön és bizakodásra ad okot. Persze azért a tudás mellett a szerencse is kell majd. Nemsokára meglátjuk.Ki mit vár a meccstől ?
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Sajnos engem sem Wheeler, sem Ellerbe nem győzött meg eddig a játékával. McC(l)ain jó lehet nem hiàba tették a keretbe. Lenne mit javítani az LB állományon + a futás megállítasa terén. Ha az első védelmi vonalon átszambázik az erőfutó utána csak miss(ed) tackle-re lehet számìtani sokszor az LB sortól. Tavaly is mindig (vagy nagyon sokszor) R. Jones váltott be a boxba és hozta a szerelést.Sajnos a Pats-nél jó futók vannak, tavaly is megszenvedtünk ellenük. Plusz nagyon sebezhető a sec és a DL közötti terület. Oda szépen be tudják dobálni a lasztit, főleg TE játékba.
Az a lényeg, hogy a LOS-t uralni kell, Brady-re pedig óriási nyomást gyakorolni. Kíváncsi leszek majd az új S-re is mit produkálnak Brady hosszú passzainál (mert egy jó párat meg fog ereszteni, főleg ha látja hogy sebezhetőek).
Sajnos a meccset nem tudom megtekinteni mert dolgozom, de felvételről tuti bepótolom.
több mint 11 éve
Wheeler még egész jó is volt most, volt pár nagyon kemény qb támadása, viszont Ellerbe olyan lassú, mint a tetű. Mire észbe kap és megállítja az embert +10 yard. Na ezt nem lehet megengedni! Helyébe kell egy friss feltörekvő erő! Meglátjuk ki él a lehetőséggel.RunRickyRunWheeler kb. ennyit tud összesen, támadni a QB-t, meg jobb napjain szélső futásokat LOS mögött megölni. Ereje az nincs sok, ha nem tudja kikerülni a blokkot akkor vége van. Ellerbe meg tényleg minimális hatósugárral dolgozik, azon belül viszont nem rosszul. McCain meg pont az ellenkezője, hihetetlenül atletikus és keményen is ütközik, de a technikáján van mit csiszolni, és coverageban is nem egy preseason meccsen nézte be a helyezkedést. De pont ezért a 4-3 underben gyilkos tud majd lenni remélem 😊
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Wheeler még egész jó is volt most, volt pár nagyon kemény qb támadása, viszont Ellerbe olyan lassú, mint a tetű. Mire észbe kap és megállítja az embert +10 yard. Na ezt nem lehet megengedni! Helyébe kell egy friss feltörekvő erő! Meglátjuk ki él a lehetőséggel.
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Megnyugtattál.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Te olvasol Pats sérülés jelentést?? Annál kevés feleslegesebb dolgot tudok elképzelni. Főleg, ha abból következtetést akarsz levonni.😊tomi-tomine hogy azt hidd. ezt egy dolphins-os újságíró twitterezte. ott olvastam 😉
a pats.hu-n szoktam a közös meccsünk beharangozóját elolvasni -a tudj meg minél többet ellenségedről keretében 😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
brady és gronkowski is kérdéses. bár nem hiszem hogy van olyan mákunk hogy legalább az egyikük ne játszon.VenturaTe olvasol Pats sérülés jelentést?? Annál kevés feleslegesebb dolgot tudok elképzelni. Főleg, ha abból következtetést akarsz levonni.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Aztán majd Garoppolo a csodagyerek feltörli velünk a padlót Hernandez nélkül.. 😀jaja. azért 2008-ban matt cassel-el is megszenvedtünk volna az első egymás elleni mérkőzésen ha nincs a wildcat (győzelem: 38-13)
Geeri
www.youtube.com/watch?v=EYEmxO1xzF0
aztán a második meccsünkön (week 12), már kikaptunk 48-28-ra.
plussz: "Cassel's 415 passing yards made him the second quarterback in Patriots history to throw for at least 400 yards in two or more games"