Kérjük ITT támogasd a bowl.hu fórum további fejlesztését!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

kyobalu

New England Patriots

kyobalu
Lakhely
Siklós
Utoljára láttuk
21 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 233
Ward egy paraszt.. 😉Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Kendrics jó húzás lehet..A Rams-ben meglepően jól játszott..🙂

Ward egy paraszt.. 😉
5 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
😕

Ward egy paraszt.. 😉
5 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Szerintetek egy Bruce Irvin, vagy egy Nick Perry nem lehetne hasznos a csapatnak a DL-ban? De mondjuk én adnék egy utolsó esélyt Clay Mathews-nak is az edzőtáborra..

Ward egy paraszt.. 😉
5 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Ennyit Dola újracsatlakozásáról.. Rapoport szerint egy éves 4,5 misis full garantált szerződést kötött a Lions-al. A teljes ösztönzővel együtt akár 5,75 misit is kereshet a végén..Ennyit mi sose adtunk volna neki.

Ward egy paraszt.. 😉
6 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Mondtamvagymondtam?????😊

Ward egy paraszt.. 😉
6 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
NamostmárténylegcsináljanakegyTDt!!!

Ward egy paraszt.. 😉
6 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
ÖsszejönezDjerekek..Csaknagyonlassan..😊

Ward egy paraszt.. 😉
7 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Igazából, teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, és ki kit tart G.O.A.T-nak az NFL-ben..
Szerintem nem véletlenül alakult úgy az évtizedek sőt most már évszázadok alatt, hogy a baseball, kosár és hoki játékosoknál egyértelműen kijelenthető, hogy ki volt a legnagyobb játékos..
Az aki kifejezetten eredményes volt és hatalmas lökést indukált a játékra, emóciókat ért el a többségnél!
Ez a baseballban Babe Ruth, a kosárban Michael Jordan, a hokiban pedig Wayne Gretzky..Pont..
Az NFL-ben jelenleg nem jelenthető ki egyértelműen, hogy Brady az..
Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a jelenlegi médiaőrület miatt többen utálják, mint szeretik, és jönnek mindig a Montana, Marino, Manning, Unitas féle örökséggel..
Abban a nagy szerencsében lehetett részünk, hogy egy időben láthattuk mi még játszani Manninget és Bradyt..Mégis ha nem az alapszakasz mutatókat, passzolt yardokat, TD-ket, QB ratinget hasonlítjuk össze, és választani kell, hogy az AFC döntő, vagy SB utolsó drive-jában ki vigye a csapatatodat egy GWD-ra, akkor 10 emberből, "szakértőből" 10 azt mondja, hogy Brady.
Mert clutch, mert megcsinálja 10ből 9x..
A Montana, Marino, Unitas féle összehasonlításokat soha nem értettem, és soha nem is fogom..Egy olyan korszakban, ahol nem volt pénzügyi sapka, és az úgynevezett sztárcsapatok összevásárolhatták a legjobb elkapókat és futókat a sztárirányítóik mellé, hogy lehet összehasonlítani, a mostani salary cap-es időszakkal?
Sehogy..Ég és föld a helyzet..
Ráadásul, ha megnézel csak egy 70-es, 80-as, 90-es évekből származó meccset ezen remek irányítók meccseiből, láthatod, hogy mennyit fejlődött, gyorsult és egyben bonyolódott a foci..A régiek a maiakkal sehol sem lennének partiban. Egy jelenlegi közepes csapat keretét érné el a sebességük, minőségük. (Ez szinte ugyanaz minden sportban..Nálunk küzdősportokban főleg.)
Ezért tartom értelmetlennek, összehasonlítani Brady-t másokkal, ikonoknak kikiáltott nagyságokkal.
Senki, mondom senki nem tudott még 9 SB-ban irányítani!!!
Lehet ezt rendszerre, BB-re, clutch elkapókra hárítani, de nem észrevenni, hogy Tom Brady-ben több van egy átlagos irányítónál, az balgaság..
Lehet, hogy AR, Russel Wilson látványosabb játékot játszik, szebben dob, szebben mozog a zsebben, de nincsenek a SB-ban évek óta..Ugyanis nem tud eljutni oda a csapat, amelyiket vezetik..És ez nem véletlen..Be kell jutni a PO-ba, ott meccset, meccseket kell nyerni, konferenciadöntőket kell behúzni..Ez rögös, nem egyszerű. Még ha annak is tűnik..Nem véletlenül van ott az AFC döntőben szinte minden évben a Pats, és nem véletlen, hogy ezt a csapatot Brady irányítja.
Örüljetek, hogy nézhetitek!!!
Jelenleg a médiaőrületnek köszönhetően többen akarják őt beállítani egy szerencsés game manager, középszintű QB-nak, mint G.O.A.T-nak.. Sajnos. Martellus Bennett nyilatkozott a héten, hogy ezeket a divatmajom szakértőket akik a mainstream TV társaságok, internet oldalak ajnároznak és idéznek, ő csak lazán hülyéknek, idiótáknak hívja, hiszen 1 percet sem játszottak soha focit, hogyan is érthetnének hozzá..Hogy mernek egyáltalán bármi kritikát írni bárkiről..Főleg Brady-ről.
Brady G.O.A.T. csak pár év múlva lesz, amikor már HOF-be választják és évek múltán sem fogja megdönteni, megközelíteni senki sem azt, amit ő csinál, csinált...
Enji..
De szerintem engedjük el ezt a témát...
A Madden szimuláció szerint 39-31-re mi fogjuk nyerni a döntőt!!! 😊
Go Pats! 😊

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
7 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
Éppen nem a csúnya rossz bírók csaltak, ahogy megjósoltad (LOL) ? Vagy ez is az ő művük?
csi77
A csúnya rossz bírók bőven tettek azért, hogy a 4. negyedben ki tudjon egyenlíteni a Chiefs..Maradjunk annyiban..Messze nem voltak következetesek..A DPI és holding fogalmak teljesen más megvilágításba kerültek amikor a Pats támadhatott..De hálistennek Brady így is csinált 3 GWD-t a srácokkal, így nem lenne elegáns bírózni..
kyobalu
Először is, mielőtt tovább trollkodok, gratulálni illik a csapatnak! 9. SB, megsüvegelendő! Az meg, hogy idegenben, hát nem hittem volna...

A bírózás meg azért gáz, mert bár egyes meccseken lehet, hogy valóban ellenetek fújnak/tak, azért bőven azok a csapatok közé tartozik a Pats, amely finoman szólva is szerethető volt a bírók által, inkább igen,mint nem......

Továbbra is mondom, hogy az AFC, a maga 3-4 (évtizede ugyanazok kb. )kiemelkedő csapatával nem ellenfele a Patsnek, de ez nem von le semmit az érdemekből.

A Super Bowlban is nemhogy underdogok, hanem toronymagas esélyesek vagytok. Bradyhez nem lehet odaérni, így simán nyerni fogtok. 18 éve nem találnak erre ellenszert, h mégis, akkor verték meg a Patset.
Idén is, ahogy a Ravens kiesett, mondtam, hogy talán az utolsó, akik nem hagytak volna 8-10 mp-et Bradynek, sima út (bár a KC-ban bíztam kicsit) a SB-ba.

Ott, bár Donaldék jók, nem látok esélyt az LA-nek, talán csak a pofátlanul fiatal edző esetleg valamit kitalál......

Szóval, a bírók, ha tényleg genyók lettek volna, akkor nem veszik észre Fordot és akkor nincs GWD, meg semmi......
csi77
Ugyanazt tudnám írni, mint Burkus..
Tévedtek ide-oda is a bírók, szerencsére a meccs vége előtt nem nyúltak bele annyira látványosan, mint a Saint's-Rams meccsen..Nálunk a Brady-nek megítélt facemask jellegű ítélet eltúlzott volt, azonban nem csak nekem, hanem az általában jól közvetítő, de most kissé elfogult FR-nek is szemet szúrt, hogy DPI szabálytalanságokat és holdingokat nekünk lényegesen lazábban fújtak meg, mint a Kansas-nek..Amikor Dorsett tolt el egy védőt és White futott el egy screen passzal jobbra, akkor visszahívták a játékot, ugyanez a játék a másik oldalon Watson blokkal és Williams screen passzal simán működött 3&9-nél, úgy hogy Watson konkrétan a földre vitte a DB-et..Csomó látványos DPI Gronkon, elkapás utáni ütközés Edelman-on, Flowerst az utolsó 2 drive-ban nem tudták szabályosan fogni, mégsem volt holding..Úgyhogy volt itt móka a bírók részéről..Maradjunk annyiban, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy szoros legyen a meccs. 😉
A Rams meccsel kapcsolatban vegyesek az érzéseim..A Saint's nekünk szerintem rosszabb matchup lett volna, azonban személy szerint én azt szerettem volna, ha a két öreg csap össze..A Pats után, a Saint's és a GB áll nálam a dobogón a favoritok között..Nem tehetek róla én a látványos támadófocit szeretem..A Rams viszont fekete ló..Lehet, hogy nem annyira látványos az O#, mégis rohadt jól működnek. Ligaelső az O# faluk futásblokkban, és ha kell Goff megdobja azokat a hosszú passzokat szélre, középre. Annyi, hogy szerintem Goff hamarabb kizökkenthető, zavarható a játékban, mint Mahomes..Ez lehet talán az előnyünk a javuló passrush-al. A D# picit hajaz a Boltséra..Erős D-line 2-3 erős DT-vel, viszonylag szerényebb LB sor, és egykor jónak mondható secondary..Játék statok alapján az ő védelmük rosszabb volt, mint a mienk az alapszakaszban. Passzok ellen a középmezőnyben tartózkodtak, a Chargers alatt, futás ellen pedig az utolsó tízben voltak..Szerintem hasonló játékot látunk, mint a Chargers ellen. Sok futást, rush esetén pedig belögybölt slot, slant és főleg screen passzokat a RB-nek..Misi, Börke, White, Edelman, Gronk sokat tehet a siker érdekében..
De sosem lehet leírni ezt a McVay gyereket. Tökös hívásai vannak néha..Azért Goff, Gurley, Anderson, Cooks, Woods, Higbee támadó tandem nem lesz 1szerű, és biztos lesznek váratlan húzásaik..
Szerintem szokás szerint nagyon szoros, néha drámai meccs lesz, de behúzza a Patriots! Istenigazából azt szeretném már 1x, hogy legyen egy laza, nagy különbséges meccs a javunkra, de ilyen úgyse lesz soha.. 😊

Ward egy paraszt.. 😉
7 hónapja
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Képzeljétek az NFL vizsgálatot indított a meccsünk után...
Nem, most nem minket vizsgálnak, hanem a Chiefs-t..Mérkőzés alatt többször is meg akarták zavarni Brady-t labdaátadásnál Misinek és Hogan passznál IS lézerrel..Állítólag a közönség soraiból világítottak többször az arcába, sisakjára. kíváncsi leszek mi lesz a vége..Bezzeg, ha ezt nálunk csinálta volna valaki ilyen meccsen, akkor egyből lenne LaserGate, és nagy csinnadratta. 😊
kyobalu
Éppen nem a csúnya rossz bírók csaltak, ahogy megjósoltad (LOL) ? Vagy ez is az ő művük?
csi77
A csúnya rossz bírók bőven tettek azért, hogy a 4. negyedben ki tudjon egyenlíteni a Chiefs..Maradjunk annyiban..Messze nem voltak következetesek..A DPI és holding fogalmak teljesen más megvilágításba kerültek amikor a Pats támadhatott..De hálistennek Brady így is csinált 3 GWD-t a srácokkal, így nem lenne elegáns bírózni..

Ward egy paraszt.. 😉

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Az elmúlt napok hírei, félhírei, pletykái alapján az én személyes véleményem az, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújják, de nincs is világvége, mint amennyien sokan látják.
Mindenki tudja, hogy BB a drafton beleszerezett JG-ba..Ő akarta, a személyes döntése volt, hogy hozzánk kerüljön. Akkor mindenki úgy gondolta, hogy ő lesz az örökös, ő viszi majd tovább a stafétát. Főleg, hogy láthattuk, hogy az utóbbi 10 év legjobb backup QB-ja Brady mögött a, kifejezetten látványosan, impozánsan tudott helyettesíteni, ha szükség volt rá. Systemfit, minőségi QB-nak tűnt.
Sokan úgy gondolták, hogy ha a Patriots 2016-2017-ben megnyeri a SB-t, akkor Brady egyedüli 5x-ös győztesként azt mondja, hogy köszönöm szépen, a csúcson hagyom abba.
Naplemente, fehér ló, sunshine, happy..Közeli barátai, a családja, a felesége is ezt szerette volna.
DE ő nem..Úgy érezte, úgy érzi, hogy még pár évig tudja ezen a szinten nyomni, és akár még belefér 1-2 gyűrű. Mert neki az a legfontosabb.
Szerintem BB nem így gondolta..Ő is úgy gondolhatta, hogy 40 körül Brady nem fog ezen a szinten játszani. Neki kellett egy minőségi backup QB, aki szinte zökkenőmentesen átveszi majd a csapatot, ha Brady abbahagyja, teljesítménye jelentősen romlik, vagy esetleg lesérül..
Kivárásra játszott, fel akarta mérni, hogy 2017 februárjától 2017. október 31-ig milyen teljesítményre képes a franchise arca. És szerintem ő is meglepődött, hogy Brady legalább olyan szinten, hanem jobban játszik, mint az elmúlt években.Vezeti a ligát passzolt yardokban, QB ratingben a legjobb három között van, hosszú passzokban pedig még jobb mint bármikor korábban. Elképesztően jól kezeli a nyomást, hihetetlen lábmunkája van, szinte jobb mint fiatalon. A New England Patriots O# október végén vezeti a ligát. Pont, sőt felkiáltójel!
Ekkor döntött úgy, hogy bármennyire is fájjon a szíve, s bármennyire is kedvelje, szeresse JG-t, el kell engednie, mert nem tudja neki megadni azt amire egy tehetséges QB vágyik.. A játékidőt..
Bejelentkeztek érte tavasszal páran (Browns, Texans,Denver, 49rs), pickeket is ajánlottak, de el lettek hajtva, mert BB kivárt. Várta, hogyan is teljesít Brady..
Brady pedig kifejezetten impresszíven, jól teljesített, teljesít idén..S személyes véleményem az, hogy Tom idei játéka BB-nek és JG-nak is szólt..Mindenkinek meg akarta mutatni, hogy ő ezt még tudja pár évig ilyen szinten tolni, és nem véletlenül őt tartja szinte mindenki a legjobb QB-nak. BB pedig várt az utolsó pillanatig amíg JG-t el lehetett cserélni.. Ez pedig október 31. volt. AFC-be nem akarta cserélni, véletlenül sem akart konferenciát erősíteni egy jó irányítóval, így inkább elküldte a baráti San Fransiscoba, ahol JimmyBoy megmutathatja mit is tud egy ligaelit O# guruval.Nem véletlenül volt annyira érzelem-dús az a nyilatkozat ahogy búcsúzott tőle. Ő remélte, hogy egyszer irányítója lesz a Patriotsban..DE Brady teljesítménye keresztbe tett, közbeszólt. BB pedig mint a liga legjobb edzője meglépte azt amit az utolsó pillanatban meg kellett lépnie. Lehet, hogy emiatt némi súrlódás, nézeteltérés lehet edző és irányító között, de nem hiszem, hogy ez hosszú távon kihathat..Tom itt is bebizonyította, hogy őt sosem szabad leírni, és soha nem fogja átadni a helyét magától, ha rajta múlik..A következő 1-2 évben a draftról pedig ki lehet húzni egy igazán tehetséges QB-t, aki ténylegesen lehet majd Tom utódja..
Ennyi..A többi szerintem újságírói fantazmagória..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
És itt van egy kis gyöngyszem Star Wars stílusban .. Hogy hangolódjatok Ti is!!! 😉
Patriots Playoff Hype:


Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Patriotshoz közel álló források szerint közel fog állni a csapathoz, feltételezhető, hogy később asszisztensként segíti majd a védelmet.
Sajnálom, mert egy igazán alul értékelt, nagyon-nagy csapatjátékos hagyta abba idén. Örültem volna, ha marad még egy évet és mentorálja az ígéretesnek tűnő DE fiataljainkat, de ő tudja igazán, hogy mikor kell pontot tenni egy történet végére. Azt nyilatkozta, hogy meg akarta várni az edzőtábor elejét, meg akarta nézni, hogy tényleg annyira nem megy már neki, mint ahogy a tavaszi regenerálódási folyamatban érezte. Állítása szerint a térde nagyon nincs jó állapotban, és amikor egy kötelező, rutin súlyzós guggolás után napokig fáj mindene, akkor nem kell erőltetni a dolgokat. Felmérte az állapotát és úgy gondolta, hogy nem tud már azon a szinten játszani, amivel igazán tudná segíteni a csapatot.
Egy igazi Patrióta ikonként vonul vissza. Sosem felejtem el azt a nyilatkozatát, amikor azt mondta, hogy simán elmehet egy játékos játszani nagy pénzért egy közepes, vagy rossz csapatba, de mindig keserű lesz a szájíze a vereségek után, vagy ha sokadjára nem kerülnek be a playoffba..Inkább játszik kevesebb, mégis becsületes pénzért egy kivételes csapatban a sikerekért, győzelmekért..Mert erről is szól a Patriot Way..Tenni egymásért, a csapatért. Önös érdekeinket háttérbe tenni a győzelmekért...Ezért is lett 2 gyűrűje.. 😀
Minden szépet és jót neki az életben!
Reméljük edzősködni fog majd nálunk. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Enji mára:
 twitter.com/HawaiianGronk/status/819339856035782656/video/1
😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.Burkus
Kisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.

Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀peterk2005
peterk! Mi alapvetően a Pats elleni utálatot nem értjük szerintem..Mert igazából nem arról van szó, hogy valaki nem kedveli a csapatunkat, hanem arról, ha zsigerből utálja, sőt azt is ki meri mondani, hogy gyűlöli a csapatot, vagy Brady-t..
Nekem igazából néha ezzel van bajom, mert nem nagyon tudom érteni..
Mert nekem is van 1-2 csapat akinek nem szurkolnék soha, sőt van 4-5 játékos, akit kifejezetten nem szeretek, de nem szajkózom mindig, állandóan, hogy ilyen-olyan, meg mennyire gyűlölöm, meg ecetera, ecetara...
Néha én is érzek kisebbségi komplexust más csapat szurkolóitól, sőt játékosaitól is..Nem tehetünk róla, hogy az elmúlt 10-12 évben domináltuk többször az AFC-t, ennyi divizió győzelmet, AFC champ meccset, SB-t játszottunk..Jobban mondva a csapat tehet róla, mert kőkeményen megdolgozott ezért..A táblánál, az edzőteremben és a pályán!!! Azért mert mi a támadó szellemű, "okos", taktikás focit szeretjük, s az elmúlt években inkább ez volt ránk jellemző, azért nem cicafiúk, akik nálunk játszanak, s nem tüllszoknyában futnak fel a gyepre..Mankins mondta egyszer:" Mi nem játszunk fizikális focit? Akkor kérdezzenek bármilyen falembert aki velem szemben játszik, hogy mennyire vagyok fizikális?" Wilfork is mondott már hasonlót.
Több csapat is hasonló jellegű támadó focit játszik a ligában..Green Bay, Saints, Denver, Colts stb..De mégsem utálja őket annyira annyi ember mint minket...Mert mi vagyunk az irritálóan nagyképűek, fellengzősek, Rinya Brady-sek.. Ezt nem értem igazából..Mert nálunk kifejezetten figyelnek erre..Soha egy játékosunk sem volt soha nagyképű, fellengzős, nagyszájú..Nálunk nem divat a trashtalk..Nincsenek balhék, beszólások másoknak..Itt végzik a dolgukat az emberek..Nálunk a pályán bizonyítanak, nem mellette..
Ez a csapat minden eredményét a pályán érte el..Kemény és okos játékkal.. Ez van..Valakinek ez nem megy le a torkán, s nem jut neki más, mint gyűlölködni..Ez nem trashtalk..Ez gyűlölködés, amit nem szeretek(ünk)..
Szeretem a kemény smasmouth focit is..Szerintem a mi csapatunk a 2000-es évek elején ezt is játszotta..Sőt úgy gondolom, hogy most is e felé is tart kissé a csapat..Tudunk kemény, futójátékra alapozó meccseket hozni..Kemény ütközésekkel, csatákkal..Keményen, fizikálisan...
Tavaly és idén is bebizonyítottuk többször..Többek között Baltimore-ban is.. Szétfutottuk és szétvágtuk őket otthon. A mi védelmünk dominált, nem az övék. 😀
Remélem, most is kemény meccs lesz. Keményen, fizikálisan játszunk, minden szinten..Brady pedig szétszivatja a Ravens védelmet..mint tavaly..Nekem ez lenne a legnagyobb elégtétel..S nem a Ravens-en, hanem inkább a nagyszájú, öntelt szurkolóikon.. Mert szeretjük és kedveljük mi is kemény focit..csak az alattomosat nem..Meg a nagy szájkaratés szurkolókat.
Szombat este kiderül...
Peace! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 1 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Srácok!
Ezt a Gronk eltiltósdit még hány oldalon keresztül akarjátok még tárgyalni?
A pats.hu-n Dannáék csináltak ennek egy külön cikket. 169 hozzászólás van már ott ezzel kapcsolatban..Nem akartok inkább ott eszmecserélni?
Gronk bődületes hülyeséget csinált, pedig ilyeneket nem szokott. Elmondása szerint frusztráltságát nem tudta kezelni, így baromságot csinált, hibázott, amiért bocsánatot kért mindenkitől. NFL egy meccsre elmeszelte. Fellebbezett, elutasították. Nem játszik a Miami ellen..Pont!
Lapozzunk már, ha lehet..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Djerekek.. Itt egy újabb gyöngyszem...
Legends never die.. 😉


Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Meg fogjuk-e tudni valaha is az igazságot?
Nem hiszem..
Collins idén messze a tudása alatt játszott..HT-vel nem nagyon érezték egymást. A csípője is fájogatott, kímélő üzemmódban tolta néha..Pedig neki idén kellett volna igazán állat módban tolni!!!
HT a hét védője lett a ligában, amikor az újonc Roberts karistolt mellette beast mode-ban.. Együtt jobban működtek..
Ha meg igazak a pletykák a fizetési igényeiről, öltözői hangulat rombolásról, konfliktusáról Patriciával, akkor nem csoda, hogy ki is akart vele cseszni az öreg..
Itt Patriot Way van.
A csapathoz kell igazodni, vagy mehetsz..Lehetsz te Pro Bowler playa..
Collins valószínűleg szarabbul fog ebből kijönni, mint a csapat..Elment a liga leggyengébb, szerencsétlenebb csapatához..
Roberts előrébb lép, a többi idén jött LB-el pedig kísérletezget BB..
Az öreg ezzel a húzással üzent minden játékosnak! Dolgozzatok ne baszakodjatok, mert pórul jártok! Mert mindig van a helyetekre ember, akivel akkor is megoldom, ha senki sem gondolja..
Ne görcsöljünk ezen Collins dolgon.. Ilyen ez a popszakma..😎🏈🎃

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
A két DT waivelve lett,milyen poén lenne ,ha a Giants meg a Cards claimelné őket 😊kolok1972
Igazi úriember csapatotok van...Giants PS-ben nyugodtan meglett volna Quarles és jövőre simán rosterre kerülhetett volna. Ehhez képest claimeltétek, hogy aktív keretbe kerül nálatok, majd kibasztátok. Közben PS keretek feltöltődtek (megjegyzem Giants-be érkezett is egy DT) Quarles pedig csapat nélkül maradt. Nyilván az NFL nem egy szeretetszolgálat de azért minden hülyét nem kell claimelni csak azért mert megteheti az ember.Asbee
Gondolom BB nagyobb fantáziát látott a két DT-ben az előszezon produkciók alapján, mint amit ténylegesen is tudnának nyújtani a kezdő csapatban.. Az edzéseken mutatottak alapján meggondolhatta magát.. Ha kitettük őket, akkor bárki claimel-heti őket..Akár ti is. Így visszakerülhet hozzátok.. Azért ilyenkor napi rendszerességgel változnak a PS-ek mindenhol, nemcsak nálunk..Mindenki a csapatnak legjobban megfelelő backupokat akarja, ezért van a rengeteg workout mindenhol a héten. Bostonban és New Yorkban is.. Ha neked ez nem úriemberi, akkor írd le a Giants topicban..De nagy hülyeség amit írsz.. Bocs.. 😉kyobalu
Mivel nem a Giants-ről volt szó, ezért ide írom. Nem vagy te sem admin sem senki, hogy megmondd nekem hova írjak. De meghagyom ezt a topicot a nagytudású Pats szurkolóknak ne aggódj...😊Asbee
Nem szeretnék személyeskedni, mert szerintem ez nem ide való..Lehet benned személyes sértettség, mert az egyik, nagyreménységű volt Giants prospectet felcsípte az általatok utált Pecc, majd pár nap múlva kitette..De szerintem nem hőzöngnél más topicban, csak nálunk emiatt.. Mert a mi csapatunk egyedül aki nem úriemberi.. 😕 Elárulom az NFL-ben mind a 32 csapat így csinálja..Még a Giants is.. 😀 Az 53-as keretszűkítések után sok helyről kiesnek reménykeltő, jó képességű játékosok.. Minden csapat ezekből az emberekből próbál minél jobbakat szerezni magának..Ez régóta így van, s így is lesz.. Pont. Jöhetsz bármikor ide, írhatsz is.. De szerintem, ha hülyeségeket írok a Giants topicba, kötekedő jelleggel, akkor ott is megmondanák nekem, hogy merre van az arra.. Peace..Meditálj inkább! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kyobalu New England Patriots 1 233 — papai.isti@gmail.com
Arról se feledkezzünk meg, hogy 7 fordulót követően egyedül a Patriots irányítói (pedig nem csak Brady játszott ugye) nem dobtak interceptiont 😊
 www.instagram.com/p/BMAUZsggLFi/?taken-by=tomfckinbrady
Wyatt
Csak nem a rájátszásra tartalékolnak?
empty taxi

Ha bejutunk, akkor is maximum egy paraszthajszállal leszünk jobb, mint a Chargers.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉