NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
dion jordan elemzés. első preseason meccs (atlanta) - gif-ekkel(!)
 www.thephinsider.com/2014/8/12/5988309/a-breakdown-of-dion-jordans-pre-season-game-1-struggles

ő is elolvasta drugs bunny, a sárga kapszula című könyvét 😊
"Dion Jordan's Weight
-2012 college football season - 240 pounds
-2013 NFL combine - 248 pounds
-2013 NFL season - 260 pounds
-2014 NFL training camp - 275 pounds
That's 35 pounds gained in about a year and a half."
Ventura
nagy ügy, ezt megcsinálom 3 hónap alatt..
igaz nem izomban 😀 😀

több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
dion jordan elemzés. első preseason meccs (atlanta) - gif-ekkel(!)
 www.thephinsider.com/2014/8/12/5988309/a-breakdown-of-dion-jordans-pre-season-game-1-struggles

ő is elolvasta drugs bunny, a sárga kapszula című könyvét 😊
"Dion Jordan's Weight
-2012 college football season - 240 pounds
-2013 NFL combine - 248 pounds
-2013 NFL season - 260 pounds
-2014 NFL training camp - 275 pounds
That's 35 pounds gained in about a year and a half."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Brady Quinn lett a nyerőHöri
Ekkora gáz lehet a cserepadon ... ?DM13
először rögtön meglestem, hogy születésnapi ajándék e ez (  www.youtube.com/watch?v=JzQh9lK5Xuk ), de látom, hogy október 27-én van neki.

elsők között merül fel moore fizetése: "He also is a $5.5 million salary-cap hit this year. If the Dolphins release him, it's only a $1.5 million cap hit. So there's the business of this decision."

azonban inkább csak erről lehet szó: "Quinn is likely just a camp arm."
ugyanis ... "The way most teams structure quarterbacks if they carry three on the roster are: 1) Starter; 2) A veteran or rising young player as reserve; 3) A developmental player." ... moore jelenleg sérült, és az eddig játékosok nem veszélyeztették / a vezetőség nem látott bennük fantáziát, hogy a csere poszton rájuk bízzák. a csere poszton nem lehet akárki ott. habár tavaly a csodával határos módon 'hill épphogy túlélte komoly sérülés nélkül a rá zúduló veszedelmet, idén is beüthet a krach.

devlin vs. lobato. egy kaptafára megy nagyjából. azonban nekem lobato mozgékonysága tetszett. van mit dolgozni technikáján, de itt van lazor. ha minden jól menne lobato lehetne a csere. moore amúgy se lesz itt sokáig - szerintem ez az utolsó éve itt nálunk.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Rex Grossman probajatékon. Nem tudom mit akar ez jelenteni. Valoszinuleg azt hogy Devlin és Moore sérült marad még egy ideig.Geeri
Ekkora gáz lehet a cserepadon ... ?

több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Epikus küzdelem lehetett, mert még Skelton is beszállt.Geeri
elképzeltem ezt az epikus küzdelmet
 www.youtube.com/watch?v=aqQqgyTwhtw

még jó, hogy nem adtak érte picket anno, nagy látnokok voltak a delfinek!Amadeus91
én ehhez a feltevéshez úgy állok hozzá, hogy lehet más csapatban bevált volna (más edzők, más rendszer, stb. körülmények).Ventura
hogyne Cameronék elhozták helyette a személyes kedvencemet 😀 Ted Ginn, Jr. -t 😀 akkora látnokok, hogy csak na...
több mint 11 éve
Epikus küzdelem lehetett, mert még Skelton is beszállt.Geeri
elképzeltem ezt az epikus küzdelmet
 www.youtube.com/watch?v=aqQqgyTwhtw

még jó, hogy nem adtak érte picket anno, nagy látnokok voltak a delfinek!Amadeus91
én ehhez a feltevéshez úgy állok hozzá, hogy lehet más csapatban bevált volna (más edzők, más rendszer, stb. körülmények).

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Rex Grossman probajatékon. Nem tudom mit akar ez jelenteni. Valoszinuleg azt hogy Devlin és Moore sérült marad még egy ideig.Geeri
még jó, hogy nem adtak érte picket anno, nagy látnokok voltak a delfinek!
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Epikus küzdelem lehetett, mert még Skelton is beszállt.

Devlin pedig lapáton, a combsérülése megpecsételte a sorsát.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Brady Quinn lett a nyerő

több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
The Miami Dolphins have signed running back Cameron Marshall and waived quarterback Brock Jensen, the team announced.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Rex Grossman probajatékon. Nem tudom mit akar ez jelenteni. Valoszinuleg azt hogy Devlin és Moore sérült marad még egy ideig.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Köszi a linket! 😉
Szóval az első drive-ot tekintve nagyon impressiv volt a támadó játék idegen pályát is figyelembe véve. A futások csak közepesek talán. És nagyon gyorsan átrohantunk a pályán.
A védelem első drive-ja már hagyott némi kívánni valót, bár azért voltak szép dolgok, de többet vártam volna tőlük. Főleg a seconderi-től, mert nekik most kevésbé ment, pedig meccs elott azt hittem pont ők lesznek az erősségünk. Szóval ha nehezebben is de végül csak végig ment a falcons úgy hogy pl 1.számú futójuk a padon pihent, Ryan meg 7/7 dobott. Igaz a futást még csak csak levédekeztük. Lesz még azért mire gyúrni a köv. meccsekre dehát ezért vannak a pre gémek.

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
a pro football focus értékelt. james f*sza volt passz blokkban, de a futójátéknál gondjai voltak. emellett a 7-ik körösünk - fede - kapta az elismerést.
 www.profootballfocus.com/blog/2014/08/09/refo-dolphins-falcons-preseason-week-1/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=refo-dolphins-falcons-preseason-week-1

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azt ne felejtsük el, hogy a pre gémeken a cserék kipróbálása a lényeges és az nem tükrözi a csapat erejét. Igazából az első drive ami lényeges lehet, mert akkor játszik a "nagy" csapat. Sajnos még nem tudtam letölteni a meccset, de úgy néz ki hogy az első drive jól sikerült és az a lényeges! A meccs további része meg a másod harmad vonal kipróbálása ami egyértelmű hibákat hoz!RunRickyRun
tyt-n van fenn condensed verzió, azaz csak a playek, semmi szünetbriareos
Ez ugyanaz csak nem kell letölteni:
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-miami-dolphins-at-atlanta-falcons-condensed/
több mint 11 éve
Azt ne felejtsük el, hogy a pre gémeken a cserék kipróbálása a lényeges és az nem tükrözi a csapat erejét. Igazából az első drive ami lényeges lehet, mert akkor játszik a "nagy" csapat. Sajnos még nem tudtam letölteni a meccset, de úgy néz ki hogy az első drive jól sikerült és az a lényeges! A meccs további része meg a másod harmad vonal kipróbálása ami egyértelmű hibákat hoz!RunRickyRun
tyt-n van fenn condensed verzió, azaz csak a playek, semmi szünet

több mint 11 éve
nagyjából a kezdőket néztem meg hajnalba (ez az első negyedet jelentette körülbelül). ebbe egy támadás meg egy védekezés fért bele. a passzjáték szép volt (6/6, 62 yard, 1 TD). a futójáték döcögősnek nézett ki (mint tavaly. talán egy fokkal ígéretesebb). a védelemnél meg már fogtam a fejem. nagyon sok volt az elhibázott szerelés. egyébként majd a negyedik előszezon meccs után körvonalazódhatnak a dolgok. ez még csak az első volt.
mi ment, mi nem ment:  phinphanatic.com/2014/08/09/dolphins-vs-falcons-learned/

tegnap este a mike nolan védelem jutott eszembe...

"The Falcons defensive coordinator is none other then Mike Nolan who coached with Miami for 2 years prior to joining the Falcons. In 2011, the Dolphins boasted the third best run defense in the NFL, allowing just 95.6 yards per game and 3.7 yards per carry. His defense also collared 41 sacks, which tied for 10th in the League and allowed the sixth fewest points per game at 19.6. The Dolphins also ranked seventh in the third-down percentage (33.8) and sixth in red zone defense, holding opponents to a 44.2 touchdown percentage inside the 20-yard line.

In 2010, Nolan’s defense ranked among the league’s top ten in overall defense (6th, 309.3 ypg), pass defense (8th, 209.3 ypg) and run defense (7th, 100.1 ypg). The Dolphins defense was one of just five units in the NFL to accomplish that feat."

több mint 11 éve
Azt ne felejtsük el, hogy a pre gémeken a cserék kipróbálása a lényeges és az nem tükrözi a csapat erejét. Igazából az első drive ami lényeges lehet, mert akkor játszik a "nagy" csapat. Sajnos még nem tudtam letölteni a meccset, de úgy néz ki hogy az első drive jól sikerült és az a lényeges! A meccs további része meg a másod harmad vonal kipróbálása ami egyértelmű hibákat hoz!

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Es Lobato végignyomta a meccset. Jensen ennyire vacak lenne?

Amúgy nekem elég negatív volt a meccs. Jordan képtelen volt 2-3 soros játékosok ellen 1!!!tacklenél tovább jutni. Védelemben annyi elhibázott szerelés, hogy nem volt öröm nézni. Tényleg kb annyi volt a pozitívum amit közben is írtam, hogy Tanny Hartline,Wallace,Clay nelkul egy igazán dicséretes első driveot vezetett. Meg hogy Landry mutatott egy kis field visiont.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Mindig jovore... Amugy ez az első drive szep volt, Landry visszahordasa nemkülönben. A futás meg mint olyan nem létezik. Mondjuk amikor Lobato dobál..

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
a végén kiderül h az összes srác danny lugohoz járt

több mint 11 éve
retyo.hu

"NFL suspended Dolphins SS Reshad Jones four games for violating the league's policy against performance enhancing drugs.
He'll join DE Dion Jordan on the sidelines for the first month. (Jordan was popped for the same infraction.) Jones' loss is a big blow to the back end of Miami's defense, where he is an every-down player and excels in run support. "I worked closely with the union to investigate what happened, and I learned that a supplement I took caused the positive test," said Jones in a statement. "I deeply regret not investigating the supplement carefully before I took it, and I will never again take a supplement without having it checked." The Fins figure to turn to CB/S Jimmy Wilson at strong safety for the first four games"

több mint 11 éve
Aktiváltátok Moreno-t PUPrólBlack_Adder
Jaja, leszállt a bicajról és csinált pár egyéni gyakorlatot. Remélhetőleg szép lassan növelhető a terhelés és a szezon elejére bevethető lesz. Egy éves szerződése van, kár lenne egy hetet is hiaba fizetni... Meg akkor hátha Thomas is csapaton kívülre szorulna.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Aktiváltátok Moreno-t PUPról

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
dalton 115 millió 6 évre. ugye 'hill is harmadik éves. pár cikk már foglalkozott röviden, hogy lassan eljön az idő. kíváncsi vagyok mi lesz egy rossz forgatókönyv esetén (philbin, hickey sorsa? és az új banda mit szeretne? új irányító?, stb. kérdések)
még visszatérve a szerződéshez és az asztalra eddig letett teljesítményhez. 15-17-es mérleg, nincs playoff és még mindig kell javítani a turnovereken. ha idén is hasonló statisztika lesz mint tavaly, akkor...Ventura
A szerény laikus véleményem az, hogy teljesen rendben halad a fejlődése. A draftolása pillanatában volt aki azt mondta 2 év padon és átlagos irányító lehet... Na most nem mondom, hogy elit de azért a középmezőnyben már ott van egy elit potenciállal, legalábbis nagyon sokan írják róla ezt. Idén meglátjuk mi lesz, de nem hinném, hogy rajta múlna Philbinék sorsa. Sokkal inkább azon fog múlni, hogy milyen csapatot raknak össze köré. Ha Philbin bukik az többek között az elcseszett draftoknak(részletkérdés mennyire ő a felelős) lesz köszönhető és annak, hogy nem bírják még középszerűvé sem tenni a falat. Most új edző, új játékosok a falban.. meglátjuk.
több mint 11 éve
dalton 115 millió 6 évre. ugye 'hill is harmadik éves. pár cikk már foglalkozott röviden, hogy lassan eljön az idő. kíváncsi vagyok mi lesz egy rossz forgatókönyv esetén (philbin, hickey sorsa? és az új banda mit szeretne? új irányító?, stb. kérdések)
még visszatérve a szerződéshez és az asztalra eddig letett teljesítményhez. 15-17-es mérleg, nincs playoff és még mindig kell javítani a turnovereken. ha idén is hasonló statisztika lesz mint tavaly, akkor...