Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Mi ez az FCS imádat? Gene Smith ide tette át a székhelyét titokban? 😀😀 Mondjuk az első 4 ember, akit vittetek, szerintem jó pick volt, főleg a Turner, Hazel páros. Brock Jensenről, a North Dakota State UDFA rookieról meg annyit, hogy ő az FCS történetének kezdőként legtöbb győzelmét jegyző QBja, mellesleg csakúgy mint Turner 3× bajnok a másodosztályban. 4 év alatt 72 TD passza volt, 35t saját maga futott meg.
Bővebb infók róla itt:
www.acmepackingcompany.com/2014/4/18/5628586/2014-nfl-draft-brock-jensen-scouting-report-ndsu-quarterback
Én mindenképpen megtartanám, ha máshol nem, hát a practice squadban.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Na.. Don Jones felfüggesztve.na azért ezek szépek lesznek, ha az első Sam seggrepacsinál egy szezonos eltiltást fognak kapni a játékosok. Egy beszólásért felfüggesztés 😀. Pozitív diszkrimináció for the win.
Remélem ez csak PR lépés, és majd az elkövetkező OTA előtt közlik hogy megjavult.Geeri
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Na.. Don Jones felfüggesztve.Remélem ez csak PR lépés, és majd az elkövetkező OTA előtt közlik hogy megjavult.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Hoppá, a Twitter huszárok!A draft előtt volt róla szó, de szerencsére nem húztuk be ^_^
www.miamiherald.com/2014/05/11/4110287/miami-dolphins-to-talk-to-don.html
Mondjuk Jones egyáltalán nem volt durva, Pouncey meg simán poénkategória de azért kell a balhé.Geeri
több mint 11 éve
Hoppá, a Twitter huszárok! www.miamiherald.com/2014/05/11/4110287/miami-dolphins-to-talk-to-don.html
Mondjuk Jones egyáltalán nem volt durva, Pouncey meg simán poénkategória de azért kell a balhé.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nfl.comot se véletlenül nem olvasom.TOP100 listán Grimes a 95. Gratulálok, passz buzi liga top5 CB-je közül épp hogy fel sikerült kerülnie a listára.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
m.bleacherreport.com/articles/2059213-miami-dolphins-undrafted-free-agents-need-to-know-info-for-every-signeeJött pár gyors elkapó, meg rengeteg sok töltelék. Illetve egy kihívó a #3 QB posztra.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na, Gátőr Hoskins, meg Belue nem is rosz fogások!Fura névsort hozott össze Hickey az biztos, de majd meglátjuk!
Meg szerintem Garner is ott van valahol a sorban.Elméletileg Tyler Larsen C is ide írt alá mint UDFA.Jelenleg Brenner a csere C.DM13
Jól néztem, hogy nagy esélyjel pályázik az elsőszámú csere C posztra?Bazzani
PS-ben siman elférhet Larsen.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nem tudtam mi olyan furcsa a srác arcán.. Tényleg nincs szemöldöke?
Az interjú nagyon meggyőző vele. Ahogy emésztgetem a dolgot egyre jobban tetszik a pick.
több mint 11 éve
Elméletileg Tyler Larsen C is ide írt alá mint UDFA.Jelenleg Brenner a csere C.
Jól néztem, hogy nagy esélyjel pályázik az elsőszámú csere C posztra?Bazzani
több mint 11 éve
Here’s a list of who the Miami Dolphins signed as part of their undrafted free agent haul:Rantavious Wooten, WR, Georgia
Ryan Lankford, WR, Illinois
Tariq Edwards, LB, Virginia Tech
Tyler Larsen, C, Utah State
Devonte Wallace, G, New Mexico State
Damien Williams, RB, Oklahoma
Deion Belue, CB, Alabama
Steven Clark, P, Auburn
Evan Finkenberg, OL, Arizona State
Gator Hoskins, FB/TE, Marshall
Shayron Green, DL, Miami
David Hurd, OT, Arkanasas
Brock Jensen, QB, North Dakota State
Anthony Johnson, DL, LSU
Trevor Mims, DE, USF
Garrison Smith, DT, Georgia
Demetrius Wright, S, USC
Not everyone is going to end up being signed, as some are just going to be tryouts and nothing else. But they’re all names to keep an eye on as you never know who will pop.
több mint 11 éve
Elméletileg Tyler Larsen C is ide írt alá mint UDFA.Jól néztem, hogy nagy esélyjel pályázik az elsőszámú csere C posztra?
több mint 11 éve
Nehéz ezt a névsort megemészteni, főleg , h szinte mindenkit elméleti érteke felett húztunk. Hát jöjjön be Hickey-nek mindegyik, bár nagy reményeim nincsenek. Értékelésem: C-
több mint 11 éve
Amugy Tripp tetszik, egy fejlődni képes Wheeler gyakorlatilag, es a játék nehany elemében már jobb.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
A végén nem értem mit akartunk. Majd meglátjuk
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tripp meglep, jo o de inkabb 3-4.De nekem bejon a draftunk csak a rasztaknak nem nagyon lett alternativaja.
több mint 11 éve
Na jött egy rovott múlttal rendelkező specteam-er...DM13jimmy wilson deja vu
(aki nem tudná, ült egy ideig emberölés miatt, végül felmentették, de az egész sztori elég zavaros)
több mint 11 éve
J. Tripp OLB és long snapper - specteam-er .... Minő meglepetés o_o
több mint 11 éve
Aikens ugyan minek? Nem is értem, egyetemről balhé miatt jött el. Na mindegy.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na úgy látszik ma a specteam-be draftolunk . ( Lynch, Aikens)
több mint 11 éve
CB és S need? Hülyék ezek az nfl.com-nál. Még az RB-t meg is értem. DB-t én csak 6. és 7. körben hoznék. Tehát kell, de nem életbevágó. Egyébként meg szinte mindig húzunk DB-t. Azokra mindig ráérzünk (bár inkább Ireland vágta ezeket a hátsó körös pick-et).RB... napersze az kell ám csak.
4. kör: LB, 5/1. kör: RB, 5/2. kör: DL, 6. kör: CB, 7. kör: Sdanyly
több mint 11 éve
3rd: Billy Turner OT, N.Dakota4th: Walt Aikens, CB, Liberty
Believe In Your 'Fins!