Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Gibsonnal en nem szamolok mar. Sajnalom ot mert en imadom a jatekat.
De ugy erzem ki akarunk talalni a ket emlitett WR gigafizetesebol.
Ezt pedzegettek a Wallace traddel is amit persze cafoltak.

En meg MLB-t nagyon varnek a drafton. Talan egy TE is jon. Es meg falembereket mindket frontra, DB i s johet.
Van meg jopar pickunk.
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Nagyon jo es QB barat elkapo.
Nem josolok sok jovot a Wallace Hartline duonak. Az egyik menni fog ideny vegen, ha nem mindketto.Delonso_
Mivel slot-ban is használható ezért szerintem előbb Gibson kereshet új csapatot, aztán majd lehet, h a fenn említett nevek közül valamelyik. Akárhogy is lesz célpontok vannak , a fal is épül, úgyhogy Tanny-nak adva van az esély igazán jó szezonra. ..és akkor még az új OC még nem is említettem ( bár csak reményeink vannak eddig irányába ).

több mint 11 éve
Nagyon jo es QB barat elkapo.
Nem josolok sok jovot a Wallace Hartline duonak. Az egyik menni fog ideny vegen, ha nem mindketto.
több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Hát, a 2nd pickünk felhasználása kicsit meglepő:
WR Jarvis Landry LSU

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hickey Press conf:
On if made calls to possibly move up before the pick – “We were always targeting Ja’Wuan at our pick. Again, we are excited and I know he was very excited as we talked to him through our visit here. A couple of times he grabbed me and said, ‘What do we have to do to get me here? I want to be here.’ So I said, ‘We kind of have to go through the process here, Ja’Wuan.’ He’s pumped to be a Miami Dolphin, and we are really excited to have him as part of our organization.”

Hmm, ennek ha csak a fele igaz, akkor az látszódjon is kedves Ja'Wuan! 😊

Itt pedig jó példa arra amit Hickey mondott: nem BPA, hanem BDV, azaz Best Dolphins Value.

On if this was a case of getting the best player available or the best right tackle available – “He was the best player for us. That’s the way we valued him. That’s how we saw him, and it started way back. This is a process where so many people are involved whether it be area scouts, as it gets closer to the draft coaches, our medical staff, our director of security. All of these people did a great job in working together, our operations people. This is definitely a collaborative effort and a cumulative effort of a lot of hard work. We are just excited about the end result of getting Ja’Wuan James as a Miami Dolphin.”

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Igen, WR prospectek közül akiket megérné kihúzni valoszinuleg már nem lesznek bent, és a class mélysége miatt simán húzható lenne hatodik körül olyan akinek még haszna is van.
S se jöjjön ma, mert minőségre hatalmas a szakadék a most következők és a már kimentek között. 6-7 körben vannak ígéretes projectek, várjuk ki.
Guard harmadik körben, Sua'Filo nem fog lecsúszni, Yankey nem tuti a másodikban. Egy Doziernek nagyon tudnék örülni harmadik körben.
CB-k közül valamelyik Gaines nem lenne rosz, vagy ha bent van egy Breeland... Hátha. Ugyan itt is vannak később olyan játékosok akikben van fantázia, de ez az a poszt ahová jól jön az erősítés és a top10-12 prospect után jön egy nagyobb minőségromlás. Ha nem úgy jön ki, hogy CB jon akkor sincs még minden veszve, hátsó körökben tuti lesz olyan játékos aki nem rosz, csak mondjuk csak Zone-systemben játszott. Nekunk tökéletes lenne!

ILB posztra nincs kockazatnélkuli prospect. Sérülések, lassú 40-yardok. Kössz nem. OLB érdekes lehet, de mivel Jenkins felé meg van a bizalom igy csak egy nagyot csúszó játékost tudok elképzelni. Esetleg ha Misi megy Ellerbe helyére, ő meg Wheelerére, akkor ha jól gondolom SLB posztra jöhetne valaki aki Jenkinsnel fizikálisabb, de még szerintem ez se lenne a legjobb választás.

TE húzást tudok meg elképzelni, Niklas vagy Safarian-Jenkins jó értékben lenne második körben, és később nem is nagyon van olyan akiben tobbet látok mint Simmsben.

DT needet sem érzek, és nem hiszem hogy ott ne lenne a hátsó körökben valami hústorony akiben van fantázia.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Egy màjus 1-i cikkben olvastam, hogy a 19. vàlasztàs James-re volt "kitalàlva". Tehàt bőven lehetett rà szàmítani de persze taglaltàk, hogy Moses és (ha jól emlékszem) Richardson is lehetséges.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
a legtöbb embernek az a baja, hogy pár választási hellyel később (a new orleans és a cleveland jött volna) is megkapta volna james-t és még egy extra picket (harmadik körös?). hickey a nyilatkozatában meg azt mondta, hogy mindig is ő volt cél.
én is kezdek megbarátkozni james-el, mert nagyon tetszenek az erősségei. a gyengeségek meg jóformán csak csiszolást, javítás igényelnek. azért vannak azok az edzők fizetve, hogy megoldják a problémát.
a mai napra:
- egy gurad lényegében biztos, de akár még egy tackle is jöhet
- CB. jött finnegan, de lehet jobb lenne ő harmadik számúnak. versenyhelyzetet teremteni mindig jó, és rengeteg múlik a cornereken. sosem árt ha jön
- louis delmas mellé is jöhetne valaki
- a linebackerekről nem is beszélve
- és nagyon remélem, hogy nem húzunk WR-t.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve

Thomassal mindenesetre már ismerik egymást. 😊 Így hogy már itt van kezdem megkedvelni! 😀 És az sem utolsó szempont, ahogy Ventura is írja, hogy inteligens értelmes jó munkamorálú játékos. Sok sikert neki!

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
James nem a szívem csücske, de majd kiderül mire viszi, remélem sokra. Ha Albert-Pouncey-James trió mellett nem sikerül egy rendes falat összehozni, akkor ott már egy asszonyt is bele kell építeni, Kelemenéknek is az jött csak be.

Pont rosz helyen voltunk, pont túl kevés QB ment ki előttünk, és mindenki viszonylag a helyén, így nem velünk tradeltrk, hanem sokkal olcsóbban a mögöttünk lévő csapatokkal. Kár... de ebben a helyzetben nem volt Hickey előtt más választás, a RT posztot meg kell oldani és ha arra James a megfelelő akkor ott kell kihúzni ahol megteheted. Ha szerencsénk van ma már belefér valami izgalmasabb. Csúszhatnak jó és ideillő játékosok. Guardot meg lehet a harmadik körben értéknek megfelelően húzni. Ha azt nézzük van még egy Dallas Thomasunk, jött Smith, backupnak Garner és Brenner, szóval szerintem belefér.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
egy letrade-nek jobban örültem volna. én is a több picket szeretem.
de tény, hogy az történt ami a nyilatkozatban volt: "Nagyszerű jellem, akit kedveltek és tiszteltek a társai és edzői."
ami különösen tetszik, hogy a bull rush ellen jól dolgozik (emlékezzünk csak martinra)

hogy ne kelljen keresgetni. 02:06:50-től jön a miami.
 www.ustream.tv/recorded/47313871

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
James szerintem jó vàlasztàs. Ha màr Tennessee akkor inkàbb ő mint Richardson. Tőle nem voltam elàjulva és a 2. körben sem hoztam volna el.
A fal így majdnem kész, még jöhet egy OG a 3. körben. A 2. körben egy DL emberkét vàrok.

Én az FA piac alatt is azt vettem észre, hogy az új GM tényleg a hiànyposztokra vàlaszt, és elsőre itt is oda húzott ahovà tényleg nagy szükség van.
Csak így tovàbb.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Szerintem o jo jatekos.
Nem tudom kesobb kicsit nem lett-e volna bent, de Gm-unk ugy itelte hogy nem.
Sokkal jobban orulok neki mint Kouandjionak.
több mint 11 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Ja'Wuan James OT jött Tenneesse-ből az első körben...Paradoxon_MIA
hát nem egy szexi pick 😀 de talán okés lesz. Részemről már az is előrelépés lesz ha látjuk játszani! 😊
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
naná h elaludtam 😀

több mint 11 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Ja'Wuan James OT jött Tenneesse-ből az első körben...

Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Akkor összecsaptam én is a sajátom.
Próbáltam kissé lefele trade-elni.
Hajrá Hickey !
Vélemények?

Your score is: 4846 (GRADE: A-)

Your Picks:
Round 1 Pick 24 (CINN): C.J. Mosley, ILB, Alabama (B-)
Round 2 Pick 18: Antonio Richardson, OT, Tennessee (A-)
Round 3 Pick 22 (PHI): Anthony Johnson, DT, LSU (A-)
Round 3 Pick 24 (CINN): Demarcus Lawrence, DE, Boise State (A-)
Round 3 Pick 30 (S.F.): E.J. Gaines, CB, Missouri (B)
Round 4 Pick 8 (MINN): Jarvis Landry, WR, LSU (A)
Round 4 Pick 16: Arthur Lynch, TE, Georgia (B+)
Round 4 Pick 17 (CHI): Bryan Stork, C, Florida State (A-)
Round 5 Pick 15: A.J. McCarron, QB, Alabama (A)
Round 5 Pick 30 (S.F.): Dri Archer, WR, Kent State (C-)
Round 6 Pick 14: Russell Bodine, OG, North Carolina (B)
Round 7 Pick 19: Alden Darby, SS, Arizona State (C+)DM13
Egész fasza! Amúgy engem kikészített a first-pick, vannak csapatok akik ilyen 15 körüli játékost draftolnak, a gép magának persze 5 kör után húz A+-os playat, aztán kijön hogy bottom-10 GM vagyok draft alapján 😀
De ez viszont jól sikerült nagyon, ilyen jó pontot egyszer értem el, de azt nem linkeltem be, mert azthiszem hogy Benjamint behúztam 4.körben... szóval nem volt túl reális.

Richardson nekem nem a kedvencem igazság szerint, de éppen elfogadható. Lehet akkor már jobb kivinni egy Mehwortot harmadik kör végén, másodikban meg a jobb guardok közül válogatni. Majd meglátjuk Hickey mit művel, az igazság úgyis jövőre fog kiderülni. Remélem az idén draftoltakkal jobban meg leszünk már első évben elégedve mint a tavalyiakkal, valamint a tavalyiak előlépnek. Végre egészségesen készülhetnek fel olyan játékosok mint Jordan, Thomas, Taylor, ennek muszáj a teljesítményükben is megjelenni. Jenkins bíztató szezon után kaphat nagyobb figyelmet és szerepet, én tőle kiugrást várok. Special teamben is durva harcok lesznek, sok olyan játékosunk van akik tudtak villani, de folyamatos jó teljesítményre nem voltak képesek. Telítünk még UDFA piacról, aztán egy egész minőségi cseresor küzdhet az 53-ért.
Most jön a szezon legjobb része! 😊 Hajrá Hickey, ne kelljen Irelandre emlékezni!!!

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Akkor összecsaptam én is a sajátom.
Próbáltam kissé lefele trade-elni.
Hajrá Hickey !
Vélemények?

Your score is: 4846 (GRADE: A-)

Your Picks:
Round 1 Pick 24 (CINN): C.J. Mosley, ILB, Alabama (B-)
Round 2 Pick 18: Antonio Richardson, OT, Tennessee (A-)
Round 3 Pick 22 (PHI): Anthony Johnson, DT, LSU (A-)
Round 3 Pick 24 (CINN): Demarcus Lawrence, DE, Boise State (A-)
Round 3 Pick 30 (S.F.): E.J. Gaines, CB, Missouri (B)
Round 4 Pick 8 (MINN): Jarvis Landry, WR, LSU (A)
Round 4 Pick 16: Arthur Lynch, TE, Georgia (B+)
Round 4 Pick 17 (CHI): Bryan Stork, C, Florida State (A-)
Round 5 Pick 15: A.J. McCarron, QB, Alabama (A)
Round 5 Pick 30 (S.F.): Dri Archer, WR, Kent State (C-)
Round 6 Pick 14: Russell Bodine, OG, North Carolina (B)
Round 7 Pick 19: Alden Darby, SS, Arizona State (C+)

több mint 11 éve
Ovastam, egyetertek Geeri,
Persze egy mockban erdemes varatlanokat huzni, de nekem ez sok volt.
De nem baj, a lenduletet el kell ismerni.
több mint 11 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nem lepődnék meg ha le vagy fel trédelnénk, de inkább lefele kellene. 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Robiluma mockot remélem mindenki elolvasta a draft topicban!

Nekem nem igazán jön be. Első körben, 19.helyen Amaro jön hozzánk, másodikban meg Richardson marad mint RT.

Richardson szvsz nehezen illik be abba az inkább atletikusságra mint erőre építő falba amit próbálunk kialakítani, hogy végre ZBS-be illő emberek alkossák.

Amarot ott kihúzni luxusnak tartom, igaz nem nagyon volt elfogadható alternatívája. Igazából akkor bajban vagyunk ha egy hasonló forgatókönyv var ránk holnap mint a mockban: a lehetseges, értékben megfelelő célpontok kimentek, QB akiért a helyünkre jönnének már egy sincs bent. Ezek után a második körben kimennek az LT potenciállal is bíró tacklek.

First-Pick.comon is szimuláltam draftot, ott lehet tradelni míg fanspeaken nem. Arra jutottak, hogy amennyiben sikerült az első kor végére vagy a második elejére tradelnem akkor ritkán volt probléma abból hogy a falat befoltozzam+valami luxust is hozzak.

A második kör elején ha csak a Carolina ki nem viszi, mert talán nekikvan még égető tacklr needjuk, bent lesz Kouandjido, akinek ha nem lett volna terdproblemaja akkor sima első körös prospect.
A saját második kört el lehet lőni BPA alapon egy csúszó skill játékosra, a harmadikban pedig lehet guardot húzni.

Szóval amiért én fohászkodom: legyen bent egy Manziel/Bridgeeater/vagy bárki irányító akiben valaki fantáziát lát. Sokkal jobban járunk egy korai második körrel + egy harmadikkal, mint azzal ha egy játékost húzunk nem needre, es utana itt maradunk egy szar fallal. Ugyerzem pont túlságosan hátul vagyunk ahhoz, hogy értékben megfelelő tacklet húzzunk 1-2-3.körben, de ahhoz meg túl elől hogy reacheljunk, amikor más poszton sokkal jobb játékos van bent.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én most nem vállalok be tippet, fogalmam sincs hickeynek mi a terve, most a legvalószínűbbnek a letrade-t tartanám

több mint 11 éve
Ez kérlek szépen április 28-ai.
Se egy guard, se egy tackle. "Meglepetésre" hajaz mindenki ezek közül?danyly
Mondjuk Jordant se várta senki..

Hickey adott sajtótájékoztatót amiben semmit nem mondott. Két apróság aminek jelentősége lehet:

- Inkább választaná azt hogy több pickje legyen mint azt hogy minél előkelőbb helyen válasszon.

- Kérdezték hogy BPA vagy need alapján szeret draftolni. Ő erre azt mondta hogy a stáb a játékosokat "Dolphins Value" alapján rangsorolja ami egyfajta összesítése annak hogy pályán nyújtott teljesítménye és a pályán kívül mutatott viselkedése mennyire szolgálja a csapat céljait ami egy tehetséges, okos, képzett, jó légkörű alakulat kialakítása.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ez kérlek szépen április 28-ai.
Se egy guard, se egy tackle. "Meglepetésre" hajaz mindenki ezek közül?

több mint 11 éve
Itt aztán van szórás rendesen (csak 1. kör):

Hageman-tól infarktust is kapnék. xDdanyly
Ez az ábra mikori? Teljesen mintha FA előtti lenne ezzel a sok védőfal húzással.
Hageman, Ealy,Jernigan,... viccnek is rosz. Lee.. nagyon nem örülnék. Nix is minek jöjjön? Beckham esetében talán nem sírnék.

Mindig jövőre!