Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Huuuu Puncy de rosszkor jott, basszus.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
gatya:
moreno: 4-5 hét
pouncey: 3 hónap

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Mire vàrunk még James és Turner rookie szerződése esetén? Mi értelme a kivàràsnak?danyly
The Miami Dolphins signed OT Ja'Wuan James Thursday, June 19. Per NFL rules, the length of the contract is four years. Financial terms were not disclosed.

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Mire vàrunk még James és Turner rookie szerződése esetén? Mi értelme a kivàràsnak?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Yeatman is aláírt tegnap a Texans-hoz, így egyre kevesebb az "igazi" tackle a csapatban. NEm marasztaltuk, amúgy sem volt nagy szám (UFA volt azt hiszem). Guard az van dögivel, persze lesznek még rostálások bőbben.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hú, ez jól néz ki nagyon!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ez úgy rendben lenne:

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Mondjuk ez a stadion téma az amit pont szeretnék nem leszarni, érintett akarok lenni, de valahogy nem megy 😀

De azért hatha több lenne a néző, jobb hangulat, tobb győzelem. 😊

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
veszedelmes elemzés tannehillről.
 bleacherreport.com/articles/2097520-why-ryan-tannehill-is-the-best-franchise-quarterback-nobody-is-talking-aboutVentura
Mondjuk a cikk szerzőjétől megkérdezném hogy ilyen arm skill mellett honnan vonna le pontot ami magyarázná Wallace megjatszatlanságát. Igaza van amúgy sok dologban, de nagyon sok kérdést hagy megvalaszolatlanul vagy épp nem is foglalkozik egy párral, mert az már arnyalná azert a képet.

Emelett persze igaz, hogy Tanny jobb mint amilyennek gondolják sokan, de amint eredményt ér el a hírneve is nőni fog.Geeri
bleacherreportos cikk, helyén kell kezelni, bármilyen gipsz jakab írhat oda

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
átment:
 twitter.com/MiamiDolphins/status/478948680183984128/photo/1

több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/2097520-why-ryan-tannehill-is-the-best-franchise-quarterback-nobody-is-talking-aboutVentura
Mondjuk a cikk szerzőjétől megkérdezném hogy ilyen arm skill mellett honnan vonna le pontot ami magyarázná Wallace megjatszatlanságát. Igaza van amúgy sok dologban, de nagyon sok kérdést hagy megvalaszolatlanul vagy épp nem is foglalkozik egy párral, mert az már arnyalná azert a képet.

Emelett persze igaz, hogy Tanny jobb mint amilyennek gondolják sokan, de amint eredményt ér el a hírneve is nőni fog.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/2097520-why-ryan-tannehill-is-the-best-franchise-quarterback-nobody-is-talking-about

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
Leigazoltuk az USA 38. elnökét 😀

The Miami Dolphins have signed undrafted free-agent WR Gerald Ford (Valdosta State). Terms of the contract were not disclosed, but all undrafted free agents sign three-year deals, according to NFL rules. The team also waived TE Emmanuel Ogbuehi.

több mint 11 éve

több mint 11 éve
 www.miamiherald.com/2014/06/07/4163300/miami-dolphins-county-close-on.html

több mint 11 éve
Állítólag nem nagyon voltak eddig megelégedve Matthews-el (lassú, körülményes). Az ő elmondása szerint meglepte, hogy a Dolphins két elkapót is draftolt. Lehet, hogy ő biztosnak érezte a helyét a 3. v. a 4. elkapó poszton. De Binns is jól nyomja az edzéseken, valamint ott van még D. Williams és Thigpen (!) is, mint 5. elkapó (slot). Tehát a WR poszton megy rendesen a harc.

több mint 11 éve
Ez mekkora meccs volt te jó ég!

Én is pont a gyalázatos 1-15 évében lettem Miami drukker. A baráti körömben osztódással szaporodtak a Pecc imádók, erre én ahogy szoktam kiakadtam, hogy igen, a legjobbnak könnyű szurkolni... Szóval kinéztem a legszarabb csapatot: Dolphins. Attól a naptól kezdve hétről-hétre követtem NFL.comon az eseményeket és tűrtem a zrikát.

Aztán jött a wildcat. Vizilabdázom, akkori edzőm hatalmas New England szurkoló lett. Na az az arc amikor az első meccsen a Miami ellen, miután hetek óta hallgattam hogy fogunk kikapni jött a verés! Soha nem felejtem el. Az az év zseniális volt. Több nem is jutott.
A playoffban a Ravens simán kipicsázott minket, csapattársam legnagyobb örömére. A srácra nem tudtam haragudni, ő és egy másik aki a Chargerst választotta azóta is követi a ligát. A többiek... 😀

Jó lenne idén újra a playoff, és Lazorből ki is nézem hogy olyan támadójátékot fog összehozni amire felkapja a fejét a liga. Egyszerűen imádom ha nem az alap játékok mennek, hanem az agresszív, meglepő játékhívás. Shermanre se haragudtam hogy 4.re jött a screen. Bejött, meg kellett próbálni.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
régóta keresem ennek a meccsnek az összefoglalóját (tét: nyerünk és megyünk a playoffba), és épp az imént leltem rá. hihetetlen hogy szaladnak a szezonok (évek). 2007-ben lettem miami rajongó (csak egy meccset láttam, a pittsburgh ellenit); a következő évben már az elejétől kezdve követtem és pont abben az évben mentünk a rájátszásba. én meg a sport tv-n néztem a meccset. szép karácsonyi ajándék volt.
🏈 wildcat, pennington, r&r express, fist pump sparano 🏈

több mint 11 éve
az újonc billy turner dokumentum filmet csinál ami a youtube-on landol. draft nap, első edzések, stb 😊
 www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-watch-billy-turner-begin-his-dolphins-career-through-his-documentary-20140604,0,6181451.story

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 721 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rookie kártya Landryről, a múlt hét végi Rookie Premierről.
több mint 11 éve
Grimes már nálunk is top 5 corner volt, szal az ő esetében az egy kiugró év kijelentés erősen sántìt...peach
a miamiban eltöltött idejére értem. egy év. lehet hogy idén visszaesik, lehet hogy folytatja a szárnyalást.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Grimes már nálunk is top 5 corner volt, szal az ő esetében az egy kiugró év kijelentés erősen sántìt...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
PFF legfrissebb depth chart: 2014 Depth Chart: Miami Dolphins

Egész szép színeket kapott a csapat, jó sok a zöld. 😊 Ezzel az offense-el idén azért illene a liga első felében, de inkább top 10 környéként végezni. És Tannehillnek se illene 1000 sacket benyalnia, főleg, hogy ő is bezöldült. 😊peterk2005
ennél papíron jobb a csapat (például pouncey, wake). figyelmbe veszik hogy egyelőre csak egy év kiugró volt (például grimes, clay), de várhatóan folytatódni fog.

több mint 11 éve
PFF legfrissebb depth chart: 2014 Depth Chart: Miami Dolphins

Egész szép színeket kapott a csapat, jó sok a zöld. 😊 Ezzel az offense-el idén azért illene a liga első felében, de inkább top 10 környéként végezni. És Tannehillnek se illene 1000 sacket benyalnia, főleg, hogy ő is bezöldült. 😊peterk2005
Egész korrekt, köszi a linkelést.
Ami nem tetszik: Puncey még csak nem is High Quality. Mibe, hogy a tesó meg elit.. 😒' Wake nem elit, oké nem most volt a legjobb. Vernon átlagos? A 11sack tényleg minden rosteren megterem.
Ami miatt elnézem ezeket hogy a PFF-t köti a pontozási rendszere, ami általuk bevallottan sem mutatja a teljes képet minden esetben.
Denney szegény. Tavalyelőtt pro bowler, most egy headshot miatt már átlag alatti !😀

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na akkor jöjjön a védelem! 😊

DT: Starks, Mitchell kezdőpáros. Előbbi iskolázott: Ő volt az egyetlen aki Pouncey-t meg tudta szorongatni, Smith szerintem nem szeret ellene játszani! 😀

DE: Wake brutálisan kemény volt ma is, mint mindig. Vernon gondolom semmi extrát nem csinált, mert nem volt róla szó. Shelby elküzd Fede-vel, de erről sincsenek hírek.
Ellenben viszont Jordanről vannak. Nem elég hogy kigyúrta magát egy kicsit, a mai edzésen az is tisztán látszott hogy ettől nem lett rosszabb atléta! Simán lekövette a screeneket, a futókkal is tudta tartani a lépést. Az edzés utáni sajtótájékoztatón Coyle elmondta, hogy tavaly az utolsó pillanatig hezitáltak, hogy mi lenne jobb: IR-re rakni, vagy rosteren hagyni. Jordan nagyon akart, ezért úgy döntöttek meg adják neki az esélyt, noha tudták hogy valószínűleg kikezdi majd a helyzetet a média hiszen mindenki többet várt a harmadik választottól. Azért az eredmény nem lett rossz, hiszen véleményem szerint komoly, ha nem is könnyen észrevehető hasznára volt a csapatnak. Nem lehetett tudni mikor megy az irányítóra, mikor fog egy célpontot levédeni. Tulajdonképpen ad valamit a 3-4 kiszámíthatatlanságából egy 4-3-ba ahol meg nem is számítasz erre. Mindeközben blitzeinek nagyobb százalékában siettette az irányítót mint Vernon. Nekem kifejezetten tetszik hogy egyszerre három komoly pass rusherünk van. Az mindig jó ha friss emberek rohanják az ellent, no meg Wake sem lesz fiatalabb.

LB
: Misi középen egész komfortosan mozgott, és irányította a védelmet. A "helyén" Ellerbe játszott, de Jenkins is feltűnt hogy őt vagy Wheelert váltsa. Az hogy mennyire megy a szerelés nem most fog kiderülni, szóval sokkal nem leszünk okosabbak, majd augusztusban.

CB: Grimes élete legrosszabb edzésén van túl, nagyon sok elkapást csináltak meg rajta. Nem is érezte jól magát a bőrében, látszott a játékán. Bal lábbal kelhetett. 😊 Finnegan-ről semmi extrát nem írnak, fogjuk fel úgy hogy nem szar. Will Davis neve sokszor feltűnik mint aki mellett elkapást csinálnak meg, de az persze kérdés hogy azokról a playekről írnak-e amikor nem tudtak mellette játékot csinálni. Aikensről semmi hír nem volt most. Taylor és Finnegan még edzés után is maradt gyakorolni, bravó!

S: Hoppá hoppá! Jimmy Wilson ma ellopta a showt! Ő szedte az egyetlen Interceptiont, valamint Delmas jó ideig kiszorult miatta a kezdősorból. Az edzés egyik sztárja volt a srác. Delmas amúgy elmondta, hogy élvezi az életet a csapatnál, tetszik neki hogy fiatal a csapat, tetszik hogy látni a fejlődést hétről hétre, és az hogy ez a csapat meg akarja mutatni a világnak, győzni akar mindenki. (Na persze hol nem? 😛 ) Ami fontos, hogy úgy érzi a térde talán még sose volt ilyen jó, reméljük így is marad.

ST: Sturgisnek sikerült fedett helyen 42-ről kihagyni... könyörgöm hozzanak neki majd valami vetélytársat! A puntok viszont úgy szálltak hogy csak na, Fields nem kíméli a lasztit.

Ez most nem lett olyan hosszú, de legalább van. Hetente egyszer azt hiszem be tudom vállalni, főleg hogy így nekem is jobban átjönnek a viszonyok csapaton belül. A másik dolog ami miatt várom a nyílt edzéseket az, hogy a Lazor-féle playbook eddig nagyon bejövős. Szerintem illik a csapathoz, a városhoz ez a rafinált, kicsit sem konzervatív játék. Meg nézd meg a múltat: Marino fake spikeja, vagy a Hook&Ladder . Meg van hozzá az alapanyag, és most úgy tűnik a edző is. Let's Go Phins! 😊

Mindig jövőre!