Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Még Finnegan és Smith szerződése nincs benne.Köszi!Tudja valaki, h mennyi zseton van még a free agency-re nálunk ?Miami Dolphins 2014 Cap
Valami pöpec TE vagy OL még jöhetne...DM13
Top 51 Cap: $118,165,091
Total Cap: $124,067,720
Dead Money: $5,902,629
Rollover: $18,064,000
Est. Cap Space: $26,554,693danyly
Ez a 6 db igazolás utáni összeg ?DM13
De itt meg tudod nézni: www.spotrac.com/nfl/miami-dolphins/cap-hit/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Devin Hester is jön egyezkedni - amilyen formánk van még ő is aláír. 😛
több mint 11 éve
Köszi!Tudja valaki, h mennyi zseton van még a free agency-re nálunk ?Miami Dolphins 2014 Cap
Est. Cap Space: $26,554,693danyly
Ez a 6 db igazolás utáni összeg ?
több mint 11 éve
Tudja valaki, h mennyi zseton van még a free agency-re nálunk ?Miami Dolphins 2014 Cap
Est. Cap Space: $26,554,693
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tudja valaki, h mennyi zseton van még a free agency-re nálunk ?Valami pöpec TE vagy OL még jöhetne...
több mint 11 éve
eddig nagyon jó! de gondolni kell majd asérülésekre is. a drafton ezt pótolni kell.phinphanatic.com/2014/03/14/grading-miami-dolphins-first-week-free-agency/
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
OG piac elég gyatra. Jobb üzlet ilyen, fejlődési potenciállal rendelkező srácokat megszerezni jó áron, mint képességei csúcsát elérő, gyenge csapatban kezdő veteránt túlfizetni.Eddig csere kategória volt ... remélem meglátták benne a jövőbeli Pro Bowlert.DM13Shelley Smith aláírt 2év/5,5millióBaltimoreDefenseEz már jó üzlet! Tetszik.
Jó áron lett egy fiatal, fejlődőképes, jó futásblokkoló OG-nk. Inkább LG, de nem probléma neki szerintem a másik oldal sem.
Kezd alakulni az OL.danyly
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Eddig csere kategória volt ... remélem meglátták benne a jövőbeli Pro Bowlert.Shelley Smith aláírt 2év/5,5millióBaltimoreDefenseEz már jó üzlet! Tetszik.
Jó áron lett egy fiatal, fejlődőképes, jó futásblokkoló OG-nk. Inkább LG, de nem probléma neki szerintem a másik oldal sem.
Kezd alakulni az OL.danyly
több mint 11 éve
A végén még lesz ideje Tannynak dobni is?! 😉 Már csak rajta fog múlni hogy elit kategóriába fog e lépni, úgylátom minden adott lesz hozzá! Még a hosszú passzokhoz kell egy kis kar erő. Jaj de várom már a szeptembert!!
Miami Dolphins Fan
több mint 11 éve
Shelley Smith aláírt 2év/5,5millióBaltimoreDefenseEz már jó üzlet! Tetszik.
Kezd alakulni az OL.
több mint 11 éve
Shelley Smith aláírt 2év/5,5millió
több mint 11 éve
semmi garantált, simán kivágjuk ha nem villog szezonkezdetig
több mint 11 éve
"...NFL Media's Albert Breer reported Friday that Miami was finalizing a two-year deal for the ninth-year cornerback, according to a team source. The Dolphins later confirmed the signing. Breer also reported the deal was worth $11 million. ..."
Believe In Your 'Fins!
több mint 11 éve
Hickey tudja. Remélem legalább nagyon olcsón, és csak azert hogy Taylor versenyezhessen valakivel. Ez viszont,mármint a versenyeztetés igazi Philbin.Azért várom a Wallace osszebalhezott Finneganel sztorit. 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Én egy évre tippeltem, kettőt kapott. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
több mint 11 éve
Albert Breer @AlbertBreer 48 mpThe Miami Dolphins are finalizing a two-year contract with CB Cortland Finnegan (Rams) Friday, March 14. Financial terms were not disclosed.
The Dolphins are finalizing a 2-year deal with CB Cortland Finnegan, per source.Sebii
Bakker 😕
több mint 11 éve
Albert Breer @AlbertBreer 48 mpThe Dolphins are finalizing a 2-year deal with CB Cortland Finnegan, per source.
több mint 11 éve
Mellesleg akkora tahó, h Ritchie barátunk hozzá képest a kanyarban sincs...
több mint 11 éve
Nem akartam én párhuzamba állítani, csak arra akartam célozni, hogy hátha sikerül vissznyerni valamit a régi formájából. Ha meg nem tetszik az edzőknek a srác akkor akár TC alatt, után is repülhet. Azért Finnegan anno nem volt rossz játékos, de az már nem most volt.Azért Grimesal párhuzamba állítani erős túlzás szerintem. Grimes pro bowl szeuon után sérült volt, majd pro bowl szezont produkált. Finnegan meg csak szimplán világéletében sérült volt fejben. Most meg már meg is öregedett. Btw Incognito most épp elég volt, nem kell még egy balhés játékos hogy aztán a sajtó itt köszörülje a nyelvét. Sőt, Finnegan egyáltalán nem az a Philbin guy típus, nem tudom elképzelni Hickey még az interjút is hogyan zsírozhatta le, ha elvileg csapatban dolgoznak. Fura ez nekem. Lehet csak terelés.GeeriCortland Finnegan - DB - Free AgentÉrdekes személyiség. Én is max egy 1 éves szerződést adnék neki, és majd kiderül ér-e valamit még a srác. Grimes is kapott még egy esélyt, és élt vele. Sokat szerintem nem veszítünk vele.danyly
PFF: 109/110
Irányító mutató amikor felé dobták a lasztit 130+.
Személyisége nekem hatalmas vörös zászló.
Veterán minimumért maximum, de még úgy is keserű szájízzel tudnék beletörődni hogy itt van.Geeri
több mint 11 éve
. Fura ez nekem. Lehet csak terelés.Geeriazthiszem azt beyséltük, mhogy 1 éveük van. szóval eddig teljes korrekt, hogy megragadják a lehetőséeget.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Azért Grimesal párhuzamba állítani erős túlzás szerintem. Grimes pro bowl szeuon után sérült volt, majd pro bowl szezont produkált. Finnegan meg csak szimplán világéletében sérült volt fejben. Most meg már meg is öregedett. Btw Incognito most épp elég volt, nem kell még egy balhés játékos hogy aztán a sajtó itt köszörülje a nyelvét. Sőt, Finnegan egyáltalán nem az a Philbin guy típus, nem tudom elképzelni Hickey még az interjút is hogyan zsírozhatta le, ha elvileg csapatban dolgoznak. Fura ez nekem. Lehet csak terelés.Cortland Finnegan - DB - Free AgentÉrdekes személyiség. Én is max egy 1 éves szerződést adnék neki, és majd kiderül ér-e valamit még a srác. Grimes is kapott még egy esélyt, és élt vele. Sokat szerintem nem veszítünk vele.danyly
Veterán minimumért maximum, de még úgy is keserű szájízzel tudnék beletörődni hogy itt van.Geeri
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Cortland Finnegan - DB - Free AgentÉrdekes személyiség. Én is max egy 1 éves szerződést adnék neki, és majd kiderül ér-e valamit még a srác. Grimes is kapott még egy esélyt, és élt vele. Sokat szerintem nem veszítünk vele.
több mint 11 éve
Cortland Finnegan - DB - Free AgentPFF: 109/110
Veterán minimumért maximum, de még úgy is keserű szájízzel tudnék beletörődni hogy itt van.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Nagyon dolgozik az uj GM. Erdekes lenne Optimus Grimessal. Nem a legfiatalabb CB par lenne eppenseggel,.. nameg Finnegan nem egyszeru dolog megkedvelni, de nem lenne rossz CB sor, sot secondery igy.Cortland Finnegan - DB - Free Agent
Free agent CB Cortland Finnegan will visit the Dolphins Friday.
Scheduled to count $10 million against the cap, Finnegan was released by the Rams last week. Considering his relationship with coach Jeff Fisher, it was a bad sign. Finnegan is ill-suited to be a starter opposite Brent Grimes at age 30.