Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
BREAKING NEWS: Chad Pennington to start at quarterback this week against the Titans. Full details on Dolphins.com.

GECÓÓÓÓ 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
nem értem... és nem is értek hozzá de ha tud safetyt is akkor miért nem ott játszatjuk. Szerintem ott nagyobb a probléma mint CB szinten, ráadásul szerintem nem Allen volt az a CB akit nyugodt szívvel küldhetünk el...
Na mindegy ha ezzel jutunk valahová ám legyen.
Bár lehet Al Harris tud valami varázsmondatot amitől Henne nagy fejében kigyullad a vilács 😂Geeri
Majd jól megfejeli a 36 éve minden rutinjával, hátha helyére kerülnek Henne fejében a fogaskerekek😊
A J. Allen cuton most csodálkozok, mert jól kezdte a szezont, meglepetésre. Ahogy kinéz a former Dolphinok Denverbe vagy Bostonba mennek😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Al, nem All!deny79
javítottam is, remélem nem tudja meg hogy elírtuk a nevét 😊Geeri
nem fogom elárulni neki 😀 Szóval tőlem nem 😀
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Al, nem All!deny79
javítottam is, remélem nem tudja meg hogy elírtuk a nevét 😊

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Al, nem All!
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
nem értem... és nem is értek hozzá de ha tud safetyt is akkor miért nem ott játszatjuk. Szerintem ott nagyobb a probléma mint CB szinten, ráadásul szerintem nem Allen volt az a CB akit nyugodt szívvel küldhetünk el...
Na mindegy ha ezzel jutunk valahová ám legyen.
Bár lehet Al Harris tud valami varázsmondatot amitől Henne nagy fejében kigyullad a vilács 😂

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
szerintem szeptember óta megy ez az őrületes Cut, Sign, Cut, Sign, marháskodás... Emeltük a tétet már nem undrafted playerekkel szórakozunk .. ennyi 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Most akkor ezt nem értem mi szükség volt All Harris-re? Valaki meg tudná mondani?
Jó nem a legjobbak a CB-ink de fejlődőképesek és egyre jobbak.
Allen már 3 INT-je van idén, de Smith-nek is van 1 és Davisnek is pl. Van 6 CB-ünk.
Most tanácstalan vagyok. Vagy már 2011-ben gondolkodnak?danyly
2011-ben gondolkodnának, akkor Harris nem lett volna odavíve, 1 hónap múlva 36 éves lesz)
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Most akkor ezt nem értem mi szükség volt All Harris-re? Valaki meg tudná mondani?
Jó nem a legjobbak a CB-ink de fejlődőképesek és egyre jobbak.
Allen már 3 INT-je van idén, de Smith-nek is van 1 és Davisnek is pl. Van 6 CB-ünk.
Most tanácstalan vagyok. Vagy már 2011-ben gondolkodnak?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
The Miami Dolphins have signed cornerback Al Harris and waived cornerback Jason Allen. Go to Dolphins.com for full coverage.
Egy meccset láttam végig Dolphinstól idén, de ott nem volt olyan rossz Allen. (meg hát fantasyben sem ő volt a csapatom legszarabbja)
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Én két forgatókönyvet látok, bár én épp pánikolok 😀

1. Henne marad.. botrányba fullad a szezon első tízben húzunk jövőre és egy két embert elzavarnak inkább pecázni.

2. Henne marad, katasztrofális lesz a szezon vége a Bills, Clowns, Lions mindenki a földbe döngöl minket és szétesik a csapat. 2. pick a miénk.

azt hiszem ez kellően kifejezi a borúlátásom 😊 playoffról meg jobb ha mindenki most letesz ha csak Henne-nek nem opárálják fel a Marino fejét... 😀

Amúgy nálunk is le kéne csapolni a rossz vért... akárcsak Dallasban.. nem, nem Sopranora gondolok.

Legjobb pillanatomban sem remélek 8-8 nál többet ha valami nem változik hatalmasat..

Amúgy én kétféle újságírót látok.. Fikázza a Miamit, Imádja a Miamit nem sok elfogulatlan írást látni. De akad.Csabee13
Húh, én azt hittem én vagyok a legnagyobb vészmadárkodó 😀
Én abban értek egyet hogy a szezon katasztrófális lesz, de hogy húznánk QB-t :-S Az, hogy elzavarnak horgászni egy lét embert abban is egyetértünk. De az hogy itt földbe döngökl ez az azért az neeem 😀 Lesz még itt győzelem 😀 A legjobb pillanatban is egyet értek. 8-8... :-S
Hát eléggé sokat mondó ha hozunk CB-t. Se Sean Smith, se Vontae Davis :-S

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Bocsi közben látom beírtad. 😉

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Al Harris a tiétek lettdeny79
Ezt meg honnan szedted?danyly
Már Schefter is írta, előtte meg találtam egy linket, nem tudom már hol: Former Packers CB Al Harris signed with the Miami Dolphins, according to reports.
Ja, itt az előtte lévő link: http://www.nationalfootballpost.com/Agent-Miami-Dolphins-sign-Al-Harris.htmldeny79
Jé tényleg én is megtaláltam a cikket az NBC oldalán :
http://nbcsports.msnbc.com/id/40108882/ns/sports-player_news/

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Igaza van. O ha jol emlekszem tud safetyt is

Dolphins | Al Harris signed
Comment (0) Tweet! Share on Facebook

Wed, 10 Nov 2010 07:15:17 -0800

The Miami Dolphins have signed free-agent CB Al Harris (Packers) to a one-year deal, his agent told Aaron Wilson, of NationalFootballPost.com. Financial terms were not disclosed.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ezt meg honnan szedted?danyly
Már Schefter is írta, előtte meg találtam egy linket, nem tudom már hol: Former Packers CB Al Harris signed with the Miami Dolphins, according to reports.
Ja, itt az előtte lévő link: http://www.nationalfootballpost.com/Agent-Miami-Dolphins-sign-Al-Harris.html
több mint 14 éve
Ezt meg honnan szedted?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Al Harris a tiétek lett
több mint 14 éve
danyly en kifejezetten orulok hogy olvasgatsz a temaban. Van mar a topicban par olyan ember aki nemcsak hulyul (bar az is nagyon jo) hanem sok infoval latja el a szurkereket, ebbol sosem art meg egy tiz szaz.

Csabeenak igaza van, de ez igaz minden csapat irora. Erdemes megnezni pl Woodyt a Denvernel, eleg veresszaju zsurnaliszta, mellette hatalmas arc.
Es en sajnos az elso megoldast latom... pedig ebben a csapatban mostmar sokkal tobb van mint egy 8-8
több mint 14 éve
Én két forgatókönyvet látok, bár én épp pánikolok 😀

1. Henne marad.. botrányba fullad a szezon első tízben húzunk jövőre és egy két embert elzavarnak inkább pecázni.

2. Henne marad, katasztrofális lesz a szezon vége a Bills, Clowns, Lions mindenki a földbe döngöl minket és szétesik a csapat. 2. pick a miénk.

azt hiszem ez kellően kifejezi a borúlátásom 😊 playoffról meg jobb ha mindenki most letesz ha csak Henne-nek nem opárálják fel a Marino fejét... 😀

Amúgy nálunk is le kéne csapolni a rossz vért... akárcsak Dallasban.. nem, nem Sopranora gondolok.

Legjobb pillanatomban sem remélek 8-8 nál többet ha valami nem változik hatalmasat..

Amúgy én kétféle újságírót látok.. Fikázza a Miamit, Imádja a Miamit nem sok elfogulatlan írást látni. De akad.
több mint 14 éve
Az volt az első amit megnéztem ma a honlapon ( mármint a cheerleaderek-et ) 😀
Engem ezzel nem sértettél meg. Mindig tanul az ember.

több mint 14 éve
😊 nem irhat rosszat. De hogy ne bantsam nagyon, mindig ovatosan fogalmaz.
Megmondembernek ott vannak Omarek.

En a honlapunkon leginkabb a cheerleadereket szoktam tanulmanyozni, evrol evre elkepeszto a termes.
több mint 14 éve
Bocs én ezt nem tudtam. Mindig tanul az ember. Ebből is látszik ki van itt képben. Bár nekem is kicsit fura volt az írás, de viszont abból a szempontból pozitív volt, hogy arra buzdít fel a fejjel menni kell előre. Ez csak jót tehet. Szerintem.
Rosszat meg gondolom nem nagyon mer írni v. ennyire fanatikus. 😊

több mint 14 éve
Cohen a klub hivatalos iroja.
En el sem olvasom, nem tartom tul meggyozonek.
Nem biralja ot hivatalosan, nem tette ezt cameronnal sem meg masokkal...
Igyekeztem finoman fogalmazni.
Utalom a propaganda irokat.
több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Akkor több mint valószínű, hogy tovább-ra is Henne fogja törni az utat 'előre'Ventura
Nem törni fogja, hanem tömni DB-ket labdával. Nem mindegy...
Egyébbként CJ 2000 ellenünk átlépi az 1000 yardot, ha rush D olyan lesz mint a Ravens ellen. Ja és Moss 3.szor játszik ellenünk idén és még nincs vége a szezonnak😊

több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Akkor több mint valószínű, hogy tovább-ra is Henne fogja törni az utat 'előre'

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------