Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Sajna csak az utolsó negyedet tudtam figyelemmel követni. Ami ma volt az több mint dráma. Sok rossz és sok jó dolog történt ezen a mai meccsen.Most nem részletezném mert nézem a Rams-49ers meccset.
Csak annyit nagyon örülök a győzelemnek de lehet csak pyrrhosi győzelem volt ez.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
85
363
Thigpen szuper, a helyetekben örülnék hogy végre esélyt kap 😊
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
hát.. 😀 öregedtem ma pár évet...kíváncsian várom a csütörtököt.
több mint 14 éve
penningtonnak sztem annyi idénre, és valszeg örökre. kezdheti az edző pályafutását
több mint 14 éve
Vesztettünk idegenben, megnyertük itthon 😀Fasano-nak és Hartline-nak szép napja volt 😀 Jones feltűnt 😀
Na hát nem tudom, azért ki kéne próbálni Thigpen-t egyszer kétszer kezdőnek...
Na mi lesz Penningtonnal...
több mint 14 éve
hát, azért óvatosan, ne feledjük mennyire volt gyenge TC és PS alatt.Na ennyi volt a szezon...DM13Bár, ha Thig lesz a kezdő és így nyomja akkor van remény .... Henne bench !DM13
nyilván segített az, hogy szerintem a titans védők nem számoltak avval h pályára lép ma, köv héten, ha ő kezdene már nem lesz ilyen könnyű dolga.
nekem mindegy ki irányít csak ne veszítsünk többet ebben az idényben 😀
több mint 14 éve
Na ennyi volt a szezon...DM13Bár, ha Thig lesz a kezdő és így nyomja akkor van remény .... Henne bench !
több mint 14 éve
hát ő... nincs arra megfelelő szalonképes szó amit érzek, Penni miatt.. és amiatt hogy véleményem szerint nem az utolsó intet láttuk ma Henni-től. A maradék reményeim is elszálltak... Valaki cáfoljon meg könyörgöm... úgy érzem magam lassan mint egy bills drukker...(minden sértés nélkül, ők legalább tudják mire számítsanak.)Csabee13Annyira azért nem rossz a helyzet😊
több mint 14 éve
hát ő... nincs arra megfelelő szalonképes szó amit érzek, Penni miatt.. és amiatt hogy véleményem szerint nem az utolsó intet láttuk ma Henni-től. A maradék reményeim is elszálltak... Valaki cáfoljon meg könyörgöm... úgy érzem magam lassan mint egy bills drukker...(minden sértés nélkül, ők legalább tudják mire számítsanak.)
több mint 14 éve
Minő meglepő sérülés ... ennyi a karrierjének sajnos.jobb váll sérülésmég ne temessük az idényt, nyerhetünk még innen minden meccset 😊Azért bátorkodtam mondani, mert Penny nem sokat bírt..bár nem tudom mi történt...működő stream hiányában.DM13
meg én lottó 5östbriareos
amúgy ha benézel eredménykövetőbe, nyomok linketbriareos
több mint 14 éve
jobb váll sérülésmég ne temessük az idényt, nyerhetünk még innen minden meccset 😊Azért bátorkodtam mondani, mert Penny nem sokat bírt..bár nem tudom mi történt...működő stream hiányában.DM13
amúgy ha benézel eredménykövetőbe, nyomok linket
több mint 14 éve
még ne temessük az idényt, nyerhetünk még innen minden meccset 😊Azért bátorkodtam mondani, mert Penny nem sokat bírt..bár nem tudom mi történt...működő stream hiányában.
több mint 14 éve
még ne temessük az idényt, nyerhetünk még innen minden meccset 😊meg én lottó 5öst
több mint 14 éve
A hivatalos oldal szerint a csapatban van, csak IR-en.Kicsit összekevertem a neveket furcsa is volt. Ugye két Allen volt a keretünkben. Akkor vettem észre, hogy W. Allen sérült és utána kapcsoltam, hogy J. Allen-ről van szó az eladása tekintetében.will allent már szeptemberben kiraktuk a csapatbólbriareos
Úgy látszik nem voltak megelégedve vele pedig a 9. a ligában az INT tekintetében. Viszont sokat dobtak rá és sokat is hibázott. Le is cserélték őt a CB poszton S. Smith-re. A Baltimore ellen pedig már a ST-be száműzték.
Ezek után jött a waiver és utána lecsapott rá Texans.
Újabb első körös játékost adtunk el ( a másik T. Ginn Jr volt a 49ers-nek idén áprilisban ).
Remélem Al Harris teljesen felépült és jól fog játszani azon az oldalon.
Ha Britt sérült akkor Washington-t kell megfogni meg a TE Scaife-t a titánok ellen. Ez a foglalkoztatottabb oldala a Titans-nek ( 11 TD + 3 TD a TE-től ) de, hogy most jött Moss a másik oldalra nem tudom mennyire fognak erre az oldalra játszani.
Remélem beválik.
Hajrá Dolphins!!!!danyly
több mint 14 éve
Kicsit összekevertem a neveket furcsa is volt. Ugye két Allen volt a keretünkben. Akkor vettem észre, hogy W. Allen sérült és utána kapcsoltam, hogy J. Allen-ről van szó az eladása tekintetében.will allent már szeptemberben kiraktuk a csapatból
Úgy látszik nem voltak megelégedve vele pedig a 9. a ligában az INT tekintetében. Viszont sokat dobtak rá és sokat is hibázott. Le is cserélték őt a CB poszton S. Smith-re. A Baltimore ellen pedig már a ST-be száműzték.
Ezek után jött a waiver és utána lecsapott rá Texans.
Újabb első körös játékost adtunk el ( a másik T. Ginn Jr volt a 49ers-nek idén áprilisban ).
Remélem Al Harris teljesen felépült és jól fog játszani azon az oldalon.
Ha Britt sérült akkor Washington-t kell megfogni meg a TE Scaife-t a titánok ellen. Ez a foglalkoztatottabb oldala a Titans-nek ( 11 TD + 3 TD a TE-től ) de, hogy most jött Moss a másik oldalra nem tudom mennyire fognak erre az oldalra játszani.
Remélem beválik.
Hajrá Dolphins!!!!danyly
több mint 14 éve
Most, hogy nincs Packers-meccs, meg is van, mit nézek, Al Harris visszatérésére nagyon kíváncsi vagyok 😊. Valaki írta, hogy Scaifet kéne megfogni, na szerintem ez az, amire Al tökéletes: itt nem gond, hogy lassú, viszont borzasztó fizikális, ami kapóra jöhet.
több mint 14 éve
Meg most meccsek szempontjából jó hét lesz 😀 Most vasárnap és egy pénteken 😀 (Mondjuk így sajnos vasárnap nem lesz)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem gatyába rázza Penni az offenset.. mert most a Def nem lesz elég.. kíváncsian fogom nézni a meccset 😊Csabee13én is, már alig várom 😊 különösen Harris-re leszek kíváncsi h milyen formában van meg h hol fog játszani 😀
több mint 14 éve
Hát remélem gatyába rázza Penni az offenset.. mert most a Def nem lesz elég.. kíváncsian fogom nézni a meccset 😊
több mint 14 éve
Most lestem, hogy tavaly a Titans ellen Henne 1 TD-t és 3 INT-et dobott, míg ellenfelünk irányítója Young 3 TD és 1 INT 😀Mindenesetre elég jól nyomtuk a 4. negyedet 😀
http://www.nfl.com/gamecenter/2009122008/2009/REG15/dolphins@titans#tab:watch
több mint 14 éve
Keves QB scramblinget. Hogy Collins mennyire lenne pontos... nos nem nagyon. De mossal azert a big play igy is benne van.
több mint 14 éve
Állítólag Collins kezd. Ez mit jelent nekünk? Pontosabb passzok, hosszabb passzok?VenturaNekünk mindegy 😊, nekik nem ...
több mint 14 éve
Állítólag Collins kezd. Ez mit jelent nekünk? Pontosabb passzok, hosszabb passzok?