NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
78
10
19:00
RedZone week 12
47
9
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
36
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
33
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
12
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
The End 😊
több mint 14 éve
szaba
10 545
Jake kapott egy enyhe leckét.
több mint 14 éve
Az a helyzet, h OL nélkül nehéz támadást építeni egy kissé😕 Amíg azt nem rakják rendbe és nem hagyják abba stupid bizniszeket ( Satele-Grove-Thomas- Procter-McQuistan....) , addig nincs PO, hiába küzd a többi... Mondtam , h Peppers ellen egy kézzel nem lehet😕
több mint 14 éve
Gyah
több mint 14 éve
Az igen...
több mint 14 éve
Szép munka! 😀
több mint 14 éve
Azigen 😐 Én még akkor Hennébe votl a bizalmam 😀
több mint 14 éve
😀 hát ezért sírtam preseason óta hogy Thigpen legyen a kezdő 😀 most megnézem
több mint 14 éve
És ki marad nézni a meccset? 😀 Én itt leszek és végigszenvedem. 😊Csabee13Soká lesz :-/
több mint 14 éve
procter mint c, jones mint fs.. kemény leszbriareosrészvétem,anno nálunk amikor beugrott Kosier helyett,a kicsit is komolyabb védőjátékosok úgy tették arrébb mintha én álltam volna ott
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Remelem en is leszek
több mint 14 éve
És ki marad nézni a meccset? 😀 Én itt leszek és végigszenvedem. 😊
több mint 14 éve
The Associated Press contributed to this report.# Published: Nov. 17, 2010 at 04:53 p.m.
# Updated: Nov. 17, 2010 at 08:14 p.m.
Cory Procter is expected to make his first start since 2008 for Berger, and rookie Reshad Jones will make his first NFL start in place of Clemons.
Szerintem ettől még nem dől össze a világ, főleg ha Jones olyat produkál mint a Titans ellen.
Szeretem a statisztikákat ezért megnéztem egy-két dolgot. Ezeknek sokszor nem kell hinni vagy ( szokták mondani ) azért vannak, hogy megdőljenek de azért egy-két érdekességet v. háttérinfót tartalmaznak.
Ha az RG poszton Jerry kezd majdnem valószínű nyert ügyünk van a meccs megnyerésével kapcsolatban.
Ugyanis amikor kezdő volt 5-ből 4 meccset megnyertünk és otthon még nem kaptunk ki vele.
De ha viszont a cseréje McQuistan kezd akkor vesztésre állunk, mert ha kezdő volt 4-ből 3 meccset elveszítettünk és 3-ból 3 vereség otthon.
Remélem Jerry kezd. 😊
Ez csak ilyen kis érdekesség volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Húúú de pesszimista itt mindenki. Tudom én is , hogy nem rózsás a helyzet de nem a Saints v. Colts jön hozzánk.A Bears igenis verhető még ilyen gyenge offense teljesítmény és új irányító mellett is.
Én várom a sok INT Cutler-től és belőle a szép TD visszafutásokat. 😊
Hajrá Dolphins.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
ez van sajna, ettől még kell a W...Mondjuk, ha Jones úgy játszik mint a 4. negyedben, és ha Long is tud a sérülés ellenére, na meg Thigpen is turnover nélkül játszik.. na meg ha nem lenne ennyi ha 😀 ...
csoda lenne mondjukbriareos
több mint 14 éve
ez van sajna, ettől még kell a W...csoda lenne mondjuk
több mint 14 éve
Just received the Miami Dolphins injury report a few minutes ago, and here’s the rundown:Terjedelmes a fene egye meg...
Out: Center Joe Berger (knee) and free safety Chris Clemons (hamstring).
Look for Cory Procter and Reshad Jones to get the starts in their places.
Doubtful: QB Chad Henne (knee).
No doubt he’s the emergency QB on Thursday against the Bears.
Questionable: LT Jake Long (shoulder), S Tyrone Culver (ankle), WR Roberto Wallace (knee).
Long will play with a space-age harness that he’ll wear on his left shoulder. Our Steve Svekis saw it in the locker room Tuesday, and he was mentioning stuff about areas to pour water into, etc, so I wouldn’t even know how to describe it. Just put it this way: Jake Long is one tough dude.
Probable: WR Brandon Marshall (new hamstring issue), SS Yeremiah Bell (toe), ILB Karlos Dansby (elbow), ILB Channing Crowder (ribs), RT Vernon Carey (knee), DE Kendall Langford (ankle), ILB Tim Dobbins (ankle).DM13
több mint 14 éve
Just received the Miami Dolphins injury report a few minutes ago, and here’s the rundown:Out: Center Joe Berger (knee) and free safety Chris Clemons (hamstring).
Look for Cory Procter and Reshad Jones to get the starts in their places.
Doubtful: QB Chad Henne (knee).
No doubt he’s the emergency QB on Thursday against the Bears.
Questionable: LT Jake Long (shoulder), S Tyrone Culver (ankle), WR Roberto Wallace (knee).
Long will play with a space-age harness that he’ll wear on his left shoulder. Our Steve Svekis saw it in the locker room Tuesday, and he was mentioning stuff about areas to pour water into, etc, so I wouldn’t even know how to describe it. Just put it this way: Jake Long is one tough dude.
Probable: WR Brandon Marshall (new hamstring issue), SS Yeremiah Bell (toe), ILB Karlos Dansby (elbow), ILB Channing Crowder (ribs), RT Vernon Carey (knee), DE Kendall Langford (ankle), ILB Tim Dobbins (ankle).
több mint 14 éve
Hát nem nagyon hiszem, hogy ezután még sokat akarna bizonyítani.. Backupnak sem fog kelleni sehova így szerintem. Hatalmas játékos lehetett volna ha nincs porcelánból meg jó helyre kerül.Szerintem szépen visszavonul és csinál máshol karriert.
több mint 14 éve
Tuti... az elozore is azt mondtak.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Pennington akkor career ending is? esélyes szerintem
több mint 14 éve
According to ESPN's John Clayton, Chad Henne (knee) will miss "at least a couple of weeks."Egyértelmű! Biztos van benne valami amit Delonso mond, nem ugyanaz és mintha igy nem lenne fer.
He definitely won't play Thursday night, so the question then became whether Henne might return in Week 12 at Oakland. Clayton says that won't be the case. Henne is far from a lock to retake the job when healthy; it'll depend on Tyler Thigpen's performance. If Thigpen recaptures the magic from his 2008 season in K.C., the job should be his the rest of the way.
Szerintem Thig is megérdemel annyi bizalmat, mint Henne !
Legalább könnyebb lesz dönteni.
Ja és Marshall kihúzta a gyufát Sparano-nál az ominózus labdaeldobásért a Titans meccsen .DM13
Szerencsére Thigpen rutinosabb, agilisebb és gyorsabb. Szükség esetén megindul... Nagyon nagyon kíváncsian várom a meccset 😐
Egyébként Sparano mit mondott arra hogy Marshall eldobta a labdát?
több mint 14 éve
szerintem nagyon jo otlet lett volna , Peppers ketszer beveri es kesz nem kell vele tobbet szivnunk.Azonban lassuk THigpent, remelem birja a nyomast a srac, mert eleg sok tekintet szgezodik epp ra.
Mondjuk kitolas ha Carrey vedi es nem Long, nem ugyanaz.