NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Sokat mondó ez a csend 😊 akkor nem csak én vagyok letörve..
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 126 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Ha nézted a meccset akkor látható volt hogy a fal nem tartotta meg az ellenfél. Lényegében másodpercek sem voltak. Amikor sikerült jófelé dobni akkor meg nem igen kapták el, vagy levédekezték vagy valami volt...

Az alábbit gondolom az eddig meccsek alapján: Jezs, Patriots egyértelmű.
Eddig úgy voltam, hogy az Oakland-et elkapjuk. Mostmár erősen tartok tőlle. A Cleveland-től is. Marad a Buffalo, Detroit.

Nem tudom ha mit mondanék, ha csodával határos módon a 4 fent említettből mindegyiket nyernénk.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Valaki röviden mondana valamit a Bears elleni meccsről miért sikerült ilyen katasztrófálisra?
Jó-jó tudom sok sérült meg Thigpen volt az irányító de legalább harcoltak volna, egy szaros field goalt legalább összehoztak volna. De semmi. Engem ez lep meg. Még FG kísérlet sem volt (!). Szörnyű.
Azt itt olvastam, hogy meccs közben is folyamatosan mentek le az emberek a pályáról sérülés miatt.
Procter, Long, Marshall stb.

Marshall-al kapcsolatban : olvastam az esettel foglalkozó cikket illetve a kis videót, de szerintem ezt egy kicsit felfújták a dolgot ( a kommentátor is "stupid-stupid" ; gyönyörű egy bemondótól :mad: ). Nem túl sportszerű a dolog szó se róla, de szerintem Marshall célja csak a heccelés volt lehet nem is így szánta a labda odadobását. Látta, hogy szarul áll a meccs és kicsit színesíteni akarta illetve felidegelni az ellenfelet. Bár inkább ő is az elkapásokkal illetve a jó helyezkedésekkel foglalkozott volna többet. De akkor sem éreztem ezt olyan nagy dolognak, mint ahogy felfújták a dolgot. Gondolom majd kapja a jó kis pénzbüntetést.

Igen sajna nagyon szétesett a sérülésekkel az OL pedig pont most kellene jól muzsikálniuk, hogy Thigpen van mögöttük.
A C Berger nem olyan rossz szerintem ( Grove-t is szidják itt az oldalon, szerintem ő sem volt rossz, bár sérülékeny és sok fizetést kért ; lehet ez a kettő játszott közre, hogy kitették a csapatból ; bár Sparano szerint, nem, hanem Berger erősebb, szélesebb ), Long-ról nem kell beszélni mert a liga egyik legjobbja a posztján ( de sajnos most gyenge volt a sérülése miatt ; csak nehogy +rásérüljön és még tovább kelljen pihennie ; de én akármennyire szimpatizálok vele nem engedném már vissza az idén, mert ennek az idénynek már annyi, sajnos ), Jerry-ről nem nagyon tudok nyilatkozni de sok rosszat rá nem tudok mondani. Ugye Carey is sérült, úgyhogy ez az OL olyan mint az ementáli sajt.

Én most 14 (!) sérültet számoltam meg.
Az idény előtt még 8-8-at tippeltem ( már akkor sem voltam túl optimista, bár ez más okból ) jobb esetben 9-7-et és talán-talán egy WC helyet ( számítottam arra, hogy a Jets v. a Pats széthullik ; sajna ez nem jött be ), de most már tényleg örülnék a 8-8-nak. De lehet rosszabb eredménnyel a 2011-es drafton jobb lehetőségeink lesznek. De ez engem nem izgat, minden meccsen a győzelemre kell törekedni.

Go Dolphins!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
New face

To replace Procter on the active roster, the Dolphins signed sixth-year veteran Eric Ghiaciuc (pronounced "GUY-check") after working him out Sunday. Ghiaciuc, a former fourth-round pick out of Central Michigan, made 42 starts for the Bengals from 2005-08.

Since leaving Cincinnati, he has spent time with the Chargers, Browns and Patriots. He was with New England for the final four weeks of training camp before his release.

The Dolphins also worked out veteran left tackles Tony Ugoh and Levi Jones over the weekend, but with Jake Long's left shoulder stable enough for him to practice Monday and with Berger's condition lingering, Ghiaciuc was signed instead.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Berger szanalmasan gyenge amugy.
Es nem felmentes neki hogy atobbiek meg gyengebbek mint C.
Ha pl megnezzuk csak a Steelz ujoncat puncit mit jatszik iden...
több mint 14 éve
Berger (C) játszhat valszeg vasárnap.Geeri
Valami jobb hír nincs ? Mondjuk Procternél és Incognitonál jobb, de tiszta szégyen , h kezdő lehet nálunk. 😕

több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Berger (C) játszhat valszeg vasárnap.

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Hat igen... lehet ez kene
több mint 14 éve
http://www.eatliver.com/i.php?n=3793

Lobogtass egy ilyen táblát talán észeveszi..

több mint 14 éve
Ejj nem gondoltam volna az elejen hogy ez lesz....
De nincs mese javitani kell meg a futas elleni vedelmet, az O falat, kell normalis fs, rb utanpotlas es karacsonyra egy franchise QB t kerek, ha jo voltam
több mint 14 éve
FA jatszik. Hat... az ideny ugyis elment mar, sok a veresegunk, de remelem legalabb a pozitiv merleg osszejon.Delonso_
Én már a nullszaldónak is örülnék😊

több mint 14 éve
FA jatszik. Hat... az ideny ugyis elment mar, sok a veresegunk, de remelem legalabb a pozitiv merleg osszejon.
több mint 14 éve
Procter is IR, Long valószínű, h mégis műtét lesz.
Mindenképp kell egy C - egyenlőre tűzoltásnak - majd jövőre egy hosszútávú project. Most pl.: Mawae és Grove ( mondjuk kinek van annyi bőr az arcán, h visszahivja ) is ráérnek éppen, a többiek még Berger szintjét sem ütik meg. Esetleg trade, ha még lehet ?

több mint 14 éve
Nem csak Thigpen hibaja, ez a fal kritikan aluli volt.
De o sem tundokolt. Futojatek -1 nehez igy.

Fel van adva a lecke.
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Lassan valamit ki kell talalni, szerezni egy Troy Smitht vagy valami.Delonso_
nem akarom thigpen-t védeni
de
ilyen fal mögött bárki játszhatott volna, kb. ez lett volna az eredmény
incognito össze-vissza adta a snap-eket (pedig ha jól emlékszem anno volt beugró center a rams-ban is...igaz ott sem tündökölt)
állandóan thigpen arcában volt a fél bears védelem, az int is egy peppers féle beleütött labdából lett
marshall egy katasztrófa volt
és hát ezek a játékhívások
7 futójáték, nulla kreatívitás
az OC is bőven benne volt
nyilván ha tele a box akkor lehetne valami értelmes screen-eket is hivogatni
na mindegy
😊
több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
ki játszott amúgy Joe Berger helyén centerként?JJ Tiller
Procter, aki az 1. negyedben szintén megsérült, aztán meg ha jól emlékszem Incognito állt oda Guard pozícióból .. Szóval katasztrofális védelmet kapott Thigpen... Meg a snappeken is látszott, hogy nem egy center adogatja a labdát.

Összességében úgy érzem hamarosan elkezdhetünk beszélgetni a Draftról... Na meg Peterson féle edzői stábról...
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ki játszott amúgy Joe Berger helyén centerként?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Lassan valamit ki kell talalni, szerezni egy Troy Smitht vagy valami.
több mint 14 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Kihalt az O-line...
Marshall meg ügyeletes szupersztárként nem ártana ha egy kicsit többet foglalkozna a labdák elkapásával mint a szerepléssel :mad:

Mindig jövőre!
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 035 — !SuPeR6BoWL!
Én is most nézem a meccs ismétlését.... Marshallt már jól fenéken kellett volna billenteni. Mondjuk a sok sérülttel nagyon nehéz így is.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Most nézem a meccset. Mi a francot csinált Marshall?tenorx
Kezd begőzölni, flusztrált, stb...

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jake kapott egy enyhe leckét.szaba
Fél kézzel Peppers ellen?
Valahogy nem tudom nagyon fikázni..Stez
Attól még megkapta. Nem azt mondtam, hogy szar volt, hanem hogy leckét kapott.szaba
Az összes csapat ellenünk végig kettőzte Pepperst, ennek eredménye, hogy meccs előtt csak 2 sackje volt (igaz kb meccsenként volt min. 8-10 hurry-je). Long rengetegszer maradt vele 1v1ben, az pedig egészségesen is nagy feladat, nemhogy fél sérülten.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úgy terveztem h végignézem a meccset anélkül h tudnám az eredményt, de ez reménytelen volt. offense nagyon szétesett, rengeteg sérülés, ezvan
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Most nézem a meccset. Mi a francot csinált Marshall?
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Jake kapott egy enyhe leckét.szaba
Fél kézzel Peppers ellen?
Valahogy nem tudom nagyon fikázni..Stez
Attól még megkapta. Nem azt mondtam, hogy szar volt, hanem hogy leckét kapott.