NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 7 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Legalább a többiek több snap-et kapnak, hátha kiderül valamelyikükről , h egy Colston van benne 😊
A szezonnak meg már lőttek, ilyen hazai mutatóval ne menjünk a playoff-ba, mert tiszta szégyen...
Nem is értem, miért nem jutott Sparano-ék eszébe, h a hazai meccsek előtt meg kellene utaztatni a csapatot, hátha menne úgy , mint idegenben😊
Volt már rá példa egy angol soccerclubnál és náluk bevállt....

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szokás szerint minden héten megsérül valaki...

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez szomorú hír 😕 bár ennek a szezonnak már úgyis lőttek
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Brian Hartline, az elkapó IR-re került. 28 meccsen 74 elkapása, 1121 elkapott yardja és 4 TD-ja volt. A rosterre helyette Dedrick Epps került fel, ő tight end és eddig a PS-ben volt.
több mint 13 éve
MIAMI DOLPHINS BANDITS REX RYAN: "I was hoping they would bench Henne for our game"!-- I guess that was a shot at THIGPEN.. who looks like he is a lost soul right now on this team. I would of liked to see THIGPEN with a decent line protecting him, and all the WR's. --Pennington will have his 4th shoulder surgery..and does not rule out a ...return. JD FOLSOM was the player replaced by PATRICK CARTER on the PS. (Marky Marc)

Ezekkel egyet tudok érteni...

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az OG, Ray Feinga került fel az 53-as rosterre al Harris helyére. 4. héten már aktíválva a Pats ellen, de aztán el is lett küldve rosterről, majd egy bő hónap után újra delfin PS lett. Helyére most Patrcik Carter, WR érkezett a PS-be.
több mint 13 éve
Al Harris IR, 3 meccs 3 tackledeny79
Már megérte...

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Al Harris IR, 3 meccs 3 tackle
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Csaba, felejtsd el a HC cserét 😛 Nem 😀
''Henne-nek is csengetnek év végén.''
Na itt két dologra leszek kíváncsi. Vajon tényleg lecserélik, kirakják Henne-t (csengetnek e neki) illetve ki lesz a QB.
Hát én mindenesetre Henne-t egyenlőre majd cserekén látnám szívesebben, mint keződként.

Jó hír. Jelenleg Wake vezeti a sack listát 😀 (12.0, Matthews: 11,5). Jó lenne ha idén sikerülne megcsípni az első helyet. Utoljára 2008-ban volt Joey Porter (17,5l, Ware: 20.0) a második. Szorítsunk legalább enyinek, ha már ilyen kellemes szezonunk van 😊

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
hmm.. Lehetne rosszabb is.. Lesz is... Fájdalmas lesz ez a szezon vég. Vagy már vége is? Nézőpont kérdése. Biztos páran nem fognak egyetérteni.. de HC, OC, QB, csere nálam a minimum.. jelenleg egy dolgot látok ami pozitív.. na ahhoz nekik nem sok közük van.. sokkal inkább Nolan-nek. Kíváncsi leszek nagyon, hogy fognak e fejek porba hullani... Még a futójátékot is tönkre vágták... Off terén visszatértünk a 0-ra..Csabee13
Egyetértek az OC, QB cserében a HC-ben nem, inkább C kellene, RB, TE minden más a def-be és spec team-be , mert ott is vannak hiányosságok, de az offense-nek kell prioritást adni az offseason-ben. Nem a Def-en megy el a bajnokság az tisztán látszik, bár a passz def-en főleg a TE playek lenne mit javítani.

több mint 13 éve
Sparanot sajnálnám, ő élesztette újra a csapatot. Most őszintén, gondoltuk volna hogy az 1-15 utánét jövőre rájátszásban leszünk?
A nagy hiba ővele a QB kérdés. A Ravens elleni vereséggel kezdődött el valami. Azon a meccsen sikerült annyi turnovert alkotni mint addig az egész szezonban. Aztán tavaly már Penningtonnak sem nagyon ment a játék, Hennere pedig kár még a szót is vesztegetni. Thigpen-t nem láttam annyit hogy messzemenő következtetést vonjak le, de nem hiszem hogy ő jelentetné a megoldást.
A futójátékunkat a wildcat tetté naggyá, vele együtt romlottak a futóink yardjai. Az más kérdés hogy a fal sem remekel szerintem a futásnál. Polite megbízható.
Az elkapóinkra sem hiszem hogy panasz lehetne, habár Marshall nem váltotta be a hozzáfűződő reményeket.
A fal pass protectionben tanárian tud játszani, futást viszont nem igazán támogatják.
A játékhívás meg... Idén vicc ez a Henne-ből Marinot csinálunk dolog, OC teljesítmény kreativitásban szinte 0, habár ebben azért szerintem Sparano is benne van. Egy kis vérfrissítés lehet jót tenne...
Viszont a védelem a bosszantó kis apró hülyeségekkel együtt is megelpően jó idén. Nolan teszi a dolgát.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem hiszem hogy kirakjuk Sopranot.
Olyan aranyosan pattog mindig.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
hmm.. Lehetne rosszabb is.. Lesz is... Fájdalmas lesz ez a szezon vég. Vagy már vége is? Nézőpont kérdése. Biztos páran nem fognak egyetérteni.. de HC, OC, QB, csere nálam a minimum.. jelenleg egy dolgot látok ami pozitív.. na ahhoz nekik nem sok közük van.. sokkal inkább Nolan-nek. Kíváncsi leszek nagyon, hogy fognak e fejek porba hullani... Még a futójátékot is tönkre vágták... Off terén visszatértünk a 0-ra..
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ő nem egy örülős tipus 😊
több mint 13 éve
Henning helyére McDaniels-t és jobb lesz a Offense !
Bár Marshall nem biztos, h örülne...

több mint 13 éve
a 303 yardos álomHenne kipukkadt lufifejéhez híven, visszatért a 100valahány yardos 3INT-es.
Készüljünk a Draftra...

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
mivel 7kor giants meccset követtem és kimaradt a meccs így holnap pótlom, bár a kommentek kicsit megingattak de szeretek dühöngeni Hennen.
mióta Höri írt a qb helyzetről állandóan az jut eszembe h milyen fasza lenne tradelni a Panthersel és elhozni Clausent 😊 (bár nekem Kolb is megteszi)kristof
Nem dühöngeni fogsz, hanem agyvérzést kapsz 😊

több mint 13 éve
Hát azért nézd... Nem kell ''sztrájkolni''....

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivel 7kor giants meccset követtem és kimaradt a meccs így holnap pótlom, bár a kommentek kicsit megingattak de szeretek dühöngeni Hennen.
mióta Höri írt a qb helyzetről állandóan az jut eszembe h milyen fasza lenne tradelni a Panthersel és elhozni Clausent 😊 (bár nekem Kolb is megteszi)
több mint 13 éve
Húhú. Aki nem látta a meccset az csukott szemmel nézze, mert ideges lesz 😊
Henne... Már megzsoktuk, hogy meccsenként INT. Jó már már belefér. Aztán jött a második, az már csak félig szokványos. Jött a harmadik, ami annyira azért nem szokványos, ráadásul kulcshelyzetben... Húha. Most nem én tépem le magamról a ruhát hanem Sparano. Még ilyet. Mi lesz itt a Jets és a Patriots ellen 😐Ventura
Mi lesz ?
Sz..ás lesz a köbön evvel az offense-el ... nálam életbe lép a sztrájk, amit beígértem arra az esetre, ha ez a burnyák játszik.

több mint 13 éve
Húhú. Aki nem látta a meccset az csukott szemmel nézze, mert ideges lesz 😊
Henne... Már megzsoktuk, hogy meccsenként INT. Jó már már belefér. Aztán jött a második, az már csak félig szokványos. Jött a harmadik, ami annyira azért nem szokványos, ráadásul kulcshelyzetben... Húha. Most nem én tépem le magamról a ruhát hanem Sparano. Még ilyet. Mi lesz itt a Jets és a Patriots ellen 😐

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 750 — StuG Life
nézzük a pozitív oldalát, készülhetünk a draftra 😊

több mint 13 éve
Lelőni, felnégyelni, meggyújtani !
Nem feltétlenül ebben a sorrendben...

több mint 13 éve
Dolphins beat writer Omar Kelly expects ILB Karlos Dansby (wrist) to play on all 3 downs in Week 13.
Crowder meg valószínű nem játszik...vékonyka lesz a közepe.

több mint 13 éve
MIAMI DOLPHINS BANDITS
We all can thank former DOLPHINS WR--PATRICK TURNER....he Collided with JETS starting SAFETY--JIM LEONARD in practice today--and now LEONARD is OUT Indefinately...(Severe Shin) Injury! Wondering if REX will give ol' Turner the Hard Knocks treatment tonight-- One Note: I talked with DT PAUL SOLAI --and he says things are "Progressing" now in contact talks. SOLAI is a FA after this season--(Marky)

Nohát nohát nohát... a végén még elkapjuk őket 😀Geeri
Hát a "beépített" embernek azért még sok dolga van,h biztosra mehessünk... 😊