NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
117
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
98
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
83
17
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
8
4
22:05
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Legalább a többiek több snap-et kapnak, hátha kiderül valamelyikükről , h egy Colston van benne 😊 A szezonnak meg már lőttek, ilyen hazai mutatóval ne menjünk a playoff-ba, mert tiszta szégyen...
Nem is értem, miért nem jutott Sparano-ék eszébe, h a hazai meccsek előtt meg kellene utaztatni a csapatot, hátha menne úgy , mint idegenben😊
Volt már rá példa egy angol soccerclubnál és náluk bevállt....
több mint 13 éve
Szokás szerint minden héten megsérül valaki...
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez szomorú hír 😕 bár ennek a szezonnak már úgyis lőttek
több mint 13 éve
Brian Hartline, az elkapó IR-re került. 28 meccsen 74 elkapása, 1121 elkapott yardja és 4 TD-ja volt. A rosterre helyette Dedrick Epps került fel, ő tight end és eddig a PS-ben volt.
több mint 13 éve
MIAMI DOLPHINS BANDITS REX RYAN: "I was hoping they would bench Henne for our game"!-- I guess that was a shot at THIGPEN.. who looks like he is a lost soul right now on this team. I would of liked to see THIGPEN with a decent line protecting him, and all the WR's. --Pennington will have his 4th shoulder surgery..and does not rule out a ...return. JD FOLSOM was the player replaced by PATRICK CARTER on the PS. (Marky Marc)Ezekkel egyet tudok érteni...
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Az OG, Ray Feinga került fel az 53-as rosterre al Harris helyére. 4. héten már aktíválva a Pats ellen, de aztán el is lett küldve rosterről, majd egy bő hónap után újra delfin PS lett. Helyére most Patrcik Carter, WR érkezett a PS-be.
több mint 13 éve
Al Harris IR, 3 meccs 3 tackle
több mint 13 éve
Csaba, felejtsd el a HC cserét 😛 Nem 😀 ''Henne-nek is csengetnek év végén.''
Na itt két dologra leszek kíváncsi. Vajon tényleg lecserélik, kirakják Henne-t (csengetnek e neki) illetve ki lesz a QB.
Hát én mindenesetre Henne-t egyenlőre majd cserekén látnám szívesebben, mint keződként.
Jó hír. Jelenleg Wake vezeti a sack listát 😀 (12.0, Matthews: 11,5). Jó lenne ha idén sikerülne megcsípni az első helyet. Utoljára 2008-ban volt Joey Porter (17,5l, Ware: 20.0) a második. Szorítsunk legalább enyinek, ha már ilyen kellemes szezonunk van 😊
több mint 13 éve
hmm.. Lehetne rosszabb is.. Lesz is... Fájdalmas lesz ez a szezon vég. Vagy már vége is? Nézőpont kérdése. Biztos páran nem fognak egyetérteni.. de HC, OC, QB, csere nálam a minimum.. jelenleg egy dolgot látok ami pozitív.. na ahhoz nekik nem sok közük van.. sokkal inkább Nolan-nek. Kíváncsi leszek nagyon, hogy fognak e fejek porba hullani... Még a futójátékot is tönkre vágták... Off terén visszatértünk a 0-ra..Csabee13Egyetértek az OC, QB cserében a HC-ben nem, inkább C kellene, RB, TE minden más a def-be és spec team-be , mert ott is vannak hiányosságok, de az offense-nek kell prioritást adni az offseason-ben. Nem a Def-en megy el a bajnokság az tisztán látszik, bár a passz def-en főleg a TE playek lenne mit javítani.
több mint 13 éve
Sparanot sajnálnám, ő élesztette újra a csapatot. Most őszintén, gondoltuk volna hogy az 1-15 utánét jövőre rájátszásban leszünk? A nagy hiba ővele a QB kérdés. A Ravens elleni vereséggel kezdődött el valami. Azon a meccsen sikerült annyi turnovert alkotni mint addig az egész szezonban. Aztán tavaly már Penningtonnak sem nagyon ment a játék, Hennere pedig kár még a szót is vesztegetni. Thigpen-t nem láttam annyit hogy messzemenő következtetést vonjak le, de nem hiszem hogy ő jelentetné a megoldást.
A futójátékunkat a wildcat tetté naggyá, vele együtt romlottak a futóink yardjai. Az más kérdés hogy a fal sem remekel szerintem a futásnál. Polite megbízható.
Az elkapóinkra sem hiszem hogy panasz lehetne, habár Marshall nem váltotta be a hozzáfűződő reményeket.
A fal pass protectionben tanárian tud játszani, futást viszont nem igazán támogatják.
A játékhívás meg... Idén vicc ez a Henne-ből Marinot csinálunk dolog, OC teljesítmény kreativitásban szinte 0, habár ebben azért szerintem Sparano is benne van. Egy kis vérfrissítés lehet jót tenne...
Viszont a védelem a bosszantó kis apró hülyeségekkel együtt is megelpően jó idén. Nolan teszi a dolgát.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Nem hiszem hogy kirakjuk Sopranot.Olyan aranyosan pattog mindig.
több mint 13 éve
hmm.. Lehetne rosszabb is.. Lesz is... Fájdalmas lesz ez a szezon vég. Vagy már vége is? Nézőpont kérdése. Biztos páran nem fognak egyetérteni.. de HC, OC, QB, csere nálam a minimum.. jelenleg egy dolgot látok ami pozitív.. na ahhoz nekik nem sok közük van.. sokkal inkább Nolan-nek. Kíváncsi leszek nagyon, hogy fognak e fejek porba hullani... Még a futójátékot is tönkre vágták... Off terén visszatértünk a 0-ra..
több mint 13 éve
Ő nem egy örülős tipus 😊
több mint 13 éve
Henning helyére McDaniels-t és jobb lesz a Offense !Bár Marshall nem biztos, h örülne...
több mint 13 éve
a 303 yardos álomHenne kipukkadt lufifejéhez híven, visszatért a 100valahány yardos 3INT-es. Készüljünk a Draftra...
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
mivel 7kor giants meccset követtem és kimaradt a meccs így holnap pótlom, bár a kommentek kicsit megingattak de szeretek dühöngeni Hennen.Nem dühöngeni fogsz, hanem agyvérzést kapsz 😊
mióta Höri írt a qb helyzetről állandóan az jut eszembe h milyen fasza lenne tradelni a Panthersel és elhozni Clausent 😊 (bár nekem Kolb is megteszi)kristof
több mint 13 éve
Hát azért nézd... Nem kell ''sztrájkolni''....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivel 7kor giants meccset követtem és kimaradt a meccs így holnap pótlom, bár a kommentek kicsit megingattak de szeretek dühöngeni Hennen.mióta Höri írt a qb helyzetről állandóan az jut eszembe h milyen fasza lenne tradelni a Panthersel és elhozni Clausent 😊 (bár nekem Kolb is megteszi)
több mint 13 éve
Húhú. Aki nem látta a meccset az csukott szemmel nézze, mert ideges lesz 😊Mi lesz ?
Henne... Már megzsoktuk, hogy meccsenként INT. Jó már már belefér. Aztán jött a második, az már csak félig szokványos. Jött a harmadik, ami annyira azért nem szokványos, ráadásul kulcshelyzetben... Húha. Most nem én tépem le magamról a ruhát hanem Sparano. Még ilyet. Mi lesz itt a Jets és a Patriots ellen 😐Ventura
Sz..ás lesz a köbön evvel az offense-el ... nálam életbe lép a sztrájk, amit beígértem arra az esetre, ha ez a burnyák játszik.
több mint 13 éve
Húhú. Aki nem látta a meccset az csukott szemmel nézze, mert ideges lesz 😊Henne... Már megzsoktuk, hogy meccsenként INT. Jó már már belefér. Aztán jött a második, az már csak félig szokványos. Jött a harmadik, ami annyira azért nem szokványos, ráadásul kulcshelyzetben... Húha. Most nem én tépem le magamról a ruhát hanem Sparano. Még ilyet. Mi lesz itt a Jets és a Patriots ellen 😐
több mint 13 éve
nézzük a pozitív oldalát, készülhetünk a draftra 😊
több mint 13 éve
Lelőni, felnégyelni, meggyújtani ! Nem feltétlenül ebben a sorrendben...
több mint 13 éve
Dolphins beat writer Omar Kelly expects ILB Karlos Dansby (wrist) to play on all 3 downs in Week 13.Crowder meg valószínű nem játszik...vékonyka lesz a közepe.
több mint 13 éve
MIAMI DOLPHINS BANDITSHát a "beépített" embernek azért még sok dolga van,h biztosra mehessünk... 😊
We all can thank former DOLPHINS WR--PATRICK TURNER....he Collided with JETS starting SAFETY--JIM LEONARD in practice today--and now LEONARD is OUT Indefinately...(Severe Shin) Injury! Wondering if REX will give ol' Turner the Hard Knocks treatment tonight-- One Note: I talked with DT PAUL SOLAI --and he says things are "Progressing" now in contact talks. SOLAI is a FA after this season--(Marky)
Nohát nohát nohát... a végén még elkapjuk őket 😀Geeri